Dodaj do ulubionych

Hotel Blue Diamond - Opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 17:50
Jestem ciekawy czy ktoś ma równie przykre doświadczenia z Hotelem w Nowej Wsi . Byłem ich podwykonawcą i w tej chwili zalegają z płatnością za faktury . Z tego co wiem nie jestem jedyny . Małe ostrzeżenie dla wszystkich , najpierw pieniądze potem towar.

Jeśli jeszcze ktoś ma podobne problemy zapraszam do dyskusji
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaruś K. Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:10
      Nie wiem jak płatności, ale jedzenie beznadziejne. Tłuste, bez smaku i pomysłu. Odradzam. SPA fajne.
      • Gość: Prześmiewca Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 19:41
        Zamówiłem dziewczynkę , zapłaciłem,nie przyszła.Co jest kurde bele!
        • Gość: Dziewczynka Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 23.11.11, 09:57
          Przyszłam (blisko miałam!) Zobaczyłam i wyszłam! :) Co to było kurka fasolka!
    • Gość: Kondziooo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 16:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: andrzej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 23:30
    • Gość: lopez [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 23:33
      • Gość: roman Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 18:32
        Dla mnie bez rewelacji, basen mały obsługi brak ....

Co do restauracji to jedzenie ok, ale wystrój mógłby być bardziej przytulny
        • Gość: Alicja Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 16:21
          Moim zdaniem właściciele są jacyś niepoważni, wymagają od ciebie cudów na kiju, a jak przyjdzie do rozmowy o pieniądzach za uczciwie wykonaną pracę , to mają wielki problem. Początki były dobre ale potem się popsuło , jeśli ktokolwiek będzie myślał o podjęciu tam pracy to zdecydowanie odradzam.

• Gość: Misiek Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.11, 20:06
            Byłem tam na andrzejkach.
            Całkiem nieźle.
            Dobre jedzenie, miła obsługa.
            Z tego co wiem to pierwsza większa impreza wiec daje 8/10.
            Budynek piękny.
            A reszta się poukłada wraz nabywanym doświadczeniem i rutyną.

• Gość: mila Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 11:13
              byłam podczas weekendu , bez rewelacji .
              • Gość: Lidia Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 194.126.210.* 06.12.11, 11:34
                Mi się tam podoba, szczególnie w saunach
                • Gość: 1 za dużo cholru! IP: *.rzeszow.mm.pl 06.04.12, 19:10
                  poza tym świetne miejsce do relaxu.
          • Gość: zastąpiona Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.19.165.48.osk.enformatic.pl 20.04.12, 23:24
            Jeśli chodzi o prace w tym hotelu to zdecydowanie odradzam. Z właścicielami nie da się porozmawiać bo poprostu traktują pracowników jak śmieci. Praca tam to totalny wyzysk ludzi. Zdecydowanie nie polecam!
            • Gość: mela Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.183.231.161.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 17:31
              JA TEZ MAM PRZYKRE WSPOMNIENIA Z PRACY W TYM HOTELU TO OBÓZ PRACY BYŁAM JEDEN DZIEN I PODZIEKOWAŁAM BO JEST POPROSTU KOŁCHOZ JAKICH MALO PRZYCHODZISZ NA 15 A KONCZYSZ O 3 RANO WSZYSCY WYCHODZA A TY SPRZATASZ PO NICH.BEZ 30 MIN jaka ci sie należy PRZERWY ZASUWASZ W POCIE CZOŁA I NAWET NIC DO PICIA CI NIE DADZA TYLKO SOKI PO KLIJENTACH MOZESZ PIC.[MOZE KTOS MA PROBLEM Z KASA JAK JA PROSZE PISZCIE [/b]
            • Gość: Gość Blue Daimond Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 16.08.12, 07:50
              To dlaczego jak teraz jestem tu prawie tydzień , obsługa uśmiechnięta , profesjonalna itd .
              Cieńkie bolki musiały odpaść !!!
              Proponuję pracę w MC d .........
            • Gość: Mirosław Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 16.08.12, 07:54
              Maszeruj albo giń - wolałeś / łaś zginąć - trzeba być twardy , słabi kończą w MC donaldsie
          • Gość: wacek Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.12, 18:29
            Nie dziwie sie ze tam nie płacą i zalegaja za faktury skoro wsółwlaścielem jest pan Barczak ,były dyrektor firmy z której samochody wyjeżdzały na jego prywatna budowe kradł na potęge cóz uczciwy w tym kraju sie nie dorobi
        • Gość: twój kolega Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 16.08.12, 07:51
          To jedź do Posejdona w Gdańsku , jak Ci nie pasi .
          Tylko płakać potrafisz .
        • Gość: Sergiusz Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.12, 17:37
          Hotel jest ok. Tylko placid 44zl za taksówkę do lotniska jasonka Rzeszow jest przesada bo odległość jest trochę ponad 1km. Hotel jest przy lotnisku i mógł by darmowy transport za darmo do i z lotniska zorganizować. W tym przypadku wiecej klientów by pozyskał
    • Gość: df Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 22:52
      SPA fajne ale ceny chyba za niskie bo kupa chamów w dresach się zjeżdza. No i lokalne dziwki z Princa też już są bywalcami :-)
      • Gość: bilbo Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 18:15
        akurat kasa dla rzeszowskich dresów nie jest problemem. Im więcej kasy tym bardziej sok z buraków uderza do głowy
        • Gość: erg Teatr jednego aktora? IP: *.ostnet.pl 06.04.12, 21:01
          Widzę że mamy tu typową schizofrenię. Jeden autor - wiele tożsamości. Nie byłem, nie wiem ale na miejscu właścicieli ustaliłbym autora "dyskusji" i poczynił kroki . Są sposoby . Spece do znalezienia na googlach. Pozdrawiam zawistnych.
    • Gość: bart Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.11, 21:18
      Nie wiem jak od tej strony ale jesli chodzi o standard to ponad norme az oko cieszy a i serwis na poziomie, jak do tej pory same pozytywy.
      • Gość: turysta Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 204.45.29.* 11.12.11, 22:55
        Laski jakieś ładne? Czy te same blachary co w spalonym Prinsie ?
    • Gość: Tiger Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 14:58
      Jak dla mmnie kiepsko jesli chodzi p standard o obsluge w tych cenach i od czterech gwizdek oczekuje czegos wiecej. zainwestujcie w obsluge - niekompetentne Panie nie przyniosa sukcesu ale poczekamy i zobaczymy
    • Gość: asia Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 212.244.155.* 03.02.12, 10:11
      Witam wszystkich zainteresowanych wypoczynkiem. Z czystym sumieniem mogę polecić ten Hotel.
      Nowoczesny, bardzo miła obsługa, niskie ceny, dbają o klienta... (nawet dla dwóch osób otwierają dyskotekę)
      Widać, że SZEFOSTWO trzyma nad tym rękę. Nie raz jeszcze zawitamy do Hotelu BLUE DIAMOND.... REWELACJA :-)
      • Gość: Oszukana Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 18:03
        Byłam organizatorem dużej imprezy w tym hotelu i z czystym sumieniem odradzam komukolwiek organizowanie tam imprezy, tym bardziej wesela. Hotel oszukuje na jedzeniu i na alkoholu. Uważajcie na Sabinę. Kłamca jakich mało. Obsługa jest mierna i widać, że z łapanki. Nie ma kto zarządzać salą. Recepcja traktuje każdego gościa jakby był złodziejem i miał wynieść pół barku za darmo. Hotel powinien się nauczyć co to jest zaufanie. Nie dajcie się nabrać na tą otoczkę. Jesteśmy poważnym inwestorem w Rzeszowie i jeszcze takich rzeczy tu nie było. Nie polecam nikomu tego miejsca i mogę obiecać że dołożę wszelkich starań by ten przybytek nie miał więcej poważnych partnerów. UWAGA trzymajcie się od tego miejsca z daleka jeśli nie chcecie mieć przykrych wspomnień. Zainteresowanym udziele szczegółowych informacji.
    • Gość: as Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 212.244.155.* 03.02.12, 10:18

Witam wszystkich zainteresowanych wypoczynkiem. Z czystym sumieniem mogę polecić ten Hotel.
      Nowoczesny, bardzo miła obsługa, niskie ceny, dbają o klienta... (nawet dla dwóch osób otwierają dyskotekę)
      Widać, że SZEFOSTWO trzyma nad tym rękę. Nie raz jeszcze zawitamy do Hotelu BLUE DIAMOND.... REWELACJA :-)
      • Gość: faraon795 Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.12, 22:42
        Miałem przyjemność bywać tam w SPA dość często i dopóty przyjeżdżałem samochodem było niby ok,ale raz postanowiłem rekreacyjnie,(w końcu jadę do SPA) wybrać się rowerkiem.. Jakież było moje rozczarowanie,gdy stwierdziłem,że nie dość iż nie ma tam typowych parkowników dla rowerów,to w dodatku żadnej rynny,czy drzewa,żeby ów pojazd zabezpieczyć. W recepcji na moje pytania jakiś młodzian bezradnie i głupawo tylko się uśmiechał,nie był w stanie nic mi pomóc,czy doradzić,ale pani z miotłą,czy jakąś szczotą go wyręczyła i poinformowała mnie z rozbrajającą szczerością iż tu na rowerze nikt nie przyjeżdża i żeby zostawić rower w sąsiedniej firmie jaką jest pływalnia,bo oni maja owe stojaki na rowery.. To rozumiem,że jak im tyle kasy zostawiałem,to było ok,a gdy mam tak małą potrzebę,jaką jest przywiązanie roweru do czegokolwiek,to już jestem intruzem,natrętem i dziwakiem..Jaka obsługa i szefostwo zapewne,takie i stereotypy. Klientem jest tylko ten,który byle złomem przyjedzie,byleby tylko miało 4 koła. To nic,że mój rower pewnie jest droższy niż niejedna stojąca tam landara,to nieważne,że też jestem posiadaczem kilku aut,których wartość przewyższa wszystkie te razem wzięte na ich parkingu,przyjechałeś rowerem,czyli jesteś nikim i niczym!! Jeszcze daleko nam do tego upragnionego Zachodu,tam taki numer nie mieści się w głowie. Tam jednak myśli się o ludziach w pierwszej kolejności,a potem o zyskach.
        • Gość: nikol Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 09:39
          Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek formę współpracy z tym Hotelem. Wyzysk pracowników i traktowanie ich jak śmiecie to standard. Właściciele cały czas ochrzaniają personel ( nawet w obecności klientów ) w dość niecenzuralnych słowach i nigdy nie widziałem by zwracali się do tych biednych ludzi po imieniu. Grubszy pan z czarnym wąsem ( chyba właściciel) przywalił się do mnie i mojej dziewczyny w restauracji,nie rozumiał że chcemy być sami i mieć święty spokój. Bez pytania dosiadł się do naszego stolika i zasypywał nas opowieściami o hotelu, narzekaniu na personel i innymi detalami dotyczącymi jego przeszłości. Gdyby nie to że nie miał ubłoconych gumiaków i waciaka to powiedziałbym że zsiadł przed chwilą z furmanki z obornikiem. Z całym szacunkiem dla właścicieli, którzy wyłożyli kasę na ten biznes, ale powinni zatrudnić osobę która się zna na hotelarstwie i się nie panoszyć po obiekcie.

Druga uwaga co do personelu , to wydaje się ze bardzo ludzie tam rotują, chyba nigdy nie zdarzyło mi się tam spotkać tej samej osoby z obsługi. Pracownicy niedoinformowani i zawsze muszą pytać kogoś innego o radę. W hotelu brak jest spójności obsługi....

Jednym słowem, ja już tam nie bywam, są fajniejsze pieniądze gdzie można wydawać pieniądze, a szkoda bo budynek z potencjałem.
          • Gość: oo Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 31.130.104.* 01.06.12, 11:40
            tydzien temu w sobote mialem wykonywany firmowy masaż blue diamond i nie polecam . jest to pomieszanie wszystkich technik
            • Gość: kaja Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 02.06.12, 08:47
              Pewnie dlatego, że nie wszyscy tam mają kwalifikacje do wykonywania masażów! Też mi się to przytrafiło. Masażystka nie miała pojęcia o anatomii człowieka!! Zabieg u kosmetyczki też nie był przyjemny, pani z koszmarnym makijażem i cuchnącym oddechem. Koszmar!
              • Gość: xxx Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 31.130.104.* 02.06.12, 09:56
                ja tez w kwietniu byłam tam w spa i nie jestem zadowolona straszny harmider. A makijaż się zmywa a nie wciera. :) ostatnio słyszałam ze są tam jakieś zmiany w obsadzie oby na lepsze. a właściciel koszmar bo byłam świadkiem jak krzyczał na pracownika. takie sceny nie powinny mieć miejsca przy klientach.
                • Gość: klientka Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 31.130.104.* 02.06.12, 10:04
                  a ja była koncem maja na zabiegu i byłam bardzo bardzo zadowolona z efektow i wykonania zabiegu. Napewno jeszcze skorzystam
                  • Gość: ripley Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 11:28
                    Jestem regularnym gościem na basenie i w strefie spa , o ile na początku było jeszcze całkiem przyjemnie. Ludzie pozytywnie nastawieni do pracy , to teraz jest syf kiła i mogiła. Na basenie oszczędza się na dezynfekcji i łatwo można złapać grzyba, personel biega jak w ukropie i widać że nikt tego tak naprawdę nie koordynuje. Kierownik, do którego zgłaszałem swoje uwagi , nawet mnie nie chciał wysłuchać, a w połowie rozmowy ni stąd ni zowąd podszedł właściciel i z rozbrajającym uśmiechem powiedział że to jest rozruch i tak może się zdarzyć . Panie Właścicielu , rozruch już był i był całkiem ok. Problem jest taki że nie potraficie pokazać pracownikom jak powinni obsługiwać ludzi i szanować gości którzy płacą ich i wasze wynagrodzenie. Z całym szacunkiem , ale przy tak dużej rotacji pracowników, nie da się utrzymać dobrego standardu obsługi. Mała rada dla właścicieli, zatrudnijcie tam kogoś kto się zna na hotelarstwie, albo sprzedajcie biznes , póki jest jeszcze coś wart. Ps pozdrowienia dla wszystkich byłych pracowników , pewnie się już uzbierało ich trochę.
                    • Gość: adam Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.12, 11:56
                      Jezu ten właściciel to wiochmen jakich mało ... skąd oni się wyrwali ? z PSL-u ?

Unikać jak plagi
      • Gość: Klientkaa Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 17:27
        Właściciel i manager powinni czasem tu zerkać w forum.
        Otóż skorzystałam z hotelu i strefy spa i niestety mam ogólne niemiłe wrażenia.
        Obsługa jak za karę, zarówno w restauracji, jak i recepcja i spa.
        Obsługę oceniam na hotel ** albo bar przydrożny a nie moi drodzy hotel spa ****.
        Dla porównania w Splendorze w Siedliskach obsługa jest cudowna - aż chce się tam jechać.
        Rozczarowałam się mocno, mam wielki niesmak.
        Chociaż bar w wodzie to fajna sprawa - jedyny plus.
        dziwne miejsce .........
        • Gość: Perdi Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 17:29
          Raczej właściciele , bo żadnego menago tam nie ma , a jak jest to rezygnuje po paru dniach. Z tego co mi wiadomo to pracownicy też tam nie wytrzymują długo . Ale jak to mówią, Ryba psuje się od głowy
          • Gość: Marko Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 11:35
            Myślę, że właściciele są świadomi, że 80 % postów na tym forum pisze konkurencja
            • Gość: Bartek Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 14:03
              Taaaa ... To niech po adresach IP ich poszukają i pozwą do sądu
              • Gość: byly pracownik Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 21:57
                powiem krótko .... jest jak jest bo właściciele nie mają pojęcia motywacji i traktowaniu ludzi. Totalny wyzysk , nic tylko inspekcję pracy nasłać
                • Gość: abc Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 20:38
                  Pracuje w hotelu Blue Diamond i jest wszystko ok . Dziwią mnie te opinie . Jedyne co mogę skomentowac o byłych pracownikach - spółdzielnia J23, niewidzialna ręka . wkońcu renamęty zaczynają sie zgadzać ;)
                  • Gość: Aneta Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 09:18
                    Taaaa.... Brawo Ty :)
                    • Gość: Ola Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 14:31
                      Byłam w spa i jak dla mnie Rewelacja , nie spotkałam się z niczym negatywnym
                      Polecam SPA! Najlepsze na podkarpaciu !
                      • Gość: Anka Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 09:22
                        Byłam w zeszłym tygodniu w Spa, generalnie zawsze jeżdżę do Splendoru ale mąż się uparł bym spróbowała Blue Diamond. Hotel fajny , szczególnie jeśli chodzi o strefę SPA i basenu , oferta bogata i tu moje zachwyty się kończą.

Ceny z kosmosu, ja nie wiem dla kogo to jest otwarte, obydwoje z mężem nieźle zarabiamy, ale nie lubię jak ktoś mnie obdziera ze skóry. Kawa którą zamówiłam w SPA dotarła po 30 minutach, była zimna i kwaśna. Gdy powiedziałam to Pani w Spa ta tylko wzruszyła ramionami i powiedziała że zamówi drugą , ale to potrwa. Co chwile ktoś wchodził do Spa o coś pytać dziewczynę i lipa była nie relax. Zabiegi które zarezerwowałam były wykonane poprawnie, ale pani nie potrafiła mi powiedzieć nic na temat kosmetyków i ich działania Za taką cenę spodziewałabym się czegoś naprawdę z wyższej półki, a tu bylejakość w fajnym pudełku. Szkoda , ale dopiero się otwarli więc może będzie lepiej
                        • Gość: xyz Anka Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 31.130.104.* 28.07.12, 22:01
                          Byłam tam ostatnio w Spa i tez widzę wiele braków a przede wszystkim bardzo słaba wiedza kosmetyczki, opowiadała o przenikaniu składników przez skórę a na pytania które jej zadawałam umiała się tylko uśmiechnąć. Tak na przyszłość jeśli nie mam kompetentnej wiedzy to nie podejmuje tematu bo nie wiemy na kogo trafimy, a ja mam wykształcenie medyczne. powodzenia i proszę się dokształcać. nie wiem ile jest tam pan kosmetyczek ja byłam u takiej ciemne długie wlosy
                          • Gość: Mirek Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 14.08.12, 18:02
                            Hotel zasługuje na 4 gwiazdki , obsługa , karta menu , SPA - super .
                            Polecam , naprawdę warto - nie jeden hotel mógłby się wzorować na jakości i profesjonaliźmie .
                            Nie jest drogo jak co niektórzy piszą .
                            Ceny normalne .
                            Jedyny minus - osoby z zewnątrz - upijają się na basenie a potem drą japy , że niemożna myśli zebrać ale to nie wina hotelu tylko wychowania .
                            POLECAM
                            • Gość: UWAGA OSZUST Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 18:09
                              Byłam organizatorem dużej imprezy w tym hotelu i z czystym sumieniem odradzam komukolwiek organizowanie tam imprezy, tym bardziej wesela. Hotel oszukuje na jedzeniu i na alkoholu. Uważajcie na Sabinę. Kłamca jakich mało. Obsługa jest mierna i widać, że z łapanki. Nie ma kto zarządzać salą. Recepcja traktuje każdego gościa jakby był złodziejem i miał wynieść pół barku za darmo. Hotel powinien się nauczyć co to jest zaufanie. Nie dajcie się nabrać na tą otoczkę. Jesteśmy poważnym inwestorem w Rzeszowie i jeszcze takich rzeczy tu nie było. Nie polecam nikomu tego miejsca i mogę obiecać że dołożę wszelkich starań by ten przybytek nie miał więcej poważnych partnerów. UWAGA trzymajcie się od tego miejsca z daleka jeśli nie chcecie mieć przykrych wspomnień. Zainteresowanym udziele szczegółowych informacji.
                              • Gość: Alexandra Bakos Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 89.230.64.* 28.12.12, 00:16
                                Witam! Przy okazji wytoczenia tak duzych i przykrych zarzytow, jak te przytaczane w poscie "uwaga oszust", nie ukrywam, ze w przypadku "duzego inwestora" niewybaczalnym jest pozostawanie anonimowym. Jak wszyscy dobrze wiemy, w Internecie napisac mozna wszystko, bez konsekwencji poniesienia odpowiedzialnosci za wypowiedziane slowa. Chetnie podejme uczciwa dyskusje, jesli tylko bede wiedziala z kim. Pozdrawiam ;)
                • Gość: Gość hotelowy Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 16.08.12, 07:48
                  Jak się nie umie pracować , to tylko płakac pozostaje ......
                • Gość: byly pracownik Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.10.12, 21:47
                  szefowie sa beznadziejni, nie wiedza juz co maja zrobic z tym hotelem. w ogole nie szanuja pracownikow i wszystkich traktuja jak oszustow. zdecydowanie nie polecam pracy tam
      • Gość: oszukana Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 18:08
        Zapomniałam dodać miałam kilka zatruć na imprezie. Uwaga nie spożywajcie tego. Natomiast w apartamentach pływają gluty w jacuzi. Szkoda waszej kasy.
    • Gość: Paulina Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.wist.com.pl 14.08.12, 22:55
      Jestem 3 dzień Blue Diamond i to co piszecie o obsudze i właścicielu to bzdury. Mam porównanie gdyż bywam w różnych hotelach i mogłyby się uczyć od tego! Pozdrawiam zadowolony klient. ^^
      • Gość: gość Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 31.130.104.* 15.08.12, 21:53
        ja byłam w lipcu w hotelu niestety trafiłam na wesele i goście weselni chodzili po korytarzach i otwierali wewnętrzne drzwi - nie dało sie spać. właściciele powinni nad tym zapanować a przede wszystkim informować że będzie wesele jak rezerwuje nocleg
      • Gość: Ann Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: 194.126.210.* 30.11.12, 13:26
        Blue Diamond został najlepszym hotelem w Polsce w 2012 roku ze względu na architekturę, gratuluję i życzę dalszych sukcesów
        • Gość: zyczliwy Re: Hotel Blue Diamond - Opinie IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 18:29
          BUHAHA te **** to za to że za plecami jest basen BUHAHA bynajmniej nie za obsługę i klimat bo tego nigdy ten przybytek nie bedzie miał. Życze szybkich upadków:D
    • Gość: FIAT DUNA CL 1.6 111111 IP: 188.168.86.* 02.12.12, 12:23
      • Gość: jr Re: 111111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 01:14
        Ludzie wypisujący negatywy o tym hotelu są niepoważni! Mam same pozytywne doświadczenia, obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i kompetentna. Byłam kilka razy w hotelu uzgadniać szczegóły przyjęcia weselnego. Mam tylko i wyłącznie miłe wspomnienia.
    • Gość: Piotrek Wesele IP: *.wist.com.pl 28.08.13, 13:02
      Witam mam mieć w hotelu wesele, w sali bankietowej (przyszły rok) i zastanawiam się czy ktoś mógłby coś powiedzieć bliżej na temat organizacji, jedzenia, całości. Jakie doświadczenia po korzystaniu z usług z hotelu? Hotel jeżeli chodzi o obsługę i jako obiekt wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Widać profesjonalne podejście do klienta, tylko zastanawiam się czy tak samo jest w przypadku organizacji wesla.

Dziękuję za opinie
      • Gość: sweetheart Re: Wesele IP: 193.25.120.* 28.08.13, 14:21
        hej hej
        razem z moim mezem :)))) mielismy wesele w tym hotelu i powiem jedno nie macie o co sie martwic. napisze krotko
        przygotowanie sali super
        szatnia i obsluga gosci super
        obsluga na sali wysmienita
        jedzenie bylo naprawde smaczne
        apartament dla nowozencow zrobil na nas wielkie lal :-)))))

napisze jeszcze tylko, ze w zwiazku z praca (w UK) wiekszosc szczegolow ustalalismy przez telefon.
        • Gość: Piotrek Uspokoiłaś mnie! IP: *.wist.com.pl 28.08.13, 15:36
          Dziękuję za informacje!
      • Gość: liska Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 21:02
        cześć. również organizowałam tam wesele i fajnie wszystko wyszło. całe szczęście, że posłuchałam pani moniki, bo dobrze doradziła mi co do wyboru potraw. jedyne czego mi brakowało to, że nie mogłam wziąć swoich prywatnych ciastek. no ale rozumiem taką politykę firmy przecież organizując taką imprezę musi to być dograne wszystko na tip top, a z tymi ciastem swoim to może i racja, że jakby było coś nie tak to mogłoby zaszkodzić gościom. miałam wesele w restauracji, troszkę szkoda, że jest ona dwupoziomowa ale ogólnie bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tym hotelem. pewnie najlepiej byłoby zapytać moich gości czy również tak to postrzegają, ale wydaje mi się że raczej wszyscy byli zadowoleni.
        • Gość: Piotrek Re: Polecam IP: *.wist.com.pl 29.08.13, 08:56
          A jak wyglądało podawanie jedzenia? Kuchnia szybko podawała je?
      • Gość: zoltan Re: Wesele IP: *.magenta.fastwebserver.de 29.08.13, 12:05
        organizacja jest ok, w koncu hotel z 4 gwiazdkami
        co do jedzenia to pogadaj z Monika ona doradza wg mnie i mojej zonki bardzo dobrze
        jak ma sala wygladac to juz zalezy od ciebie ja mialem standardowe ulozenie na prostokatnych stolach w ten konferencyjnej czy jak to tam
      • Gość: majkimajk Re: Wesele IP: *.free.aero2.net.pl 01.09.13, 09:27
        Robiłem tam chrzciny i jestem bardzo zadowolony, żarełko było w porządeczku. Obsługa bardzo miła i jak najbardziej można mówić tutaj o wysokim profesjonalizmie. Szczególnie jeżeli chodzi o doradztwo. Bardzo elastyczni :)
        • Gość: Piotrek Re: Wesele IP: *.wist.com.pl 03.09.13, 10:32
          A jakie menu wybierałeś? Tradycyjne czy coś wymyślnego?
          • majka98765 Re: Wesele 04.11.13, 03:44
            Ja w Rzeszowie robiłam tu i miałam tradycyjne menu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka