Gość: zak IP: *.pp.rzeszow.pl 04.03.02, 20:01 Córka rolnika Miłośniczka pokemonów Kolejny czaruś Ken Dzięki Bogu jest interesująca postać płodnego górala bo gdyby nie on to aż strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slavres Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pm.mielec.ptc.pl 05.03.02, 00:15 Zobaczymy i skomentujemy po kilku dniach. Teraz za wcześnie na wyciąganie wniosków, ale zgadzam się że każda osoba z innej "beczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 08:46 To co pokazało TVN SIEDEM w nocy przekroczyło wszelkie granice. Widzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 08:49 nie widzieliśmy, więc opisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 09:01 Czaruś jak to Czaruś bajerował jedną z panienek na sofach na co nadeszła Frytka, usiadła obok Czarusia i powiedziała, cyt. ...jak mnie cipka boli... Czaruś na to, żeby pokazała gdzie i zabrał się do opuszczania majteczek. Kamerzysta speszony przejechał z kamerą na twarz tej siedzącej obok a w tle słychać głos Czarusia cyt. o jakie fajne włoski, chodź popatrz . Tymi słowami zwrócił sie do tej siedzącej obok. Ty chyba żartujesz? padła odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:07 Gość portalu: zak napisał(a): > Czaruś jak to Czaruś bajerował jedną z panienek na sofach na co nadeszła > Frytka, usiadła obok Czarusia i powiedziała, cyt. ...jak mnie cipka boli... > Czaruś na to, żeby pokazała gdzie i zabrał się do opuszczania majteczek. > Kamerzysta speszony przejechał z kamerą na twarz tej siedzącej obok a w tle > słychać głos Czarusia cyt. o jakie fajne włoski, chodź popatrz . > Tymi słowami zwrócił sie do tej siedzącej obok. Ty chyba żartujesz? padła > odpowiedź. co się dziwisz, może facet lubi obrośnięte kobiety! od dziś miliony kobiet przestają się depilować, TVN promuje nowy styl-kobiety nie depilujcie bikini! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 12.03.02, 20:57 frytka OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.pp.rzeszow.pl 05.03.02, 09:07 Nie ma co.Rodzice muszą być z nich dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 09:13 Gdybyś miał takie ładne włoski (łonowe), to Twoja Mama też byłaby dumna z Ciebie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: Big Brother-bitwa ????????????? IP: *.dami-rz.pl 13.03.02, 07:14 Ten program z edycji na edycje coraz bardziej tarci poziom. Osobiście 3 edycje oglądałem łącznie przez 10 minut i to mi wystarczy. Program jest dobry dla masochistów i kretynów. TVN jest żałosna. Już nie potrafią przyciągnąć ludzi przed telewizor bez pokazywania kretynów uprawiających sex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echhhh.. Re: http://bigbrother.blog.pl/ IP: *.pp.rzeszow.pl 13.03.02, 22:31 Gówno to ja co rano widzę w mojej muszli klozetowej, kiedy sie odwracam, żeby spuścić wodę. Po co mam jeszcze włączać TVN ? Odpowiedz Link Zgłoś