Gość: von Klotz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 15:58 Potrzebna inwestycja, jedna z niewielu udanych... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.k. Order IP: *.krak.tke.pl 28.12.11, 16:08 Order Lenina z gwiazdą dla naszego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Powst... 28.12.11, 16:19 Redaktora prosiłbym, aby w relacji z WIELKIEGO otwarcia, zamieścił także stawkę dla biskupa, za poświęcenie tej przepotężnej inwestycji, na miarę początków XXI wieku, której budową możemy szczycić się w całym kraju. Mam nadzieję że nie zabraknie także przemówień, kwiatów, przecięcia wstęgi i sto lat na saksie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuba Re: W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Pow IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 19:18 Witaj brachu dr.psycholku jak widać i tu kupę uwaliłeś, wszędzie i w każdym temacie jesteś wybitnym geniuszem i znawcą. Znasz się na pisuarach, budownictwie i lotnictwie a tak naprawdę jak śledzę Twoje wypociny to jesteś wybitnym "O-rem". Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Pow 28.12.11, 19:45 Ehe :) Propagandową tubę też oddelegowali na ten capstrzyk, do odegrania sto lat? Odpowiedz Link Zgłoś
4cameroon Re: W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Pow 28.12.11, 21:28 Raczej nie trzeba być chyba geniuszem, żeby stwierdzić, iż przejście pod jezdnią jest innowacją na skalę kraju. Tylko z zaciekawieniem czekać, kiedy Górny pędzelkiem machnie, po czym delikatnie skinie głową szepcąc "co łaska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszczuch Re: W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Pow IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.11, 16:28 A czy biskup pokropi? Bo nie wiem czy iść Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Wielkie otwarcie małej dziury. 28.12.11, 16:43 Następne wielkie otwarcie na miarę Stolycy InoWaci przewidziane przy okazji przerzucenia deski przez kałużę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Wielkie otwarcie małej dziury. IP: 91.225.135.* 28.12.11, 19:10 Służby porządkowe uwijają się jak w ukropie na tę jakże uroczystą okoliczność, która z pewnością wstrząśnie powiatem na skalę dożynek. Byłem, widziałem, a i przedpremierowo pozwoliłem sobie użyć, z wypiekami na twarzy i przyśpieszonym serca biciem naszego innowacyjnego tunelu, szczytu środkowoeuropejskiej myśli technicznej... Serce rośnie jak nam czcigodny Wielki Inżynier Tadeusz gospodarzy! Wiwat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol W czwartek wielkie otwarcie przejścia pod Powst... 28.12.11, 19:58 Zapomniałem o najważniejszej rzeczy. Koniecznie trzeba się postarać o główną nagrodę w konkursie, na najcudowniejsze przejście podziemne w Polsce. Cena nie gra roli. Jeśli taki konkurs jeszcze nie istnieje, należy go stworzyć i ... za to też chapnąć nagrodę, a przynajmniej, tyleż sowitą, co zasłużoną, premię. Tym prostym sposobem dorobimy się następnej innowacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt brawka, brawka !!! IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 20:18 No i fajnie, bardzo fajnie. Dobrze, że wreszcie będzie !!!! Zima leka to i rower spać nie musi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: brawka, brawka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 06:13 Za pare tygodni będzie tam chodził pies by narobić a my będziemy spłacać długi miasta przez lata ... Odpowiedz Link Zgłoś