Dodaj do ulubionych

Ani Alima, ani Gerber tylko Nestlé

IP: *.ostnet.pl 17.05.12, 20:30
śmiać mi się zechciało, dawno nie widziałam takich bzdur o Alimie, w której pracuję czwarty rok. Ale nie jestem zatrudniona przez Alimę Gerber tylko przez wrocławska spółkę, podobnie jak sto innych pracowników za najniższa krajową!
A co do tych jabłek i owoców pochodzących z Podkarpacia . To niech pani redaktor zapyta się ile tych plantatorów jest obecnie? Było 5000 a teraz nawet 50 nie ma , z tego może ze 20 z Podkarpacia... Taka prawda . JABŁKA sprowadzają z Niemiec i Włoch!
A o jakości to nawet nie wspomnę, bo pani by nie uwierzyła co się wyprawia i jak się oszukuje naiwnych ludzi. Powiem jedno- sama nigdy bym nie dała bobo fruta swemu dziecku !
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienio Ani Alima, ani Gerber tylko Nestlé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 07:33
      Kolejna solidna marka sprzedana żabojadom za bezcen. By żyło się lepiej.
      • virtuoz83 Tylko, że Nestle to firma niemiecka mająca... 18.05.12, 08:19
        ...siedzibę w Szwajcarii.
    • Gość: Anna.P. Alima to badziewie IP: *.ostnet.pl 18.05.12, 09:34
      ta firma się wcale nie rozwija, nie poszerza asortymentu nowych wyrobów a wręcz się cofa sprowadzając swoje wyroby z nestle niemieckiego.
      Kompletnym dnem jest jej dyrektor sprośny Paweł .Pseudo czerwony nos.
    • Gość: wiarus Ani Alima, ani Gerber tylko ... IP: *.ostnet.pl 22.05.12, 11:41
      "kolejni właściciele byli jej wierni, aż do poważnego przełomu w 2010 r., kiedy na zakończenie procesu integracji spółek Alima-Gerber S.A. oraz Nestlé Polska S.A. powstał rzeszowski oddział Nestlé Polska S.A. "
      moim skromnym zdaniem przełomem byłoby gdyby firma potrafiła utrzymać nazwę Alima do chwili obecnej a nie sprzedawać się jak dziwka .
    • Gość: rolnik Re: Ani Alima, ani Gerber tylko Nestlé IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 19:59
      droga Pracownico, czy winą jest rolników, że na podkarpaciu zostało wyniszczone rolnictwo? a gdzie był ten człowiek i brał przez 20 lat dobrą kasę jako niby przedstawiciel rolników. A jakiej to partyji zawdzięczamy za taki stan rolnictwa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka