Dodaj do ulubionych

Pis ręczy za kibola

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 19:31
Beata Kempa, posłanka PiS poręczyła za Starucha. bitwa o głosy prowadzi do absurdów. Pis sięgnął już dna.
Obserwuj wątek
    • Gość: gos Re: Pis ręczy za kibola IP: *.rz.izeto.pl 05.09.11, 19:38
      poręczenie za człowieka którego jedyną winą było to, że ośmielił się skrytykowac Tuska nazywasz sięgnięciem dna ? Przykro mi to stwierdzić ale jesteś cymbałem
      • jakmutam Re: Pis ręczy za kibola 05.09.11, 19:54
        Gość portalu: gos napisał(a):

> poręczenie za człowieka którego jedyną winą było to, że ośmielił się skrytykowa
        > c Tuska nazywasz sięgnięciem dna ? Przykro mi to stwierdzić ale jesteś cymbałem
        Jesteś niedoinformowany czy może jesteś zwykłym idiotą? Pobicie człowieka i kradzież torby to dla ciebie nieistotne?.Dureń zaślepiony Pisem.
        gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/pilka-nozna/zatrzymanie-starucha-jest-nagranie-z-akcji-policji-chuligani-ublizali-funkjonariuszom-wideo_198889.html
        • Gość: gosc Re: Pis ręczy za kibola IP: *.rz.izeto.pl 05.09.11, 20:00
          jak narazie to jest o tylko podejrzany a niebawem okaże sie niewinny. Najpierw sprawdz, później zabieraj głos
          • jakmutam Re: Pis ręczy za kibola 05.09.11, 20:04
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> jak narazie to jest o tylko podejrzany a niebawem okaże sie niewinny. Najpierw
            > sprawdz, później zabieraj głos

Każdy aresztowany (nawet morderca złapany na gorącym uczynku ) jest w momencie aresztowania tylko podejrzanym. To wynika z KPK . Taka jest kolej rzeczy w prawie. Polecam jeszcze raz KPK .
            • Gość: gosc Re: Pis ręczy za kibola IP: *.rz.izeto.pl 05.09.11, 20:22
              dokładnie, więc do czasu wydania wyroku sądu ten człowiek jest niewinny
              • jakmutam Re: Pis ręczy za kibola 05.09.11, 20:28
                To znaczy, że nie należało go zatrzymać ? Bo już nie łapię.
                • Gość: era Re: Pis ręczy za kibola IP: *.ostnet.pl 05.09.11, 20:30
                  Dobrze rozumujesz. Nie należało go zatrzymywać bo on głosił hasła antytuskowe. Od teraz każdy zbój i morderca powinien krzyczeć na Tuska i , zdaniem pisu, nie może być zatrzymywany.
              • Gość: ja Re: Pis ręczy za kibola IP: *.net.stream.pl 06.09.11, 00:49
                a doktor g?? a blida?
        • Gość: era Re: Pis ręczy za kibola IP: *.ostnet.pl 05.09.11, 20:01
          Ta pisowska swołocz za chwilę zacznie popierać pedofili i dilerów narkotyków jeżeli przy aresztowaniach będą wykrzykiwać hasła przeciwko Tuskowi.
          • Gość: gość Re: Pis ręczy za kibola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 22:16
            ta swołocz będzie jak tonący brzytwy się chwytać, byle tylko zaistnieć. rządza władzy ich ogłupia. chore ambicje i władza - po trupach! katyń, smoleńsk, każdy pretekst jest dobry. chory na władzę pis!
    • Gość: fghh Re: Pis ręczy za kibola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 19:40
      oni teraz dupy dadza kazdemu kto na nich zagłosuje :-) Pis to margines moralny z Maciarewiczem na czele
    • Gość: qwer Re: Pis ręczy za kibola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 19:46
      Eee tam czepiasz się. Skoro pisowscy senatorowie bronią pedoklechy, pisowski prezydent bije brawo tw w sutannie to dlaczego pisowscy posłowie mają nie ręczyć za stadionowe bydlęta? :-)
    • Gość: mentekaptus Re: Pis ręczy za kibola IP: 89.230.64.* 06.09.11, 06:55
      Pis w swym zacietrzewieniu i wiecznym stawaniu okoniem w stosunku do Po robi coraz większe głupoty. Prawo i cholera Sprawiedliwość. Nie wiem czy Kempa ma dziecko, ale może gdyby Staruch sponiewierał jej pierworodnego, gwizdnął go trampkiem w zęby i podpierdzielił torbę to przejrzałaby na oczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka