Dodaj do ulubionych

Uwolnić Starucha !

IP: *.ostnet.pl 29.09.12, 10:25
fakty.interia.pl/tylko_u_nas/news/piotr-duda-rzadzacy-w-ogole-nie-chca-prowadzic-dialogu,1847597
Ciekawy fragment :
"W marszu maja wziąć też udział kibice piłkarscy. Wielu uczestników marszu podpisuje się pod hasłem uwolnienia Piotra Staruchowicza, nieformalnego przywódcy kibiców Legii Warszawa zatrzymanego pod zarzutem handlu amfetaminą, który jest nazywany przez nich więźniem politycznym. "
Nie wiedziałem czy jechać czy nie. Serce rozrywało się od dylematu. Teraz wiem że trzeba pakować stare opony bejsbola i gromnicę i jechać. Troska o więźniów politycznych jest ważniejsza niż wygoda i ciepełko domowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: ll Re: Uwolnić Starucha ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.12, 10:35
      Nono niezły "marsz" się zapowiada, z piSSem, popłuczynami po Solidarności i stadionowym bydłem na czele :-) Będzie gdzieś transmisja? Chętnie bym sobie pooglądał ten spęd osobliwości :-)
      • Gość: leCHUJarek Re: Uwolnić Starucha ! IP: *.ostnet.pl 29.09.12, 10:50
        Znając życie to na okrągło będzie we wszystkich stacjach.Gdy zobaczysz brodatego w worze pokutnym z gromnicą w jednej a bejsbolem w drugiej ręce - to będę ja. Mogę mieć też aureolę wokół głowy - nie wiem dlaczego ale czasem mi wyskakuje.
        • lechowski51 Re: Uwolnić Starucha ! 29.09.12, 12:37
          Mysle ze "zaprzyjaznione telewizje"pokaza tak obiektywnie jak i Marsz Niepodleglosci.
          • jakmutam Re: Uwolnić Starucha ! 29.09.12, 12:41
            Będzie się działo. Te babcie zasilone towarem od Starucha mogą być straszne. Doczekaliśmy ciekawych czasów : starowinki i karki oraz dilerka w jednym pochodzie. Mrożek tego by nie wymyślił.
            • Gość: ll Re: Uwolnić Starucha ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.12, 12:43
              Jacy organizatorzy tacy uczestnicy :-)
              • jakmutam Re: Uwolnić Starucha ! 29.09.12, 12:49
                Na oko to Jarek nie przypomina napakowanych karków. Ale on jest mentalny kibol.
                • lechowski51 Re: Uwolnić Starucha ! 29.09.12, 12:55
                  Beda napakowane karki i pelne agresji transparenty!
                  www.youtube.com/watch?v=8w6RsfO3my8
                  • Gość: ll Re: Uwolnić Starucha ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.12, 13:20
                    Prawicowe barachło nawet pod jasną górą potrafi bić :-)
                  • Gość: leCHUJarek Brawo Solidarność ! IP: *.ostnet.pl 29.09.12, 13:26
                    Pierwszy z postulatów Solidarności z 1980 r brzmiał - "Akceptacja niezależnych od partii i pracodawców wolnych związków zawodowych wynikających z ratyfikowanych przez PRL Konwencji nr 87 Międzynarodowej Organizacji Pracy, dotyczących wolności związków zawodowych."
                    Solidarność biorąc udział w Konwencji PIS oraz następującej po niej masówce zaświadcza że Pis to żadna partia. Bo przecież niezależność od partii jest postawą .
                    • jakmutam Sienkiewicz opisał ten marsz tak 29.09.12, 14:34
                      "Przed bitwą została oprawiona msza święta.Po mszy wymaszerowały hufce litewskie,smoleńskie a także hufce składające się z najemników, Czechów i Morawców. Łącznie było ich 16 chorągwi, uzbrojonych w rochatyny i kosy. W skład chorągwi wchodziły Przemyska, Haliska, lwowska, podolska, książąt mazowieckich Janusza, Ziemowita i biskupów polskich."
                      Prorok.
                      • lechowski51 Re: Sienkiewicz opisał ten marsz tak 29.09.12, 15:45
                        Historia sie nie powtarza....choc jest nauczycielka zycia.Dlatego rezygnujemy z najemnikow....
                        • Gość: ds16 Re: Sienkiewicz opisał ten marsz tak IP: 91.225.135.* 01.10.12, 11:12
                          "Uwolnić Starucha" & "Jezus Chrystus Królem Polski" & "Tusk=Palikot" - idealne hasła pochodu żywych trupów po władzę :))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka