Dodaj do ulubionych

Big Brother-bitwa ?????????????

IP: *.pp.rzeszow.pl 04.03.02, 20:01
Córka rolnika
Miłośniczka pokemonów
Kolejny czaruś Ken
Dzięki Bogu jest interesująca postać płodnego górala bo gdyby nie on to aż
strach pomyśleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: slavres Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pm.mielec.ptc.pl 05.03.02, 00:15
      Zobaczymy i skomentujemy po kilku dniach. Teraz za wcześnie na wyciąganie
      wniosków, ale zgadzam się że każda osoba z innej "beczki".
      • Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 08:46
        To co pokazało TVN SIEDEM w nocy przekroczyło wszelkie granice.
        Widzieliście?
        • Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 08:49
          nie widzieliśmy, więc opisz
          • Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 09:01
            Czaruś jak to Czaruś bajerował jedną z panienek na sofach na co nadeszła
            Frytka, usiadła obok Czarusia i powiedziała, cyt. ...jak mnie cipka boli...
            Czaruś na to, żeby pokazała gdzie i zabrał się do opuszczania majteczek.
            Kamerzysta speszony przejechał z kamerą na twarz tej siedzącej obok a w tle
            słychać głos Czarusia cyt. o jakie fajne włoski, chodź popatrz .
            Tymi słowami zwrócił sie do tej siedzącej obok. Ty chyba żartujesz? padła
            odpowiedź.
            • Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:07
              Gość portalu: zak napisał(a):

> Czaruś jak to Czaruś bajerował jedną z panienek na sofach na co nadeszła
              > Frytka, usiadła obok Czarusia i powiedziała, cyt. ...jak mnie cipka boli...
              > Czaruś na to, żeby pokazała gdzie i zabrał się do opuszczania majteczek.
              > Kamerzysta speszony przejechał z kamerą na twarz tej siedzącej obok a w tle
              > słychać głos Czarusia cyt. o jakie fajne włoski, chodź popatrz .
              > Tymi słowami zwrócił sie do tej siedzącej obok. Ty chyba żartujesz? padła
              > odpowiedź.

co się dziwisz, może facet lubi obrośnięte kobiety!
              od dziś miliony kobiet przestają się depilować, TVN promuje nowy styl-kobiety nie
              depilujcie bikini! ;-))

• Gość: x-men Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 12.03.02, 20:57
        frytka OK
    • Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 09:07
      Nie ma co.Rodzice muszą być z nich dumni.
      • Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:13
        Gdybyś miał takie ładne włoski (łonowe), to Twoja Mama też byłaby dumna z
        Ciebie. :-))
        • Gość: Reformat Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.dami-rz.pl 13.03.02, 07:14
          Ten program z edycji na edycje coraz bardziej tarci poziom. Osobiście 3 edycje
          oglądałem łącznie przez 10 minut i to mi wystarczy. Program jest dobry dla
          masochistów i kretynów. TVN jest żałosna. Już nie potrafią przyciągnąć ludzi
          przed telewizor bez pokazywania kretynów uprawiających sex.
          • Gość: blog http://bigbrother.blog.pl/ IP: *.rsk.pl 13.03.02, 21:50
            no comment
            • Gość: echhhh.. Re: http://bigbrother.blog.pl/ IP: *.pp.rzeszow.pl 13.03.02, 22:31
              Gówno to ja co rano widzę w mojej muszli klozetowej, kiedy sie odwracam, żeby
              spuścić wodę. Po co mam jeszcze włączać TVN ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka