Dodaj do ulubionych

chamówa w REAL Rzeszów

IP: *.krak.tke.pl 26.02.11, 21:51
Co za beszczelność!!! Starsza pani o godzinie 21.10 powiedziała, że mi wędliny nie pokroi bo juz umyła krajalnice!!! a sklep do 22.00!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.res.pl 27.02.11, 00:54
      ale dział mięsny jest chyba do 21szej. mogłeś(aś?) w informacji zapytać.
      • Gość: gość Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 27.02.11, 09:23
        akurat też do 22.00 bo pytałem
        • Gość: Nm Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 10:57
          zamist sie ucieszyc i podziękowac babce..bo zapomnaiłeś , że w marketach nie kupuje sie wedlin,,to jeszcze masz jej to za złe.
          • Gość: trash Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: 89.230.90.* 27.02.11, 20:06
            niech zgadnę - ekspedientką była starsza kobieta, grubo po 50, może 60 lat??
            • Gość: gość Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 28.02.11, 12:20
              dokładnie powini ja zwolnic!!!
              • sprawdzczywolnejesttokonto Re: chamówa w REAL Rzeszów 28.02.11, 23:10
                nie wiem czy od razu zwolnić ale jakaś rozmowa z przełożonym by się ewidentnie przydała. Kobieta kieruje się w pracy najgorszymi wzorami rodem z PRL - jest niemiła i nieuprzejma, do tego opryskliwa. Normalnie jakby ona rządziła całym tym Realem.
    • Gość: gość Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.11, 12:54
      Bezczelność w tym kraju to norma. Na każdym kroku spotyka się chamstwo, agresję i niedbalstwo. To taka kultura narodu, który żyjąc z miesiąca na miesiąc nie przykłada się do pracy bo nie zarabia tyle ile powinien. Olewa więc obowiązki myśląc że czy się stoi czy leży coś się tam należy....
      Ludzie są znerwicowani, przytłoczeni biedą i bylejakością a rzadzący... no cóż mając narodowe przyzwolenie pławią sie w dobrobycie w nosie mając ogół. Siedzmy zatem nadal cichutko i pozwalajmy się nadal wykorzystywać.
      • Gość: wrrr Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 27.02.11, 23:43
        wylewasz swoje niezadowolenie na forum, a mogłeś poprosić kierownika i już, chyba to nie jest bardzo trudne.....
        • aimm Re: chamówa w REAL Rzeszów 28.02.11, 09:29
          Właśnie...ludzie często są "mocni w buzi" przed ekranem monitora, ale żeby zareagować od razu w danej sytuacji , to już odwagi nie wystarcza....hehe!
          • Gość: Ewa Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 10:03
            Czasami odwagi brak, a często jest tak, ze pisze sie 21.00 a była 21.55... taki niby szczegół a robi różnice, przypominam , ze za lada w hipermarkecie tez stoi człowiek najczęściej marnie opłacany i tez chciałby wrócic do domu o przyzwoitej porze..
            • Gość: też kupujący chamówa w REAL Rzeszów IP: 193.109.212.* 28.02.11, 10:17
              no ale jak się stoi po drugiej stronie z wypchanym kartami kredytowymi portfelem
              to się wydaje że jest się panem tej ziemi
              a tamci za ladą to śmiecie
            • Gość: gosc Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 28.02.11, 12:27
              jasne ty wieszlepiej która była godzina.... jakbyśbyła inteligentna to byś widziała o której napisałam na forum... ale widosznie studiowaaś na WSIZIE...
              • Gość: nowa Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.38.160.60.resman.pl 28.02.11, 13:14
                A ty gdzie studiowałeś buraku?
                • Gość: gość Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 28.02.11, 15:15
                  na normalnej państwowej uczelni nie za pieniadze i prezenty!!!
                  • Gość: gość Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 28.02.11, 15:47
                    Ludzie opanujcie się!!!Co za różnica na jakiej uczelni i z jakim wykształceniem?Trzeba od razu się obrażać?
              • Gość: Ewa Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:24
                Ja wiem, ze twoja wyobraźnia poza WSiZ nie wybiega, ale zmartwię cie w czasach kiedy ja studiowałam o WSiZ nawet wróble nie cwierkały. Powiem więcej, wtedy przecietny absolwent szkoły średniej posiadał wiecej inteligencji niz ty absolewent .......... /wpisz sobie snobie co chcesz/
              • Gość: Ewa Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:32
                Autor: Gość: gość IP: *.krak.tke.pl 26.02.11, 21:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                OdpowiedzCo za beszczelność!!! Starsza pani o godzinie 21.10 powiedziała, że mi wędliny nie pokroi bo juz umyła krajalnice!!! a sklep do 22.00!!!!

Gdzie jest napisane "panie inteligentny nie po WSiZ" że to było akurat w tym dniu w którym posta naskrobałes:). A swoja droga zamiast interweniowac w sklepie to ty biegusiem do domu kompa odpaliłes i skrobiesz bzdury na forum...
                • Gość: Kasia Re: EWA ze wsizu dawała dupy aby zdać egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 14:29
                  EWA, suko, wracaj dawać dupy na wsiz żeby zdać egzamin. Wszyscy z roku wiedzą w jaki sposób kończyłaś te studia.
        • Gość: gosc Re: chamówa w REAL Rzeszów IP: *.krak.tke.pl 28.02.11, 12:25
          jasne ze zgłosiłem... ale pon powiedział ze zapyta i zniknął...
    • Gość: Miśka Re: REAL-niemiecki nazistowski sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 14:25
      jak chamówa to tym bardziej nie kupować tam, tylko w polskich sklepach(stokrotka, społem) polskie produkty. Ewentualnie w Biedronce-tam też praktycznie same polskie produkty sprzedają, choć sklep istotnie portugalski.

100 razy wolę dać zarobić francuzowi(Auchan) niż niemcowi(Real, Media Markt, Lidl..)
      • Gość: Przesmiewca Re: REAL-niemiecki nazistowski sklep IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.03.11, 22:08
        hahahaha ;| nie ma to jak wylewac frustracje na forum ;d bo wałówy zabraklo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka