Dodaj do ulubionych

ballada o policjantach

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.03.11, 17:29
dziś - środa - godzina 17-ta ul. Pelczara , pawilon handlowy od strony FRAC, ulica jednokierunkowa, od Popiełuszki z werwą / po prąd/ wtacza się samochód prowadzony
przez niebrzytką dziewczynę, staje, ona wysiada i idzie do sklepu, naprzeciw niej idzie
dwuosobowy patrol funkcjonariusz Policji w czarnych kombinezonach - pewnie z z prewencji
z Zaczernia / dawne ZOMO/, spytani, czy nic nie zauważyli, mówią, że nic! Połażą sobie po
osiedlu i zaliczą jeszcze jeden dyżur, byle do 15-letniej wysługi, byle do emerytury!
Panowie komendanci z ulicy Dąbrowskiego 30 / z panem nadinspektorem Józefem Gdańskim
łącznie/ zróbcie coś z tym problemem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anton aus Tirol Re: ballada o policjantach IP: *.rz.izeto.pl 09.03.11, 18:37
      Szanowny Panie ja codziennie obserwuję nie przestrzeganie przez policjantów na drogach
      Rzeszowa przepisów ruchu drogowego/wjazdy na skrzyżowania na żółtym świetle/.Temat ten
      już na forum poruszałem i chciałem zamieścić kilka zdjęć z radiowozami w roli głównej lecz
      system tych fotek nie przyjął ??.Nasza policja najpierw sama powinna nauczyć się przestrzegania
      prawa by móc innych "pouczać".
      • Gość: ms Re: ballada o policjantach IP: *.rzeszow.vectranet.pl 09.03.11, 19:27
        "System fotek nie przyjął". Nie umiesz wrzucać, a nie system nie przyjął.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka