Dodaj do ulubionych

gastreontolog

21.01.12, 14:54
Witam proszę o informacje na temat dr Jakóbiec jak przyjmuje prywatnie i ewentualnie ile kosztuje wizyta Mam problem z nawracającymi biegunkami u 13 m-c dziecka. Nadmieniam ze leczymy go na glistnice ale nie wiem czy to to jest przyczyna Moze ktoś miał podobny problem.
Obserwuj wątek
    • portolino Re: gastreontolog 22.01.12, 18:09
      witam. bylam u tej Pani doktor kilka razy z corką. bardzo mila i konkretna osoba. przyjmowala wtedy na pulaskiego. nie wiem jak teraz bo bylam u niej ostatnio 1,5 roku temu. wtedy brala ok 100 zl. mam do niej komorke jakby trzeba bylo. pamietam ze ciezko bylo sie dostac na nfz
      • rakieta224 Re: gastreontolog 23.01.12, 20:42
        Czy mogę zapytać jakie dolegliwości miała pani córka? Bo nie wiem czy zwykły gastrolog wystarczy. Proszę o ten numer telefonu.Podejrzewam jeszcze alergie na gluten i zastanawiam sie czy pani dr robi jakieś testy.
        • portolino Re: gastreontolog 25.01.12, 14:01
          601181118 bardzo zle enzymy wątrobowe wychodzily. leczylismy sie az w lublinie w szpitalu ale zaczelam szukac tutaj i trafilismy do dr jakobiec ktora nam pomogla. skierowala nas na badania do szpitala na lwowską aby za nie nie placic. bardzo mila i konkretna osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka