Dodaj do ulubionych

Krawcowa z Rzeszowa lub okolic

IP: *.ostnet.pl 22.05.11, 16:40
Szukam dobrej i miarę taniej krawcowej w Rzeszowie lub okolicach. Takiej, która potrafi uszyć z każdego rodzaju materiału, jak i doradzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: 62.93.43.* 23.05.11, 07:45
      Polecam zaklad krawiecki Pani Ewy K. kolo pogotowia przy Poniatowskiego w Rzeszowie.Naprawde warto.
      • Gość: ab Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.189.216.224.skyware.pl 23.05.11, 13:29
        Za dwa tygodnie bede cos wiedzial o jakosci krawcowej w biurowcu przy placu wolnosci.
        Juz wiem o krawcowej w podziemiach przychodni na zbyszewskiego. Omijac szerokim lukiem.
    • Gość: nessie Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.rzeszow.mm.pl 07.06.11, 15:35
      Podbijam temat. Szukam naprawdę dobrej krawcowej z Rzeszowa lub okolic - chodzi o szycie na miarę. Zależy mi na precyzji wykonania, kreatywności i umiejętnościach doradczych.
      • Gość: h Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 16:59
        Znam taką uszyje wszystko perfekcyjnie.Ale nie idzie to w parze z niską ceną
        • Gość: anna Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.rzeszow.mm.pl 07.06.11, 17:51
          Taka usługa to rzecz luksusowa zatem ma być droga. Szycie na miarę było tanie tylko w PRL , na całym świecie zrobienie butów na miarę u szewca lub uszycie czegoś u krawca to luksus. Ja też od kilku lat szukam krawcowej szyjącej z powierzonego materiału (szyłam 2 sukienki w salonie, ale z ichniego materiału, a wybór materiałów marny), ale z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że jak już znajdę mogę mieć kłopot z zakupem materiału.
          • Gość: Ewa Pytanie do Anny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 19:34
            Wspomniałas, ze szyłas sukienki w salonie, mozesz zdradzic w którym i czy jestes zadowolona... Z góry dziekuje:)
            • Gość: anna Re: Odpowiedz do Ewy... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.06.11, 20:37
              Szyłam te sukienki w salonie Francoise. Za pierwszym razem byłam zadowolona, ale sukienka różniła się tylko trochę od zaoferowanej w salonie. W drugim przypadku okazało się,że wymarzonego materiału nie było, bo się skończył, sukienka wyszła taka sobie jak na cenę 500 zł. Oni jednak specjalizują się w sukniach weselno -pretensjonalnych i raczej z krawcową się nie dogadasz i masz mały wybór materiałów (nie szyją z powierzonych).
              • Gość: Ewa Re: Odpowiedz do Ewy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 21:20
                Dzięki za odpowiedź, miałam zamiar uszyc u nich cos na miare ale chyba zrezygnuje. Potrzebuje czegos własnie na wesele ale to co oferuja w salonie nie bardzo mi odpowiada, niestety..
                • Gość: teresa Re: Odpowiedz do Ewy... IP: *.rzeszow.mm.pl 14.06.11, 23:51
                  Materiały tragiczne - ciotowate. Też chciałam u nich szyć i zrezygnowałam.
                  • Gość: ala Re: Odpowiedz do Ewy... IP: *.ostnet.pl 16.01.14, 18:07
                    adsjf2wkjefk2j
    • Gość: Bollo Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.11, 23:56
      dobra krawcowa przyszła do lekarza.
      • Gość: Barrbarka Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.res.pl 19.07.13, 13:55
        Od 13 lat szyję u jednej krawcowej w Rzeszowie,Pani Małgosia najpierw miała zakład na Kolejowej a teraz na Dukielskiej. Doradzi, pomoże i poleci gdzie można jakie tkaniny dostać lub pasmanterię.
        • Gość: Iśkaa Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.dynamic.mm.pl 15.01.14, 21:46
          Czy ta pani z zakładu na Dukielskiej szyje tez suknie ślubne? Postanowiłam, że uszyję sobie sukienkę na miarę i szukam dobrej krawcowej. Może znacie jeszcze jakieś dobre, godne polecenia krawcowe z Rzeszowa??
          • Gość: kum Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.01.14, 22:25
            Dukielska? Jesli to w budynku przychodni lekarskiej, wejscie od porzeciwnej strony, w podziemiach, to trzymaj sie z daleka.
            Zero kompetencji, zero dotrzymywania terminow, zero slownosci...
            • Gość: olek Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.rzeszow.mm.pl 18.01.14, 20:13
              tam gdzie przychodnia to ul. LESKA na dukielskiej była ta krawcowa ale już nie ma i nie wiem gdzie sie przeniosła
              • Gość: Iga Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 14:31
                Nie wiem gdzie jest ta krawcowa , ale mam nowa z polecenia na Pułaskiego 5 w Rzeszowie .
                Przeróbki bierze wszystko , niema ze czegoś nie zrobi, a i na miarę szyła mi sukienkę i wyszło super.

IGA
                • madzia2823 Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic 18.03.14, 12:13
                  Ja znam fajną krawcową.Co prawda przeprowadziła się z Rzeszowa do okolic Łańcuta ale inne krawcowe nie podołały moim wymaganiom. Jeśli chodzi o suknię ślubną to kupiłam starą za 200zł a ona przerobiła mi ją za 300zł plus jeszcze dodatki typu kryształki i dodatkowo inny rodzaj materiału niż sukienka to był koszt 250zł.W sumie sukienka wyniosła mnie 750zł a była tak piękna i oryginalna że potem sprzedałam ją za 1400zł,także jeszcze na tym zyskałam.I cały czas do niej jeżdżę jak mam tylko coś do uszycia lub przerobienia bo jako stała klientka zawsze mam jakiś rabacik.
                  • maszaka78 Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic 13.08.14, 21:59
                    Witam, może mi pani podać namiary na tą krawcową?
          • Gość: iga Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 14:37

Polecam krawcową na Pułaskiego 5 (zielone napisy usługi krawieckie ) bez nazwy szyła mi sukienkę na wesele niebyła ona najprostsza, ale niebyła to tez suknia ślubna trzeba iść zapytać bo Pani super.
            Iga
            • saba85 Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic 13.07.14, 11:16
              polecam usługi krawieckie firmy Pilar Studio Mody - www.pilarstudiomody.pl
        • rekrzyra Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic 20.11.14, 12:24
          Jeśli to możliwe to proszę o kontakt do Pani Małgosi bo chyba na Dukielskiej już jej nie ma
    • iwka823 Re: Krawcowa z Rzeszowa lub okolic 28.10.15, 12:35
      polecam Panie na Pułaskiego 5 Rzeszów to jest zakład do którego warto przyjść - niektóre przeróbki mają drożej ale przynajmniej nic ci nie zepsują tak jak w agrafce - jestem taka zła najbardziej to na siebie-
      Dobrze mówią chytry dwa razy traci :) hihihi

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka