Dodaj do ulubionych

!!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!!

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 13:06
Typujcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: RCMBkiller Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.06.04, 13:27
      Na Podkarpaciu jest tylko jeden najgorszy pracodawca! TAK, oczywiscie ze RCMB;-)
      • Gość: grabarz [...] IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 12:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: RCMB Re: Pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:52
          świetny kawał .. ale może niedługo...
    • Gość: milciu Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:35
      TESCO & LECLERC
      tam jest dopiero brudu! wytrzymasz dłużej niż pare miesięcy to jesteś wielki!
    • Gość: Autor Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 14:30
      zgadza sie, RCMB i praktyki młodziutkiego prezesika są nie jedno krotnie
      żałosne i jego wola oszczędzania na byle czym...
    • Gość: car Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 18.06.04, 15:34
      Alfred...
    • Gość: menel Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:22
      A ja powiadam - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
    • Gość: luxus Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.visp.energis.pl 18.06.04, 20:56
      RCMB tylko i wyłącznie! Niektóre ruchy ludzi z "topu" przypominają przypadki
      z "Alfabetu mafii" i nie tylko pod adresem pracowników. Klienci też narzekają.
      Wystarczy popatrzeć na przestraszonych sprzedawców żeby domyślić się co jest
      grane.
      • Gość: Anan Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 20.06.04, 10:44
        Co sie stalo z tym RCMB????
        • Gość: widmoGSa Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 08:30
          Co się stało? Nieodpowiednia osoba zasiadła na wysokim stołku!!! Ale wszystko
          się kiedyś kończy. Już dzisiaj ten człowiek (choć człowiekiem go nazwać trudno)
          nie śpi spokojnie, ale to tylko jego osobista zasługa. I dobrze. Przyjdzie taki
          dzień że nawet ochrona mu nie pomoże. Kto zna RCMB od środka dobrze wie o kim
          mówię.Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników RCMB! Nie dajcie się zwariować!
          A wszystkim którzy jeszcze pracują radzę: Wiejcie póki możecie!!!
          • Gość: Były..... Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 23.06.04, 12:35
            Zgadzam się z tą opinią, jak ktos kto ma alarm w gabinecie może spać
            spokojnie.Ten człowiek boi się nawet własnego cienia (i bardzo dobrze).A swoją
            drogą ,ciekawe czy ma wyrzuty sumienia??Oj, chyba nie!Ale miejmy nadzieję,że
            takich pracodawców jak RCMB nie ma dużo i są jeszcze uczciwi ludzie na tym
            świecie.Pozdrowienia dla byłych i aktualnych parcowników RCMB!
    • Gość: sss Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: 81.15.189.* 25.06.04, 13:47
      Pomidor
      • Gość: beetty1 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:58
        Tesco bije wszystkich.Pracowałam przez 4 miesiące po 16 godzin.Wracałam do domu
        tylko się przespać 4 godz.(i to w ciuchach).Swojego dziecka nie widziałam
        wcale.Wyniki może były ale po 1,5 roku podziękowali mi za to wszystko-wyrzucili
        jak zużytą szmatę i to tylko dlatego, że przyszedł nowy przełożony i nie
        przypadłam mu do gustu. Jest tu już chyba 5 dyro od początku (najgorszy).
        Ludzie się zaczęli zwalniać i chodzić na L4. Ale co tam. Było minęło.Teraz
        jestem szczęśliwym pracownikiem innej firmy. Pozdro. 3 majcie się.
    • Gość: leon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • cien_z_jalowca1 Co ze Stasiem? 30.07.04, 15:00
        A co ze stasiem l.? Podobno wrócił do łask prezesa?
    • Gość: RCMB Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:43
      RCMB - najgorsz kiszka, najgorszy Prezes - ale wszyscy powoli odchodzą...
      Łącznie z dyrektorami heheheh :))) RCMB Raczej Ciężko Myślący Boss
      • Gość: reklamowiec pospol Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:34
        modny styl-polecam tą firme wielkiego wacka--walenie w
    • Gość: leon Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:03
      Zasady postępowania prezesa wobec pracowników w firmie RCMB:
      - Kadrę należy traktować jak pieczarki:
      1. Trzymać w ciemnym pomieszczeniu!
      2. Od czasu do czasu obrzucić gównem!
      3. Jak któryś wystawi łeb - uciąć!
    • Gość: ex Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:57
      Czy GS nie przypomina Lorda Farquada, a pracownicy RCMB biednego Herbatnika, od
      którego Lord próbował wyciągnąć zeznania nt Żwirka i Muchomorka...?
      Żałosne jest to w jak beznadziejny sposób można wykorzystywać trudną sytuację
      na rzeszowskim rynku pracy. Gdyby nie to prezes musiał by sam obsługiwać
      klientów od pon-sob. 8-20 i w niedzielę od 10-18.
      • Gość: jeleń karpacki Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 18:08
        GS to pionek . Jest sterowany jak małpa w cyrku . Przez kogo ..... jesteście
        ciekawi ? ............
        • Gość: RCMB Re: przez kogo jest sterowany GS ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:55
          przez kogo jest sterowany GS ???? Myślałem do tej pory że tylko przez brak mózgu
      • Gość: rita Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 18:10
        szkoda czasu na takie gówno
    • koles232 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! RCMB 01.07.04, 23:46
      Prezes firmy G.S w ostatnim czasie zwolnił dwóch dyrektorów, jest to już
      przejaw jakiejś choroby umysłowej. Zwalnia wszystkich za byle, co począwszy od
      magazynierów do sprzedawców. Zatrudnia w firmie ochroniarzy z grupami
      inwalidzkimi i bez żadnego przeszkolenia żeby było taniej. Magazynierzy pracują
      dwie soboty za darmo i nie mają za to ani pieniędzy, ani wolnego dnia, a w
      listę kierownik wpisuje fikcyjne urlopy. To całe kurestwo, jakie dzieje się w
      tej firmie można by jeszcze wymieniać godzinami. Jestem pracownikiem tej
      zasmarkanej firmy i mam nadzieje, że ktoś się tym zainteresuje. Pozdrawiam
      wszystkich pracowników (niewolników) RCMB. Mam nadzieje, że go jakoś
      przetrzymamy.
    • Gość: Czpion W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:10
      W dniu dzisiejszym nowe zwolnienia !! Przodownik Pracy GS- owskiej wywalił
      kolejnego pracownika, ostatniego już który bez zmiany pensji na wyższą nie
      chiał "dobrowolnie" pracować po 10 h dziennie ( do tego co druga
      niedziela )...a tak z innej beczki to wiadomym jest iż GS czytał już wszystkie
      wypowiedzi na forum... czemu nie chce pisać - to smutne :((((
      • Gość: oxi Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 13:41
        Czemu nie chce pisać? Bo zajęty prowadzeniem dochodzenia skąd te posty
        wychodzą! Biedny informatyk ma pełne ręce roboty!!! A tak swoją drogą może
        jakiś PIP lub inny urząd zająłby się w końcu tym co się tam dzieje!!! Chociaż
        szczerze wątpię żeby to coś dało. Media też głuche... Dziwne! A może program
        Uwaga TVN?
        • Gość: Czpion - śpioch :) Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:55
          Ma pełne ręce udawania że sprawdza skąd wychodzą ( no chyba że z firmy ) skąd
          wychodzą wie tylko TPSA i Gazeta. A tak swoją drogą to może to faktycznie temat
          dla Gazety ? Tak czy tak odpisać coś mógł np... wywale was wszystkich z
          roboty !!! Albo ... Jak was znajde to wywale was z roboty, czy chociażby
          Wywale was wszystkich z roboty bom jest GS WSZECHMOGĄCY (... jak cymbał
          grzmiący ) heheheh
          • Gość: XXX Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:59
            Biedni pracownicy RCMB beda teraz mieli zablokowana strone Gazety,zeby nie mogli czytac (...a moze dopisywac)epitetow na temat swojego prezesika.Ach ten prezes RCMB, taki nielubiany,taki niekochany pewnie jest mu przykro,ze zwolnil ludzi, ktorzy tylko czekaja na to,az powinie sie mu noga.Zyczymy powodzenia panie GS;-)PS. A moze pan prezes RCMB wlasnie zwalnia prezesa Gazety.pl hihihi;-)
          • Gość: KILER Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:25
            Ten gość to zwykły prostak(GS),którego i tak kiedyś złapię i się z nim
            policzę,myślę że góra z górą się nie zejdzie,ale człowiek z człowiekiem się
            zejdą,choć tego debila trudno nazwać człowiekiem,jesteś już.....///
      • Gość: klient Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 11:50
        Ta firma to kolos na glinianych nogach. Zastraszeni ludzie, brak informacji i
        uśmiechnięty prezes bo mu liczby skaczą (a tak nawiasem pisząc czy rzeczywiście
        rcmb osiąga takie super wyniki finansowe?). Dziwię się, że jeszcze nikt mu w
        pysk nie dał. Ludzie!!!! GS na taczki!!

A kupowac tam nie będę. Wolę pcmb - jedna literka a tyle zmienia...
    • koles232 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 04.07.04, 21:52
      G.S zwany także (OLO) to najgorszy pracodawca i prezes w RCMB
      RCMB- Rób, Co Mówi Baor
      Dopisujcie się także na forum w portalu www.resinet.pl jest tam już rozpoczęty
      temat o RCMB
      Piszcie wszystko, co uważacie o tej firmie, mówcie o tym swoim znajomym, niech
      się wypowiedzą na forum, co o tym wszystkim myślą.
      Pozdrawiam wszystkich dobrych pracowników RCMB, tych, których zwolnił i tych,
      którzy jeszcze pracują.
      • georghe Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 05.07.04, 14:05
        Szkoda, że w temacie nie wypowiada się żaden z obecnych lub byłych
        pracowników "Merkurego". Obecnie właściciele tej firmy panowie P. z Krosna mają
        sieć marketów w wielu podkarpackich miastach. Ludzi traktują jak bydło, a z
        szefem Inspekcji Pracy znają się jak łyse konie. Nie ma na nich bata.
        • Gość: kolega Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 05.07.04, 18:03
          VAT-CAR !!!!!
        • Gość: marta Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:39
          Miałam pracować w RCMB, tylko troszkę waruynki mi nie pasowały. Na początek
          zaproponowali mi umowe na 10 lat, pencję w wysokości 760 brutto, 9 godz.
          dziennie i weksel na 10 tysięcy. Pózniel dodali 1 godzinę dziennie, czyli 10
          godzin + 2 soboty i ewentualnie premię. Propozycję odrzuciłam a Pan GS był
          chyba troszkę zawiedziony. No trudno.
          Pracowałam 2 lata w Merkurym, po 12 godzin i pełnym terroryzmie ze strony J.P.
          X2.Nie chciałam drugi taz wpakować się w g.... Kto pracuje w Merkurym wieco mam
          na myśli! Pozdrawiam
    • Gość: xz Artykuł w Wyborczej? IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.04, 10:01
      Podobno było coś na temat RCMB w Gazecie Wyborczej? Czy ktoś wie kiedy i co?
      • Gość: CZPION Re: Artykuł w Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:40
        Nic nie wiem ale w dniu dzisiejszym zwolnili kolejne dwie osoby :))))... i to nie ze sprzedaży ... ufff GS-sik szaleje
        • Gość: CZPION Re: Artykuł w Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:29
          Och poprawka sami się zwolnili bo nie wytrzymali ... NAPIĘCIA :)))
    • Gość: Oczekujący !!! ach... Ale ponoć już niedługo GS będzie prezesem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:45
      ach... Ale ponoć już niedługo GS będzie prezesem.. i co wtedy .. a tyle osób czeka ....UFF nie chciał bym być w jego skórze !!!
    • kaya771 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 20.07.04, 00:13
      Ta firma juz nie istnieje. Podobno pan BJ ma już nową (nazwa od nazwiska). To
      biuro projektów. Strzeżcie się ci, którzy tam pracujecie. Będziecie orać jak
      woły robocze za darmo. Moja pensja przez ostatnie 2 miesiące wytężonej pracy (2
      lata temu) w praktyce wyniosła 0 PLN (na umowach mieliśmy aż 760 brutto), po
      czym połowa z nas została zwolniona w dniu oddania projektu w myśl
      zasady: "Kali zrobił swoje, Kali może odejść" czego Panu inż. Jabłońskiemu
      nigdy nie zapomnimy. Góra z górą się nie zejdzie...
    • Gość: brrrrrrrr..... Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.wist.com.pl 20.07.04, 08:34
      Zakład Remontowo-Budowlany przy Zakładzie Karnym - to gorsze niż więzienie i
      obóz pracy na Syberii dla pracowników. Aurokrata "dyrektor" wyżywa się na
      pracownikach wyszukując sobie pretekstów i urojeń. Chwali się tym ilu już ludzi
      musiało z tamtąd odejść, bo się nie nadawali do pracy(????) a ci co tam
      pozostali są już przez niego wytresowani na pokorne "pieski". Ostrzegam i nie
      polecam pracy w tym zakładzie (ciągle są ogłoszenia w gazetach, że kogoś poszukują).
    • kaganowicz Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 20.07.04, 08:50
      Sugeruje Politechnike Rzeszowska. Takich kolkow jak w Rzeszowie to nie
      widzaialem anwet w Australii! Wiocha w gronosrajach!
    • Gość: GG Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.ostnet.pl 22.07.04, 12:36
      Czy GS to syn byłego komendanta policji w malej mieścinie?
      • Gość: Gruby Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:16
        Tak,(GS)TO SYNEK pana pały,więc niema czemu się dziwić,że prezesik miał musztrę
        od najmłodszych lat ,oraz pranie mózgu,jego brat to też pała...Ale to już
        końcowe dni pana prezesika ......./czekamy panie prezesie/Pozdrawiam wszystkich
        pracowników rcmb byłych i obecnych.////
        • Gość: luxus Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.visp.energis.pl 26.08.04, 20:09
          Miał trudne dzieciństwo: bomba w kołysce, pała zamiast smoczka...
          Dzieci się z nim nie chciały bawić to zawieszali mu kotleta na szyi żeby
          chociaż pieski chciały podejśc.
      • Gość: 77 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:17
        tak , masz dobre informacje .
    • jabq BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin 27.07.04, 21:42
      zatrudniaja pracownikow pozniej ich zawlniaja a za ten okres ktory sie u nich
      przepracowalo nie wyplacaja naleznosci. Firma dziala juz kilka lat i bardzo
      czesto sie tam ludzie zmieniaja wlasnie z rego powodu- trudno pracowac za
      darmo ... Najgorsze jest jednak to ze wlascicielfirmy ma juz x spraw w sadzie i
      u komornika a firma wciaz dziala !!!!! RZESZÓW - ul.KRAKOWSKA 69
      • Gość: 77 Re: BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:21
        Ludzie !
        dlaczego nie działacie . dlaczego nie zgłaszacie się do instytucji takich jak
        PIP , prawnicy , prasa . zróbcie im koło dupy . czego się boicie , jak długo
        jeszcze dacie soba poniewierać .
      • Gość: kat Re: BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:25
        wpierdolić im - niech żyje wolny człowiek - kutasy do biegun -
        niewolnicy z wszystkich firm łączcie się !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: sl Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:55
      A co się dzieje ze stanisławem L.? byli chyba blisko z gs??
    • Gość: asia Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:15
      RCMB
      • Gość: IRAS Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 22:24
        G.S. TO NAJWIĘKSZY ZAKAPIOR NA PODKARPACIU.PLUNIESZ MU W TWARZ A ON CI POWIE,ZE
        DESZCZ PADA. W TAMTYM ROKU ZŁOZYŁEM MU ZYCZENIA Z OKAZJI DNIA KOBIET A ON
        SPYTAŁ Z JAKIEJ TO OKAZJI JA NA TO "Z OKAZJI DNIA KOBIET, KOBIETA TY NIE JESTES
        ALE K..WA OKROPNA"
    • Gość: qw Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:06
      Najgosi pracodawcy ? Hm ........na pewno hipermarkety !
      • Gość: lolek Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.man.rsk.pl 11.08.04, 11:31
        Dwór Ostoja z Jasionki- wyzysk, niewolnictwo...pracownicy nie wytrzymują i
        zmieniają się co chwilkę, albo sami są zwalniani...tak nawiasem znowu szukają
        całej kadry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka