15.12.11, 15:46
Witam,
czy może mi ktoś polecić dobrego adwokata do spraw rozwodowych najlepiej z Rzeszowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: adwokat IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 15.12.11, 16:53
      Nie bierz rozwodu zbyt pochopnie... Może jesszcze sie zakochacie?
      • sickpucek Re: adwokat 15.12.11, 17:23
        to nie wchodzi w grę także jak ktoś ma kontakt to będę wdzięczna
    • Gość: dyziu Re: adwokat IP: *.ostnet.pl 15.12.11, 20:16
      To ty jesteś ona ? Nick masz jakiś.....takiś.......
      A co do adwokata to nie znam.
    • Gość: hel Re: adwokat IP: *.ostnet.pl 15.12.11, 20:22
      Jeżeli już musisz to może porozmawiaj z tym www.firmy.net/kancelarie-adwokackie-adwokaci/wisniewski-krzysztof-andrzej,D6B1.html
      Nie sugeruj się pierwszym wrażeniem. Widziałem gościa w akcji rozwodowej. Moim zdaniem przeskurczybyk.
      • Gość: Prześmiewca Re: rada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.11, 20:33
        Daj mężowi jeszcze jedną szansę ,powiedzmy niech przejdzie na islam.
      • Gość: sm Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 23:03
        Nie wiem, może się mylę, ale ten mecenas, o którym piszesz chyba zmarł niedawno.
    • Gość: emma Re: adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 00:07
      bądż ostrożna z rzeszowskimi hadukotami.Strzygą równo ze skórą bez gwarancji na pomoc.Za dużo tu olewactwa.Przećwiczone osobiście.
    • Gość: zulu-gula Re: adwokat IP: *.play-internet.pl 15.03.12, 12:23
      "dobrych"adwokatów jest cała masa tylko zależy jaką sumkę masz do zainwestowania w ten rozwodowy 'biznes'
    • Gość: pomocny Re: adwokat IP: *.rzeszow.mm.pl 27.06.12, 16:51
      Adwokatów w Rzeszowie jest rzeczywiście sporo. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić w sprawach cywilnych mec. dr Joannę Paśkiewicz z kancelarii przy ul.Wita Stwosza.
      • Gość: leszczu Re: adwokat IP: 91.235.230.* 27.06.12, 23:41
        To się obudziłeś kobieta potrzebowała adwokata pół roku temu.
        Inna sprawa nie ufałbym takim wpisom, bo nie widomo kto pisze i nie wiadomo czy prawdę, lepiej polegać na opinii znajomych.
    • Gość: Joko Ono Re: adwokat IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 23:47
      Najlepsza jest p. mecenas Marta Grzywacz .Kancelaria na ul. 3-go Maja
    • anielbu Re: adwokat 15.03.19, 15:34
      jak sprawy rozwodowe to Pani adwokat Paulina Stefańska - nie ma sobie równych
    • jackladle Re: adwokat 18.03.19, 14:32
      mozesz sprobowac u marcina lewandowskiego ma biuro na trembeckiego
      • Gość: gosiaratczyk@wp.pl Re: adwokat IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 17:45
        Polecam Ci Panią adwokat Magdalenę Chróścielewską. Tu masz namiar +48 666 609 065. chroscielewska-chroscielewski.com/ Wymiata w sprawach rodzinnych.
        Wyszperałamją na tym rankingu adwokatów spraw rodzinnych: www.skuteczny-adwokat.com/prawo-rodzinne/
        Tu masz komórkę +48 666 600 773
    • matylda1990_1 Re: adwokat 28.11.24, 12:26
      Tez polecam adwokat Chróścielewska
    • poradyagdrzesz Re: adwokat 22.04.25, 10:05
      Masz problem prawny i nie wiesz, od czego zacząć? Na stronie Porady-Prawne.info.pl znajdziesz rzetelne, przystępnie napisane informacje, które pomogą Ci zrozumieć Twoje prawa i możliwe rozwiązania. Tłumaczymy trudne zagadnienia w prosty sposób – bez skomplikowanego języka.
    • palinkaa9 Re: adwokat 22.05.25, 16:00
      Z całego serca polecam adwokat Magdalenę Chróścielewską. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i pełnym profesjonalizmem. Od samego początku czułam, że jestem w dobrych rękach – nie tylko pod względem prawnym, ale też ludzkim. Pani Magdalena walczyła o mnie jak lwica, była zawsze przygotowana, konkretna i skuteczna. Dzięki niej sprawa zakończyła się sukcesem. To adwokat z prawdziwego powołania. Dziękuję za wszystko i polecam każdej kobiecie, która potrzebuje silnej, mądrej i oddanej prawniczki po swojej stronie! tel do niej 666609065

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka