Dodaj do ulubionych

A pomniki i tak bedą

IP: *.ostnet.pl 31.05.12, 12:01
A wy sie żryjcie na forum wszystkie te normalne, komandory i reszta bandy.
wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5145331,temat.html
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Piękny pomnik! 31.05.12, 12:38
      Tak, piękny pomnik! Cudeńko po prostu! Cóż za lekkośc formy, jaka dbałość o szczegóły, jaka finezja przekazu...
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11820305.html
      • Gość: PEPE fajny... :P IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 13:53
        widać w nim... khym... fantazję twórcy... :)
        taka powiedzmy... wersja autorska trochę... :)))
        • jael53 Re: fajny... :P 31.05.12, 15:57
          Wolałabym za to nie płacić. Poza tym w krajowej bidzie sensowniejszych wydatków chyba nie brak.
          • Gość: PEPE spokojnie :P IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 16:07
            Z tego, co tam czytam to TO powstaje "z datków parafian, osób, które przyjeżdżają do sanktuarium - mówi ks. Wala."
      • Gość: ll Re: Piękny pomnik! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 16:19
        Nooo prawie tak piękny jak Aragorn ze Świebodzina :D Pogratulować pomysłodawcom i wykonawcom, którzy nie zdają sobie sprawy, że taka "sztuka" uwłacza ofiarom katastrofy ...
        • Gość: PEPE to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.krak.tke.pl 31.05.12, 16:38
          albo taki grill murowany...
          Stwierdzam to po przyglądnięciu się bliżej temu zdjęciu, na którym wyraźnie widać, że z tylnej części kadłuba (nie mylić z kokpitem :P) wyrasta... komin... :)))
          Tylko za cholerę nie wiem po co tam tyle tych otworów? Może po to żeby zaglądać czy już się uwędziło?
          • Gość: leCHUJarek Re: to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.ostnet.pl 31.05.12, 18:00
            Na chwilę straciłem forum z oczu a tu proszę! Nowa prawicowa gwiazda linkowania.
            Ale samolocik cudo. Chciałbym to zobaczyć w oryginale. Moją uwagę zwróciła informacja że samolot będzie kilkakrotnie mniejszy od oryginału - 20m - a figury Prezydentostwa wielkości naturalnej. Taż on się nie zmieści w drzwiach.
            • Gość: ll Re: to mi wyląda na wędzarnię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 19:19
              W związku z powyższym przedstawiam rysunek poglądowy pomnika:

images.addoway.com/items/302/1630845/302_1_a45fc6.jpg
              • jael53 Re: to mi wyląda na wędzarnię... 31.05.12, 19:39
                Jesli z datków, to pomyślności i wysokiej lokaty w jakimś kolejnym rozdaniu Makabryły.
    • Gość: normalny no i teraz POpaprańce będą miały okazję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 10:04
      obciążyć PiS a szczególnie Kaczyńskiego winą za nie wybudowanie autostrad!
      będą wyć że to pisowcy idąc z pielgrzymką do Kałkowa , garściami kradli cement i piasek z budów poszczególnych odcinków autostrad aby wybudować pomnik.....
      • kmdr_rohan O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:07
        Coś ja tu ciągnie. A poza tym jak zwykle bredzi nie na temat, no ale ona już, biedna, tak ma.
        • jael53 Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:27
          Dorotka ma problemy z tożsamością, sensu stricto et sensu largo. A poza tym nie umie sobie radzić z emocjami. W realu kozetka; na forum - kosz.
          • kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:30
            No to sobie, Droga Jael narobiłaś! Dorotka zaraz Cię oskarży o bycie mną! Czy będziesz potrafiła żyć z takim piętnem?
            • jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:35
              To ja już nie będę tobą komandorze ? Chyba , że będziesz w Trzech Osobach. Ale to byłoby świętokradztwo . Idą ciężkie czasy.
              • kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 10:57
                Choliwka, sam nie wiem co w tej sytuacji robić? Może się rozmnożę? Przez pączkowanie?
                • jael53 Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:03
                  Staniesz się bóstwem hinduskim - Jednym o Wielu Obliczach ;-). Będziesz przyjmował ofiary ze świeżych owoców, kwiatów i kadzidełek. Nie wzgardzisz zapewne jaspisem, kamieniem lapis ani co piękniejszymi onyksami... itd. A ponieważ my to tez Ty, więc osobiście rezerwuję sobie z tych ofiar co smaczniejsze gruszki. Zwłaszcza ma małgorzatki bywam w sezonie łasa. Z kamieni? Niech będzie moje wszystko, co koralem jest, turkusem albo perłą.
                  • kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:21
                    Nie, kadzidełek proszę nie. Jakoś mi nie podchodzą. A czy takie bóstwo może sobie zażyczyć zamiast kadzidełek - coś innego? Np. jakieś płyny?
                    • jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:37
                      O to to ! Płyny jak najbardziej. Ja , choć generalnie słodkich nie za bardzo lubię, poproszę zacnego Tokaja.
                      • kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 11:51
                        Ooo! Tokaj. Równiez moja miłość. Aszu, Furmint, Szamorodni... Jak to jest, ze nawet z plastikowej beczki, ale kupione w Tokaju - jest o dwa nieba lepsze od tego, co można kupić w naszych monopolach?
                        • jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:13
                          I jak tu biedny normalny ma nas nie łączyć. :))) Jemu przy dwóch obiektach już się zwoje grzeją.
                          • kmdr_rohan Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:22
                            A swoją drogą, jakoś się dzisiaj mało udziela. Zachorzał(a) NiedajPanieBoże?
                            • jakmutam Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? 01.06.12, 12:28
                              Zapomniała wtyczkę wciepnąć do kontaktu. Teraz panikuje, że jej się komputer zepsuł. Ale nie bój nic. Ktoś jej włoży. I zaraz będzie : "oho kamandir gada sam ze sobą" albo coś równie lotnego.
        • Gość: normalny Re: O! Dorotka ("normalny") i tu zajrzała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 12:40
          cóż jeżeli założyłeś watek , tym razem jako pan Renata to muszę poczytać jakie teraz głupoty tawariśszcz pisze...
          • jakmutam Jest 01.06.12, 12:45
            I świat stał się piękniejszy.
            • kmdr_rohan Re: Jest!!! 01.06.12, 12:48
              Ktoś jej włączył komputer. Hura!
    • Gość: ciekawy Re: A pomniki i tak bedą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 13:11
      no jak mu tam, acha POpaprane i bolszewiki , piasek na autostrady zapieprzyli pisowcy?
      na pomniki!
      • Gość: leCHUJarek A co ze mną ? IP: *.ostnet.pl 01.06.12, 16:10
        Mnie też kiedyś ten imbecyl zaliczył do Komandorów. Chyba razem z @dupąbiskupa. To już pięciu. Trzeba by się nazwać Pentagon albo coś takiego.
        • kmdr_rohan Re: A co ze mną ? 01.06.12, 16:15
          No nie wziąłeś udziału w dzisiejszej dyskusji. Dorotka niestety już spakowała mopa do komórki, kierownik wyłączył jej komputer i poszła do domu pierogi lepić. Wpadni jutr... Zaraz zapomniałem, że Dorotka w weekendy nie ma dostępu do komputera! Musisz poczekać do poniedziałku.
          • Gość: leCHUJarek Re: A co ze mną ? IP: *.ostnet.pl 01.06.12, 16:18
            No to faktycznie d.upa. Ale jakby co to ja się zapisuję !
          • jakmutam Re: A co ze mną ? 01.06.12, 16:29
            kmdr_rohan napisał:

> No nie wziąłeś udziału w dzisiejszej dyskusji. Dorotka niestety już spakowała m
            > opa do komórki, kierownik wyłączył jej komputer i poszła do domu pierogi lepić.
            > Wpadni jutr... Zaraz zapomniałem, że Dorotka w weekendy nie ma dostępu do komp
            > utera! Musisz poczekać do poniedziałku.

Cholipka. Jak kiedyś ją szef nakryje i odetnie od internetu to gotowa nam zamilknąć na amen. Co my wtedy zrobimy ? Jak żyć nam przyjdzie ?
            • jael53 Re: A co ze mną ? 02.06.12, 00:04
              Zwyczajnie - poświęconym tokajem się pocieszym. Lub benedyktynką. A kadzidełka będą dla Dorotki; polecam zwłaszcza paczulę - jest naprawdę b. paskudna.

Taka zaś Hydra Pięciogłowa... hm... to by była bliżej może Pentagramu niż Pentagonu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka