Gość: rzeszowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 11:41 wyborcza.biz/biznes/1,100896,10448553,Benzyna_i_olej_napedowy_z_Orlenu_znow_drozsze.html czekamy na ciag dalszy... podwyzki VAT, podatek katastralny... a nasz premier piłke kopie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac Re: No i PO wyborach :( IP: *.189.221.208.skyware.pl 11.10.11, 13:13 Za cztery lata bedziesz mial ponownie szanse wylac swoja frustracje, a nawet byc moze uzyskac satysfakcje wyborcza, o ile znajdziesz sojusznikow chetnych na kolejna porcje bredni o helu, sztucznej mgle i zamachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: No i PO wyborach :( IP: *.res.pl 11.10.11, 13:30 trzeba było dupe ruszyć i iść na wybory a nie walić łbem w posadzkę w kosciele aby PIS wygrał - płacić !!!! kosciół tez musi pomysleć o tym z czego sie utrzyma - niebawem koniec dobroci państwa , chłopaki w sukienkach muszą pomysleć skąd wziąz kaskę na uprawianie indoktrynacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erggre Re: No i PO wyborach :( IP: *.res.pl 11.10.11, 13:32 Jakby Jarosław wygrał dzis w Europie nikt nie chciałby z nami rozmawiać a benzyna byłaby po 2 ,20 - jak kupisz 20 litrów to po 1,90 :-) hehehe - jak masz łeb nabity cudami z sokółki to kazdą ciemnotę ci mozna podać i łykniesz jak okoń :-) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: No i PO wyborach :( IP: 91.225.135.* 11.10.11, 13:35 Oddajcie nam zamach !!! Oddajcie nam krośnieński cud !!! Cierpienie uszlachetniaaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Klotz Re: No i PO wyborach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 13:49 zdradzili o świecie :( a hel się... ulotnił :( ...................................................... .................... no dobra żartowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: No i PO wyborach :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 15:37 Mieszkam w Rzeszowie i wstydzę się za Podkarpacie. Przyznając się do poparcia PO jestem obrażana przez zwolenników Pis-u. Skąd się bierze w nich tyle agresji? Katolicy tak się zachowują? Czy opamiętanie nigdy nie przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: No i PO wyborach :( IP: *.res.pl 11.10.11, 15:54 Nie obrazają cie katolicy - obrazają cie taliby katole fundamentalisci , obrońcy krzyza ,dzieci ojca tadeusza - katolik idze do koscioła , mdli sie dla siebie , nie zawsze na mszy ,bo jest mu to potrzebne , po prostu wierzy - katol chodzi do koscioła aby inni wiedzieli ze chodzi bo ma tak sprany mózg ze nie odróznia tych subtlenosci - chce aby wszyscy wiedzieli ze jest katolem , rozglada sioe wokoło , ma rybe na Dełu tico z tyłu na szybie i zawsze jak widzi krzyz pada na kolana cągnąc stojacych obok - uwielbia pokazywać palcem tych co nie chodzią do koscioła i trzepiąc kapucyna pod kołdrą mówi co to maralnośc a samogwałt uwaza za grzech - na słowo seks analny purpurowieje i choc mu staje udaje oburzonego i mówi ze to grzech - popiera PIS i Kiboli skoro Jarosław tez - latwo nim manewrować , zrobi wszystko co karze postać w czerni ...nie przejmuj sie takimi obelgami - katol to NIKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol żałobne pisory IP: *.171.13.114.static.crowley.pl 11.10.11, 16:59 i smętne klechy. Obu grupom zidiociałych pisorów - kaczolubów dedykuję tekst starej piosenki - coś jakby lesiowi i jarusiowi poświęconej : Patrzę na starą fotografię, którą dziś zwróciłeś mi i wypowiedzieć nie potrafię męki tych ostatnich dni. Dziś przebolałem już, wszystko zapomniałem już, wszystko zrozumiałem i wiem. Już nigdy nie usłyszę kochanych twych słów, już nigdy do swych ust nie przytulę cię znów, Na zawsze pozostaną dni smutku, dni mąk, nie oplecie pieszczotą mnie w krąg płomien twych rąk, już nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptyś Re: żałobne pisory IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 11.10.11, 17:05 qwerty, dzieki za superanckie wpisy a to walenie czolem w posadzke kosciola powalilo mnie z nóg, myslem ze zdechne ze smiechu, gratuluje poczucia humoru i trafnych porownan, tak trzymaj, Podkarpacie bastionem PiS-u ale z tendencja spadkowa jeśli popatrzymy na chociazby poprzednie wybory,nie przeszkadzac Jarusiowi, on sie sam wyautuje, jest w tym dobry......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: No i PO wyborach :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 18:11 Masz rację qwerty, tylko niestety musimy tolerować katoli, bo przecież są wszędzie (nawet w rodzinie). Oni mogą nas obrażać i wytykać palcami, bo przecież są "lepsi". Ja nie pojmuję skąd u nich tyle nienawiści, skąd taka zajadłość, kto wpoił im tę "wiedzę". To jakaś tragedia, żyjemy w ciemnogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.prima Re: No i PO wyborach :( 11.10.11, 20:28 Gość portalu: Ana napisał(a): > Masz rację qwerty, tylko niestety musimy tolerować katoli, bo przecież są wszęd > zie (nawet w rodzinie). Oni mogą nas obrażać i wytykać palcami, bo przecież są > "lepsi". Ja nie pojmuję skąd u nich tyle nienawiści, skąd taka zajadłość, kto w > poił im tę "wiedzę". To jakaś tragedia, żyjemy w ciemnogrodzie. No i dalej nic koleżanka nie zrozumiała... Znów informacja, że to tylko te "katole" sieją nienawiść... A to co sama piszesz, to co jest...? To straszliwe ubolewanie o przymusowej tolerancji jest samą łagodnością w stosunku do innych, prawda...? Jaka to bidula poszkodowana jesteś... Tylko, że wiesz... Czasem nie widzi się belki a dostrzega źdźbło... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.prima Do Any 11.10.11, 17:44 Nie jestem zwolenniczką ani PiS-u ani PO... Ale jak już mowa o obrażaniu... Poczytaj koleżanko te wszystkie wypowiedzi... I kto tu kogo obraża...? Kto jadowicie wyzywa przeciwników politycznych...? Kto tu obraźliwie nazywa innych "katolami", "baranimi łbami", "ciemnotą" itp. Uważasz droga koleżanko, że to nie jest agresja...? Widać niektórych cechuje wybitna mentalność Kalego... I jeszcze taki malutki drobiazg dedykowany obu stronom: "Jeśli zaczyna brakować argumentów, pojawiają się obelgi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Do Any IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 19:15 Jagienka szkoda energi na tłumaczenia, oni swoje wiedza, jak ktos nie bije pokłonów przed rzadzacymi to ani chybi "pisor i kato". Nikogo w swoim poscie nie obaziłem, jedynie napisałem co mysle a to chyba jeszcze wolno ?! Prawda jest taka, ze w najblizszym czasie czeka nas wysyp niezbyt optymistycznych informacji z gospodarki, do tej pory skrzetnie ukrywanych przed społeczeństwem. Jak mawiaja pażyjom, uwidim... ciekawe czy za pare miesiecy wszyscy Ci co na mnie naskoczyli w tym watku nadal tak zawziecie beda bronic rzadzacych... Jeszcze 2-3 tygodnie temu u nas nie było kryzysu, wczoraj slyszałem z ust Sikorskiego, ze jednak ten kryzys jest:( PS. na wyborach byłem jakby co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Do Any IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 19:45 rzeszowiak buahahahaha - albo nie umiesz pisać i czytac albo czytasz tylko goscia niedzielnego albo po prostu siedziałes w pierdlu - o kryzysie mowi sie juz kilka miesięcy - jak nie słyszałes to zamiast czytac ksiazeczkę do modlitwy kup czasami gazete wyborcza albo przynajmniej gazete polska - przestań szerzyć demagogię ze ktos cie oszukał bo nie wtłoczył ci w łeb ze jest kryzys ...mówisz jak wypisz wymaluj Maciarewicz albo Brudziński - widzac czarne mówisz ze białe ...otrzasnij sie men ... wróc z koscioła na ulice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 19:58 .....jestem niewierzący i tyle w temacie... Co do kryzysu którego nie ma to popatrz na akcje, kursy walut, realny spadek cen mieszkań w naszym pieknym kraju, dodaj sobie do tego projekt budzetu którego rzadzacy do tej pory nie ujawnili a potem sie smiej. Ciekawe czy tak Ci bedzie wesoło za rok, poczekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:12 I oczywiscie za to wszystko winien jest kto ? Winien jest DOnald Tusk i platforma :-) tak ? Bo gdyby JArosław Kaczyński był premierem toooo .... ? jak nadusiłbyś w bankomacie do wypłaty 200 zł - wypadłoby 400 tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:25 Weź gleboki oddech i przeczytaj wszystkie swoje wpisy.... moje tez... Nigdzie nie napisałem, ze jest winny kryzysowi na swiecie, napisałem, ze nie radzi sobie z własnym podwórkiem i najbardziej rajcuje go kopanie piłki. A jak sie skończy budowa na Euro i zakreca kurek z kasa z Unii to juz bida bedzie. Problem tego rzadu piolega na tym, ze nie ma bladego pomysłu na ten kryzys, póki jest kasa z Unii to jakos hula, gorzej jak jej nie bedzie a kryzys w strefie euro dopiero sie rozkręca... ale co ty tam mozesz wiedzie, grunt ze tępisz katoli nie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:27 Nie jetem wierzacy ale do głowy by mi nie przyszło nabijac sie z czyjejs religi.... niezaleznie od tego czy to żyd, buddysta czy protestant... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.prima Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. 11.10.11, 20:31 Gość portalu: rzeszowiak napisał(a): > Nie jetem wierzacy ale do głowy by mi nie przyszło nabijac sie z czyjejs religi > .... niezaleznie od tego czy to żyd, buddysta czy protestant... A ja jestem wierząca... I też nie nabijam się, nie tylko z innych religii ale i z innych ludzi też... I choć należę do tej "strasznej jadowitej i zębatej katolickiej watahy", w żadnym poście jaki kiedykolwiek tutaj napisałam nie padło słowo obraźliwe... Ciekawe dlaczego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:43 ... bo nie każdemu jest dane znac takie trudne słowo jak TOLERANCJA, jak widac w tym watku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:12 Tolerancja - powiedz to katolom którzy pokazują palcem tych którzy mają inny swiatopoględ - powiedz to obroncom krzyza którzy co miesiac krzyczą Tuskowi i Komorowskiemu kula w łeb jak Jarus przyjezdza sie podlansować , powiec to proboszczom po małych wsiach którzy wskazują i wyczytuja z ambon ludzi którzy nie chodza i nie płaca na remont koscioła , powiedz to klechom którzy nie chca dawać slubów kiedy jedno z narzeczonych jest niewierzace , chcesz tolerancji to badz tolerancyjny - a tak na powaznie tolerancja to rzecz której polskie społeczeństwo powinno nauczyć sie jak najszybciej - dadałbym jeszcze jedno słowo szacunek wobec myslacych inaczej - mozemy podziekować PISOWI własnie za podział społeczenstwa na WY i MY co działo się w ostatnich latach .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:27 Najlepiej zacząc od siebie, ja nie mam problemów z jak piszesz "katolami" ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:30 Masz duzo racji - to powino obowiązywać wszystkich tu na forum i poza nim :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... rozczaruje Cie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:34 NA kryzys nikt nie ma gotowej recepty - tępię katoli bo mam nadzieję ze ktos zrozumie ze finansowanie koscioła tez prowadzi do kryzysu - to kilka miliardów zł . A co do katoli ...nie tępię katolików a własnie jak napisałes katoli - to najbardziej szkodliwa grupa ludzi ale oni nie są winni bo po prostu tak ich ukształtowano w procesie indoktrynacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:32 Zapytaj sie Donalda gdzie jest 4 mld złotych z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych. Masz do tego prawo bo to min. twoja kasa na przyszła emertyure zatkała w tym roku dziure budzetowa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:37 Sam go zapytaj - zyjesz w wolnym i demokratycznym kraju - masz do tego prawo choć przypuszczam ze go nie lubisz :-) Tylko jak ci odpowie to powtarzaj to co on ci powiedział a nie swoją wersję oki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:47 ja wiem co z nimi zrobił, zapchał dziure budzetowa, zeby sie gooovno przed wyborami nie rozlało, a ty jak widze lubisz byc okradany więc... bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:52 Mógł zabrać klerowi - 4 miliardy to mniej wiecej tyle ile idzie rocznie na tą czarną zarazę z budżetu na indoktrynacje w szkołach, jako dotacje do budowy kosciołów, utrzymywanie szkół i uczelni katolickich - ale wtedy tak darłbys ryja ze nawet dzwony kościelne nie byłyby słyszane jak spędzaja ludzi na zbiórkę pieniędzy co niedzielę wic sam się zastanów - budżet musi funkcjonować a ty musisz się modlić a kler nie będzie prowadził mszy w byle kosciele :-) wybieraj ...z pustegi i salamon nie naleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:55 ale wtedy tak darłbys ryja .... skad taka pewnosc... wrzuc chłopie na luz bo Ci zyłka pęknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:58 no to nie darłbyć ryja - co to zmienia - zastanów się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:07 po primo nie mam ryja... w kwestii ryja kazdy sadzi po sobie jak mniemam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Qwerty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:14 przepraszam ...powaznie - poniosło mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 No i ... 11.10.11, 19:33 Gość portalu: Ana napisał(a): > Skąd się bierze w nich tyle agresji? Katolicy tak się zachowują? Czy opamiętanie nigdy nie przyjdzie? Się powtórzę ;-) W każdej społeczności są jednostki wybitne nie brak też „wybitnych inaczej”. Na świecie ludzi „chorych” nie brakowało nigdy i niestety nigdy ich nie zbraknie. Dla mnie nie jest nieszczęściem jakiś tam jeden czy drugi bezdzietny ojciec przebrany w dodatku w sukienkę. Nieszczęściem jest podatność (części) społeczności naszej na tę zarazę, na owego czarnego bakcyla głupoty. A przecie nie są to jacyś obcy. Owe zwarte, mobilne zastępy tzw. „moherowych beretów” i podobne formacje tworzą ludzie nam bliscy. To nasi lub znajomych naszych rodzice i dziadkowie. Jeszcze wczoraj tacy rozsądni, mający racje i wątpliwości, podejmujący decyzje słuszne i popełniający pomyłki, przyjaźni, mili, radośni... A dziś? Dziś widzą tylko czerń i biel, dwa precyzyjnie wyznaczone im biegun. i nic poza. Dla nich nie istnieje nawet szarość z subtelnymi jej odcieniami a cóż dopiero cała gama barw wszelakich. Oni obecnie w cudownym pięknie tęczy gejostwo dostrzec jeno potrafią. Jakakolwiek próba nawiązania rozmowy rodzi agresję i spełza na niczym. Słowa odbijają się jak groch od ściany... Bo oni nie słyszą, klepiąc swą mantrę o żydach i innych cyklistach. Stali się niegrzeczni, opryskliwi, agresywni... Aż dziw bierze w jak krótkim czasie (bo to stało się przecież w naszej przytomności) owo sączenie jadu „chrześcijańskiej miłości bliźniego” przemieniło ich w zombi! Niektórzy w imię tego wzniosłego uczucia gotowi zacisnąć różaniec na szyi lub zatłuc krucyfiksem! A to przecie nasi bliscy... Można żyć nadzieją okrutną, że to wraz nimi przeminie. Można... Ale rośnie nam pokolenie młodych wilczków onegdaj znane jako „giertychjugend”. I to właśnie tych obawiam się szczególnie, bo oni nie wymarli. A w nich „miłość” aż kipi. Im dopiero mięśnie rosną i szare komory. Jeśli w ogóle rosną... Jednak gdzieś tam jeszcze tli się skierka, że jednak: „Gęby za lud krzyczące sam lud w końcu znudzą...” Ale to przecie napisał mason... Najniższe ukłony! jeszcze (z rzadka) z nadziei błyskiem w oku... M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol kundel chce budy IP: *.171.13.114.static.crowley.pl 11.10.11, 21:54 ....razem z pesztem . No ale suczy syn bredzi - niedługo znów będzie tłumaczył, że był naćpany, dlatego piprzył coś o budzie peszcie i Węgrach. jednojajowy tlumok zamiast podwinąć ogon po przegranej, tak jak obiecywał wczesniej - jeszcze się odszczekuje... A poszedł, a psik, a kysz zmoro - bo kija weźmiemy i pogonimy :)0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: kundel chce budy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:55 ... a tak ad rem... w domu wszyscy zdrowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowi nie wszyscy Re: kundel chce budy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 01:03 www.youtube.com/watch?v=IuXyyUQstbA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: No i PO wyborach :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 12:07 www.bankier.pl/wiadomosc/Beda-3-wersje-budzetu-na-2012-r-2435654.html Z dedykacja dla pana QWERTY........ ledwie miesiąc minął..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak qwerty dla ciebie .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 12:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10644099,_Rz__o_piatkowym_expose__premier_zapowie_ciecie_ulg.html... po wyborach podobno pisiory szczekały tylko, teraz padło na wyborczą..... a ją jakos trudno z pisiorami powiązac............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Re: qwerty dla ciebie .................. c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 10:53 ... zielonej wyspy, z naszego lokalnego podwórka:( rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10739092,Rzeszowski_Resbud_zwalnia__Okolo_30_osob_straci_prace.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gap Re: No i PO wyborach :( IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.11, 21:22 juz dwa miesiące po wyborach a WOJEWODY jak nie było tak nie ma ( o co chodzi) Ale jak widać bez wojewody można się obejść i proponuję w kryzysie zlikwidować te stołki i oszczędności są Odpowiedz Link Zgłoś