Gość: ED IP: 200.252.230.* 08.09.03, 14:21 Drogi Adminku, Forum chyba z zalożenia miało być bez cenzury? W takim razie nie tykaj więcej postów, bo zgotujemy ci tu małe piekiełko Drogi Adminku . A zauważyłem ostatnio,że coś zniknęło. Będę Cię pilnował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.oszolom.z.r.r.m Re: Cenzura na forum 08.09.03, 14:26 Gość portalu: ED napisał(a): > Drogi Adminku, > > Forum chyba z zalożenia miało być bez cenzury? W takim razie nie tykaj > więcej postów, bo zgotujemy ci tu małe piekiełko Drogi Adminku . A > zauważyłem ostatnio,że coś zniknęło. Będę Cię pilnował. - nie tylko tobie usuwają teksty..w ostatnich dniach forum Białystok jest systematycznie czyszczone z moich tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Cenzura na forum IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 16:28 Wprawdzie nie zauwazylem, zeby cos znikalo (poprostu sie nie przygladalem, nie sprawdzalem), ale dokladnie pamietam jak kiedys Portal chwalil sie (i inni chwalili Portal), ze nie ma tu cenzury itp. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cenzura na forum 08.09.03, 16:39 Gość portalu: ED napisał(a): > Drogi Adminku, > > Forum chyba z zalożenia miało być bez cenzury? W takim razie nie tykaj > więcej postów, bo zgotujemy ci tu małe piekiełko Drogi Adminku . A > zauważyłem ostatnio,że coś zniknęło. Będę Cię pilnował. Niektórzy potrafią sobie załatwić zniknięcie swojego, niechcianego postu. ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=7855807 Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś