Gość: zullu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 21:45 Super i super gratulacje .Klasa, dobra muzyka i bez nadęcia. Fajnie, że to właśnie w Rzeszowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yol Re: Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 23:23 mam 24 lata, lubie sluchac kazdego typu muzyki, slucham duzo roznych dziwnych zespolow kapel wokali ale osobiscie nigdy o tej kobiecie nie slyszalem... odpalilem youtube przesluchalem 5 kawalkow i nic mi sie nie przypomina bym to slyszal. mimowszystko pozytywne brzmienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.rzeszow.mm.pl 25.03.11, 00:07 Toś błysnął i się wylansował... Brawa dla dbających o rozwój i wizerunek Millenium Hall! Rysiek z Tadkiem i tak nie wyczują różnicy pomiędzy koncertem Vegi przed otwarciem obiektu a straganami z kiełbasą w Graffice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.03.11, 07:52 Ale kto to jest. ? Pierwszy raz słyszę o takiej artystce czy osobie. Czyżby to jakiś trzeci garnitur ? Odpowiedz Link Zgłoś
trotamundos Tak sie objawia zakompleksienie Polaków... 25.03.11, 08:33 "Gwiazda wystąpi na Millenium Hall Concerts Square, czyli na sporych rozmiarów placu eventowym, znajdującym się pośrodku obiektu" Bardzo, ale to bardzo zaluje ze ustawa o jezyku polskim jest martwa ustawa, bo za takie kwiatki powinni karac finansowo. To Wrobel czy jakis inny wlasciciel ma kompleksy, ze jest Polakiem? To gdzie my jestesmy? W Polsce czy w Hameryce? Millenium Hall Concerts Square to jest po polsku? Eventowy to jest polskie slowo? A glupi dziennikarz podaje bezmyslnie to co mu PR Millenium powie... NIE MA takiego slowa jak event w jezyku polskim, ba, nawet nie ma litery V w jezyku polskim. Uzywanie amerykanizmow swiadczy o zacofaniu, prymitywizmie i ogolnym buractwie uzywajacego. Szkoda tylko, ze w tym kraju jest to nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tak sie objawia zakompleksienie Polaków... IP: *.mielec.mm.pl 25.03.11, 11:50 "Gwiazda wystąpi na Millenium Hall Concerts Square, czyli na sporych rozmiarów placu eventowym, znajdującym się pośrodku obiektu" ni h*ja, ja tez nie rozumiem o co chodzi z tym eventowym, a mature z polskiego napisałem na ocenę dobry + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vega Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.03.11, 13:55 Hmmmm.... za stówę ? za koncert niemal emerytowanej gwiazdki promującej nowy sklep, i to koncert pośrodku placu budowy :) ja się nie skuszę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.rzeszow.mm.pl 25.03.11, 20:40 git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.11, 15:17 mam do szpedania zaproszenie na koncer suzanne vegi, ktory odbedzie sie 4 lipca w Millenium Hal . nr telefonu : 792022547 . nr gg : 1184022 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.06.11, 19:23 Daria za ile kupiłaś?chętnie wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: *.play-internet.pl 21.06.11, 21:52 dostalam zaproszonie jednak nie moge skorzystac. jesli jestes chetny prosze o kontakt szybki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupbon.pl Suzanne Vega zaśpiewa w Millenium Hall! IP: 93.159.54.* 20.06.11, 12:56 Na stronie kupbon.pl możecie kupić bilet na koncert Suzzane Vegi, Michała Szpaka oraz Gienka Loski 50% TANIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś