Gość: ona IP: 77.252.97.* 09.05.11, 09:35 Czy ktoś był w jakikolwiek piątek (dyskoteka) w Figaro? Czy warto się wybrać, czy raczej wybrać inny lokal? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Figaro - dyskoteka IP: 77.252.97.* 10.05.11, 11:14 Nikt nie był?? no to chyba nie ma po co się tam wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek08 Re: Figaro - dyskoteka IP: *.net.stream.pl 10.05.11, 12:04 A co byś chciała żeby było na tej dyskotece albo czego oczekujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Figaro - dyskoteka IP: 77.252.97.* 10.05.11, 13:39 Czego oczekuję? nie mam wygórowanych oczekiwań, poprostu ciekwa jestem czy w tym lokalu jest zróżnicowana muzyka i czy jest dużo osób czy raczej świeci pustkami, bo słyszałam od dwóch moich znajomych, że to raczej lokal do posiedzenia i pogadania niż do tańczenia. A chcę się wybrać ze znajomymi własnie w piątek bo z opisu strony internetowej tego lokalu wnioskuję że jest w miarę fajna muzyka, chodziliśmy do Chili ale nam się już trochę obył ten ten lokal, więc chcemy zabaczyć jak jest w Figaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek08 Re: Figaro - dyskoteka IP: *.net.stream.pl 10.05.11, 18:15 Powiem tak,jak nie będziesz w tym lokalu chociaż raz to się nigdy nie przekonasz,myślę że warto zaglądnąć bywam w tym lokalu i podoba mi się,fajna muzyka,ludzie również co chcieć więcej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Figaro - dyskoteka IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 10.05.11, 21:08 Tak, masz całkowitą rację, właśnie w piątek wybieramy się grupką, to się przekonam czy wato tam zajrzeć jeszcze innym razem. Dzięki bardzo za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek08 Re: Figaro - dyskoteka IP: *.net.stream.pl 16.05.11, 13:14 Czy byłaś w piątek w figaro i jakie wrażenia muzyka itp?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Figaro - dyskoteka IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 16.05.11, 22:22 Tak byłam, ogólnie na poczatku była troszke sztywka, bo tam jest bardzo elegancko. Muzyka bardzo fajna, powiedziałabym że lepsza niż w Chili, ale troche mnie denerwował didżej bo na piosenkach gadał przez mikrofon. I troszke mało miejsca do tańczenia. Ale ogólnie pozytywne wrażenia i wybierzemy się tam chyba jeszcze nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Re: Figaro - Nie polecam... IP: 79.139.89.* 12.05.11, 16:57 Byłam tam trzy razy i wrażenia z tego lokalu mam fatalne! Na wejściu płacisz dwóm zarozumiałym łysym bramkarzom za wstęp nie otrzymując żadnego biletu! Odzież wierzchnią musisz pozostawić obowiązkowo w szatni nie otrzymując w zamian żadnego numerka wieszaka! Robiąc wcześniejszą rezerwację stolika musisz się liczyć z tym ze po twoim przyjściu będzie on i tak zajęty przez innych! Często jest tam serwowane ciepłe piwo przez pracującą tam dorywczo niedoświadczoną młodzież! W lokalu ze znajomymi przy stole nie pogadasz bo byDle jaka muzyka odtwarzana jest na FULL mocy! Nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Figaro - Nie polecam... IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 16.05.11, 22:39 Ja byłam ze znajomymi pierwszy raz i z pewnościa się jeszcze tam wybierzemy. Mówię w tej chwili o piątku, jesli chodzi o płatność to kobiety nie płaciły za wstęp, więc i nie dostalyśmy żadnego biletu, odzież oczywiście zostawialiśmy w szatni i każdy dostał bloczek z numerkiem wieszaka. Przy naszym stoliku nikt nie siedział wcześniej, ale przy wejściu płaciło się 20 zł za stolik (nas było 10 osób). Jesli chodzi o piwo było zimne, ale faktycznie jesli chodzi o obsługę to trochę fatalna i fakt - młodzi pracownicy. A jeśli chodzi o muzykę to nam sie podobała ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345678 Re: Figaro - dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 19:51 organizacja w lokalu fatalna, bramkarze cwaniaki, ale za to ładne kelnerki :) Odpowiedz Link Zgłoś