Dodaj do ulubionych

Licówki,dobry stomatolog

IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.11, 18:36
Bardzo proszę o polecenie gabinetu gdzie robią licówki-solidnie,ladnie i godnie polecenia:)z gory dziekuję!
Obserwuj wątek
    • disa Re: Licówki,dobry stomatolog 22.10.11, 10:18
      Wczoraj byłam na piaskowaniu ząbków u www.renatamical.pl/ tak więc polecam.
      Licówek nie mam, ale z tego co wiem ta Pani robi świetne.
      Do tej Pani trafiłam z polecenia i jestem zadowolona.
    • Gość: Klient Re: Licówki,dobry stomatolog IP: *.rz.izeto.pl 22.10.11, 19:35
      Jakie sa normalne ceny licówek w Rzeszowie? Zaczałem leczyć i prostować zęby 3lata temu i ceny wtedy byly ok 500-600zł. Teraz po zakonczeniu leczenia zszokowalem się bo nie widzialem taniej niż 900zł!!!
    • Gość: WWwafelki Re: Licówki,dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.12, 14:49
      Moja mama miała jakieś 3 lata temu robione licówki na górze z przodu. Nadal są b ładne i nie było z nimi w ogóle problemu więc mogę polecić. I dostała dodatkowo taki wydruk jak się ma z nimi obchodzić i w ogóle. To było w Artodonto w Warszawie u doktor Mancewicz
      • jloaub Re: Licówki,dobry stomatolog 26.03.12, 17:08
        Gość portalu: WWwafelki napisał(a):

> Moja mama miała jakieś 3 lata temu robione licówki na górze z przodu. Nadal są
        > b ładne i nie było z nimi w ogóle problemu więc mogę polecić. I dostała dodatk
        > owo taki wydruk jak się ma z nimi obchodzić i w ogóle. To było w Artodonto w Wa
        > rszawie u doktor Mancewicz

Widzę, ze nie tylko ja polecam te klinikę.
    • jloaub Re: Licówki,dobry stomatolog 26.03.12, 17:05
      Polecam Artodonto: 601673702. dr Krystyna Mancewicz. Robi naprawdę ładne licówki.
      Licówka wygląda jak ząb, a kształt i dopasowanie do uśmiechu i koloru zębów jest idealny. W ogóle nie widać że masz coś sztucznego w buzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka