Dodaj do ulubionych

Zalesie Park/ SGL developer

IP: *.net.stream.pl 12.07.11, 22:12
Witajcie Drodzy Forumowicze!
Chcialam Was zapytac, czy wiecie cos na temat SGL developera ktory zamierze budowac Zalesie Park. Niby sa czescia Firmy Omega, ale czy jest to wiarygodna firma?Ponoc to ich pierwsza inwestycja jaka maja zrealizowac.Czy wlasciciele firmy to rzetelni i wiarygodni ludzie?
Dziekuje z gory za opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuza Re: Zalesie Park/ SGL developer IP: *.res.pl 15.07.11, 21:41
      interesuje mnie takze osiedle Zalesie Park. Moze cos ktos podpowie??? skoro tamto forum wygaslo...?
      • Gość: kaśka Re: Zalesie Park/ SGL developer IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 21.07.11, 08:22
        Nie wiecie podpisują już umowy przedwstępne?
        • Gość: Noa Re: Zalesie Park/ SGL developer IP: *.net.stream.pl 21.07.11, 14:09
          z tego co wiem planowane sa na koniec lipca
          • Gość: mieszkaniec Kogut piejący od 3 rano!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 08:17
            Nie mam nic przeciwko zwierzętom o ile nie zakłucają spokoju. Kogut piejący od 3 rano doprowadza nie jednego do nerwicy. Na osiedlu Zalesie przy ul. Łukasiewicza Pani S. choduje kury i ma też koguta, który zakłuca ciszę nocną od 3 rano. Dziecko się mi budzi i płacze to jakiś koszmar. Gdzie to wogóle można zgłosić? Kogut pieje tak głośno i przeraźliwie dosłownie co dwie minuty że słychać go nawet przez zamknięte okno.
            • Gość: wodnik szuwarek Re: Kogut piejący od 3 rano!!!!!!! IP: *.230.90.215.rzeszow.mm.pl 15.05.12, 00:19
              Ty - weź się idź się lecz! Albo wiesz, co - przeprowadź się z dzieckiem do Centruma. Z pewnością szum przejeżdżających samochodów wsparty zapaszkiem spalin utulą ci dziecko do snu.
            • Gość: indyk Re: Kogut piejący od 3 rano!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 01.04.13, 19:48
              zgłoś skargę do naczelnej rady kogutów,a pieje rano jak sobie podupczy ,bierz z niego przykład też będziesz piał,zrób mu konkurencję, który lepszy i więcej razy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka