Dodaj do ulubionych

Szukam zespołu na wesele Rzeszów

IP: *.agh.edu.pl 24.01.12, 20:13
Witam,
Mam takie pytanie a mianowicie, możecie coś powiedzieć na temat zespołów weselnych:
1. Morfeusz
2. Chicago
Jak graja?
Bawiliście się z nimi?

Ewentualnie czy znacie jakieś inne zespoły naprawde godne polecenia z Rzeszowa i okolic?
Obserwuj wątek
    • Gość: AA Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.man.rzeszow.pl 25.01.12, 15:07
      Polecam zespół UNITED z Dynowa. Grali na moim weselu rok temu (w Przeworsku) i było super. Wokalistka jak Whitney Houston. Grają wszystko - a nie tylko walczyki, obereczki dla starszych. Goście byli zadowoleni i my też, grali do końca czyli prawie do rana, już i tak nikt nie miał siły dalej tańczyć. Mają swoją stronę zespolunited.ovh.org - tam jest telefon. Chociaż tak naprawdę na żywo słychać było lepiej niż na tych nagraniach. Polecam z czystym sumieniem.
      • Gość: EB Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.agh.edu.pl 25.01.12, 16:29
        bo ja tez z Pska :) dzięki za kontakt :)
        • Gość: stan Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.12, 22:37
          Polecam zespół" Gorączka Sobotniej Nocy" z Rzeszowa.Bawiliśmy się przy ich muzyce na balu sylwestrowym w Hotelu Senator w Olchowej. Są młodzi,pełni energii,świetna wokalistka.
          Było super.
    • Gość: sylwester Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: 212.160.71.* 26.01.12, 20:45
      ....a może zespół muzyczny z Sokołowa Podlaskiego na który Cię stać. Kapela Es to zespół z tradycjami, odpowiedzialny, sumienny, niepijący, bawiący gości do rana. Wokal damski i męski, instrumenty akustyczne i elektroniczne. Gra na żywo akordeon, saksofon, gitara, klawisze. Cena takiej usługi na każdą kieszeń, jednak w tym przypadku, ze względu na znaczną odległość cena wyniesie 3600 zł. Zapraszamy info@kapelaes.pl nasza strona www.kapelaes.pl/
    • zespol.afrodyzjak Zespół Afrodyzjak 31.01.12, 20:08
      Witam,

Jesteśmy absolwentami szkoły muzycznej II st. Nasz zespół składa się z czterech osób w skład którego wchodzą dwa wokale ( żeński i męski) , skrzypce, gitara elektryczna, instumety klawiszowe, saksofon, trąbka i akordeon. Nasz Repertuar jest bardzo elastyczny, gramy utwory z wielu różnych gatunków w zależności od wymagań Klienta. Serdecznie zapraszamy na naszą stronę www.zespol.afrodyzjak.pl

Pozdrawiamy

Zespół Afrodyzjak
    • martyneczka89 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 15.02.12, 18:55
      Witam,
      Poleca się zespół TRZASKI. Muzyka na żywo. Skład 5-osobowy. Można nas zobaczyć na youtubie
      Kontakt 606245404
    • Gość: bolo Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.12, 19:06
      Ewuś, przejrzyj listę gości, jak zaprosisz samych drętwych to żadna kapela nie pomoże :)
    • Gość: antek Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.150.169.34.fenomenalny.net 15.02.12, 19:16
      polecam zespół quantes z okolic tomaszowa lubelskiego grali u mnie na weselu rok temu
      • henrietta8845 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 28.08.19, 23:56
        Ficus Life. Fajni i utalentowani ludzie.
    • Gość: gostek Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.12, 14:48
      polecam zespół mały ale zgrany,ksiądz dwie dziewki i organy.
    • torso Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 14.03.12, 22:06
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą naszego Zespołu Muzycznego Torso na stronie zespołu www.torso.entro.pl oraz na bloga zespołu www.torso.cba.pl
      Znajdziesz tam wiele informacji przydatnych w organizacji wesela, obowiązków rodziców weselnych, świadków i inne.
      Zapraszam również na film
    • Gość: karo Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 07:52
      W ubiegłym roku byłem na weselu gdzie grał zespół Morfeusz i mi sie badzo podobało jak grali bo mieli bardzo szeroki repertuar no i grali na żywo, polecam.
    • Gość: ula Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.234.245.2.mediahost.pl 15.03.12, 17:49
      fresz z przemyśla
    • Gość: ula Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.234.245.2.mediahost.pl 15.03.12, 17:50
      fresz z przemyśla kontakt na przemyślaku
    • Gość: wiki Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: 62.133.153.* 15.03.12, 20:22
      Szukasz już dwa lata. Weź się k... wreszcie ożeń,nawet bez orkiestry.
    • Gość: candy089 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.ostnet.pl 15.05.12, 09:13
      Ja osobiście polecam zespół ART CAFFE. byłam na kilku weselach z tym zespołem i potrafią ćświetnia bawiś ludzi, grają na żywo i bardzo dużo nowych piosenek. to ich strona art-caffe.com.pl/
      • Gość: ewelina Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.205.103.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.13, 19:12
        grali u mnie na weselu, o godz 24 dwoch spalo w krzakach a reszta ledwo trzymala sie na nogach....
      • Gość: wefffvg Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.ostnet.pl 16.01.14, 18:06
        mnfwjefjwbj
    • Gość: gosc Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 22:38
      W weekend byłam na weselu gdzie grał zespół Chicago i tak tragicznego zespólu nie widziałam od lat. Repertuar był tragiczny, druzbowie poszli prosic o zmiane a oni im powiedzieli ze nie beda ich słuchac i maja przyjsc państwo młodzi! Umieja tylko krzyczec rece w górę i klaszczemy i juz wszyscy goscie mieli ich dosyc najlepiej było jak mieli przerwe bo wtedy puszczali jakies normalne kawałki. Zero porozumienia i brak jakiegokolwiek dialogu z nimi zupelnie nieodpowiedzialni ludzie. Zepsuli całe wesele!!!! Nigdy nie bierzcie ich nawet pod uwagę!!! Nie wiem jaka była ich cena ale to oni powinni dopłacić za to ze się ich słucha.
      • Gość: kasia.b Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.13, 10:13
        zespół Chicago grał w naszej rodzinie trzy wesela i do tej pory będąc na innych przyjęciach weselnych u znajomych nic lepszego nie słyszałam.Są to muzycy na najwyższym poziomie zarówno muzycznym jak i scenicznym,jest to jeden z nielicznych zespołów który oprócz grania świetnie zabawia gości,w tym roku będziemy się bawić przy tym zespole u znajomych i już się nie mogę doczekać.Dlatego też polecam każdemu ten zespół kto chcę mieć imprezę na najwyższym poziomie od strony muzycznej.
      • Gość: Ania i Arek Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 15:59
        Zespół DREAMS z Rzeszowa! 5-osobowy skład, z wokalistką, grają na żywo, a cenę można negocjować! :) Polecam wszystkim! Nasze wesele dzięki profosjonalizmowi tego zespołu było o wiele mniej stresujące, a wszyscy goście zadowoleni! POLECAMY!!!

www.planujemywesele.pl/20223-dreams
        Najlepiej umówić się z nimi na próbę, w Rzeszowie w czwartki mają próby i posłuchać jak grają na żywo. Wokalistka - super głos!
    • Gość: kolo Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.165.enf.pl 06.05.13, 10:17
      DEMETERS albo SUNRISE bylem widzialem i bawilem sie wysmienicie dlatego DEMETERS bedzie grało na moim weselu w 2014 !!
      • Gość: gość Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 15.05.13, 11:07
        witam,
        bawiłem się na weselach przy większości opisywanych zespołów, więc podzielę się swoimi odczuciami - jeśli chodzi o demeters to świetny zespół na każdą impreze pod każdym względem,co do wykonania muzyki jedyny zarzut to wokal trochę monotonny bo śpiewa tylko pan który gra na klawiszach. sunrise - wysoka półka muzyczna,świetne wykonanie ale co do wokalu to tak sobie zwłaszcza wokalistka która dla mnie się "DRZE"trochę brakowalo mi na weselu tradycyjnej poleczki czy walczyka. chicago - najdłużej chyba na rynku weselnym z wymienionych wyżej,wokal perfekcyjny zwłaszcza wokalistka,pozostali też chyba wszyscy śpiewają,przewagą tego zespołu jest świetny kontakt z gośćmi no i wykorzystywane na scenie trąbka i saksofon.Ostatnio bawiłem się na balu sylwestrowym z zespołem Lola Band - wokalistka rewelacja - reszta zespołu trochę smutna ale dawali radę. wszystkie te zespoły to świetny poziom muzyczny a każdy wybiera co chce.
        pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
      • Gość: Joanna i Tomasz Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 15:53
        Polecam zespół DREAMS z Rzeszowa. 5-osobowy skład, grają na żywo i do tego w przystępnej cenie, którą można negocjować :) Skorzystaliśmy i byliśmy bardzo zadowoleni!!!
    • Gość: Mariusz Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 03.10.13, 21:41
      Tak zespół muzyczny L4 z Kupna okolice Kolbuszowej bardzo dobra kapela grają na żywo bardzo mili i weseli ludzie,naprawdę goni polecenia a i cena przyzwoita polecam...nr tel do zespołu 535162100...
      • Gość: Aga i Michał Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 08:33
        Zespół Dreams, bawiliśmy się przy ich muzyce do białego rana. Będziemy każdemu polecać ten zespół ! www.planujemywesele.pl/20223-dreams
        • Gość: kret Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.13, 10:56
          Zespół Dreams

Jeszcze o nazwie: pochodzi z marzenia o utrzymaniu rytmu i melodii, a także tęsknoty za harmonią oraz uwagą słuchaczy...
    • czarus1274 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 02.11.13, 11:29
      Witam. Oferujemy Państwu oprawę muzyczną Wesela. Muzyka grana tylko i wyłącznie na żywo, 5 osobowy skład, udana zabawa do białego rana gwarantowana.

Oto nasza strona : zespoltender.manifo.com/
      • Gość: ARIUS Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.galas.net.pl 09.11.13, 19:13
        Jeśli poszukują Państwo zespołu muzycznego na udane i niezapomniane wesele,
        zespół muzyczny ARIUS idealnie spełni Państwa oczekiwania, ponieważ naszym głównym celem jest aby wyjść naprzeciw rosnącym oczekiwaniom wobec kompleksowej i profesjonalnej oprawy muzycznej.
        Dzięki temu, każda impreza w naszym wykonaniu to pełna satysfakcja i zadowolenie wszystkich uczestników.
        Efekt ten uzyskujemy między innymi poprzez:

- indywidualizacje usług,
        - sześcioosobowy skład (3 wokale damski+męski, klawisze, saksofon, gitara elektryczna, gitara basowa, perkusja)
        - bogate aranżacje muzyczne,
        - wykonywanie utworów wyłącznie na żywo,
        - szeroki i ciągle uaktualniany repertuar,
        - wysoką jakość sprzętu muzycznego,
        - organizację różnych konkursów i zabaw

Posiadamy szerokie doświadczenie muzyczne, a scena i występy towarzyszą nam od najmłodszych lat.
        Bardzo serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty.
        PROWADZIMY CAŁE WESELE WRAZ Z WYPROWADZINAMI !!!

Zapraszamy także na nasze strony:

- www.zespolarius.cba.pl
        - www.planujemywesele.pl/22001-zespol-muzyczny-arius
        • thegielady Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 02.06.15, 20:01
          A ja już nie raz miałam przyjemność bawić się przy zespole Blayzer. Polecam bardzo !! Świetna atmosfera podczas zabawy przy tym zespole, idealny repertuar dosłownie dla każdego i w ogóle super ludzie z mega poczuciem humoru:) Bawiłam się z nimi na ostatkach i na dwóch weselach moich koleżanek:)
          naprawę!!! najlepszy zespół ! :)
    • kordka.kredka Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 21.06.17, 22:20
      Zanim zdecydowałam się na zespół Vario, to sprawdziłam opinie i klipy na yt i wszystko wyglądało bardzo dobrze. Podczas samego wesela dali porządne szow dzięki któremu goście się zintegrowali ze sobą i doskonale się bawili. Nie rozczarowałam się w żadnym momencie na nich.
    • forumrzeszow Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 10.07.17, 10:21
      proponuję poszerzyć poszukiwania i tu forum-rzeszow.pl/szukam-f23/
    • sanoreskax Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 29.07.17, 12:51
      A ja polecam rzeszowskie Vario.Jak dla mnie to bardzo wartościowa kapela i warto ich wynająć. U mnie się sprawdzili pod każdym kontem i wszystko mieli dopracowane zaczynając od dobrego nagłośnienia i sprzętu po perfekcyjny śpiew. Takie dobre jakościowo zespoły trzeba promować, bo to wartość dodana dla każdego wesela.
    • wislocki12 Nie do odrzucenia 31.07.17, 20:36
      To może "Depeche Mode"? ;-)
    • kingapolska Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 22.09.17, 13:28
      Ja teraz też przeglądam zespoły muzyczne, bo za jakiś czas i my będziemy mieć wesele. Jka byłam na weselu w Rzeszowie, to grał Vario i bardzo mi się podobali. Pisze teraz z pozycji gościa weselnego.
    • pheanix22 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 29.10.17, 19:48
      a ja polecam Ci Vario. Bardzo skocznie grają. Robią krótkie przerwy i nie piją alkoholu. Piosenki na życzenie też są. polecam!
      • renia1055 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 06.11.17, 11:22
        Zgadza się! Vario zdecydowanie najlepszy! Grają pod nastroje gości i dają czadu takiego, ze nie było kiedy zjeść i się napić, bo leciał przebój za przebojem:), a ja wszystkie lubię:). Polecam!
        • lucjanowak Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 05.12.17, 20:24
          Vario, vario i jeszcze raz Vario. W naszych okolicach jest zdecydowanie najlepszy!
          • olekole6545 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 10.01.18, 12:36
            a ja polecam five Band! Pięciu rewelacyjnych facetów!
    • aleksiks Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 12.01.18, 11:57
      Morfeusz i Chicago nie znam. Słyszałem tylko coś nie coś. Znam za to wspomniany wcześniej Vario, który w poście początkowym nie był wymieniony, a szkoda, bo zespół fajny i jeśli go nie znacie, to popatrzcie sobie na wykonania na ich stronie internetowej.
      • ula.nowak85 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 21.05.18, 20:51
        Też Vario raz widziałam w akcji i muszę przyznać, że świetnie dają czadu. Porywają do tańca nawet naj bardziej zatwardziałych podpieraczy ścian.
        • Gość: julita8788 Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.04.19, 23:38
          temat już stary, ale myślę, że warto wspomnieć tutaj o zespole Focus Life!
          • monikaskowronek Re: Szukam zespołu na wesele Rzeszów 17.06.19, 13:33
            Zdecydowanie warto tu było o nich przypomnieć. Focus ;ife grał u nas miesiąc tem na weselu. Są cidownie i powiem jedno. to wielkie szczęście jak mogą zagrać u Was na weselu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka