Gość: GS IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 13:06 Typujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RCMBkiller Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 18.06.04, 13:27 Na Podkarpaciu jest tylko jeden najgorszy pracodawca! TAK, oczywiscie ze RCMB;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz [...] IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RCMB Re: Pogrzeb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:52 świetny kawał .. ale może niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:35 TESCO & LECLERC tam jest dopiero brudu! wytrzymasz dłużej niż pare miesięcy to jesteś wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.06.04, 14:30 zgadza sie, RCMB i praktyki młodziutkiego prezesika są nie jedno krotnie żałosne i jego wola oszczędzania na byle czym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 18.06.04, 15:34 Alfred... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:22 A ja powiadam - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxus Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.visp.energis.pl 18.06.04, 20:56 RCMB tylko i wyłącznie! Niektóre ruchy ludzi z "topu" przypominają przypadki z "Alfabetu mafii" i nie tylko pod adresem pracowników. Klienci też narzekają. Wystarczy popatrzeć na przestraszonych sprzedawców żeby domyślić się co jest grane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anan Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 20.06.04, 10:44 Co sie stalo z tym RCMB???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmoGSa Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 08:30 Co się stało? Nieodpowiednia osoba zasiadła na wysokim stołku!!! Ale wszystko się kiedyś kończy. Już dzisiaj ten człowiek (choć człowiekiem go nazwać trudno) nie śpi spokojnie, ale to tylko jego osobista zasługa. I dobrze. Przyjdzie taki dzień że nawet ochrona mu nie pomoże. Kto zna RCMB od środka dobrze wie o kim mówię.Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników RCMB! Nie dajcie się zwariować! A wszystkim którzy jeszcze pracują radzę: Wiejcie póki możecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były..... Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 23.06.04, 12:35 Zgadzam się z tą opinią, jak ktos kto ma alarm w gabinecie może spać spokojnie.Ten człowiek boi się nawet własnego cienia (i bardzo dobrze).A swoją drogą ,ciekawe czy ma wyrzuty sumienia??Oj, chyba nie!Ale miejmy nadzieję,że takich pracodawców jak RCMB nie ma dużo i są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie.Pozdrowienia dla byłych i aktualnych parcowników RCMB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: 81.15.189.* 25.06.04, 13:47 Pomidor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beetty1 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:58 Tesco bije wszystkich.Pracowałam przez 4 miesiące po 16 godzin.Wracałam do domu tylko się przespać 4 godz.(i to w ciuchach).Swojego dziecka nie widziałam wcale.Wyniki może były ale po 1,5 roku podziękowali mi za to wszystko-wyrzucili jak zużytą szmatę i to tylko dlatego, że przyszedł nowy przełożony i nie przypadłam mu do gustu. Jest tu już chyba 5 dyro od początku (najgorszy). Ludzie się zaczęli zwalniać i chodzić na L4. Ale co tam. Było minęło.Teraz jestem szczęśliwym pracownikiem innej firmy. Pozdro. 3 majcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cien_z_jalowca1 Co ze Stasiem? 30.07.04, 15:00 A co ze stasiem l.? Podobno wrócił do łask prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RCMB Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:43 RCMB - najgorsz kiszka, najgorszy Prezes - ale wszyscy powoli odchodzą... Łącznie z dyrektorami heheheh :))) RCMB Raczej Ciężko Myślący Boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamowiec pospol Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:34 modny styl-polecam tą firme wielkiego wacka--walenie w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:03 Zasady postępowania prezesa wobec pracowników w firmie RCMB: - Kadrę należy traktować jak pieczarki: 1. Trzymać w ciemnym pomieszczeniu! 2. Od czasu do czasu obrzucić gównem! 3. Jak któryś wystawi łeb - uciąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:57 Czy GS nie przypomina Lorda Farquada, a pracownicy RCMB biednego Herbatnika, od którego Lord próbował wyciągnąć zeznania nt Żwirka i Muchomorka...? Żałosne jest to w jak beznadziejny sposób można wykorzystywać trudną sytuację na rzeszowskim rynku pracy. Gdyby nie to prezes musiał by sam obsługiwać klientów od pon-sob. 8-20 i w niedzielę od 10-18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń karpacki Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 18:08 GS to pionek . Jest sterowany jak małpa w cyrku . Przez kogo ..... jesteście ciekawi ? ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RCMB Re: przez kogo jest sterowany GS ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:55 przez kogo jest sterowany GS ???? Myślałem do tej pory że tylko przez brak mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 18:10 szkoda czasu na takie gówno Odpowiedz Link Zgłoś
koles232 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! RCMB 01.07.04, 23:46 Prezes firmy G.S w ostatnim czasie zwolnił dwóch dyrektorów, jest to już przejaw jakiejś choroby umysłowej. Zwalnia wszystkich za byle, co począwszy od magazynierów do sprzedawców. Zatrudnia w firmie ochroniarzy z grupami inwalidzkimi i bez żadnego przeszkolenia żeby było taniej. Magazynierzy pracują dwie soboty za darmo i nie mają za to ani pieniędzy, ani wolnego dnia, a w listę kierownik wpisuje fikcyjne urlopy. To całe kurestwo, jakie dzieje się w tej firmie można by jeszcze wymieniać godzinami. Jestem pracownikiem tej zasmarkanej firmy i mam nadzieje, że ktoś się tym zainteresuje. Pozdrawiam wszystkich pracowników (niewolników) RCMB. Mam nadzieje, że go jakoś przetrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czpion W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:10 W dniu dzisiejszym nowe zwolnienia !! Przodownik Pracy GS- owskiej wywalił kolejnego pracownika, ostatniego już który bez zmiany pensji na wyższą nie chiał "dobrowolnie" pracować po 10 h dziennie ( do tego co druga niedziela )...a tak z innej beczki to wiadomym jest iż GS czytał już wszystkie wypowiedzi na forum... czemu nie chce pisać - to smutne :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxi Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 13:41 Czemu nie chce pisać? Bo zajęty prowadzeniem dochodzenia skąd te posty wychodzą! Biedny informatyk ma pełne ręce roboty!!! A tak swoją drogą może jakiś PIP lub inny urząd zająłby się w końcu tym co się tam dzieje!!! Chociaż szczerze wątpię żeby to coś dało. Media też głuche... Dziwne! A może program Uwaga TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czpion - śpioch :) Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:55 Ma pełne ręce udawania że sprawdza skąd wychodzą ( no chyba że z firmy ) skąd wychodzą wie tylko TPSA i Gazeta. A tak swoją drogą to może to faktycznie temat dla Gazety ? Tak czy tak odpisać coś mógł np... wywale was wszystkich z roboty !!! Albo ... Jak was znajde to wywale was z roboty, czy chociażby Wywale was wszystkich z roboty bom jest GS WSZECHMOGĄCY (... jak cymbał grzmiący ) heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:59 Biedni pracownicy RCMB beda teraz mieli zablokowana strone Gazety,zeby nie mogli czytac (...a moze dopisywac)epitetow na temat swojego prezesika.Ach ten prezes RCMB, taki nielubiany,taki niekochany pewnie jest mu przykro,ze zwolnil ludzi, ktorzy tylko czekaja na to,az powinie sie mu noga.Zyczymy powodzenia panie GS;-)PS. A moze pan prezes RCMB wlasnie zwalnia prezesa Gazety.pl hihihi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KILER Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:25 Ten gość to zwykły prostak(GS),którego i tak kiedyś złapię i się z nim policzę,myślę że góra z górą się nie zejdzie,ale człowiek z człowiekiem się zejdą,choć tego debila trudno nazwać człowiekiem,jesteś już...../// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: W RCMB znów zwolnienia !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 11:50 Ta firma to kolos na glinianych nogach. Zastraszeni ludzie, brak informacji i uśmiechnięty prezes bo mu liczby skaczą (a tak nawiasem pisząc czy rzeczywiście rcmb osiąga takie super wyniki finansowe?). Dziwię się, że jeszcze nikt mu w pysk nie dał. Ludzie!!!! GS na taczki!! A kupowac tam nie będę. Wolę pcmb - jedna literka a tyle zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
koles232 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 04.07.04, 21:52 G.S zwany także (OLO) to najgorszy pracodawca i prezes w RCMB RCMB- Rób, Co Mówi Baor Dopisujcie się także na forum w portalu www.resinet.pl jest tam już rozpoczęty temat o RCMB Piszcie wszystko, co uważacie o tej firmie, mówcie o tym swoim znajomym, niech się wypowiedzą na forum, co o tym wszystkim myślą. Pozdrawiam wszystkich dobrych pracowników RCMB, tych, których zwolnił i tych, którzy jeszcze pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 05.07.04, 14:05 Szkoda, że w temacie nie wypowiada się żaden z obecnych lub byłych pracowników "Merkurego". Obecnie właściciele tej firmy panowie P. z Krosna mają sieć marketów w wielu podkarpackich miastach. Ludzi traktują jak bydło, a z szefem Inspekcji Pracy znają się jak łyse konie. Nie ma na nich bata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krak.tke.pl 05.07.04, 18:03 VAT-CAR !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 12:39 Miałam pracować w RCMB, tylko troszkę waruynki mi nie pasowały. Na początek zaproponowali mi umowe na 10 lat, pencję w wysokości 760 brutto, 9 godz. dziennie i weksel na 10 tysięcy. Pózniel dodali 1 godzinę dziennie, czyli 10 godzin + 2 soboty i ewentualnie premię. Propozycję odrzuciłam a Pan GS był chyba troszkę zawiedziony. No trudno. Pracowałam 2 lata w Merkurym, po 12 godzin i pełnym terroryzmie ze strony J.P. X2.Nie chciałam drugi taz wpakować się w g.... Kto pracuje w Merkurym wieco mam na myśli! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Artykuł w Wyborczej? IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.04, 10:01 Podobno było coś na temat RCMB w Gazecie Wyborczej? Czy ktoś wie kiedy i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZPION Re: Artykuł w Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:40 Nic nie wiem ale w dniu dzisiejszym zwolnili kolejne dwie osoby :))))... i to nie ze sprzedaży ... ufff GS-sik szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZPION Re: Artykuł w Wyborczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:29 Och poprawka sami się zwolnili bo nie wytrzymali ... NAPIĘCIA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczekujący !!! ach... Ale ponoć już niedługo GS będzie prezesem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:45 ach... Ale ponoć już niedługo GS będzie prezesem.. i co wtedy .. a tyle osób czeka ....UFF nie chciał bym być w jego skórze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaya771 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 20.07.04, 00:13 Ta firma juz nie istnieje. Podobno pan BJ ma już nową (nazwa od nazwiska). To biuro projektów. Strzeżcie się ci, którzy tam pracujecie. Będziecie orać jak woły robocze za darmo. Moja pensja przez ostatnie 2 miesiące wytężonej pracy (2 lata temu) w praktyce wyniosła 0 PLN (na umowach mieliśmy aż 760 brutto), po czym połowa z nas została zwolniona w dniu oddania projektu w myśl zasady: "Kali zrobił swoje, Kali może odejść" czego Panu inż. Jabłońskiemu nigdy nie zapomnimy. Góra z górą się nie zejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrrrr..... Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.wist.com.pl 20.07.04, 08:34 Zakład Remontowo-Budowlany przy Zakładzie Karnym - to gorsze niż więzienie i obóz pracy na Syberii dla pracowników. Aurokrata "dyrektor" wyżywa się na pracownikach wyszukując sobie pretekstów i urojeń. Chwali się tym ilu już ludzi musiało z tamtąd odejść, bo się nie nadawali do pracy(????) a ci co tam pozostali są już przez niego wytresowani na pokorne "pieski". Ostrzegam i nie polecam pracy w tym zakładzie (ciągle są ogłoszenia w gazetach, że kogoś poszukują). Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! 20.07.04, 08:50 Sugeruje Politechnike Rzeszowska. Takich kolkow jak w Rzeszowie to nie widzaialem anwet w Australii! Wiocha w gronosrajach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.ostnet.pl 22.07.04, 12:36 Czy GS to syn byłego komendanta policji w malej mieścinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:16 Tak,(GS)TO SYNEK pana pały,więc niema czemu się dziwić,że prezesik miał musztrę od najmłodszych lat ,oraz pranie mózgu,jego brat to też pała...Ale to już końcowe dni pana prezesika ......./czekamy panie prezesie/Pozdrawiam wszystkich pracowników rcmb byłych i obecnych.//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxus Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.visp.energis.pl 26.08.04, 20:09 Miał trudne dzieciństwo: bomba w kołysce, pała zamiast smoczka... Dzieci się z nim nie chciały bawić to zawieszali mu kotleta na szyi żeby chociaż pieski chciały podejśc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:17 tak , masz dobre informacje . Odpowiedz Link Zgłoś
jabq BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin 27.07.04, 21:42 zatrudniaja pracownikow pozniej ich zawlniaja a za ten okres ktory sie u nich przepracowalo nie wyplacaja naleznosci. Firma dziala juz kilka lat i bardzo czesto sie tam ludzie zmieniaja wlasnie z rego powodu- trudno pracowac za darmo ... Najgorsze jest jednak to ze wlascicielfirmy ma juz x spraw w sadzie i u komornika a firma wciaz dziala !!!!! RZESZÓW - ul.KRAKOWSKA 69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 77 Re: BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:21 Ludzie ! dlaczego nie działacie . dlaczego nie zgłaszacie się do instytucji takich jak PIP , prawnicy , prasa . zróbcie im koło dupy . czego się boicie , jak długo jeszcze dacie soba poniewierać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: BMR @ ROMAR - Robert i Dorota Serafin IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 17:25 wpierdolić im - niech żyje wolny człowiek - kutasy do biegun - niewolnicy z wszystkich firm łączcie się !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sl Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:55 A co się dzieje ze stanisławem L.? byli chyba blisko z gs?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:15 RCMB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRAS Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 22:24 G.S. TO NAJWIĘKSZY ZAKAPIOR NA PODKARPACIU.PLUNIESZ MU W TWARZ A ON CI POWIE,ZE DESZCZ PADA. W TAMTYM ROKU ZŁOZYŁEM MU ZYCZENIA Z OKAZJI DNIA KOBIET A ON SPYTAŁ Z JAKIEJ TO OKAZJI JA NA TO "Z OKAZJI DNIA KOBIET, KOBIETA TY NIE JESTES ALE K..WA OKROPNA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:06 Najgosi pracodawcy ? Hm ........na pewno hipermarkety ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: !!!!NAJGORSI PRACODAWCY PODKARPACIA!!! IP: *.man.rsk.pl 11.08.04, 11:31 Dwór Ostoja z Jasionki- wyzysk, niewolnictwo...pracownicy nie wytrzymują i zmieniają się co chwilkę, albo sami są zwalniani...tak nawiasem znowu szukają całej kadry Odpowiedz Link Zgłoś