Dodaj do ulubionych

Akrobacje iskier nad pomnikiem płk. Leopolda Li...

07.03.12, 21:13
Ten tytuł do tego co było rzeczywiście pasuje jak pięść do nosa. BCI to rzeczywiście świetny zespół akrobacyjny, najbliżej nas występują w Zamościu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mentekaptus Re: Akrobacje iskier nad pomnikiem płk. Leopolda IP: 89.230.64.* 07.03.12, 22:02
      Przelot w szyku urósł już do rangi akrobacji? :D
      • ouimet Re: Akrobacje iskier nad pomnikiem płk. Leopolda 08.03.12, 02:17
        Gość portalu: mentekaptus napisał(a):

> Przelot w szyku urósł już do rangi akrobacji? :D

przeciez autorowi chdzilo o podkreslenie "akrobacji iskier" z koksiakow sie unoszacych:))))
        Rzeszowiacy marudzili,ze nie plona...to maja teraz akrobacje.W wylotowym szyku:)))
    • Gość: Fabian Akrobacje iskier nad pomnikiem płk. Leopolda Li... IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.12, 07:52
      O czym tu mowa??? jaka akrobacja??? czekałem z aparatem na ta chwilę właśnie i co ? i kupa! iskry przeleciały nad miastem, zawróciły puszczając 2x bąka (kolorowy dym miał być) i poleciały z powrotem! Może ktoś mi wyjaśni jaki element zasługiwał na miano "akrobacja"?????
    • Gość: Gryźli strzelanina? IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 11:17
      "Na pl. Farny wjechał opancerzony pojazd kołowy z wielokalibrowym karabinem maszynowym, z którego oddano strzały w kierunku strzelców."

Mam nadzieję że nikt nie zginął :)
      • mata_kari Re: strzelanina? 08.03.12, 11:31
        Gość portalu: Gryźli napisał(a):

> "Na pl. Farny wjechał opancerzony pojazd kołowy z wielokalibrowym karabinem mas
        > zynowym, z którego oddano strzały w kierunku strzelców."
        >
        > Mam nadzieję że nikt nie zginął :)
        :-))))))))))) hahahaahahahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka