Dodaj do ulubionych

Rzeszów - sklepy AGD

18.10.11, 11:34
Witam, chciałem się zapytać w którym sklepie AGD na terenie Rzeszowa, bądź też internetowym można zamówić kuchenke gazową wraz z montażem. Niestety, mój ulubiony sklep oleole.pl tylko mi kuchenkę dostarczy do domu, ale nie zamontuje jej.
Obdzwoniłem Electroworldy, Euro AGD RTV i o idziwo, Media Expert, który się ekspertem nie okazał. W wymienionych sklepach nie oferują montażu kuchenek gazowych. Do Media Markt się nie dodzwoniłem, bo nikt tam nie odbiera telefonów. Jedyny ratunek pokładam w internautach, może ktoś niedawno kupował kuchenkę wraz z montażem?
Za porady typu: zamów gdziekolwiek i poszukaj speca od gazu, dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: Rzeszów - sklepy AGD IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 11:50
      zamiast dzwonić do MediaMarktu wystarczy wejść na ich stronę - www.mediamarkt.pl/rzeszow/uslugi/powerservice

nie ma za co.
    • Gość: Ewa Re: Rzeszów - sklepy AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 12:00
      Taniej niz w "sklepie dla idiotów" kupisz potrzebny sprzet na Dabrowskiego. Sklep miesci sie na rogu Dabrowskiego i Wincentego Pola. Jest to o ile wiem przewdsięwziecie rodzinne a ziec ma serwis AGD w tym samym budynku wiec z dogadaniem sie w sprawie montazu problemu nie bedzie, z wniesieniem sprzetu do domu tez.
      • chris1970 Re: Rzeszów - sklepy AGD 18.10.11, 12:06
        Ok, dzięki za informację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka