Gość: Renata IP: *.ostnet.pl 31.05.12, 12:01 A wy sie żryjcie na forum wszystkie te normalne, komandory i reszta bandy. wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5145331,temat.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmdr_rohan Piękny pomnik! 31.05.12, 12:38 Tak, piękny pomnik! Cudeńko po prostu! Cóż za lekkośc formy, jaka dbałość o szczegóły, jaka finezja przekazu... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11820305.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE fajny... :P IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 13:53 widać w nim... khym... fantazję twórcy... :) taka powiedzmy... wersja autorska trochę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: fajny... :P 31.05.12, 15:57 Wolałabym za to nie płacić. Poza tym w krajowej bidzie sensowniejszych wydatków chyba nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE spokojnie :P IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 16:07 Z tego, co tam czytam to TO powstaje "z datków parafian, osób, które przyjeżdżają do sanktuarium - mówi ks. Wala." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Piękny pomnik! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 16:19 Nooo prawie tak piękny jak Aragorn ze Świebodzina :D Pogratulować pomysłodawcom i wykonawcom, którzy nie zdają sobie sprawy, że taka "sztuka" uwłacza ofiarom katastrofy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 16:38 albo taki grill murowany... Stwierdzam to po przyglądnięciu się bliżej temu zdjęciu, na którym wyraźnie widać, że z tylnej części kadłuba (nie mylić z kokpitem :P) wyrasta... komin... :))) Tylko za cholerę nie wiem po co tam tyle tych otworów? Może po to żeby zaglądać czy już się uwędziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leCHUJarek Re: to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.ostnet.pl 31.05.12, 18:00 Na chwilę straciłem forum z oczu a tu proszę! Nowa prawicowa gwiazda linkowania. Ale samolocik cudo. Chciałbym to zobaczyć w oryginale. Moją uwagę zwróciła informacja że samolot będzie kilkakrotnie mniejszy od oryginału - 20m - a figury Prezydentostwa wielkości naturalnej. Taż on się nie zmieści w drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 19:19 W związku z powyższym przedstawiam rysunek poglądowy pomnika: images.addoway.com/items/302/1630845/302_1_a45fc6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: to mi wyląda na wędzarnię... 31.05.12, 19:39 Jesli z datków, to pomyślności i wysokiej lokaty w jakimś kolejnym rozdaniu Makabryły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny no i teraz POpaprańce będą miały okazję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 10:04 obciążyć PiS a szczególnie Kaczyńskiego winą za nie wybudowanie autostrad! będą wyć że to pisowcy idąc z pielgrzymką do Kałkowa , garściami kradli cement i piasek z budów poszczególnych odcinków autostrad aby wybudować pomnik..... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:07 Coś ja tu ciągnie. A poza tym jak zwykle bredzi nie na temat, no ale ona już, biedna, tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:27 Dorotka ma problemy z tożsamością, sensu stricto et sensu largo. A poza tym nie umie sobie radzić z emocjami. W realu kozetka; na forum - kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:30 No to sobie, Droga Jael narobiłaś! Dorotka zaraz Cię oskarży o bycie mną! Czy będziesz potrafiła żyć z takim piętnem? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:35 To ja już nie będę tobą komandorze ? Chyba , że będziesz w Trzech Osobach. Ale to byłoby świętokradztwo . Idą ciężkie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:57 Choliwka, sam nie wiem co w tej sytuacji robić? Może się rozmnożę? Przez pączkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:03 Staniesz się bóstwem hinduskim - Jednym o Wielu Obliczach ;-). Będziesz przyjmował ofiary ze świeżych owoców, kwiatów i kadzidełek. Nie wzgardzisz zapewne jaspisem, kamieniem lapis ani co piękniejszymi onyksami... itd. A ponieważ my to tez Ty, więc osobiście rezerwuję sobie z tych ofiar co smaczniejsze gruszki. Zwłaszcza ma małgorzatki bywam w sezonie łasa. Z kamieni? Niech będzie moje wszystko, co koralem jest, turkusem albo perłą. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:21 Nie, kadzidełek proszę nie. Jakoś mi nie podchodzą. A czy takie bóstwo może sobie zażyczyć zamiast kadzidełek - coś innego? Np. jakieś płyny? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:37 O to to ! Płyny jak najbardziej. Ja , choć generalnie słodkich nie za bardzo lubię, poproszę zacnego Tokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:51 Ooo! Tokaj. Równiez moja miłość. Aszu, Furmint, Szamorodni... Jak to jest, ze nawet z plastikowej beczki, ale kupione w Tokaju - jest o dwa nieba lepsze od tego, co można kupić w naszych monopolach? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:13 I jak tu biedny normalny ma nas nie łączyć. :))) Jemu przy dwóch obiektach już się zwoje grzeją. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:22 A swoją drogą, jakoś się dzisiaj mało udziela. Zachorzał(a) NiedajPanieBoże? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:28 Zapomniała wtyczkę wciepnąć do kontaktu. Teraz panikuje, że jej się komputer zepsuł. Ale nie bój nic. Ktoś jej włoży. I zaraz będzie : "oho kamandir gada sam ze sobą" albo coś równie lotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 12:40 cóż jeżeli założyłeś watek , tym razem jako pan Renata to muszę poczytać jakie teraz głupoty tawariśszcz pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: A pomniki i tak bedą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 13:11 no jak mu tam, acha POpaprane i bolszewiki , piasek na autostrady zapieprzyli pisowcy? na pomniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leCHUJarek A co ze mną ? IP: *.ostnet.pl 01.06.12, 16:10 Mnie też kiedyś ten imbecyl zaliczył do Komandorów. Chyba razem z @dupąbiskupa. To już pięciu. Trzeba by się nazwać Pentagon albo coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: A co ze mną ? 01.06.12, 16:15 No nie wziąłeś udziału w dzisiejszej dyskusji. Dorotka niestety już spakowała mopa do komórki, kierownik wyłączył jej komputer i poszła do domu pierogi lepić. Wpadni jutr... Zaraz zapomniałem, że Dorotka w weekendy nie ma dostępu do komputera! Musisz poczekać do poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leCHUJarek Re: A co ze mną ? IP: *.ostnet.pl 01.06.12, 16:18 No to faktycznie d.upa. Ale jakby co to ja się zapisuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: A co ze mną ? 01.06.12, 16:29 kmdr_rohan napisał: > No nie wziąłeś udziału w dzisiejszej dyskusji. Dorotka niestety już spakowała m > opa do komórki, kierownik wyłączył jej komputer i poszła do domu pierogi lepić. > Wpadni jutr... Zaraz zapomniałem, że Dorotka w weekendy nie ma dostępu do komp > utera! Musisz poczekać do poniedziałku. Cholipka. Jak kiedyś ją szef nakryje i odetnie od internetu to gotowa nam zamilknąć na amen. Co my wtedy zrobimy ? Jak żyć nam przyjdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: A co ze mną ? 02.06.12, 00:04 Zwyczajnie - poświęconym tokajem się pocieszym. Lub benedyktynką. A kadzidełka będą dla Dorotki; polecam zwłaszcza paczulę - jest naprawdę b. paskudna. Taka zaś Hydra Pięciogłowa... hm... to by była bliżej może Pentagramu niż Pentagonu? Odpowiedz Link Zgłoś