Dodaj do ulubionych

Nowe forum o ARiMR

06.06.11, 21:00
Wreszcie jest!!!!
Obserwuj wątek
    • kurzaj Re: Nowe forum o ARiMR 06.06.11, 21:01
      przekretywarimr.frix.pl/
      • Gość: gość Re: Nowe forum o ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 17:02
        Pan Vice dyr Marek O pracując w ARMiR podaje w swoim oświadczeniu 18 tyś na miesiąc plus żona 5 tyś o czym wy tu wypisujecie
    • Gość: kasia bez podwyżek IP: *.stalowa.pilicka.pl 03.07.11, 22:46

~shock~

Napisano 18 listopad 2010 - 17:22:14 #1
      Dziwię się, że jeszcze nikt nie zabrał głosu w sprawie płac w ARiMR. Będąc pracownikiem tejże Agencji, nie mogę milczeć, widząc, jak w artykule został przedstawiony status finansowy pracowników!!! Ciekawi mnie, gdzie pracuje ów "anonimowy rozmówca", przedstawiony jako zwykły pracownik, który zarabia 2700 zł brutto??? Mam podobny staż pracy w ARiMR oraz staż ogółem, a moja pensja brutto wynosi niecałe 2100 zł. Kto się na tym zna, niech sobie wyliczy, ile to jest "na rękę"... I pracowników z podobną do mojej, a nawet niższą pensją jest bardzo wielu!!! Pani Redaktor dziękuję za uświadomienie, jak wiele mi brakuje do tzw. "przeciętnych zarobków w kraju", a władzom ustawodawczej i wykonawczej dziękuję za ostrzeżenie, że mogę się niebawem znaleźć w grupie tych 10% zredukowanych. Pozdrawiam wszystkich pracowników ARiMR i beneficjentów. Wszystkim życzę nastania lepszych czasów :)

~Andrezj~

Napisano 18 listopad 2010 - 18:50:51 #2
      na rękę to są grosze!! naprawdę tak mało zarabiają urzędnicy? nie wierzę. a w marszałkowskim i miejskim też tyle? czy jednak więcej? przecież 2 tys na rękę to za mało żeby się utrzymać w tym kraju. i to po studiach !! no chyba, że ma się bogatego partnera.
      0

~kolo~

*

Napisano 19 listopad 2010 - 11:57:31 #3
      Rzeczywiście bryndza jest z zarobkami, a perspektywy kiepskie
      0

~koko~

*

* Grupa: Goście

Napisano 25 listopad 2010 - 18:34:41 #4
      Tak się zarabia w ARiMR. Po 6,5 roku całe 1700zł na rękę, a premia kwartalna to ostatnio szalone 200zł na czysto!!! Szał, nie? Za co można dostać podwyżkę? Za odpowiednią przynależność partyjną, ale tylko gdy połączona jest z dupolizustwem i donoszeniem na współpracowników. Widełki płacowe i zakresy obowiązków są tak ułożone, że robiąc to samo można być na różnych stanowiskach i mieć dwukrotną różnicę w płacach. Ot taka agencyjna rzeczywistość. Pozdro
      0

~ktoś~

*

Napisano 26 listopad 2010 - 23:31:32 #5
      No cóż tak się pracuje w ARiMR, myślę że głównie rolnicy powinni sobie zdawać sprawę że urzędnik który nieraz przygotowuje i autoryzuje płatności na kilka milionów złotych rocznie zarabia tyle ile kasier w Tesco
      0

~gosciu~

*

Napisano 29 listopad 2010 - 20:25:01 #6
      1700 na reke? Wiele osob ma duzo mniejsze zarobki w ARiMR. Niestety zarobki niskie a ilosc pracy lawinowo wzrasta
      0

* Do góryDo góry
      * Raport Raportuj
      * Odpowiedz Odpowiedz
      * Odpowiedz Cytuj

~lena~

*

Napisano 10 grudzień 2010 - 13:46:56 #7
      Panowie Panie dziennikarze świetny artykuł może wyjść z tego.. wczytajcie się w forum arimr forum-arimr.i....php?f=13&t=320 . polecam ....:(
      0

~urzędnik~

*

Napisano 26 grudzień 2010 - 11:49:40 #8
      To tylko lenistwo i słabość rolników powoduje że jakiś dyrektor Gros, za te cyrki kolejkowe przy przjmowaniu wniosków o dofinansowanie unijne, nie zamiata ulic toruńskich. Za nieboszczki partii tak by już było ale nie za obecnych waldemarowych Pięknych Statecznych Leniwych. Ludzie wolni są tym co potrafią sobie wywalczyć. Wszystkim co zazdroszczą innym tego co sobie wywalczyli w życiu - jak sobie pościelisz tak się wyśpisz!!!
      0

~realista~

*

Napisano 01 styczeń 2011 - 13:35:27 #9

Wyświetl postUżytkownik gosciu dnia 29 listopad 2010 - 20:25:01 napisał
      1700 na reke? Wiele osob ma duzo mniejsze zarobki w ARiMR. Niestety zarobki niskie a ilosc pracy lawinowo wzrasta

0

~kasia~

*

Napisano 22 luty 2011 - 18:41:08 #10
      Pracuje w ARiMR prawie 3 lata i zarabiam 1650 zł netto a praca jest naprawdę odpowiedzialna poniewaz wydatkujemy wkońcu srodki unijne i krajowe nasze podatki do tego ilosc wniosków rośnie a ilosc etatów ma byc zmniejszona, kpina...a o pensji 2500 zł na rękę to mogę tylko pomarzyc bo perspektyw na podwyzkę zero i byc moze ktos kto za samoobrony został tam przyjęty to ma te 2500 zł na rękę ale na pewno nie teraz i od kilku lat wstecz i na co skończone studia jak staz pracy coraz dłuższy a w perspektywie to najwyzej zwolnienie...A podwyżki to tylko na półkach sklepowych a nie na koncie i do tego redukcja etatów oczywiscie wśród najbiedniejszych niech lepiej rzad rozpocznie redukcję etatów w swoich szeregach a nie wsród urzedników którzy zarabiają 1600 zł wielkie mi znowu oszczedności! A moze lepiej zdejmą ulgi podatkowe z dziennikarzy, aktorów, naukowców.
      0

~gość~

*

Napisano 02 marzec 2011 - 21:55:56 #11
      Ja pracuje w ARiMR prawie 4 lata i zarabiam 1485 zł netto.
      0

*
      ~mat~

*

*
      Napisano 10 marzec 2011 - 20:50:03 #12
      witam niestety tez pracuje w tej firmie ok 5 lat, i zarabiam podobnie. ostatnia podwyzke mialem ok 3 lat temu i o niebotyczna kwote 30 zl BRUTTO. od tamtego czasu nic, nawet w tym roku inflacji nie dali. zatrudniaja nowych ludzi na czas okreslony ktorego musze wszystkiego nauczyc, nianczyc go ok miesiaca a zarabiana na starcie tyle co ja. gdzie tu logika. nie ceni sie doswiadczenia.czemu starym pracownikom nie podnosza proporcjonalnie do tego co nowy dostanie. i jeszcze slysze od przelozonego - ze jak mi sie nie podoba to droga wolna.
      0

*

~sera~

Napisano 27 marzec 2011 - 19:12:20 #13
      prawie 3 lata 1414 zł neto, praca zdobyta uczciwie, konkurencyjnie bo jestem uparta, a myslalam ze złapałam Boga za nogi
      0

~kasia~

*

Napisano 07 kwiecień 2011 - 21:29:00 #14
      Czytam tak uwagi moich kolegów i kolezanek po fachu i powiem tak, odwagę mają zabrac tylko te osoby, które nie mają układów politycznych ale to właśnie my jestesmy najmniej doceniani.. ale taki "life" w naszym kraju..jak tak patrze na to wszystko jako młoda osoba to niedobrze mi się robi i gdyby nie to, że mam rodzinę to pewnie dawno zdecydowałabym się na wyjazd z tego cudownego pięknego kraju. A wracając do realiów w ARIMR to powiem tak, ostatnio zwróciłam się z podaniem o podwyzkę z uwagi na zaangażowanie w pracę i wyrózniający się pracownik i brak podwyżki od 3 lat..po czym usłyszałam od dyrektora, że brak środków, kryzys itd, itp...tylko ze pare dni wczesniej po korytarzu ARiMR rozeszły się wiesci, że podwyżki były..ale nie przeciez dla mnie czy dla Ciebie..pamiętaj, że są wybranicy, których kryzys nie dotyczy...Pozdrawiam Prezesa ARiMR!

~gość~

*

forum.gazeta.pl/forum/s,69,125885001,125885001.html?rep=1

Napisano 08 kwiecień 2011 - 14:27:46 #15

Wyświetl postUżytkownik Andrezj dnia 18 listopad 2010 - 18:50:51 napisał
      na rękę to są grosze!! naprawdę tak mało zarabiają urzędnicy? nie wierzę. a w marszałkowskim i miejskim też tyle? czy jednak więcej? przecież 2 tys na rękę to za mało żeby się utrzymać w tym kraju. i to po studiach !! no chyba, że ma się bogatego partne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka