Gość: ooo IP: *.res.pl 14.12.11, 14:08 TO duzo jak juz ma plan - ja tez mam plan - wyjechać z tego raju gdzie sie pracuje za 1200 zł a urzędasy tylko pozyczają pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmdr_rohan Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... 14.12.11, 15:07 Słowa, słowa, słowa, słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.tarantoga Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... 14.12.11, 16:10 A ileż inwencji pani wojewodzianki w tych priorytetach. To nie sa JEJ priorytety tylko polityka rzadowa. Ona nie ma nic do gadania tylko ma wykonać to co rzad jej każe. Ot i cała tajemnica nie trzeba sie "wychylac" z pomysłami i własnym zdaniem. Co innego jak sie już jest posłem To panie dzieju ludzie chcą by byc aktywny. A jak to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn1 Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 17:31 Czyli w skrócie - BMW. Kiedyś trzeba było mieć poparcie Leona, teraz trzeba być "zaprzyjaźnionym" z Elżbietą. Tylko czy ta biedaczka chociaz wie jakiego Leona miałem na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romcio Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... IP: *.ostnet.pl 14.12.11, 18:45 Czy to prawda , że urzedaski tak jak w MPK zamiast trzynastki mają dostać paczki świąteczne a w nich herbatka Saga 100 saszetek !!! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 19:44 kilka lat priorytetem były autostrady na Euro ( ile było szumu ) nici z tego więc się szuka innych priorytetów naród to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 23:46 priorytetem jest Budomierz ale kazdy kto mieszka w poblizu wie, ze po ukrainskiej stronie nie ruszyly zadne roboty, do granicy nie dochodzi droga. bedzie przejscie w szczerym polu. priorytet ho hooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... IP: *.nyc.res.rr.com 15.12.11, 00:58 Priorytet # 1 Relokowanie ? helikoptera. Szkoda ze Hamilsbach nie zyje - w jego ustach brzmialo by to powazniej. Moze pilot helikoptera to jakas sympatia , milosc ... Chomyczy Odpowiedz Link Zgłoś
olias Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... 15.12.11, 07:48 wielki plan na wielkie czasy. Zwłaszcza cieszy "powrót" do starych planów pisowskich (zbiorniki retencyjne). Tym bardziej że w przyszłym roku z powodu suszy możemy nie zebrać nawet kłoska zboża. Co do planu związanego z patrzeniem jak samochody kibiców mkną po niedokończonej A4 - jestem pod wrażeniem. Z takiego patrzenia to będzie PKB że o-ho-ho-ho! Brakuje mi tylko jednego punktu w planie. Punt 4: rozstawić tabliczki z napisem "rezerwat naturalny UE. nie karmić tubylców." tak czy inaczej przyjdzie czas zdzierania futerek głupim lemingom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Wojewoda Chomycz ma plan. Priorytety na 2012 [Z... IP: 195.117.37.* 15.12.11, 07:55 Taki program ? A może trochę własnej inicjatywy czy wtym regionie nie ma nic co można by zrobić by ludzion żyło się dotatniej ? Potwierdzają się niestety opinie że ta Pani ... A jeszcze jedno a może by Pani Wojewoda zainteresowała się praca swoich urzędników szybkością wydawania decyzji itd. zapewniam warto może to dałoby pozytywny obraz jej pracy bo na innych polach to nędza. Odpowiedz Link Zgłoś