Dodaj do ulubionych

Amerykański potentat handlu zabawkami w Milleni...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 20:59
Amerykański fajans rodem (pewnie) z Chin.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Amerykański potentat handlu zabawkami w Milleni... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.12, 15:30
      Super - oni mają mega wybór - w stanach to jest mega
    • Gość: vtec Amerykański potentat handlu zabawkami w Milleni... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.03.12, 16:03
      Nie byłem jeszcze w MH i jakoś mi się nie spieszy :)

Czy jestem INNY ?
      • Gość: Pink_Freud Re: Amerykański potentat handlu zabawkami w Mille IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 16:43
        TAK
        Jesteś eskhibicjonistą . . .
      • Gość: Jarek Re: Amerykański potentat handlu zabawkami w Mille IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 19:28
        zapewne w Paryżu też jeszcze nie byłeś ?
    • Gość: B-Boy Ceny IP: *.ip.xcore.pl 04.03.12, 16:17
      I co z tego że to będzie, jak ceny pewnie będą takie jak w USA a nie w Polsce...
      • Gość: Sola Re: Ceny IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.12, 23:29
        Ha ha - no oby te ceny byly takie jak w USA.
        Przez ostatnie 7 lat mieszkalam w usa i zakupy dla dzieci robilam glownie w Babies, Toys, czy Target. Po powrocie do Polski nie moge wyjsc z szoku, ze za IDENTYCZNE rzeczy np zabawki fisher price, little tikes, lego, itp, wozki, pieluchy, wipesy, butelki, smoczki i za setki innych art musialabym w Polsce zaplacic minimum 30% drozej. O ciuszkach firmowych nie wspomne...
        Ciesze sie, ze mam mnostwo rzeczy kupione na zapas, tylko co potem...
        Wiec tak - mam nadzieje, ze ceny beda identyczne jak w USA.
        • Gość: olika32 Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 15:19
          ja tez miszkalam w USA i dzieki bogu wszystkie ciuszki i zabawki po starszej corce, no i zapasy na 3 lata przywleklam stamtad, bo jak widze ceny zabawek ciuszkow butow w POlsce to tutaj naprawde trzeba byc milionerem, zeby to wszystko kupowac nowe, ja tez zyczylabym sobie u nas cen jak w stanach, a takze takich akcji promocyjnych jakie tam sa oraz przecen zabawek, ktorych wyszly nowsze wersje, przyklad kupilam corce w toys r us lalke baby alive, tam zapłacilam za nia ok 20 USD bo to starszy model, tutaj dostala taka od dziadka z ktorego udalo mi sie w koncu wydusic cene 260 pln massakra..
          • Gość: Pink_Freud Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 15:42
            W Polsce wysokimi cenami lalek Barbie
            chroni się dzieci przed skrzywieniem psychiki . . .
          • Gość: Sola Re: Ceny IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.12, 02:56
            O promocjach, czy kuponach to ja juz nawet nie wspominam, bo pewnie jeszcze dlugo takich tu nie bedzie.
            I tez sie bardzo ciesze z zapasow :P
    • Gość: nostalgiapl to były zabawki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 17:42
      twinn.pl/?idd=2&poz=&rok=2012&page=0&id=210&idd=16&poz=mr1
      wspominam z łezką w oku.
    • Gość: Sola Re: Amerykański potentat handlu zabawkami w Mille IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.12, 03:02
      Rozumiem, ze kupowales w tym sklepie w stanach to wiesz.
      No i w PL oczywiscie chinskich zabawek nie ma...

I tu chinskie i tu chinskie, a jednak po pol roku kupowania zabawek w Polsce stwierdzam, ze to polskie chinskie jednak jakby gorsze... Rozsypuja sie mojemu dziecku w rekach te zabawki, a jakims demolantem specjalnym nie jest. W przeciwienstwie do amerykanskiego fajansu, ktory i ladniejszy jakis, a na pewno wytrzymalszy - hmm
      • Gość: alejandra Re: Amerykański potentat handlu zabawkami w Mille IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 13:30
        Czymś innym jest producent zabawek, a czyms innym sklep... wiadomo większość nie tylko zabawki produkuje się w chinach, a zabawki ręcznie robione, czy produkowane przez małe firmy sporo kosztują... Zwykły człowiek nic nie poradzi na to skąd są zabawki i jaka jest ich jakość, ja zwracam uwagę gdzie je kupuję, gdzie jest dobry kontakt z klientem i fajne warunki zwrotu, czy reklamacji... dlatego lubię zakupy w toys r us! Mają duży wybór, można kupić praktycznie wszystko dla dzieciaków nie tylko zabawki, poza tym jest wiele takich których nie można spotkać w supermarkecie, poza tym sporo promocji! Takie jest moje zdanie, krytykować, też oczywiście można, ale pokazujcie alternatywy
        • shepard102 Re: Amerykański potentat handlu zabawkami w Mille 09.07.12, 13:54
          Rozumiem, że chodzi o reklamę. :-)

Niestety, to co można znaleźć w Toys R w MH - to jest kupa tandety, różniąca się od innej tandety tego typu tym, że jest jej po prostu WIĘCEJ na półach.
          Szczególnie MIERNOTĄ wali z działu tzw. "zabawek edukacyjnych".
          Z tym co zalega w Toys R w Millenium jest jak ze świnką morską: ani świnka, ani morska...
          W większości nie przydatne to nawet do zabawy w ciupy, nie mówiąc już o edukacji. :-)
          No ale tak to jest, gdy liczy się ILOŚĆ a nie JAKOŚĆ, a sprzedawcy jest Ganz Egall - co sprzedaje, więc nie chce się ruszyć główką i poszukać naprawdę dobrej, ZABAWKOWEJ oferty EDUKACYJNEJ. Bo są takie....

S.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka