Gość: Imamm IP: *.ostnet.pl 30.10.11, 19:59 takie kompromitacje będą się zdarzały dopóty , dopóki będzie je wymyślał tzw.dyrektor Milenium Hall- niejaki Wróbel Piotr.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prl Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 30.10.11, 20:05 ,ej no dobra,zabrali sie od calkiem dupy strony, ale sie chwali ze im sie chcialo , rzeszow to rzeszow , to w kazdej innej malej dziupli znaleźliby ludzi do takich akcji ,ale nie w rzeszowie - ludzziiee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emez_Organizator Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.11, 20:10 Wiedziałem że zostanie to skrytykowane, a pewnie tylko dlatego że niektórzy siedzą na 4 literach i nie robią nic tylko oceniają kogoś kto chce zrobić coś kreatywnego, coś dla zabawy. Patrząc na to że sam flashmob był rozleklamowany chciałem sprawdzić ile w ogóle przyjdzie osób, które zatańczą prosty układ, a prosty dlatego że sam pomysł powstał na tydzień przed wydarzeniem. Wiekszość osób, które przyszło to moi uczniowie, niewielka garstka ludzi to osoby które chciały zatańczyć. Może frekwencja nie była duża, ale dlatego że to właśnie Wy siedzący i krytykujący to nie robicie nic, a ja będę to robił i obiecuję że w grudniu zobaczycie coś więcej. A jeśli chodzi o porównania, to Kraków jest znacznie bardziej rozwinięty kulturowo i oczywiście jest większy. Tak jak mówię, ten flash mob miał być sprawdzianem czy warto robić to dalej. Osobiście chce promować taniec w Rzeszowie a sam flashmob to tylko mała część. Przyjdźcie dołączcie do nas a nie będziecie narzekać a cieszyć się, bo sami uczestnicy wczorajszego wydarzenia bawili się bardzo dobrze. Tyle... Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.19.165.127.osk.enformatic.pl 30.10.11, 20:42 Rób swoje i nie patrz na zazdrośników co wszystko wiedzą ale nie mają odwagi ruszyć palcem. U nas to już tak jest że każdy umie krytykować, oceniać, obmawiać samemu najczęściej nic nie reprezentując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 20:48 Emez robić dalej! i nie przejmować się co mówią szczekające tyłki .Ewentualnie można szczekającym tyłkom włożyć krakowską trąbkę, będzie melodyjnie i zabawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 21:44 Kolego, nie ma co płakać z powodu krytyki innych tylko trzeba wyciągać wnioski. Jeżeli większość to Twoi uczniowie to słabiutko było z organizacją. Oni powinni tworzyć trzon grupy i powoli pojawiać się z tłumu w różnych miejscach a nie tworzyć bryłę lodu. Artykuł jak najbardziej wyjaśnia o co w temacie chodzi, ale jak ktoś tu wspomniał sama Gazeta i inni reklamowali projekt co jest podstawowym błędem w sztuce. Nie chce mi się wierzyć, że w Rzeszowie nie można znaleźć ok. 30 - 50 mało gadatliwych ludzi, aby potrenować i zrobić coś naprawdę spontanicznego. Na tak małej przestrzeni jak MH to kilkadziesiąt osób np. w weekend gdy jest tam młyn, zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.pwc.ca 31.10.11, 10:44 No i jak to ma być spontaniczne jak ty juz zapowiadasz kolejną akcję w grudniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organizator_Emez Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.rzeszow.mm.pl 31.10.11, 12:00 A zatańczysz układ bez przygotowania? Ogłaszam by przyszło więcej ludzi, mam nadzieję, że będzie więcej:) tylko dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ViViVi Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.10.11, 20:39 porażką i parodią był zaprawdę ten flaszmop i to od samego początku czyli od momentu ukazania się info o nim w gazetach. Pierwszym momentem, w którym publisia przenajszanowsieńsza się dowiaduje o fleszmobie jest sama okoliczność zaistnienia i zaobserwowania onego zyawiska w okolicznościach przyrody, i to by było tyle w tym temacie ode mnie, jako rzekę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska A Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.11, 20:41 a dali im zupę za darmo w tej chińskiej restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 30.10.11, 20:57 Polaczki cebulaczki , tylko narzekacie, moze nasteonym razem sie uda ..koles juz wie co zrobili źle ,wiec poczekamy na 2 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 21:00 Brawa za inicjatywę i chęci. Nie było szału ale nie krytykujmy tylko wspierajmy a następnym razem będzie lepiej. Bardzo dobrze, że komuś się chciało i grupka osób zatańczyła, 3mam kciuki za następne tego typu akcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.150.169.34.fenomenalny.net 30.10.11, 21:10 nie krytykujmy, wspierajmy i może jeszcze sami weźmy udział, a nie tylko patrzymy z boczku ? nigdy nie bedzie lepiej jeśli tylko jeden Emez będzie takie coś próbował organizować... Poza tym co do artykułu: a) Garstka 20 osób? Sama na zdjęciach naliczyłam ponad 50... b) Nie uważacie, że to trochę hipokryzja? Krytykujecie, że nie było tajemnicy, a sami dodaliście artykuł 'Flash mob w Millenium Hall' zachęcający do wzięścia udziału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.150.169.34.fenomenalny.net 30.10.11, 21:17 *wzięcia, najmocniej przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 21:36 mnie się podobało, fajna inicjatywa, fajnie, ze są chętni do zabawy forum.gazeta.pl/forum/0,79969,3826059.html?back=/forum/0,79969,3826059.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beton Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.rz.izeto.pl 30.10.11, 21:50 Autorowy teksty życzmy rozluźnienia pośladków i wielu udanych imprez, po których może się przekona, że w tańcu chodzi o fun :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy krakus Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.fema.krakow.pl 30.10.11, 23:55 Grunt, że coś się zaczyna dziać. Macie zbyt dużo samokrytycyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newyorker Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.delrey-tech.com 31.10.11, 01:28 Gratulacje za pomysł! nie dajcie się malkontentom i krytykantom! Oni by nigdy nic nie zrobili samemu. Gratuje odwagi i zaparcia. Więcej takich w Rzeszowie, bo to fajne miasto i zasługuje na fajnych ludzi. A reszta? .... a reszta, którym się nie podobało niech się wyprowadzi gdzie chce. To nie problem skrzyknąć 100 ludzi i "zamrozić" Grand Central, zważywszy na liczbę tatrów i szkół teatralnych w Nowym Jorku a przede wszystkim na liczebność miasta. Zważywszy także na to, że ludzi tutaj do wszystkiego podchodzą pozytywnie. Większa trudność to skrzyknąć ludzi w mały mieście i poddawać się pomimo niechęci dookoła. Brawo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newyorker Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.delrey-tech.com 31.10.11, 01:43 ... zapomniałam dodać, że ta gazeta może kandydować do "turbo obrabiarki roku" ( takie urządzenie do obrabiania komuś tyłka). Na w/w temat popełnił felieton pt."Czas Obrabiarek" Krzysztof Skiba. Artykułem kompletnie się nie przejmujcie, autorka w d... była g... widziała i wszystko wie. A najładniej krytykuje. Terapeuta by się przydał do leczenia kompleksów, nie byłoby potrzeby leczenia ich kosztem innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 10:02 Rolą prasy jest opisywanie i także ocenianie... urzędników, inwestorów, polityków i przedsiębiorców, ale i zwykłych ludzi. Dziennikarz nie jest alfą i omegą ale zwykłym człowiekiem - mieszkańcem, który ma krytyczne podejście do świata - czego niektórym tu brakuje. "Nieważne jak, ważne że zrobione"... (SIC!) Jak tak można komentować to co się stało? To tak jakby mówić o wszystkim co się dzieje w mieście "nieważne jak byleby było". To miasto jest byle jakie właśnie z powodu ludzi, którzy tak myślą, mówią i piszą. "Rzeszów - nie ważne jak, ważne żeby było". Krzywe ścieżki rowerowe urwane w połowie drogi, ogromne centrum handlowe wchodzące na wiadukt, nie pozwalając nawet myśleć o przebudowie (kiedyś) skrzyżowania itd... itd... itp... Zmaścili... to zmaścili. Wziąć na klatę słuszną krytykę a nie głaskać się po głowie i mówić eeee no super, super Kaziu że spróbowałeś... nie przejmuj się... szczekaczki nie mają racji. Jak robi się publicznie rzeczy tego typu (wydarzenie) to trzeba być profesjonalistą albo mieć twardą dupę na początku drogi. A nie liczyć na to że jak się uda to wszyscy będą pod wrażeniem a jak się nie uda to nikt nie zauważy. Pewnie jakby się udało to wszyscy tu pocieszający oczekiwaliby żeby gazety pisały że było mega fajnie... No to bądźmy uczciwi!!! Nie mazgaić się tylko najpierw mierzyć siły na zamiary a potem po protu zrobić rzeczy DOBRZE i już. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beton Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.rz.izeto.pl 31.10.11, 10:53 i tu wieje jadem a nie normalną konstruktywną krytyką, sam pomyśl jeśli potrafisz .. flashmob był pierwszy i uczestniczył w nim każdy kto chciał, nieważne czy umie tańczyć, czy ma wyczucie czy go nie ma, a drogowcy itp. "maszczą" swoje zadania mimo wcześniejszego doświadczenia i przygotowania, więc co to za BZDURNE porównanie? Po drugie to nie konkurs w którym zawodnicy muszą być super zgraną drużyną i zaprezentować się perfekcyjnie, ale chyba tego nie wiesz... a organizatorzy to dorośli ludzi i myślę, że krytykę potrafią przyjąć na klatę bez problemu, w przeciwieństwie do jadu - który raczej ich nie interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 11:23 ...ale jakim "jadem"? to slogan, który impulsywnie powtarzasz. Flashmob albo jest tak pomyślany że aby był efektowny nie trzeba go zbytnio wcześniej przygotowywać (np. pseudo strzelanina w której wszyscy do siebie niby strzelają a na koniec padają "nieżywi") albo jest dograny do perfekcji (tak jak wykonanie chóralne jakiegoś utworu gdzie uczestnicy nie dość że śpiewają na głosy to jeszcze każdy ma mikrofon z mikroportem, lub też jest przygotowany super fajny - efektowny i synchroniczny układ choreograficzny). Na pewno mówimy tu też o 2 opcjach wydarzenie marketingowe - event i działania stricte społeczne... społecznościowe - typowy flashmob. Tak czy inaczej jest to przedsięwzięcie które aby było EFEKTOWNE bo o to w nim w każdym z przypadków opisanych chodzi musi być przemyślane. Tu nie było, była inicjatywa i impuls a brakło wykończenia... dyskusja toczy się o efekcie... którego tu nie było, albo był żałosny. Aaaaa było pierwsze podejście. Nieudane. Powtarzam się teraz: publiczne wydarzenie... więc dyskutowane a w tym przypadku krytykowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 11:33 no i apropos "przygotowania drogowców". Jeśli byłoby to wydarzenie odkrywcze na miarę czasów to ok. Tylko wtedy każdy by docenił innowacyjność właśnie :)))).... Ale ponieważ zjawisko tu dyskutowane posiada już nawet własną definicję i przykładów (DOBRYCH realizacji) całą masę to wymaga się od organizatora - tym bardziej że jest dorosły, podejścia przemyślanego jeśli nie profesjonalnego. Ale tu w Rzeszowie (i teraz wyleje wiadro "jadu" :))) nie dość że wszystko pseudo innowacyjne to jeszcze robione "byle by było".... I wszyscy się cieszą bo TU ktokolwiek cokolwiek zrobi to się komentuje... "oooo fajnie, że wreszcie coś zaczyna się tu dziać"... z naciskiem na "coś" i "cokolwiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 11:44 ... i wiem że mnie nazwą zaraz malkontentem i wyślą mnie do Gdyni (Gdynia to fajne miasto i bardzo je lubię). Ale ja Rzeszów bardzo lubię, cenie warte tego inicjatywy. Znam świetnych ludzi. Bywam na fajnych wydarzeniach (choć ich mało). Sam bije się w piersi za grzech zaniechania przy pomysłach które przychodzą mi do głowy. I dlatego wypowiadam się tu... bo mi zależy. Bo nienawidzę jak odnosimy się w ocenach tylko do naszego średniactwa: dobrze że coś zrobiliśmy tu się nigdy nic nie działo. A zróbmy coś lepszego niż dobre przykłady z Polski czy świata. Jak coś kopiujemy to dodajmy do kopii coś co sprawi że będzie ona 100 razy lepsza od pierwowzoru. Nie tylko mierzmy się z nią samą ale dodajmy coś od siebie. A nie tylko kserujmy jak studenci... nie ważne czy mi się przyda, ważne żeby mieć torbę z kserówkami. I tak na końcu wszystkie wędrują na makulaturę. A sesja? Sesja wyszła jak zwykle ... ślizgnąłem się z kiepskim 3.0 - ale zaliczone. "Aaaa: - Tato, kto d...czy te piękne studentki? - Prymusi synu, ...prymusi" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beton Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.rz.izeto.pl 31.10.11, 12:01 już? wyżyłeś się? bo mam wrażenie, że z tej złości lekko się zamotałeś i w pewnych momentach to zwyczajny bełkot, zbyt dużo słów wręcz wypluwanych z buzi.. zaoszczędź swój język dla swojej sympatii, bo ja zrozumiałam o co ci chodzi czytając pierwsze zdanie. Każdy ma swój rozum oraz gust i każdy ma inne pobudki, które nim kierują w wyrażaniu swoich opinii :) skoro ten flashmob był twoim zdaniem nieudany... mam nadzieję, że następny miło cię zaskoczy i będziesz z równym zaangażowaniem potrafił się wypowiedzieć na jego temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 12:13 jak będę miał ochotę to będę tu bełkotał do woli :) (dzięki za radę ale mam sporo zapasu tego bełkotu i dla mojej lubej i dla wielu innych.. :))) TO jest miejsce dyskusji. Wyrażam swoje stanowisko z którym można się nie zgadzać i na tym polega dyskusja że wypowiada się swoje myśli i argumentuje je odpowiednio :) Jak wyjdzie inny flashmob to powiem "gratuluje! fajnie" i nic więcej nie napiszę. Bo i nie będzie po co. Z koleją rzeczy na świecie trzeba się pogodzić :)))) Z bylejakością NIE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beton Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.rz.izeto.pl 31.10.11, 12:37 dyskusja właśnie polega na tym, że nie czytasz tylko swoich wypowiedzi po setki razy, ale patrzysz również na inne :) więc jeszcze raz powtarzam: nie zabroniłam ci żadnego bełkotu, każdy może mieć swoje zdanie, ja tylko piszę, że to nudne i absolutnie nie jest potrzebne :) chłopie konkret! a nie epopeja :P facet powinien być konkretny - zapamiętaj! wypowiedziałeś swoje zdanie i chyba każdy je zrozumiał i jaki jest dalej powód twojego plucia na monitor? rozluźnij pośladki puść sobie fajną nutę i spędź dzień normalnie, zaoszczędzisz czasu troszkę jak nie będziesz musiał wycierać monitora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 13:28 No ale po co te osobiste wycieczki? Lepiej Ci? Nie zejdę do Twojego poziomu. Nie chcesz, nie czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.rz.izeto.pl 31.10.11, 22:20 nie komentuję twojego poziomu, wyrażam własne zdanie podobnie jak i ty :) - udzielasz się w dyskusji... nie zapomnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newyorker Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.delrey-tech.com 31.10.11, 14:31 z zapartym tchem czekam na fajna i udaną rzecz, którą ty zainicjujesz i wykonasz! wtedy pogadamy ;-), dyskusja jest rzeczą ważną ale to co ty tutaj przedstawiasz to nie jest dyskusja ani konstruktywna krytyka. Nie godzisz się z bylejakością to zrób coś SAM! a my o tym podyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianin Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.171.40.194.static.crowley.pl 31.10.11, 16:22 O przepraszam. Czyli jako zwykły odbiorca nie mam prawa do krytyki??? Bo nie robię podobnych rzeczy? Puknij się w głowę. Może robię coś innego w czym nigdy udziału nie weźmiesz...? A jeśli jestem lekarzem to będziesz ode mnie oczekiwał zrobienia czegoś na kształt flashmoba czy raczej udanej operacji. Ale czy to znaczy że nie mogę powiedzieć że coś było NIEUDANE?????.... SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.126.193.77.rev.sfr.net 31.10.11, 10:24 Po pierwsze flash mob musi być jak najbardziej spontaniczny i oddolny, a jak o czymś piszą gazety to nie jest to już flash mob tylko "impreza" odgórnie zorganizowana, po drugie bezmyślne naśladownictwo nie ma nic wspólnego ze spontanicznością i też flash mobem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e jaki flashmob ?!! IP: *.range86-179.btcentralplus.com 31.10.11, 10:35 organizator nie zna definicji flashmoba. ale według niektórych nie zasługuje na krytykę, bo "coś robi". każdy z nas "coś robi", nawet kilka razy dziennie, ale dopóki nie są to wydarzenia publiczne to nie podlegają krytyce. ale jak się robi promocję domu towarowego millenium to warto choćby poznać definicję tego co się próbuje robić. dla mnie dno i wodorosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz. Re: jaki flashmob ?!! IP: *.189.221.130.skyware.pl 31.10.11, 10:45 Flash Mob jest flash mobem wtedy gdy jest spontaniczny i NIEZAPOWEIDZIANY!!! To co odbyło się w MH to była zwykła pormocja centrum handlowego, nagłaśniana (sic!) wcześniej w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.range86-179.btcentralplus.com 31.10.11, 10:42 Flash mob (ang. dosł. błyskawiczny tłum) – określenie, którym przyjęło się nazywać sztuczny tłum ludzi gromadzących się NIESPODZIEWANIE w miejscu publicznym w celu przeprowadzenia krótkotrwałego zdarzenia, zazwyczaj zaskakującego dla przypadkowych świadków. A w Rzeszowie zabrakło chyba tylko billboardów anonsujących flashmob... Panie Wróbel, wiedzy! wiedzy trochę trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 12:05 ...i tu się większość z Was myli... cała zabawa odbyła się kilka razy w różnych przestrzeniach i bez jakiejkolwiek zapowiedzi. To, że chciano zwrócić uwagę na miejsce, gdzie trwała promocja nowo otwartego salonu i odbywał się akurat pokaz mody to chyba prawo takiego obiektu, żeby promować to co na bieżąco się tam dzieje. Jedni widzieli jedną odsłonę inni drugą a jeszcze inni trzecią i nawet czwartą. Widać, że ktoś kto pisze taki artykuł poszedł na łatwiznę. Cieszę się, że dyskusja została wywołana - będą z tego pozytywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolajnVonKa Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.sofanet.de 31.10.11, 23:26 Właśnie przeczytałam ten artykuł i...czuję pewien niesmak. Zacznijmy od tego, iż flash mob jak i happening czy performance art to coś więcej niż wygooglowanie z Wikipedii jakiejś definicji, a później w ramach pozyskanej wiedzy upstrzenie epitetami czyjegoś "aktu twórczego". Jak powszechnie wiadomo nowe zjawiska w sztuce nie są ograniczone formą sztywną i skostniałą, więc wykluczę na wstępie postawioną tezę, o jakimś rzeczonym "sztucznym tłumie":) z całym szacunkiem dla autora, lecz polecam mu lekturę na www.sid.free.art.pl/archiwalne.html Tak na marginesie: z tego co mi wiadomo, intencją organizatora było wcielenie do pomysłu jak największej liczby osób jak w przypadku, Spencera Tunick'a:www.spencertunick.com/ ( to tez flashmob i zorganizowany w porozumieniu z publicznością<-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.205.81.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.11.11, 13:04 za łatwe kroki chłopaki wymyślili i nikt nie chciał tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komaryt Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.ostnet.pl 01.11.11, 13:29 O to chodzi, ze w Rzeszowie ludzie sie na niczym nowoczesnym nie znaja. W sierpniu mial byc rowniez HardBass Attack, ale jak czytalem na facebook'u komentarze ludzi to zrezygnowalem... Nikt nie wie o co w czyms chodzi, flashmob "reklamowany"? Gratulacje! <brawo> Wiekszego idiotyzmu jak dotad nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.11, 23:36 "Komaryt", zdam Ci niebawem relację z najświeższych nowości tego świata a będzie to przed świętami.Nie pisz o ludziach z Rzeszowa którzy na niczym się nie znają bo właśnie Ci ludzie widzieli na własne oczy nowinki tego świata kiedy Ty człowieczku skakałeś jeszcze z jajka na jajko.Tak na prawdę nie ma z Tobą o czy dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Flashmob w Millenium Hall. Był parodią [WIDEO, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 00:33 Nie od razu Rzym zbudowano. Owszem były niedociągnięcia, ale inicjatywa bardzo zacna i godna pochwały. Brawo dla Emeza i uczestników! Bardzo cieszy mnie, że w Rzeszowie tanecznie coś się dzieje. A krytykantom i malkontentom sugeruję zakasać rękawy i zorganizować lepszy flashmob. Odpowiedz Link Zgłoś