Dodaj do ulubionych

Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia]

IP: *.fema.krakow.pl 16.10.11, 03:01
Gratulacje dla Rzeszowa i Rzeszowian! Dwie nowe fajne budowle: Millenium Hall i kolejny budynek Politechniki Rzeszowskiej. Warto by jeszcze zadbać, by prócz galerii handlowych wzniesiono np. przewidywany już odpowiednik centrum Kopernika w Warszawie, jakiś porządny aquapark etc. Przydałaby się też jakaś przestrzeń publiczna z prawdziwego zdarzenia, stanowiąca uzupełnienie rynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: igloopol Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 07:43
      Sam prezydent miasta olał (wolał iść na senatora), więc nie ma na co liczyć.
      • Gość: max Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.krak.tke.pl 16.10.11, 18:42
        przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać...

skąd jesteś głupolu?
    • Gość: gosc Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.rz.izeto.pl 16.10.11, 09:04
      najwieksze centrum handlowe na podkarpaciu i nie zapewnili ludziom parkingu ?
      • Gość: Wi Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 12:21
        Zablokowane są parkingi osiedlowe za które JA płacę w czynszu!!! Hołota zniszczyła nam samochodami trawniki i klomby. Jeżeli nic się nie zmieni to ZAMKNIEMY parkingi przy ulicy Rejtana. MH nie ma parkingów nawet dla własnych pracowników.
    • Gość: GOść Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.ostnet.pl 16.10.11, 09:23
      Na różnych forach aż grzmi od epitetów typu buraki itp. a tu na 4 zdjęciu mamy przykład zachowania "buractwa" chyba "gość" nie przyszedł do MH jak normalny zwiedzający
    • Gość: Kaligula Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: 91.225.135.* 16.10.11, 09:38
      Ksiądz był?
      Bo jak nie to trzeba będzie zorganizować nowe Grand Ołpening, ewentualnie Sanktum Ołpening.
      • Gość: Stolica imitacji Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 10:26
        Motyla Noga! Na jednym zdjęciu widać konesera śtuk wszelikach naszego umiłowanego, prezesa Ferenca I z małżonką. Widać jak głęboko przeżywa obraz który jest mu prezentowany. A niektórzy twierdzili i twierdzą że z niego jakiś cham czy burak. To zdjęcie zadało kłam tym twierdzeniom ;)
    • Gość: polaczek Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.play-internet.pl 16.10.11, 10:35
      miejska i wiejska biedota nasyciła swoje zmysły rzeszowskie blokowiska opustoszały ponieważ wszystkie przyszłe galerianki oraz dresy musiały uczestniczyć w tym doniosłym dla miasta wydarzeniu Jednak skąd zdobyć kasę na te ciuszki z bangladeszu i inne dobra emerytura babci to 1200 zł a za to wiele tu nie kupi trzeba sobie znaleźć sponsora hehehe niestety polacy nie mają ani odrobiny instynktu samozachowawczego czy też dobrego smaku pchają się jak kury którym gospodarz rzucił trochę ziarna
    • Gość: chill.ludzie Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.toya.net.pl 16.10.11, 10:47
      Przestańcie jeździć po ludziach, którzy poszli na otwarcie. czy to coś złego? po to zrobili galerię, żeby tam chodzić, można było coś zobaczyć, a niektórzy nawet wygrać jakieś nagordy czy zaoszczędzić na bonach. Trzeba robić takie rzeczy. Cwaniakujecie na forum, ale do Millenium sobie pójdziecie popatrzeć jak to wygląda i coś zakupić. A to że przykład "buractwa" niby dawał ten chłopak według kogoś, to się nie zgadzam. Kto tego nie widział na oczy nie wiedział jak to było. Ścisk, malututko miejsca, wszyscy się ryją, nie za dużo powietrza. Nic dziwnego, że niektórzy ludzie chcieli sobie poradzić...
      • Gość: Jaro Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 11:58
        Jak można nie jeździć po buractwie. Czy ta galeria została otworzona na jedną noc? Chyba nie, za 2 tygodnie będą pustki i zobaczy się to samo.
      • Gość: Ronin Tłum ... ;-(( IP: 195.116.41.* 16.10.11, 12:04
        Dokładnie....i skacząc po innych radził sobie twoim zdaniem doskonale.. Ci co twoim zadaniem się ryli ...zdaniem innych zapewne sobie radzili..Przestań ....twoim zdaniem ci co nie przyszli to gamonie nie potrafiący korzystać ze "świetych okazji"...dla innych wręcz odwrotnie.
        A dla ciebie polecam kabaretowe studium takiego zachowania społecznego.......

www.youtube.com/watch?v=bgvJnQ7RFBk
        • Gość: odp Re: Tłum ... ;-(( IP: *.toya.net.pl 16.10.11, 12:19
          Nie uważam że to gamonie którzy nie potrafią korzystać z okazji!! wiele ludzi którzy przyszli też nie skorzystało.. po prostu chodzi mi o to, że wiele osób jeździ po ludziach, którzy chcieli po prostu coś zobaczyć. Nie jest to na miarę wielkiego świata, ale można zaczerpnąć przynajmniej jego odrobiny. Było wtedy śmiesznie, ale oczywiście zawsze znajdą się Ci którzy objadą wszystko równo od stóp do głow. Ja sama przyznam z ręką na sercu, że przyjechałam do Rzeszowa, przekonana że otwarcie było rano o 10:30 a nie wieczorem! Chciałam przyjechać gdy się rozluźni, a tu multum ludzi na zewnątrz. Też się wkurzyłam. A filmik z hipermarketem może Pan/Pani? pooglądać sobie samemu. Buractwo trzeba tępić, ale już bez przesady.. Wrzućcie odrobinę na luz.
          • Gość: Ronin Re: Tłum ... ;-(( IP: 195.116.41.* 16.10.11, 12:26
            Proszę o konkrety....co dokładnie było tam warte obejrzenia? Pytam bo nie byłem i chcę poznać też punkt widzenia innych osób.
            • Gość: lkjkj Re: Tłum ... ;-(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:46
              " Obecny na otwarciu Millenium Hall prezydent Tadeusz Ferenc stwierdził, że "Rzeszów wchodzi na najwyższą półkę jeśli chodzi o obiekty handlowe". - Śmiem twierdzić, że to najpiękniejszy tego typu obiekt w Polsce - powiedział Ferenc. " jak impreza tacy goscie - najpiękniejszy ? Człowieku tys jeszcze nie widział ładnego obiektu - wszystko co zrobiłes o tym swiadczy - postaw tam pomnik Górskiego i owiń go swiatełkami za 700 tys - Szkoda ze Ferenc nie wywalił sie na chodniku przed millenium - oto jak gospodarz miasta przygotował imprezę na której przyszedł sie polansować

• Gość: Bob Re: Tłum ... ;-(( IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 13:01
                Tadek Ferenc , nie widział chyba ładnego obiektu , byłem wczoraj w MH i uważam że nie ma się czym emocjonować , było brudno, obsługa nie przygotowana, brak informacji a ty cała impreza na patio dla Vipów to żenada i kompromitacja dla Marmy i Półtotaków, po 30 minutach połowa gości wyszła trzęsąc się z zimna i chłodu ! No i te opaski dla gości i brak organizacji , chaos ,
                ponadto :
                Żadnych ciekawych promocji, towar byle jaki , szkoda było czasu na te przereklamowane otwarcie ; pozdrawiam prezydenta stolicy Imitacji !
    • Gość: J75 Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.187.237.4.ip.abpl.pl 16.10.11, 11:38
      Taki moloch handlowy to śmierć dla miasta i lokalnych przedsiębiorców. To wypompowywanie pieniędzy z lokalnej gospodarki...
      • Gość: qwer Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:24
        Hmmm nie wiedziałem, że Półtorak to francuzka, brytyjka czy inna chinka. Człowiek się uczy całe życie ....
        • Gość: qwerty Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 12:53
          ehehehe- fajne zdjęcie Ferenca przed tym obrazem - ciekawe co myśli " Fajny ku... obrazek ? " heheheh - po tych wyborach wstydziłbym sie na ulicy pokazywać -bo przergrać z Jaworskim to wtopa jakich mało a ten udaje ze pada deszcz kiedy my wyborcy napluli w twarz - lans po podkarpacku - przedstawiciel władzy ludowej zwiedza galerię sztuki w galerii handlowej :-) uahahahahah - smieszny mały gostek
    • Gość: ikt Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 13:04
      Ferencek znowu mija się z rzeczywistością. Rzeszów aktualnie już zalicza się do tzw. miast upadłych, ta sama kategoria co Wałbrzych czy Radom. Potwierdza to fakt budowy galerii handlowych bez odpowiedniej ilości miejsc parkingowych, najpierw Krakowska, teraz Millenium.
      Zresztą Ferenc podobno powiedział, że Wisłok to jedna z najlepiej prezentujących się rzek w Polsce. Taką samą wartość mają jego słowa o Millenium.
    • Gość: pajak Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.19.165.123.osk.enformatic.pl 16.10.11, 13:30
      Podobaja mi sie ludzie co na wszystko narzekają. Pewnie co nie dziela ida na dolowa i robia zakupy, mierzac buty w blocie i koszule na mrozie :) heheh. nic nigdy takim nie dogodzi, nawet jak by byla posadzka ze zlota i jeczyeli by ze z cienkiego :) heheh. Co do Ferenca juz po wyborach i nie ma po co sie lansowac i ytzeba czekac trzy lata na zmiane.
      • Gość: ikt Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 13:43
        Silesia City Center zwiększyła po rozbudowie liczbę miejsc parkingowych z 2000 do 3500.
        To pozwala na przyciągnięcie ludzi z całej aglomeracji śląskiej, a nie tylko z Katowic.Rzeszów to podobno też kształtujaca się aglomeracja.
        Klienci nie lubią jeździć na zakupy czy do kina, tam gdzie jest problem z zaparkowaniem. Dodatkowe niepotrzebne nerwy.
        Inni to wiedzą, ale Rzeszów zawsze odstaje. Dodatkowo ta megalomania Ferenca, że u nas wszystko najlepsze. Pora by zszedł na ziemię i pojeździł po innych miastach. Pomalowane kamienice i donice z kwiatami to nie rozwój miasta.
        • Gość: niby_we_a_ze_wsi:) Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.debica.mm.pl 16.10.11, 14:41
          [b]Nie ma w Polsce centrum handlowego, którego parking pomieściłby taką ilość samochodów! Parking przystosowany jest do normalnego użytkowania, w ciągu codziennej działalności centrum, a nie w czasie otwarcia, kiedy - wiadomo - klientów, gapiów i tzw. "apaczy" jest więcej... Szał minie i parking będzie wystarczający, wszyscy chętni zaparkują bez problemu. Tak jest wszędzie, czy to Warszawa, Kraków, Poznań, wspomniane Katowice czy Rzeszów - na otwarciu jest o wiele więcej ludzi niż później, gdy sklep spowszednieje. A spowszednieje - przykład: niedaleki Tarnów i Gemini Park, w czasie otwarcia apokalipsa, teraz spokój, swoboda i wszyscy zadowoleni... Silesia City Center też jest normalnym centrum handlowym w którym takie tłumy były dwa razy: na otwarciu i teraz, kilka dni temu, gdy galerię powiększano...
          Także trzeba wyluzować, przeczekać dzień otwarcia i przyjechać np. za dwa tygodnie lub w tygodniu i wszystko będzie OK. Miejsca i towaru starczy na wszystkich:)
          Jeśli chodzi o promocje w dniu otwarcia, to należy być czujnym i uważać - spece od marketingu i reklamy nie pracują za darmo, a pracują nie dla klientów tylko dla sprzedających - wiem coś o tym, jestem jednym z nich i już na niejednym "grandopeningu" byłem:)

Pozdrawiam.
          • Gość: Grzeczny Jaś Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 14:53
            "Obecny na otwarciu Millenium Hall prezydent Tadeusz Ferenc stwierdził, że "Rzeszów wchodzi na najwyższą półkę jeśli chodzi o obiekty handlowe". - Śmiem twierdzić, że to najpiękniejszy tego typu obiekt w Polsce - powiedział Ferenc. "

Jeżeli faktycznie tak powiedział to zestawiając z jego licznymi obietnicami inwestycyjnymi bez pokrycia w rzeczywistych działaniach jest najzwyklejszym..... KŁAMCĄ!
            • Gość: Ryszard Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.147.114.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.11, 16:07
              Ktos wie co to za kobieta jest na zdjeciu z Ferencem - taka w czarno biale paski?
          • Gość: jan Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.11, 21:01
            Czy widziałeś w innych miejscach taki bałagan organizacyjny?To amatorka,nie chodzi o ilość miejsc parkingowych.Tylko Wy jesteście specjalistami od wszystkiego,a to jest smutne.
            • Gość: pajak Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.19.165.123.osk.enformatic.pl 16.10.11, 21:34
              a nie jest tak ze teraz byla jakas rocznica istnienia marmy?? jesli tak to pewnie z tego powodu koniecznie starano sie otworzyc. A za miesiac wszystko bedzie ok. Juz tu co niektorzy pisali ze mialobyc duzo wolnych stoisk a tu nici. Niektorzy sie spoznili ale pewnie w ciagu mc otworza ale w sumie to jest ich chyba niewielu.
    • Gość: BOss Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdjęcia] IP: *.ip.netia.com.pl 16.10.11, 15:34
      :( wiocha! by z otwarcia sklepu wielkie wydarzenie :) czekamy na przestrzenie parkowe!
    • Gość: jan Re: Millenium hall już działa. tysiące ludzi [zdj IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.11, 16:42
      Widowisko przeciętne,ale organizacja fatalna.Brak doświadczenia i wiara,ze jakoś to będzie spowodowała chaos i bałagan.Gosie zaproszeni rozczarowani.Wystarczyło tylko sięgnąć po doświadczenia z innych otwarć.To nie żadna ujma.
      • ouimet Re: Millenium hall 16.10.11, 17:53
        A o Rychu NIC?
        Takie wspaniale "blaszaki" wkomponowal ,no i brak pochwal typu:ten milicjant to potrafi,a MH to ...prawie ruina:))))
        • Gość: Rzeszowianin Re: Millenium hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 19:06
          To otwarcie potwierdzilo jak jestesmy zacofani co do reszty Polski, jka można walic na otwarcie centrum handlowego w takich ilosciach chyba po cukierki albo inne drobnostki bo jest za free, wstyd mi ze to sie stalo w Rzeszowie. Ta Galeria nie bedzie zburzona za tydzien wszyscy zdazymy tam byc ludzie opamietajcie sie.
          • meg83 Re: Millenium hall 16.10.11, 19:17
            mylisz się Rzeszowianin - takie tłumy są w większości miejsc na świecie przy takim otwarciu

ale już zero kultury wokoło, nie przygotowanie wystarczającej liczby miejsc parkingowych przez mh /bo tutaj nie brakuje kilku tylko setek/ to chyba polska specjalność i krajów na podobnym poziomie życia społecznego

żal.pl i tyle
            • Gość: mot Re: Millenium hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 19:37
              W Krakowie na otwarciu Galerii Krakowskiej było 58 tys. osób.
              Problem w tym, że władze Rzeszowa ani właściciele Millenium nie zapewnili wystarczającej liczby miejsc parkingowych.
              1000 miejsc to żenada w porównaniu z ilością pracowników Millenium oraz przy uwzględnieniu, że jest tam hotel na 100 miejsc i Multikino.
              Chcesz iść do kina szukaj parkingu na pobliskich osiedlach.
          • Gość: pajak Re: Millenium hall IP: *.19.165.123.osk.enformatic.pl 16.10.11, 21:36
            wiecej wiary, pewnie nie przwidzieli ze tylu ludzi bedzie.
    • Gość: sylwia Millenium Hall działa. Tysiące ludzi na otwarci... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.10.11, 10:50
      Jak narazie Millenium Hall nie umywa się do innych tego typu biektów w Polsce.
      Rozczarowana jestem bardzo, ale mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu.
      Brakuje tu przede wszystkim roślin, które ocieplają wystrój. Najbardziej byłam ciekawa Multikina i zastałam koszmar. Chciałam wyjść bo stwierdziłam, że weszłam nie do kina a do jakiegoś fastfooda a kino jest obok. Zero plakatów, ulotek o filmach. Nie ma kas!!!!
      Chcąc kupić bilet muszę stać w kolejce z ludźmi, którzy się zastanawiją czy wziąć dużą czy średnią colę. Wąziutkie wejscie na sale, które jednocześnie jest wyjściem ale chyba o tym jakoś myśleli. Zupełny brak klimatu tego kina. Nie czuje się, że przyszło się na film tylko po orzeszki i popcorn.
      • wtopek Re: Millenium Hall działa. Tysiące ludzi na otwar 17.10.11, 13:10
        w innych galeriach też łapiesz sposorów?
    • tow.janwinnicki Plebs się rzucił na 'przeceny' heheheheh 17.10.11, 11:58
      ROTFL
    • Gość: Luc - Rzw Czekamy jeszcze na galerianki. IP: 91.225.135.* 18.10.11, 02:17
      Od kiedy zaczynają działać?
    • Gość: jaaa Przewaliły sie juz te tłumy?? IP: *.netcominternet.pl 26.10.11, 10:46
      jutro bede przejazdem w rzeszowie i moze wstapiłabym na jakies male zakupy ;) da sie juz tam normalnie funkcjonowac czy ciagle takie zamieszanie? pozdro dla pieknego miasta :) !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka