Dodaj do ulubionych

Tusk ma mokro w gaciach.

IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 17:54
Donald Tusk zaczyna przypominać tolkienowskiego Sarumana, oblężonego w swojej wieży po bitwie w Helmowym Rogu.
Z całej potęgi, jaką rozporządzał, został mu głównie głos − głos, którym uwodzi i straszy. Powiedzmy, że ostatnio bardziej straszy niż uwodzi. Wie, że wdzięk z jakim obiecywał nowe autostrady i dworce, powrót imigrantów z Irlandii, piękne prywatne szpitale i tak dalej minął wraz z kolejnymi kompromitacjami jego ekipy i nie ma się co do tego odwoływać. Więc straszy. Jak zdychająca komuna: jeśli nie my, to będzie tragedia. Krew spłynie ulicami! Nastanie chaos! Ekstremiści doprowadzą do wojny z ruskimi!
Obserwuj wątek
    • Gość: PEPE Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.krak.tke.pl 21.04.12, 17:58
      Tak z ciekawości...
      Co to jest za gość ten Zienkiewicz? Jakiś znany ktoś? Bo google go znaleźć nie chce...
      • Gość: pis_mak Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.04.12, 19:21
        Pewnie chodzi o Ziemkiewicza. Dawniej pisarz, dziś alkocholik.
        • Gość: PEPE Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.krak.tke.pl 21.04.12, 19:23
          No, wiem przecież... :P
          Pytanie czy autor postu wie? :)))
          • mjot1 Re: Tusk ma mokro w gaciach. 21.04.12, 19:33
            Gość portalu: PEPE napisał(a):
            > Pytanie czy autor postu wie? :)))
            A po co mu wiedza?
      • Gość: normalny Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 21:00
        blog.rp.pl/ziemkiewicz/ Masz tutaj ciemniaku bezgranicznie wierzący w bzdety GW,TVN, Super stacji itp. cały artykuł.Ale chyba bez sensu jest dyskusja z prymitywami którzy już dawno uznali że obecnie rządzący Polską to super fachowcy. Chyba że te durne komentarze piszą opłacani nędznie palanci zatrudnieni tutaj na umowę zlecenie.
        • Gość: PEPE Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.krak.tke.pl 22.04.12, 22:59
          Jak się chce komuś dowalić, to wypadałoby chociaż poprawnie wpisać nazwisko tego, którego teksty się cytuje (to takie minimum, jak się samemu nie ma nic do powiedzenia - bo inaczej trochę śmiesznie wychodzi...:P) Kim jest Ziemkiewicz, wiem niestety, a pełny tekst wcześniej znalazłem, bo nietrudno cytat w google wkleić, żeby znaleźć oryginał... Ale dzięki za troskliwą podpowiedź - doceniam i kiedyś z pewnością się odwzajemnię... :P
          Ale to tak na marginesie...
          Wracając do moich wczorajszych oczekiwań na zabawny przebieg wiadomego wieco-przemarszu, muszę powiedzieć, że życie pełne niespodzianek jest... Oczekiwałem niewiele , a dostałem aż nadto...:))) Jeszcze długo nosił będę w pamięci przemówienie "delfina"...:)))
          Szczerze mówiąc, w najśmielszych przypuszczeniach nie zakładałem, że może się on AŻ TAK zbłaźnić... :))) Na miejscu Kurskiego, który jak wiadomo, postawiony jest na odcinku pijaru w tej...uhm... partii, rozważałbym już na poważnie czy tam aby do jakiejś prowokacji nie doszło, związanej z rozpyleniem znacznych ilości helu (bo mgła chyba nie mogła by aż tak na struny głosowe zadziałać - no chyba, że kontakt z brzozą...? Ale tu już tylko przypuszczenia snuję....:P) Ciemny lud to kupi, więc można śmiało teoretyzować...
    • Gość: he Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.04.12, 19:40
      cyt zienkiewicza czy normalny, a może V kolumna pis?
      • Gość: tiia Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 19:53
        Nie ma znaczenia chłopcy kto pisał ... Ważne że pisał prawdę ... Niedługo przekonacie się czy wam się to podoba czy nie... Bo to tak jest ,że łepki w milutkim piasku trzyma się tylko do czasu !
        • Gość: gacie Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 21:03
          ja ja natuerlich; niedługo będzie po euro 2012 i nagle się okaże, że już nie ma czym odwracać uwagi ludu od kaszany zewsząd ogarniającej; bidy i nędzy itd itp. o obietnicach z orędzia tuska i autostradach, którymi już NA WIOSNĘ 2012 będziemy śmigać nie wspominam.

a w gaciach mokro to powinien mieć palikot i jego banda; bo długi rosną, w kasie partii dno widać, a siedmiu baniek jakoś NIE. i dobrze wam tak. nauczka za cwaniactwo będzie. buziaczek patałąchy! :) na dobranoc
    • rzewuski1 Re: Tusk ma mokro w gaciach. 21.04.12, 20:54
      już mamy wojnę z ruskimi
      Ziemkiewicz nie słucha Macierewicza?
      • Gość: polpot Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 21:13

wyborcza.pl/1,75478,11586861,_Tusk_zabija_Boga___Dlaczego_biskup_nie_zaprotestowal_.html
        Oto przykład wrednej prymitywnej propagandówki wykonany przez cyngla z GW .Szefuniu czuwa i nawet rzuci jakieś nędzne 500zł młodej pindzi co to GóWno spłodzila..
      • Gość: ciekawy Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 11:16
        rzewuski1 napisał:

> już mamy wojnę z ruskimi
        > Ziemkiewicz nie słucha Macierewicza?
        =
        a co ryży wypowiedział ruskim wojnę/
    • Gość: S-24 Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 21:32
      Sierpień 1980 - tysiące, setki tysięcy ludzi uczestnicących w prawdziwym, antykomunistycznym zrywie.

I kompletnie niemrawa, nerwowa w poczynaniach, zagubiona władza. Ale dostaje czas - stan wojenny. Czas na myślenie i kombinacje.

W 1988 r. chimeryczne bunty (chyba tu "wykluł się styropian") i bohaterskie wyjścia z "okupowanych zakladów". O dziwo (?), po kilku miesiącach od tych "protestów" władza decyduje się na "okrągły stół": idzie gładko i porywa nas wszystkich.

Po kilku latach "Kaczory" orientują się w tej grze i "olewają" skompromitowanego Wałęsę. Tymczasem scenariusz jest rozgrywany perfekcyjnie (wszystkich przeciwników Michnik ustawia karnie w kącie).

Jeszcze w 2005 wydaje się, że jednak wszystko skończy się "po naszej myśli".

Niestety, w międzyczasie złapaliśmy się w sidła "zachodu". Kto moher, niech sczeżnie! Wiatr w żagle złapał Tusk i "chłopcy z ferajny".

Wprowadzili prawdziwą "demokrację"!

Dwa miliony zlekceważonych głosów w sprawie emerytur! - NULL!

Dwa miliony dwieście tysięcy głosów w sprawie wolnych mediów! - NULL!

A jeden głos, głos słabej kobiety - Pani Ewy Stankiewicz: Pan jest zdrajcą (o Tusku), Pan jest ignorantem ( o Komorowskim), albo...pokazał nam wszystkim, jak postępować!
    • Gość: OPT-MO Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 21:37
      www.youtube.com/watch?v=VlVDcQIZwcE
      • lechowski51 Re: Tusk ma mokro w gaciach. 21.04.12, 22:11
        Nasz Kochany Przywodca wraz ze swoja zona udal sie " w podroz zycia".Bedzie znow szukal "inwestora z Kuwejtu" aby ratowac udanie "zielona wyspe" jak kiedys stocznie w Szczecinie, ktora do upadku doprowadzily wstretne "katodebile".Mohery sie dosc ze doprowadzily do ruiny polska gospodarke to teraz chca wywolac wojne domowa.Na szczescie mamy czujnych patriotow jak Mazowiecki i Wałęsa,ktorzy w "zaprzyjaznionych telewizjach" ostrzegli narod przed tym zdrajcami i wichrzycielami.
        • Gość: ds16 Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: 91.225.135.* 21.04.12, 22:48
          Naprawdę ma mokro czy chcielibyście by miał mokro??? Jak wiadomo mitomańskie projekcje rzeczywistości i tym podobne urojenia to coś w czym jesteście mistrzami. Ta jednostka chorobowa to zdaje się schizofrenia, ale mniejsza z tym, gdy nikt was nie słucha poza wami samemi...

To była piękna, wiosenna sobota i sama radość popatrzeć na tłumy ludzi spędzających radośnie czas na mieście.
          • Gość: j23 Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 21.04.12, 22:53
            Pierdoląc tak to myślisz że jesteś KOL?. BUCU PRYMITYWNY
            • Gość: tiia Re: Marsz w obronie wolnych mediów - relacja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 07:10
              Marsz w obronie wolnych mediów - relacja i kilka zdjęć

Premier tak straszył, że aż sam się przestraszył i pojechał na weekend do ciepłych krajów, tymczasem warszawski marsz w obronie wolnych mediów charakter miał raczej spacerowo-piknikowy.

Wiedząc o tym, że nie dowiem się znikąd żadnej zbliżonej do rzeczywistości liczby demonstrantów postanowiłem, przyjmując dość żmudną procedurę badawczą zmierzyć ją sam. Stanąłem więc w jednym miejscu, policzyłem, ile średnio mija mnie osób w ciągu minuty, następnie zaś czekałem, gdy miną mnie wszyscy. czekanie to zajęło mi 50 minut, podczas których ludzki strumień stawał się momentami wyraźnie gęstszy niż w tej modelowej minucie. Oprócz tego doliczyć musiałem pewną grupę ludzi, która nie ruszyła z pl. Trzech Krzyży, lecz już podczas mszy zajmowała chodniki Alej Ujazdowskich, na odcinku co najmniej do Pięknej, może nawet do Pl. Na Rozdrożu. Sam Plac Trzech Krzyży był pełny, w bezpośredniej bliskości kościoła - zatłoczony, choć tym razem chyba wszystkim chcącym udało się przyjąć komunię.

Podsumowując, według moich szacunków marsz zgromadził ok. 80 - 100 tys. uczestników. Spotkałem znajomych Niepoprawnych a także grupę Ob-ciachu i kilkoro znajomych z forów IV RP i Rebelya.

Jeszcze na pl. Trzech Krzyży byłem świadkiem bardzo charakterystycznej sceny. Facet z aparatem, prawdopodobnie dziennikarz, bo na pewno nie demonstrant długo, długo szukał... Mijał osoby młode, mijał osoby z transparentami, mijał grupki mniej, lub bardziej barwne.
              Jedyne, co go zainteresowało to kilka naprawdę starszych pań, które siedziały na krzesłach. Ciekawe, na który to portal, wp.pl? Onet? Jeśli gdzieś znajdziecie zdjęcie staruszek na krzesełkach - dajcie proszę znać.

Ponieważ tłum rozciągnął marsz w miejscu i czasie nie byłem świadkiem wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego, robiąc wtedy zdjęcia na Pl. Na Rozdrożu i obserwując policjantów, którzy tego dnia mieli całkiem sporo do ogarnięcia. Zdążyłem natomiast na porywające, rewolucyjne wręcz przemówienie Ewy Stankiewicz - chyba najmocniejszy punkt dzisiejszego marszu, poświęcone głównie sprawie Smoleńska. Chyba jednak nikt nie będzie miał o to pretensji, bowiem mamy do czynienia z różnymi wątkami tego samego procesu, a sprawa wyjaśnienia katastrofy bliska jest chyba wszystkim uczestnikom marszu.
              link

Nie zauważyłem żadnych zaczepek, nie licząc dziwnej ekipy remontowej z domu, sąsiadującego z Restauracją U Aktorów, którzy coś tam pokrzykiwali do demonstrantów, a przy tym przez dłuższą część marszu filmowali ich z okna. Szerokie zainteresowania, jak na budowlańców.

Wcześniej zauważyłem młodego człowieka, który bardzo interesował się faktem, czy obecni na miejscu księża są tam jako duchowni, czy jako obywatele, jakby była w tym sprzeczność. Wśród tych tysięcy ludzi widziałem może dwóch, trzech panów, którzy ledwo szli o własnych siłach... I to chyba wszystko.

Po przemówieniu Ewy głos zabrał Wojciech Reszczyński. Później ludzie zaczęli się rozchodzić a tramwaje z Puławskiej jeszcze długo rozwoziły ich po mieście. Na przystanku zamieniłem jeszcze kilka słów z bardzo zadowolonym z demonstracji Nurnim.

Poniżej zdjęcia, które nie są może mistrzostwem fotografii, ale nie w tym celu były zrobione. Pod koniec było ciemniej, co niestety też się jakości nie przysłużyło.

Budyń78 - Salon24 - 21.04.2012

Starsze panie na krzesłach
              link

A oto kilka relacji uczestników marszu:

----------

Mówią że było nas 20 tysięcy. Mam wrażenie ze szedłem w środku a na przemówienie Jarosława Kaczyńskiego załapałem się na ostatnie trzy zdania.

Liczą nas jak w stanie wojennym.

NURNI - Salon24 - 21.04.2012

----------

W momencie kiedy przechodziliśmy nad Trasą Łazienkowską,
              jakichś trzech typków ucharakteryzowanych na kibiców Legii,
              próbowało prowokacji, ale musieli uciekać w popłochu, wyrażając się nieparlamentarnie o rodzicielkach uczestników marszu.
              Trafili na prawdziwych kibiców Legii, mieli pecha:)

Zastanawia mnie czemu budynek KPRM był praktycznie
              pozbawiony ochrony, kilku policjantów, żadnych płotków i barierek,
              jak nigdy dotąd. Ciekawe ....Aby ułatwić zadanie ewentualnym prowokatorom?.

SLAWEK SZTOMPKA - Salon24 - 21.04.2012

-----------

"Grasujący Woland" w Warszawie...

...a ja na Marszu widziałam pomocnika Wolanda. Młody, z torbą wypełniona antysemickimi broszurami; krążył wśród tłumu (ale z daleka od grup z transparentami, czyli grup jakoś zorganizowanych, tylko "na boku", wśród zwykłych ludzi, i usiłował wciskać te książczyny, niby za pieniądze, ale... no niestety, wyglądało to na innego rodzaju prowokację.

Powiedziałam mu, żeby sobie poszedł, bo wiem, w jakim celu to robi... rozmył się natychmiast, ale odszukałam go, i zrobiłam mu zdjęcie, dość ostentacyjnie, żeby wiedział, że został "namierzony"...

i natychmiast otoczyło mnie kilku dziwnych panów, którzy przyjrzeli mi się uważnie, a jeden... też mnie sfotografował. Nie wyglądali na uczestników marszu, wiem na pewno; mam szósty zmysł na Wolandowe plemię:)
              No i "Coś" mnie tknęło, żeby wyjść na obrzeża:)))
              Mam nadzieję, że szkód zbyt dużych ten chłystek nie narobił:)))

NAVIGO - Salon24 - 21.04.2012

------------

Atmosfera była rzeczywiście piknikowo-pielgrzymkowa z dużym udziałem młodych sympatycznie wyglądających ludzi. Widziałem jak idący w marszu panowie ściskali ręce, a panie obcałowywały Pospieszalskiego. Tak sobie wtedy pomyślałem, ilu dziennikarzy w Polsce którzy mogłoby liczyć na takie wyrazy uznania i sympatii ?

TRUTEŃ - Salon24 - 21.04.2012

------------

Wielkie rozczarowanie Bolka

Naprężał się,wzywał Tuska o nadzwyczajny stan gotowości policji,a tu kilkadziesiąt tysięcy ludzi w spokoju,z godnością manifestowały swoje prawa i poglądy,szumowiny,męty społeczne miały się z pyszna,Polska właśnie taka jest.

CANOMOND - Salon24 - 21.04.2012
              • kmdr_rohan wolne mendia 22.04.12, 08:19
                Jak ja lubię tych miejscowych mistrzów Ctrl+c Ctrl+v. Ileż w nich oryginalności i samodzielności, jakaż głębia myśli.
                • lechowski51 Re: wolne mendia 22.04.12, 08:54
                  Jak zwykle merytorycznie i wlasnym glosem.Marsz podgladalem na WSI-24.Wpierw obwiescili na pasku ze maszeruje 20 tys ciemnogrogu.Po godzinie gdy bylo widac ze na taka scieme nie da sie nabrac nawet Niesiolowski na pasku wyskoczylo ponad 50 tys.Nie zmienilo sie tylko nic w tym co prezentowali redaktorzy z tej "zaprzyjaznionej telewizji"...dalej mowili o 20 tys.
                  • kmdr_rohan Re: wolne mendia 22.04.12, 09:00
                    Kiedyś Lechowski napisałeś i jest na to ślad w sieci, że nie będziesz ze mną dyskutował. Jak widać potrafisz dotrzymać słowa.
                    • lechowski51 Re: wolne mendia 22.04.12, 10:39
                      Zyjesz w matrixie!.Dyskutowac z kims,to wymieniac poglady,patrzec mu w oczy a Ty wyrzucasz z siebie czasem zgrabne bekniecia i uwazasz to za dyskurs.Forum,zwlaszcza takie jak to,gdzie kazdy niedouczony gimbus uwaza sie za Newtona nie jest miejscem do dyskusji a miejscem okladania sie obelgami,co Ty i Twoje lewackie towarzystwo wobec tych, ktorzy maja inne poglady wykonujecie z gorliwoscia hunwejbinow.
                      ...a piszemy o marszu w obronie wolnoscim mediow.
                      • Gość: ds16 Re: wolne mendia IP: 91.225.135.* 22.04.12, 10:59
                        Hmm... i jak ci się udało katolewaku bez przyszłości wypierdzieć ostatniego posta w tak ponoć niewolnym medium jak to ??? Może spróbujemy podyskutować o twojej percepcji świata na łamach Naszego Dziennika czy w TV Trwam, która domaga się ...pluralizmu HAHHAHAHA !!! Poziom tępoty imć Pospieszalskiego, który w każdej swej audycji w Telewizji Publicznej -przeplatając to z helem w rękawach - lży jej kierownictwo za to, że nie daje mu ponoć ich swobodnie lżyć vel wyrażać wolności słowa, gdy on robi to non stop :)))

p.s.
                        Kaczyński głosił wszem i wobec nie tak wcale dawno bardzo chwalebną teorię nt. genezy powstania mediów Rydzyka :))) ...ale rozumiem, że to już nieaktualne hę? buahaha...
                        • Gość: ciekawy Re: wolne mendia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 11:27
                          ciekawe dlaczego zawsze po kamandirze odzywa sie ds16, czyżby w ten sposób tawariszcz udawał że jest ich dwóch?
                          a może naćpał sie palikotowych miękkich i bredzi?
                          kamandir jak tak dalej będziesz bredził to nawet naczelny nie zdzierży tego i wywali cię na zbity pysk, bo taki idiota na stanowisku dyżurnego pisacza staje się nieprzydatny.
                          a może hel mu zaszkodził?
                      • kmdr_rohan Re: wolne mendia 22.04.12, 11:20
                        Pytam jeszcze raz. Obiecałeś nie dyskutować ze mną? Obiecałeś. Zrobiłeś z gęby cholewę? Zrobiłeś. Czego jeszcze nie rozumiesz? Że jesteś mendą bez honoru? Kiedyś zrozumiesz.
    • Gość: Jaruś Kaczyński ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 11:09
      Jesteś człowieku ciężko chory !!! Albo się wylecz z nienawiści, albo znajdż sobie inny (lepszy?)kraj - granice są otwarte !!! Możesz się jeszcze ew. utopić w Wisłoku.
      • mal49 Żałosny wątek 22.04.12, 11:17
        Jak wszystkie, które od jakiegoś czasu zakładają na forum jacyś normalni i nienormalni.

Proponuję na przyszłość nie odpowiadać na kretyńskie posty, a moderatorów proszę o sensowną selekcję.
        • kmdr_rohan Re: Żałosny wątek 22.04.12, 11:21
          Tylko ze do moderatorów to ci "nienormalni" latają z donosami, kiedy ktoś udowodni ich głupotę. Są tacy pokrzywdzeni...
          • Gość: ds16 Re: Żałosny wątek IP: 91.225.135.* 22.04.12, 11:46
            Rohan, spodziewasz się poczucia honoru po kimś, kto to pojęcie jak wszystkie dogmaty, które wyznaje wedle okoliczności zabetonował w historyczny mit ? Od totemisty, który śmie się wypowiadać w imieniu chrześcijaństwa ? Od kogoś kto modli się do Absolutu Boga o miejsce na multipleksie ? ...:)))))))))))))
            • Gość: młody z ACTA Re: Żałosny wątek IP: *.net.stream.pl 22.04.12, 15:12
              Ot jeszcze jeden jebnięty wylał masełko na skołatane serduszko" Mędrca Syjonu"Rohan, spodziewasz się poczucia honoru"" PO tych kilku wpisach widać jaka nam wyrosła roztropna inteligencja w tych 22 latach tej ZŁODZIEJOKRACJI . Zapal jeden z drugim wyborco PO ziolo nim zaczniesz PłOdzić te swoje "złote mysli".
              • kmdr_rohan Re: Żałosny wątek 22.04.12, 15:22
                Piłeś - nie pisz.
                A masz coś do mnie, to może jekiś konkrecik zamiast ogólników z tą goowniasrką manierą kapitalikowania dwóch liter?
                Poza tym - kłamiesz, jak każdy "prawiczek" Twego pokroju. Bo poza kłamstwem nie potraficie żyć.
                • Gość: młody z ACTA Re: Żałosny wątek IP: *.net.stream.pl 22.04.12, 15:49
                  "A masz coś do mnie, to może jekiś konkrecik zamiast ogólników" Do ciebie????- hmmm-? DNO i wiadro uryny takie jak ty może dyskutować z takim samym DNEM któremu gazeta koszmarna wypaliła procesory.
                  • kmdr_rohan Re: Żałosny wątek 22.04.12, 15:57
                    Aha, czyli nic konkretnego, ale pobluzgać na bliźniego zawsze miło, tak? Jakież to katolickie i "prawicowe". W wszyscy w tym PiSie tak macie, czy tylko Wy umiecie pisać?
                    Ale wiesz co Ci napiszę? Miłego popołudnia!
    • Gość: młody z ACTA Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 22.04.12, 15:52
      Dla nie wtajemniczonych URYNA to:Mocz (łac. urina) - uryna, płyn wytwarzany w nerkach i wydalany z organizmu, zawierający produkty przemiany materii bezużyteczne lub szkodliwe dla ustroju.
      • kmdr_rohan Re: Tusk ma mokro w gaciach. 22.04.12, 15:58
        Rozmawialeś z lekarzem na ten temat? Od kiedy prześladuje Cię zamiłowanie do wydalin?
        Miłego popołudnia!
        • Gość: tiia DTV kłamie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 16:04

Dawno , dawno temu w czasach ortalionu i oranżady w proszku malowano na murach takie hasło DTv kłamie .W telewizorni funkcjonariusze w elastycznych garniturach przybliżali nam świat i Polskę. Podczas gdy u nas budowała się 10 potęga świata węgla i stali na zachodzie szalała bieda , huragany ,powodzie i strajki. Miło było mieszkać w kraju gdzie nawet marchewka rosła dwa razy większa i zdrowsza a hospodar składał gospodarskie wizyty. Mnie najbardziej podobał się dowcip tamtych czasów gdy na fotografii w nowo otwartym chlewie widać towarzysza wśród świń i opis zdjęcia „Towarzysz hospodar wśród świń trzeci od lewej” . Donald nic nie mogę Tusk był chyba wiernym oglądaczem dziennika telewizyjnego bo przejął wszystkie sztuczki pijarowskie rodem z komuny . Miglanc nawet sobie nazwisko dorobił Donald T telewizyjny w skrócie DTv i nawet tak samo gada jak mieszanka Urbana z Jaruzelskim. Jako żywo przypomina dobrego i złego ubeka co to poczęstuje herbatką ale może i przy……lić. Jeśli przyjrzeć się bliżej to niewiele się od tego czasu zmieniło w mas mediach , wtedy był telewizor z dwoma kanałami / zresztą obiekt marzeń i westchnień na podwórku , gdzie do właściciela szklanego pudełka zbiegała się cała ferajna z dzielnicy aby obejrzeć czterech pancernych/ teraz wprawdzie tych kanałów jest kilkaset ale i tak można oglądać albo TRWAM bo na reszcie kanałów pieprzą tą samą propagandę jak w PRL-u. Ale wracając do DTv Donalda , otóż otrzymał on ostatnio krzesło i ja przypuszczam że to był taki okrutny dowcip pismaków i PO-dśmiechujka z towarzysza Sekuły co to na hazardowej komisji z pustymi krzesłami gadał . Można to sobie jeszcze inaczej tłumaczyć a mianowicie tym że demokracja do rządów Tuska i platformy ma się tak samo jak krzesło do krzesła elektrycznego . Ponieważ kłamstwo towarzysz premier ma wbite w DNA całą tą chorobę zwaną platformą obywatelską trzeba po prostu wypocić. Lekarstwem na wrażą propagandę jest czytanie GP, GPC i Naszego Dziennika oraz udział w manifestacjach i strefie wolnego słowa bo Dziennik Telewizyjny vel Donald Tusk DTv jak kłamią tak kłamać będzie więc po co się denerwować musimy przejść tą chorobę i siedem plag tuskowych . Życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia i 3MAJCIE SIĘ CIEPŁO i malujmy jak za komuny na murach DTv KŁAMIE..
          • kmdr_rohan Ctrl+c! Ctrl+v! 22.04.12, 16:17
            Jak zwykle, głębia przemyśleń.
            A wiesz chłopczyku, że w ten sposob kradniesz czyjąś własność
            No, ale złodziejstwo wśród miłośników Prezesa, to żadna nowość.
            • Gość: młody z ACTA Re: Ctrl+c! Ctrl+v! IP: *.net.stream.pl 22.04.12, 16:56

kmdr_rohan

Mężczyzna 48 lat, Rzeszów
              O mnie

A cóż tu pisać? No właśnie ???? DNO jest DNEM .

młody z ACTA sam jest lekarzem i kmdr_rohan może sobie pisac te swoje urojone bluzgi. PiS i inne partie mnie tylko na tyle obchodzą ze za moje podatki rozpie...ją kraj.
              • Gość: donald Re: Ctrl+c! Ctrl+v! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.04.12, 17:00
                świnia lat 58 londyn
                o kmdr
                • kmdr_rohan Re: Ctrl+c! Ctrl+v! 22.04.12, 17:17
                  Taaaak. Formułowanie myśli w sposób jasny nie cieszy się jak widać popularnością wśród pewnej grupy pacjentów.
                  O merytoryce przez litość zmilczę.
                  • Gość: TG50 Oszukany wyborco Tuska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 08:13
                    Tusk wygrał wybory oszustwem.
                    Czy powiedział przed wyborami, że totalnie rozłoży służbę zdrowia ?
                    Czy mówił , że podwyższy wiek emerytalny ?
                    Czy mówił, że autostrad nie będzie ?
                    Czy mówił, że podpisze ACTA ?
                    Czy mówił, że będą uchwalać buble ?
                    Można by jeszcze wymieniać, ale po co, jak wszyscy to wiemy.
                    Dlaczego wygrał ? Ponieważ wmówił wam że to PiS chce zrobić państwo policyjne. Straszył was Kaczorami, Zbiorą i ABW - wszystko po to, żeby dorwać się do władzy i samemu zrobić to czym was straszył.
                    PO, to okradanie państwa i Polaków ! Tusk i PO, to nieustanne dążenie do ograniczenia wolności obywateli, inwigilacja, kłamstwo oraz nakładanie na Polaków coraz to nowych podatków, innych danin i ich podwyższanie. Teraz chcą kontrolować Polaków ,media i internet, chcą pełnej cenzury aby nikt im nie mieszał w ich prywacie i korycie, które sami sobie przyznali. Panuje w Polsce całkowity brak odpowiedzialności decydentów za rządzenie krajem, i całkowita bezkarność za ich poczynania w parlamencie, za złodziejstwo, korupcje, przewały w armii, autostradach, budownictwie, sprzedaży majątku narodowego i gruntów, w instytucjach pomocy społecznej i innych złodziejskich praktykach. Przecież Tusk i ludzie z PO, mieli być najlepsi, mieli się na wszystkim znać, okazuje się jednak, że ministrowie w rządzie Tuska są niekompetentni z partyjnego nadania, bez dostatecznej i podstawowej wiedzy na temat resortu którym kierują.
                    Takich kłamców i nierobów jak Tusk, trzeba rozliczać, żeby następni nie ważyli się oszukiwać wyborców
                    • kmdr_rohan Re: Oszukany wyborco głupka smoleńskiego! Ctrl+v! 25.04.12, 08:50
                      I znowu ta PiSiorska biegłość w kopiowaniu i wklejaniu. Tusk winien kryzysu światowego. A to bandyta! Dobrze, że Obama nie wie, bo by nas najechał.
                      A`propos autostrad, to ile ich Kaczoerk zbudował? Mogę Ci napisać, ile zablokował, ale przecież Tobie podobni na tym forum nie dyskutują, oni są depozytariuszami jedynie słusznej prawdy i na dyskusje nie ma miejsca w ich wypolerowanych przez Wodza umysłach.
                  • Gość: normalny Re: Ctrl+c! Ctrl+v! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 11:37
                    kmdr_rohan

Mężczyzna 48 lat, Rzeszów
                    ---------------
                    tak tak , męczyzna , prawdopodobnie na wcześniejszej emeryturze, który dorabia se za dyżurnego pisacza na forum Rzeszów.
                    czytając jego wypociny mozna dojść do wniosku że to zasłużony dla perelku ormowiec, bo do dzisiaj nie pozbył się starych przyzwyczajeń, nadal próbuje donosić niestworzone rzeczy na normalnych obywateli, (dawniej za takie coś dostawał pewnie kasę) ludzi, występuje pod róznymi nickami, a to kamandir, to znów ds16, bywało że udawał łowcę debili (ale jak mógł debil łowić swoich, chyba że werbował ich do pracy na forum), występował też jako II itp.
                    trudno zliczyć.

• kmdr_rohan Re: Ctrl+c! Ctrl+v! 22.04.12, 17:16
                Gość portalu: młody z ACTA napisał(a):

[i]> młody z ACTA sam jest lekarzem
                No, to poprawiłeś mi humor na resztę popołudnia, chłopczyku :DDD
                Może napisz jeszcze że jesteś szefem firmy, jak np. niejaki Dorotka/normalny - ubawisz mnie jeszcze bardziej.
          • lechowski51 Re: DTV kłamie ! 22.04.12, 16:21
            Najwiekszym "bulem" dla WSI-24,Polshitu i specow z Czerskiej bylo to ze kilkadziesiat tysiecy Polakow w spokoju,godnie pod bialo-czerwonymi sztandarami wyszlo aby pokazac niezgode na ogarniajace nas klamstwo.Nie mogli wiec jak z Marszu Niepodleglosci godzinami pokazywac napieprzajacych sie zadymiarzy na Placu Konstytucji "zapominajac",ze obok ich wozow transmisyjnych szlo spokojnie kilkadzieisiat tysiecy ludzi.Za komuny mielismy niestety tylko powielacze,dzisiaj na szczescie jest jeszcze wolny internet.
            ...a tak wygladal prawdziwy Marsz Niepodleglosci
            www.youtube.com/watch?v=8zDBR-ikjIA
    • Gość: ,.... Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 22.04.12, 22:14
      Frasyniuk: niech Kaczyński milczy, wtedy Tusk zacznie tracić poparcie
      - To, co teraz się dzieje (w polityce), w więzieniu nazywa się siwy dym. To taka sytuacja, w której nikt tego nie jest w stanie kontrolować, a strony nawalające się nawzajem nie pamiętają już o co poszło - tak o konflikcie między PO a PiS dotyczącym okoliczności katastrofy smoleńskiej i sposobu prowadzenia śledztwa w tej sprawie mówił w rozmowie z TVN24 Władysław Frasyniuk.
      • lechowski51 Re: Tusk ma mokro w gaciach. 23.04.12, 09:31
        To mowmy o faktach.Nasz Ukochany Przywodca administruje krajem a nie rzadzi.Miala byc reforma sadow ale pod naporem krytyki Salonu znow sie cofa i zostanie z tego wydmuszka.Jednego czego konsekwentnie sie trzyma to podwyzszenie wieku emerytalnego Polakow....bo OFE kolesiow musi przeciez zarabiac!
        fakty.interia.pl/polska/news/gowin-sady-zniesiemy-ale-nie-wiadomo-kiedy-i-ile,1787976
        • Gość: Red. Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 23.04.12, 21:06
          lechowski51 Tak DZIADOWSKIEGO rządu jak ten to nie było od 1989 roku .To jest rząd którego programem jest :kłamstwo, afery i prymitywna propaganda w której uczestniczy GW,TVN bo korzystają z tego otrzymując dobrze płatne reklamy rządowe i agencji rządowych wystarczy popatrzeć na strony ogłoszeń.
    • Gość: mm Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.net.stream.pl 24.04.12, 21:12
      Pajac WINCENT dał głos.Zbij pan termometr, nie będziesz pan chory. Taką receptę na chorobę wymyślił Lech Wałęsa. Teraz taką samą kurację zaleca nam Jacek Rostowski, minister finansów. Radzi prof. Leszkowi Balcerowiczowi, aby zdjął z rogu ul. Marszałkowskiej i Al. Jerozolimskich licznik naszego długu publicznego. Od tego ma się nam zrobić lepiej. Jeżeli ktoś bije na alarm, gdy sytuacja faktycznie się poprawia, to jest niebezpieczeństwo, że nie będą go słuchali, gdy sytuacja zacznie się pogarszać powiedział wczoraj, wielce zadowolony z siebie, minister w Radiu RMF FM. Skomentował w ten sposób najnowsze informacje dotyczące naszego zadłużenia, podane przez Eurostat.
      • Gość: aj waj Re: Tusk ma mokro w gaciach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 09:43
        Bo to zadłużenie jest nasze ... Nie jego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka