Dodaj do ulubionych

Walki z Kościołem cd

IP: *.ostnet.pl 11.07.12, 16:40
Działkowcy to głównie osoby starsze emeryci. Osoby w 100 procentach wierzące i patriotyczne. Nie da się dobrać do Kościoła wprost to prubuje się bokiem przez działkowców
wyborcza.biz/finanse/1,108340,12110523,Trybunal_Konstytucyjny__Przepisy_o_ogrodkach_dzialkowych.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jajcarz Re: Walki z Kościołem cd IP: *.rz.izeto.pl 11.07.12, 16:53
      Oj ty stara głupia torbo nic innego nie można znaleźć na Twój wpis.Amen.
    • Gość: ;) Re: Walki z Kościołem cd IP: *.181.244.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.12, 16:55
      na obecne upały polecam wode z lodem i cytryna,
      oraz zimny okład na kark!!;)
    • rzewuski1 Re: Walki z Kościołem cd 11.07.12, 16:55
      śmieszne jak KK chce wszędzie wcisnąć się ze swoim micie o prześladowaniu
      utrudniają chorym na raka dostęp do leków -oczywiście chodzi o walkę z kościołem??????/

chodzi o działki które są w miastach a wiec można je przejąć , sprzedać i dostać kupę kasy
      o to chodzi, ktoś chce się obłowić na tym
      KK nie interesuje go w ogóle
      więcej może dać na msze albo na kościół jak się dostatecznie obłowi

• Gość: ll Re: Walki z Kościołem cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 17:01
      Kolejne dowody świadczące na walkę z kościołem:

wiadomosci.onet.pl/nauka/nowa-bron-w-walce-z-komorkami-nowotworow,1,5185608,wiadomosc.html <- przecież lek może uratować jakiegoś antyklerykała

poznajpolske.onet.pl/wiadomosci,48/darmowy-internet-na-polskich-plazach,44247.html <- ateiści i antyklerykały mogą atakować kościół za pomocą tego darmowego internetu.

A to dopiero początek ....

Reasumując już ci całkiem od.ebało od tego gorąca ...
      • Gość: mac Re: Walki z Kościołem cd IP: *.189.221.208.skyware.pl 11.07.12, 17:11
        prubuje się bokiem

Do szkoly, matolku
        • Gość: Renata Re: Walki z Kościołem cd IP: *.ostnet.pl 11.07.12, 18:47
          sam jesteś matołek i nic nie rozumiesz
    • Gość: Jaruś Re: Walki z Kościołem cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 21:06
      Renata jest oszołomiona trucizną płynącą z Torunia. Może jak pójdzie na działkę, to się przewietrzy i zmądrzeje (?).
    • Gość: Hadron Cząstka do cząstki IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.07.12, 21:39
      Czy to Pani niedawno pasjonowała się cząstką Higgsa, boską. Jeszcze lepiej! Gratuluję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka