Dodaj do ulubionych

"Lux Atelier" firmą godną polecenia

31.05.12, 00:13
Jeśli ktoś nosi się z zamiarem kupna mebli to tylko w firmie Lux Atelier.
Proszę mi wierzyć, iż nie raz zamawiałam meble jednak z takim profesjonalizmem
i podejściem do klienta spotkałam się po raz pierwszy. Po dopracowaniu układu
mojej kuchni właściciel firmy przyjechał na miejsce i zaznaczył gdzie co ma
być (gniazdka, zlew, zmywarka itp.) - czym byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.
Nie wspomnę już o tym, że gdy tylko miałam jakieś wątpliwości, problemy lub
pytania zawsze otrzymywałam pomoc. No i mebelki piękne... Profesjonalizm w
100%! Polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: siąsiad Re: "Lux Atelier" firmą godną polecenia IP: 31.130.107.* 31.05.12, 18:06
      że przytoczę:

meble lux atelier krasne k.Rzeszowa- odradzamIP: 188.191.200.*
      Gość: Gość 26.04.11, 09:14 Odpowiedz
      Witam chcialam ostrzec przed producentem mebli lux atelier krasne k.Rzeszowa. Nie wywiązywanie się z terminu zawartego w umowie fatalna jakość wykonania i nie profesjonalny montarz przez pracowników pana Krzysztofa.K właściciela firmy. wykonanie mebli jest okropne myślałam że meble które zamówiłam będą nowe i takie też były, ale wyglądały jakby ktoś wcześniej je użytkował.Poszarpane boki szafek jakby były cięte piłą motorową otwory na śruby powydłubywane, a nie wiercone poprostu masakra. Zapewnienia o niewidocznych łączeniach na blatach kuchennych to poprostu wielkie kłamstwo. Pracownicy też nie profesjonalni do najmniejszej czynności przyjeżdzali w trzy osoby ,ale tylko jeden pracował, a pozostali robili bałagn. Cena nie adekwatna do usługi, a nie były to małe pieniądze. ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM !!! Reklamacje wykonane przez tych partaczy to tylko prowizorka!
      Re: meble lux atelier krasne k.Rzeszowa- odradzamIP: *.189.221.108.skyware.pl
      Gość: Anna 09.09.11, 08:27 Odpowiedz
      Pan Krzysztof K nie jest właścicielem firmy. Nie wiesz nawet z kim podpisywałeś umowe. Wygląda na to że nie zamawiałeś nawet tam mebli skoro wypisujesz takie głupoty. A ortografia się też kłania . Takie błędy i to publicznie pisać. Ja zamawialam w tej firmie meble i jestem bardzo zadowolona. Serdecznie Polecam!!!!
      Re: meble lux atelier krasne k.Rzeszowa- odradzamIP: *.189.221.108.skyware.pl
      Gość: gość 09.09.11, 08:34 Odpowiedz
      Poszarpane boki szafek jakby były cięte piłą motorową otwory na śruby powydłubywane, a nie wiercone HAHHAA. Coż to za głupoty wypisujesz!!!! Kto tnie piłą motorową w 21 wieku BZDURY I JESZCZE RAZ BZDURY. Chyba że w Waszej firmie się takie usługi wykonuje. Każdy ma swój wybór i zamawia wykonania mebli gdzie chce. Nikt nikogo nie zmusza. Ja Polecam firme LuxAtelier sam Zamawiałem usługę w tej firmie i nie u Pana Krzysztofa K tylko Krzysztofa N. POLECAM!!!!!
      Re: meble lux atelier krasne k.Rzeszowa- odradzamIP: *.wist.com.pl
      Gość: s. 10.09.11, 20:56 Odpowiedz
      trzeba się bronić za wszelką cenę, dziwne że oboje klienci z tego samego adresu IP HA HA dobre sobie. Błedy owszem ale i czytać ze zrozumieniem by się przydało: "jakby piła motorową" to nie to samo co piłą motorową ............
    • Gość: sąsiad Re: "Lux Atelier" firmą godną polecenia IP: 31.130.107.* 31.05.12, 18:06
      cudowna zmiana...............
    • Gość: żenada Re: "Lux Atelier" firmą godną polecenia IP: *.rz.izeto.pl 31.05.12, 21:52
      pracowniku tudzież właścicielu tejże firmy daruj sobie taką reklamę - tym sposobem robisz sobie antyreklamę
      • elaw13 Re: "Lux Atelier" firmą godną polecenia 01.06.12, 20:45
        Oj, widzę że kogoś bardzo bolą sukcesy Pana Krzysztofa...
        No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko życzyć złośliwej konkurencji powodzenia w walce o przetrwanie.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka