Gość: Aneta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.01.11, 16:23 Był ktoś kiedyś pacjentem?można tam się udać naprawić zęby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doda Re: Dentilo opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.01.11, 06:33 nie polecam ,po wizycie w tym gabinecie dostałam zapalenia okostnej,straszny ból.Pani jak zwykle zadowolona z życia śmiała mi się w twarz,twierdząc że to nie jest nic takiego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Dentilo opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.01.11, 09:27 Nie polecam nikomu Ta młoda miła pani pracuje metodą prób i błędów niedawno wstawiła mi wadliwą jedynkę która pękła na pół i za 1150 zł mam teraz wstawionego połowę zęba a co do reklamacji to muszę się teraz użerać z jej rodzinnym adwokatem Radzę komuś kto planuje wizytę u stomatologa aby najpierw zaczerpną opinii na jego temat a nie wchodził do pierwszego lepszego bo potem jest więcej problemów jak to warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw dlaczego zmieniasz nicki i rozmawiasz sam ze sobą IP: *.net 18.01.11, 10:15 pisząc z jednego adresu? wątek do skasowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: dlaczego zmieniasz nicki i rozmawiasz sam ze IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.01.11, 14:42 A Ty kim jesteś że chcesz skasować ten wątek ? Odpowiedz Link Zgłoś