Dodaj do ulubionych

MTV VMA 2011

29.08.11, 06:09
Jak wrażenia po obejrzeniu MTV VMA 2011? Podobało się Wam? Wygrali Wasi ulubieńcy?

Ja osobiście czuję się trochę zawiedziona. Jestem szczęśliwa, że Nicki Minaj wygrała jedną nagrodę, jednak przykro mi, że Lil Wayne i Chris Brown nie zdobyli żadnej nagrody... Jestem tym bardzo oburzona, gdyż uważam, że są to świetni wykonawcy.

Jednak bardzo zadowolił mnie występ Lil Wayne'a na samym końcu. Świetnie zaśpiewał 'How to Love' i zarapował kawałek 'John'. Również urzekł mnie występ Chrisa Browna : ))

A Wam czyj występ podobał się najbardziej?
Obserwuj wątek
    • diekatja odświeżam. 29.08.11, 06:09

• 30sekunddomarsa Re: odświeżam. 29.08.11, 08:40
        Ja się cieszę z wygranej Nicki Minaj. Tylko dlaczego nie rozdali nagród z professional category?
    • 30sekunddomarsa Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 09:07
      Ja się zawiodłam na tym, że 30 seconds to mars nie zgarnęli żadnej nagrody. Wszystko zabrała Adele. Nie mówię, że jej teledysk jest zły ale myślałam, że Hurricane wygra przynajmniej kategorie Best direction
      • czekooladowaaa. zawiodłam się... 29.08.11, 15:21
        zawiodłam się , poniewaz Bruno Mars nie wygrał. Bruno dał piękny występ dla Amy a nic nie wygrał ... przykre. ;/
        Chris Brown miał świetny występ ... tylko że z Playbacku ale inaczej nie dał by rady latać i śpiewać.
        Nicki Minaj przesadziła ze strojem ...
        Beyonce w ciąży ! też zwała xd
        Nie lubie katy perry ... robi sie na slodką idiotke . !
        o Bieberu nie wspomne
        • klaudia_25 . 29.08.11, 15:27
          Z-A-W-I-E-D-ZI-O-N-A-!
    • nickiminaj Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 15:36
      Lil Wayne dał zajebisty występ, szkoda tylko, że tak na końcu.
      Chris to po prostu brak słów. on tak cudownie tańczył, że nie da się tego opisać. to, że nie śpiewał na żywo mnie nie dziwi, bo przecież on był zbyt zmęczony tańcem.
      Nicki jak zawsze wyglądała ślicznie, cieszę się, że wygrała. podobało mi się najbardziej jej przemówienie, a szczególnie fragment "Little Wayne is the best rapper alive". zgadzam się z nią w 100%
      Bieber się trochę kijowo ubrał.
      Selena prezentowała się ślicznie.
      a Beyonce to wgl już przepięknie zaśpiewała i fajnie, że jest w ciąży.
      żałosne jest to, że katy perry wygrała jak dla mnie. śpiewać na żywo nie umie, to nie należy jej się ta nagroda.
    • trufla Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 16:09
      nie mogę się pogodzić z tym, że Foster the People nie zdobyło żadnej z nagród. oni są naprawdę świetni i bardzo na to zasługiwali. fuck. ale gratuluję Gadze ;3
    • smilekeisha Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 21:15
      Zmartwiło mnie to że Bruno Mars nic nie dostał. sad
      • jessicakaulitz Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 22:25
        Pomimo tego, że ten kto przygotowywał nominacje musiał być nieźle pijany, to gala była świetna, tak naprawdę to GaGa tam wymiatała. Dała fantastyczny występ, a poza tym, każdy pokochał ją jako Joe Calderone serce W sumie gdyby nie ona, nie podobałoby mi się tak bardzo. Poza tym, nie zabrakło szokujących wiadomości (Bey w ciąży) i fantastycznych występów, taka powinna być prawdziwa gala ; ) Tak poza tym, wie ktoś, dlaczego nie było Rihanny?
    • spongebob. Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 22:33
      moim zdaniem, całe to mtv vma jest bez sensu. jest to konkurs na nic innego jak popularność, przecież głosują fani.
      powinna być wyznaczona jakaś komisja, która sprawiedliwie przyzna nagordy tym którym się naprawdę należą. wątpie aby ktokolwiek poza fankami Biebera doceniał jego teledysk, a przecież on właśnie został wytypowany na "najlepszy męski klip". tymbardziej, że ani "najlepszy" ani "męski" nie pasują do Biebera.
    • jane_ Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 22:34
      tyler, the creator <3

wiem tylko tyle, nie było mnie w kraju, nie oglądałam, ale słodko, że chociaż jego docenili, bo wiem, jak bardzo chciał ją zdobyć.
      • kawaiikimie Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 22:49
        Szkoda, że było po ang. , dla mnie to tam bez różnicy, ale koleżanka przez to nie oglądała. Występ na końcu Lil'a był najlepszy, tylko szkoda, że widać było mu całe gacie. XD Urocze było, jak Beyonce po występie tak pogłaskała się po brzuchu. big_grin Szkoda, że ona nic zgarnęła. sad
        A z Bimbera śmiałam się dobre 5 minut, a dokładnie z tego jak wyglądał. bez urazy dla fanów XD
        A i Gaga też dała czadu na początkowym występie i nieźle ją ucharakteryzowali. Ale w sesji dla jakiegoś magazynu już identycznie wyglądała, może przejdzie operacje zmiany płci?
        A w ogóle kompletnie się przez to nie wyspałam, bo przeciągnęło się do 6:00 rano, a ja pospałam tylko 2,5h....
        • diekatja Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 23:10
          Mu zawsze widać gacie xD Ale to jest takie słodkie : * I rzeczywiście przedłużyło się do 6.00 ale specjalnie czekałam na Wayne'a który był na samym końcu. Jednak warto było : D
    • anciaa Re: MTV VMA 2011 29.08.11, 23:29
      Fajniee big_grin Chociaz nie ogladalam ;p ale podobalo mi sie to jak Selena gadala z Justinem i potem on ja pocalowal ;D Fajnie to wygladalo
      • jolene_ Re: MTV VMA 2011 30.08.11, 00:25
        gdzie leciało ? na mtv ?
        • diekatja Tak, na MTV. 30.08.11, 01:15
    • mileymandy lady gaga wymiatała 30.08.11, 00:31
      przystojniak z niej big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka