Dodaj do ulubionych

Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych

• easz Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogladaly! 09.06.11, 11:40

Wlasnie o to chodzi autorom, zeby to wlasnie glownie dzieci ogladaly, zeby dac im dobra szkole, nauke/nauczke i "dobra" traume na przyszlosc; zeby wzbudzic poczucie krzywdy, niepewnosci i zagrozenia oraz irracjonalny lek (wszak zli niekochajacy rodzice to robia swoim dzieciom - morduja je! wiec jesli ty bedziesz niegrzeczna/ny, to kto wie, co twoi jeszcze tobie sa w stanie zrobic...) wszystko, co potem zaowocuje poczuciem winy w zwiazku z najdrobniejsza mysla na ten temat, jakimkolwiek problemem zwiazanym z zyciem uczuciowym, erotycznym i rozmnazaniowym. Cwane i skuteczne, skoro zabieraja sie jak kazda dyktatura do dzieci i od nich zaczynaja pranie mozgow:/ Przy tym wmawiaja, ze to o dzieci chodzi, o takie jak one, o nie same, ze one same sa w ciaglym stanie zagrozenia. To jest swinstwo dopiero, okaleczanie psychiki dzieci zyjacych juz, no ale takie specjalnie nigdy katolickich fanatycznych dzialaczy cywilnych i nie nie obchodzily, co najwyzej w poglowiu chrztowym, mszalnym, kopertowym itp.
      • Gość: eee Re: Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogla IP: *.38.160.60.resman.pl 09.06.11, 11:44
        zeba zrobić wystawę ze zdjęciami księzy pedofili + fotkę księdza który w tamtym tygodniu walił gruchę w aucie pod jedną z rzeszowskich szkół - to ich wyleczy z wystaw i pokazywania tak drastycznych obrazków
        • bluerandy Re: Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogla 09.06.11, 11:48
          Gość portalu: eee napisał(a):

> zeba zrobić wystawę ze zdjęciami księzy pedofili + fotkę księdza który w tamtym
          > tygodniu walił gruchę w aucie pod jedną z rzeszowskich szkół - to ich wyleczy
          > z wystaw i pokazywania tak drastycznych obrazków

Każdy sądzi według siebie - jest mi naprawdę przykro, że gwałcono cię przez wiele lat, ale zgłos się z tym problemem do psychiatry a nie tutaj.

• Gość: ff Re: Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogla IP: *.38.160.60.resman.pl 09.06.11, 12:04
            odpisałes ...pięknie kleryku - boisz się ze się znajdziesz na wystawie ?
        • pankasztelan Re: Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogla 09.06.11, 19:49
          Gość portalu: eee napisał(a):

> zeba zrobić wystawę ze zdjęciami księzy pedofili + fotkę księdza który w tamtym
          > tygodniu walił gruchę w aucie pod jedną z rzeszowskich szkół - to ich wyleczy
          > z wystaw i pokazywania tak drastycznych obrazków

A skad wiesz, ze ten w Rzeszowie co "walil gruche" byl ksiedzem, bo w gazecie napisali?
      • Gość: Natalia 61 Re: Ale przeciez o to chodzi, zeby dzieci to ogla IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:36
        poczytaj jeśli umiesz ...
        angelus.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7734&Itemid=875
    • bluerandy I to ma być rzetelny artykuł???? 09.06.11, 11:47
      To, że od 1989r. środowisko wyborczej nie potrafi opanować sztuki rzetelnego dziennikarstwa świadczy o nim ze w wyborczej pracują sami skończeni idioci.

Przecież to są jakieś kpiny! Wybiórcza ma problem, że pokazywane są skutki aborcji - to jest be, ale ta sama wybiórcza pisze, ze aborcja jest cacy, w swojej gazetce zachęca do aborcji, środowisko z nią związane domaga się liberalizacji prawa w tym zakresie. Gdzie tu logika? Jeżeli Michnikowszczyzna jest za aborcją, to takimi "drastycznymi" zdjęciami nie powinniście być zdziwieni, bo taki będzie efekt waszych dążeń, aby przyzwolić na aborcję.

O wartosciach jakie przyświecają autorce tego artykułu - Małgorzacie Bujara - niech świadczy fakt, iż nie jest dla niej ważne, ze aborcja to śmierć dziecka - nie pochyla się nad tym w ani jednym zdaniu. Ale pokazanie skutków aborcji - to jest dopiero problem. Śmierć dziecka - co tam, ale pokazanie zakrawionych szczątków dziecka jako skutku aborcji to jest materiał wart pierwszej strony.

• Gość: ff Re: I to ma być rzetelny artykuł???? IP: *.38.160.60.resman.pl 09.06.11, 12:16
        Gdzie wikarujesz nieszczęsniku - dali cie w bieszczady gdzie psy dupami szczekają ? skad tyle jadu ...wiem ze załujesz bo dopiero teraz wiesz ze zmarnowałes zycie ale nie obrazaj wszystkich bo to nie pomoze - zmarszcz freda to ci odpusci na jakis czas ...
      • mrarm Re: I to ma być rzetelny artykuł???? 09.06.11, 13:29
        Jesteś idiotą, czy tylko próbujesz nieudolnie manipulować? Nikt do aborcji nei zachęca, bo wszyscy rozsądni ludzie wiedzą, że to nic dobrego. ŻĄDAMY za to PRAWA do aborcji - to jest sprawa samych zainteresowanych, a możliwość wyboru MUSI BYĆ, nie Tobie decydować o czyimś ciele i życiu.
        • Gość: Natalia 61 Re: I to ma być rzetelny artykuł???? IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:38
          jesteś jakimś POpaprańcem czy co??
          prawo do zabijania dziecka chcesz???
          A kto się upomni o niewinne dziecko?????????????????
    • Gość: Jola Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 12:00
      Jak moze Mleczko ,,proboszcz,,takie zdjecia wieszczc na płocie ? Już i tak mało ludzi chodzi tu do niego do koscioła wiekszosc jak chce to jedzie do Katedry.To teraz bęłkotliwą msze będzie odprawiał dla kilku starych babek. A czy on sam wie lile zrobił dzieci i kto je wychowuje??Jak był murarzem w Brzozowie to sie bawił i szlajał.
    • pszenic Za malo jeszcze takich wystaw 09.06.11, 12:16
      Jakby byly stale wystawy w calej Polsce, to moze ludzie by zmadrzeli. Kto normalny bedzie chcial zabic wlasne dziecko?
    • Gość: Adam Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 12:23
      A jaki z tym macie ludziska problem. Jeden koktajl mołotowa i sprawa załatwiona. Jeżeli chcemy, by w Polsce zaczęło być normalnie, musimy przestać liczyć na polityków, sędziów i inne sprzedajne dzi-w-ki. Trzeba wziąć sprawy we własne ręce.
      • bluerandy Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 12:30
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> A jaki z tym macie ludziska problem. Jeden koktajl mołotowa i sprawa załatwiona
        > . Jeżeli chcemy, by w Polsce zaczęło być normalnie, musimy przestać liczyć na p
        > olityków, sędziów i inne sprzedajne dzi-w-ki. Trzeba wziąć sprawy we własne ręc
        > e.

Adam... Michnik?? A tak na marginesie - sam jesteś sprzedajną kurwą. A koktajlem mołotowa chyba lepiej byłoby aby użyc go na tobie, lub moze na twojej matce, żeby nie rodziła więcej takich debili
        • Gość: qwertz Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: 80.51.180.* 09.06.11, 12:42
          Gość portalu: bluerandy
          > Adam... Michnik?? A tak na marginesie - sam jesteś sprzedajną kurwą. A koktajlem mołotowa > chyba lepiej byłoby aby użyc go na tobie, lub moze na twojej matce, żeby nie rodziła więcej > > takich debili

widzę , ze tak odpowiedziałeś, z pełnia miłosierdzia.... jesteś przykładem typowego polaka katolika, ale co tam zwyzywasz wszystkich potem pójdziesz wyspowiadać się i będziesz oczyszczony i od nowa możesz bluzgać innych ludzi.....
          • bluerandy Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 12:55
            Gość portalu: qwertz napisał(a):

> Gość portalu: bluerandy
            > > Adam... Michnik?? A tak na marginesie - sam jesteś sprzedajną kurwą. A ko
            > ktajlem mołotowa > chyba lepiej byłoby aby użyc go na tobie, lub moze na tw
            > ojej matce, żeby nie rodziła więcej > > takich debili
            >
            > widzę , ze tak odpowiedziałeś, z pełnia miłosierdzia.... jesteś przykładem typo
            > wego polaka katolika, ale co tam zwyzywasz wszystkich potem pójdziesz wyspowiad
            > ać się i będziesz oczyszczony i od nowa możesz bluzgać innych ludzi.....

problem w tym, że nie jestem katolikiem. Jestem - i mówię to z dumą - wyborcą Platformy obywatelskiej, czytelnikiem Gazety Wyborczej, Faktów i Mitów.

A co do spowiedzi - spowiedź jest ważna tylko, gdy przystępuje się do niej z mocnym postanowieniem poprawy. Tak więc nie jest prawdą twoje twierdzenie iż

"pójdziesz wyspowiadać się i będziesz oczyszczony i od nowa możesz bluzgać innych ludzi....."

A co do bluzgania - popatrz na to forum, ile tu się bluzga na Kościół katolicki, na księzy, to co, nie mogę też sobie pobluzgać? Staram się wpisać w przyjęte "normy" jakie panują na forum gazety wyborczej;)
    • Gość: wierzący Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.ostnet.pl 09.06.11, 12:48
      wystawa pokazuje prawdę
      • Gość: ono sekcja zwlok tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 19:16
        sekcja zwlok tez pokazuje prawde - i co? oplakatujemy rzeszow by wszem i wobec wszyscy zobaczyli jak wyglada okreznica od srodka?!
        • Gość: Heniu 790 Re: sekcja zwlok tez IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:40
          sekcja zwłok to nie jest to samo co zabijanie niewinnych istot ludzkich. w tej wystawie chodzi o prawo do życia ! Czy ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś...
    • Gość: katolik Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.ostnet.pl 09.06.11, 12:51
      Jacek trzymaj się
    • Gość: obserwator Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.ptr.magnet.ie 09.06.11, 13:07
      Pan Kotula ma czworo dzieci,myślę,że przynajmniej najstarsze mówi wszem ,wobec i każdemu z osobna,że nie ponosi odpowiedzialności za czyny swojego STAREGO[ojcem on jest tylko z nazwy].Żaden prawdziwy OJCIEC nie zafundowałby swojemu dziecku wytykania palcami i pewnie nie tylko...Przez Takiego OJCA dzieci wracają z płaczem ze szkoły.On chyba nie powinien mieć dzieci.Szkoda mi ich-w ich domu nie ma zdrowej atmosfery i być nie może,fanatyzm pod każdą postacią jest chory.
      • sennikrzeszowski Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 13:27
        Te, obserwator. A Ty mieszkasz u Pana Kotuli, żeś taki zorientowany w domowej atmosferze? Z jednym się zgodzę. Odnośnie tego, że fanatyzm pod każda postacią jest chory. I taki jak Wasz - tych wszystkich fanatycznych bluzgaczy i zaciekłych krytykantów Kościoła też. A może zwłaszcza też.
      • Gość: G.M. Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:42
        odpie... się od dzieci Jacka! Lepiej się martwcie o swoje, bo takich dobrych dzieci jak Jacka to nie będziecie mieć nigdy!
      • Gość: Prześmiewca Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.11, 23:33
        Przynajmniej o tej sprawie nie rozmawiajmy w relacji syn-ojciec.Pan Kotula ma rację i prawda którą głosi jest bezdyskusyjna..Każde dziecko nienarodzone to nasza wspólna tragedia.Można zadać setki pytań.Powiedzmy ,"Czy chciałbyś być nienarodzonym z powodu przypadku"?
        Czy chciałbyś być nienarodzonym z powodu niedojrzałości swoich rodziców?Chyba zdajecie sobie sprawę że wymyślę z rękawa sto powodów?Podziękowania dla księdza M.Mleczki.
    • Gość: MK Przecież to tylko zlepek komórek IP: 193.201.167.* 09.06.11, 14:51
      wg miłośników aborcji więc w czym jest problem ?
    • virtuoz83 Zapowiadam: jeśli moja córka zobaczy tę wystawę... 09.06.11, 15:34
      ...(córka ma 4,5 roku) to osobiście przejdę się do p. Kotuli i mu wypie*dolę!
      • bluerandy Re: Zapowiadam: jeśli moja córka zobaczy tę wysta 09.06.11, 17:26
        virtuoz83 napisał:

> ...(córka ma 4,5 roku) to osobiście przejdę się do p. Kotuli i mu wypie*dolę!

zapowiadam, jeśli cie spotkam, to osobiscie przejdę się do ciebie i ci wypie*dolę!
    • Gość: Aga Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 15:49
      Mieszkam od zawsze na Białej . Ale takich fanatykow z mieszkańcow stałych to sie niespodziewałam, Jak Kotula , Kwaśny i jeszcze kilku . Niech najpierw popatrza na siebie na swoje życie w domu i z sąsiadami , a pózniej oceniaja innych . Aborcja to sprawa kazdej kobiety , ona rodzi wychowuje i dba o dziecko , a jak ojciec jest nieodpowiedzialny , to jest zmuszona podjac taka trudna decyzje.Kler niema prawa sie mieszac w życie prywatne i sumienie.
      • kenzoo3 Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 10.06.11, 22:48
        Nie ma takiego prawa DO WYBORU ! Nie można wybierać pomiędzy zabijaniem i niezabijaniem dzieci.Wyboru dokonała kobieta już w momencie kiedy zgodziła się na sex. Widać tu „podwójną moralność : krzywda dzieje się rzekomo kobietom , ale nie widzą ogromnej krzywdy dziecka zabijanego !
        • Gość: hej Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 00:35
          kenzoo3 napisał:

> Nie ma takiego prawa DO WYBORU !
          Kobieta ma PEŁNE PRAWO WYBORU I NIKT NIE MA PRAWA jej tego odbierać.

Nie można wybierać pomiędzy zabijaniem i nieza
          > bijaniem dzieci.
          dziecko będzie wtedy kiedy kobieta tak zadecyduje. I TYLKO ONA. Komórki macierzyste nie będa nazywane dziećmi, by z tego powodu ubezwłasnowalniać kobietę.

> Wyboru dokonała kobieta już w momencie kiedy zgodziła się na se
          > x.
          Czyli kobieta która nie chce dziecka ma żyć w totalnej abstynencji? To dowód albo uposledzenia umysłowego albo patologicznej nienawiści do kobiet.

Widać tu „podwójną moralność : krzywda dzieje się rzekomo kobietom , a
          > le nie widzą ogromnej krzywdy dziecka zabijanego !
          tym "dzieciom" się żadna krzywda nie dzieje. Nie mają nawet biologicznych impulsów cierpienia. Cierpi za to kobieta. Ale jak się jest pozbawionym człowieczeństwa, to się potem widzi wyimaginowane cierpienie tam, gdzie go nie ma.
    • Gość: Jolka Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 15:51
      No widzisz Mietek co narobiłeś ? Poco Ci to było potrzebne , lepiej było pojechac znowu na wspaniałe wczasy , duszyczki dadza i ty wypoczniesz ,popatrzysz na plaży w Turcji na ładne kobiety.
    • Gość: xionts Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.38.160.60.resman.pl 09.06.11, 15:58
      no i zapomniały my z proboszczem postawić głośniczki coby zapodawały delikatny podkład muzyczny w wykonaniu Cannibal Corpse i TCME. No, i Carcass.
    • Gość: Polak Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.alfaks.com 09.06.11, 18:39
      A ja kładę mojego fallusa na tą wystawę i cały kler, który aprobuje to chore przedsięwzięcie.
    • jeruzalem51 prawda w oczy kole 09.06.11, 19:06
      a najbardziej Zydow z GW,a moze by tak skupic cala energie za zapobieganiu przerywaniu ciazy,zeby nie byly mozliwe takie zdjecia.Wystawa jest dobra i konieczna,bo pozwala lepiej zrozumiec caly proces,niech kazdy wie, co to znaczy 'przerywanie ciazy',nie zadna tam'aborcja".Kogo boli prawda,niech stanie sie wrazliwym i ucziwym moralnie czlowiekiem,to pomoze.
      • Gość: qwer Re: prawda w oczy kole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 19:24
        Oho katolickie nekrofile chcą uwrażliwiać hihihi ... doprawdy zabawne :)
      • Gość: Aga Re: prawda w oczy kole IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 19:24
        A co ty możesz wiedzieć o ciąży o porodzie , o wychowaniu dzieci?????????? Jesteś d,,,,,,,,,,,,,,,
    • Gość: Pałla Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 19:11
      Ja mam dwoje dzieci na ktore było mnie stac urodzic i dac im wszystko co potrzebuja , a cztery razy zrobiłam aborcje i wcale niemam żadnych wyrzutów sumienia . nie problem zrobić , urodzić , tylko wychować i wykształcić na dobrych i uczćiwych ludzi. Niech kler mnie nie poucza , niech sie zajmie swoim życiem.
      • jeruzalem51 Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 19:22
        Gość portalu: Pałla napisał(a):

> Ja mam dwoje dzieci na ktore było mnie stac urodzic i dac im wszystko co potrz
        > ebuja , a cztery razy zrobiłam aborcje i wcale niemam żadnych wyrzutów sumienia
        > . nie problem zrobić , urodzić , tylko wychować i wykształcić na dobrych i u
        > czćiwych ludzi. Niech kler mnie nie poucza , niech sie zajmie swoim życiem.

nie masz problemu, bo jestes ku...
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 20:26
          Kuśka już nie staje, niechciana ciąża nie grozi to teraz czas się wziąć za pouczanie i ocenianie innych choć żadnego prawa nikt ci nie dał, watykański pomiocie.
        • Gość: Aga Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 20:56
          Nie nie jestem ku... bo ci,aze miałam z meżem , ale na tyle bylismy rozwazni i rozumni , że trzeba miec kase żeby utrzymac dzieci , a nie płakac w opiece i prosic o pare groszy , trzeba miec odpowiedzialnosc . Nie tak jak klery co robia dzieci kobietom mężatkom i to idzie na konto męża , znam kilka takich przypadkow
          • 6x9 to czemu dają du*y klerowi 09.06.11, 21:17
            i pozwalają sie zapylić?
            • Gość: qwer Re: to czemu dają du*y klerowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 21:38
              Pytanie nie powinno być czemu dają, tylko czemu klecha bierze skoro ślubował celibat. To tak jak w przysiędze małżeńskiej ślubuje się wierność, a osoba która zdradza śluby zasługuje jedynie na pogardę. Doszło?
          • jeruzalem51 Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 09.06.11, 23:24
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Nie nie jestem ku... bo ci,aze miałam z meżem , ale na tyle bylismy rozwazni i
            > rozumni , że trzeba miec kase żeby utrzymac dzieci , a nie płakac w opiece i p
            > rosic o pare groszy , trzeba miec odpowiedzialnosc . Nie tak jak klery co robia
            > dzieci kobietom mężatkom i to idzie na konto męża , znam kilka takich przypadk
            > ow

tym gorzej dla ciebie,a jak sie robi seks dla seksu, to trzeba sie zabezpieczyc
        • Gość: pałla Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.dsl.intertele.pl 09.06.11, 21:00
          spadaj dupku
      • 6x9 na gumę cię nie stać? 09.06.11, 21:14
        Gość portalu: Pałla napisał(a):

> Ja mam dwoje dzieci na ktore było mnie stac urodzic i dac im wszystko co potrz
        > ebuja , a cztery razy zrobiłam aborcje i wcale niemam żadnych wyrzutów sumienia
        • Gość: M.P Re: na gumę cię nie stać? IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 21:59
          jesteś smarkaczem a nie rodzicem !
      • kenzoo3 Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 10.06.11, 22:51
        mordowanie niewinnych , bezbronnych istot ludzkich w milionach można przyrównać do holokaustu, bo aborcji rocznie dokonuje się 50 mln (wg szacunków WHO), Do dzieci poczętych zastosowano tę samą analogię co do żydów . To ludobójstwo przerasta wielokrotnie ludobójstwo zastosowane przez hitlerowców wobec żydów, bo corocznie w Chinach dokonuje się 10 mln aborcji, w Indich-6 mln, w Rosji 3mln. Podobnie w Unii EU zabija się 3 mln dzieci rocznie co daje jedno abortowane dziecko co 11 sekund! Co gorsze organizuje się i wymusza na rządach krajów III świata wprowadzanie ustaw ułatwiających aborcję na życzenie. W Polsce również SLD czyni haniebne starania , by tę zbrodnię wpisać do treści polskiego prawodawstwa, wychowania i polskiej kultury. Chcą na siłę zmienić profil naszej cywilizacji czyniąc ją cywilizacją śmierci.
        W ciągu ostatnich 10 lat aborcja zabiła ponad 1 mld ludzi!!! 1 mld niewinnych ofiar!
        Zabicie dziecka niezdolnego do obrony jest zbrodnia wołającą o pomstę do nieba !!.
        Dobrze ,że jest ta wystawa!
    • Gość: Ojciec Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.ostnet.pl 09.06.11, 20:24
      Trzeba pokazywać prawdę
    • Gość: Ojciec Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.ostnet.pl 09.06.11, 20:28
      Prawda jest bolesna
      • Gość: revenant Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.rz.izeto.pl 09.06.11, 21:08
        Pan Kotula.... a kto w tym kraju zabrania być ograniczonym intelektualnie? Czego kotula i klechy są dla nie wierzących NAMACALNYM dowodem.
    • 6x9 w TV i w necie wiecej jest 09.06.11, 21:07
      różnych drastycznych zdjęć, jakoś nikt nie przejmuje się osobami oglądające mimowolnie takie sceny
      PS ojciec może iść inną drogą
      • Gość: qwer Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 21:41
        Tylko program tv albo stronę internetową możesz wyłączyć w każdym momencie, a plakatu nie zerwiesz. Druga sprawa to taka, że filmy czy strony z drastycznymi scenami ostrzegają, że materiał jest przeznaczony dla osób dorosłych. Więc przykład nie trafiony ...
        • fale_morskie Re: w TV i w necie wiecej jest 09.06.11, 21:49
          Niestety! Wiele nie ostrzega, miniatury można znaleźć pod niewinnymi hasłami. Wyłączenie zdjęć, na które trafiło się bez ostrzeżenia nie jest takie proste dla wielu osób i ma to przyczyny psychologiczne - tak samo, jak ciężko ludziom nie oglądać wypadku samochodowego (to jest silniejsze). A samo oznaczenie "dla dorosłych" nic nie znaczy. Może chodzić o erotykę. Poza tym nie każdy dorosły ma mocne nerwy, tak jak nie każde dziecko się boi...
          Nekrofani powinni stworzyć sobie swoje darkroomy - kto chętny...
      • Gość: Szczery Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.11, 21:43
        Trochę prawdy zarodek to nie człowiek. Teraz jest trochę inaczej ale jeszcze w XIX wieku płód męski otrzymywał dusze po miesiącu a płód żeński po 3 miesiącach! Kumacie? Zmieniło się chociaż żaden ksiądz badań nie prowadził! Taka była potrzeba chwili.
        Zarodek przez pół roku nic nie czuje! a to dlatego ze jego początkujący układ nerwowy nie jest stanie ni tylko myśleć ale i czuć! Ruchy które występują są mimowolne i nieskoordynowane - nawet odruch klasyczny nie jest możliwy chociażby z braku izolacji mielinowej.

Prawdziwa tragedią jest zwalczanie przez Kościół badań prenatalnych. Wiele płodów z różnych względów ma wady, często drastyczne! Zamiast takie płody usunąć dopuszcza się ich rodzenie. Czy wiecie jak mogą się czuć takie kalekie dzieci gdy dorosną i chociażby zobaczą jak inne dzieci biegną a one nie mogą bo nie mają nóżek? A mają się rodzić bowiem Kościół na ich kalectwie robi biznes! Hospicja, domy opieki itp. zarabiają i tym lepiej im więcej takich kalek trafia do tych ośrodków!
        Aktywiści Kościoła propagują środki antykoncepcyjne g.o warte jako ekologiczne?, bezpieczne itd. Kto i gdzie wierzy w takie bzdury jak metoda LAM? Metody kalendarzyka (różne nazwy) wszystko wyjaśnia ale nie wyjaśnia kiedy jest owulacja! a więc tego co najważniejsze! Wyjaśniać te rzeczy by dużo zajęło, powinna to robić szkoła ale państwo nie po to płaci na Kościół żeby z nim walczyć - ma za to spokój.
        Drobiazg Z takiej WIKi ostatni nawet usunięto informację na obecność jakich przeciwciał należy zbadać się będąc w ciąży jeszcze na etapie zarodka - a obecność takich przeciwciał gwarantuje że dziecko będzie upośledzone! Dziś szczepienia są tylko dla tych co są świadomi zagrożenia, która matka może pomyśleć że już w 10 tygodniu trzeba to rozważać?
        E efekcie Kościół na waszej naiwności zbija kasę a wy męczycie się z kalekami i psioczycie na państwo ze mało daje. Niech daje Kościół.
        • Gość: ciekawy Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 10:23
          Gość portalu: Szczery napisał(a):

> Trochę prawdy zarodek to nie człowiek
          ==================

o kurcze zarodek to pewnie początek małpy.... i tak bez bicia przyznajesz się do tego że początkowo byłeś małpą czy może jakimś insektem?
          • Gość: Szczery Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 10:30
            Ja z tego etapu wrosłem a ty, jak widać po twojej wypowiedzi, nie! A pomyśl rodzice mogli cię wyskrobać i jednego półgłówka byłoby mniej a tak swoje upośledzone życie a co gorsza i rozum, zawdzięczasz księdzu.
            • Gość: ciekawy Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 12:44
              Gość portalu: Szczery napisał(a): Ja z tego etapu wrosłem

Chrzanisz trzy po trzy, nie wyrosłeś, nadal jesteś półgłowkiem. Tylko rodzice którzy urodzili półgłówków skrobia małpki bo szkoda idiotów rozmnażać, a moim rodzicom nawet przez myśl nigdy nie przeszło że mogą zamordować swoje dziecko.
              a ty pewnie cierpisz na syndrom "przedaborcyjny", bo rodzice pewnie wbili ci do łba że żyjesz tylko przez pomyłkę gdyż za późno dowiedzieli się że u mamusi w macicy zagnieździł się półgłówek no i półgłówek produkuje się na forum...
              jakbyś przez przypadek zabłądził do kościoła to może byś dowiedział się co madrego i troszkę zmądrzał.
          • cheffin Re: w TV i w necie wiecej jest 10.06.11, 21:50
            ..............a od czego pochodzi czlowiek...... od zyrafy,,,,,,,,,,troche logiki proponuje
        • Gość: G.M. Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 21:59
          jesteś kompletnym nieukiem !Przecież zarodek ludzki to człowiek a nie mapła czy hipopotam!
          • Gość: qwer Re: w TV i w necie wiecej jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:23
            Zarodek ludzki to nie człowiek, jeśli nie rozumiesz pojęć których używasz to ich nie używaj tylko dokształć się :)
    • Gość: sokrates Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.acn.waw.pl 10.06.11, 09:53
      Księża lubią sado/maso, to najlepszy dowód. Tak się sublimuje ich libido.
    • Gość: ulubieniec pisu Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 10:37
      tak samo jak za porografie dziecieca, sprawce tego wystepku policja powinna zaprowadzic pod wymiar sprawiedliwosci...jestem za delegalizacja wszystkich sekt w Polsce, zaczynajac od sekty pis, przez sekte radio ma ryja, sekte kosciola katolickiego czy tez latajacego potwora spagetti...
      • Gość: zyzol Drastyczne zdjęcie. IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 13:18
        rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/51,34975,8384972.html?i=1
        Ze też nie wyskrobano tego dewianta :)))
        • Gość: M.P. Re: Drastyczne zdjęcie. IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:00
          Dewiantem to jest twoja chora matka, że ciebie nie wyskrobała....
    • Gość: j-23 Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych IP: *.pern.com.pl 10.06.11, 17:59
      Dam ksiezulkom w d---e
    • cheffin Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych 10.06.11, 21:42
      Zatanawiajace jest dlaczego we wschodniej Polsce sa pokazywane takie wystawy, czy poziom ludzi mieszkajacych w tej czesci jest inny niz na przyklad we Wroclawiu. Podobno ludzie sa bardziej wierzacy , ale rownoczesnie wierza w czary i gusla.
      • kenzoo3 Wystawa pokazuje PRAWDE o aborcji w całej Polsce 10.06.11, 21:54
        nie masz racji mówiąc ,że wystawa jest tylko we wschodniej Polsce.
        Zobacz na tę mapke Fundacji PRO i zabaczysz ,że większośc wystawy organizowana była w Zachodniej częśći kraju!
        w3.stopaborcji.pl/
        • Gość: hej Re: Wystawa pokazuje PRAWDE o aborcji w całej Po IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.11, 00:48
          to w Polsce wykonuje się aborcje na takim etapie?
    • Gość: G.M. Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn IP: *.ostnet.pl 10.06.11, 22:02
      a ciebie powinni umieścić w pierdlu, bo tam potrzebują takich matołów jak ty...
    • cheffin Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocnych 10.06.11, 22:37
      Napisalam swoja opinie i wylano na mnie wiadro pomyj , mnie to nie rusza zasciankowosc jest wszedzie, jestem psychologiem i mialam kilkakrotnie do czynienia z dziecmi po wizycie na tej wlasnie wystawie ,doprowadzonych przez katechetow obowiazkowo w czasie lekcji religi, choc nie wszyscy rodzice i slusznie wyrazili zgode, dzieci byly w wieku 9 lat, chcialam wiedziec jakie sa zdania polskich katolikow i przez grzecznosc nie pisze jakich slow uzyto, poziom kultury siegnal dna. Panu ktory ma problem co ma powiedziec corce , dziecku nalezy mowic prawde, wiesznie takich zdjec na plocie parafi to zle swiadczy o gospodarzu tego miejsca.
      • kenzoo3 Re: Drastyczne zdjęcia. Na tę wystawę nie ma mocn 10.06.11, 22:45
        z ciebie taki psycholog jak z tuska premier...
        poczytaj tutaj opinie PRAWDZIWEGO PSYCHOLOGA!
        angelus.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7734&Itemid=875
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka