Dodaj do ulubionych

Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall

IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.12, 11:32
Nie ma to jak robić sensację z otwarcia kolejnej fastfoodowej sieciówki - taka sama to "restauracja" jak makdonald i takiej samej jakości posiłki można w niej spożyć :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Uwaga Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.t-mobile.pl 17.10.12, 12:15
      Uwaga. Wiadomość sponsorowana. Kupiona za 4 pizze dla redaktorów ;)
      • Gość: kumkum Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.37.139.133.inquad.biz 17.10.12, 12:21
        No przecież to norma , w środowisku rzeszowskich pismaków. Oni wiecznie "niedożywieni" zlatują się wszyscy, nawet jeżeli ich wydawca czegoś" nie weźmie"(artykułu czy materiału filmowego), jeśli tylko jest perspektywa "wychapania" jakichś gadżetów, zaproszeń, darmowych voucherów, żarcia itp. :)))
    • Gość: skrytożerca Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 12:25
      wow - info dnia, a może i miesiąca !
      -----------------------------------------
      słoń - zrobił kupę w cyrku.
      • Gość: pipo Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.krosoft.pl 17.10.12, 12:39
        Smacznego!!! wyborcza hut hehe ale błazenada
    • Gość: wer Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.res.pl 17.10.12, 12:52
      mój kolega tam pracował - jak popił walił gruchę do kechupu
      • Gość: rzesz4idiots Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: 91.216.192.* 17.10.12, 13:52
        Ręce opadają z poziomu tego forum
        - kładkę otwierają to do dupy
        - Pizza Hut otwierają to do dupy
        Wszystko , złe , ciulowe do obsmarowania jak zwykle przez największych internetowych znawców i komentatorów pożal się boże debili co nigdy nic sensownego nie zrobili.
        Osobiście fajnie że w Rzeszowie będzie Pizza Hut , zapewne się wybiorę bo raz na jakiś czas to uwielbiam. Dobre makarony mają.
        • Gość: wer Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.res.pl 17.10.12, 14:15
          Człowieku - to zwykła knajpa a napisali o tym za pieniądze - mam sie zachwycać tym ze otwierają kolejny globalny grajdoł z kalorycznym gównem - osobiscie sam robię o 100 kroć lepszą pizze w domu ale nie wzbudzi to zadnych emocji bo nie ma reklamy w telewizji - naucz sie myslec samodzielnie bo juz cie zindoktrynowali jak półgłówka i wszystko zjesz co w telewizji pokaża ...a kładka jest do dupy - przejdziesz nią raz w lecie przy 25 celsjuszy albo w zimie jak ci siusiaka odmrozi to zrozumiesz jak cięzkim debilem trzeba być aby coś takiego zbudować - mysl!!!! Myśl ku... sam!!!
          • Gość: roma Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.12, 15:23
            Zgadzam się z Tobą, że pismaki reklamują za pieniądze jakieś biznesy i udają, że to dziennikarstwo.
            Nie wierzę jednak, że robisz 100 kroć lepszą pizzę w domu niż jest w omawianej knajpie gdyż kilkakrotnie jadłem u nich i było smacznie. 100 razy smaczniej - niemozliwe.
        • Gość: pisul Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.res.pl 17.10.12, 16:14
          Jad leja zazdrosnicy z Gnojnicy . Nawet kolorowe iluminacje swiateczne w ciemna szara zime sa dla nich zbednym wydawaniem pieniedzy. Nie dziwota ze taka markowa siec u mnie w Rzeszowie wywoluje u nich zazdrosci. Niejedna zona poczuje wyladowanie zlej energi na sobie.Gnojniczanin musi odreagowac...oby wracajac z pola od konia odlozyl bat przed wejsciem do izby. Wiecie po czym poznac rasowego Gnojniczana? Zamawia pizze z podwojnym serem bez ciasta.
          • Gość: lusip Pisul, głąbie, IP: *.147.56.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.10.12, 16:18
            , nie gardłuj tak za Gnojnicą, bo Ci honorowego obywatela przyznają.
          • Gość: olo Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.12, 17:49
            Hehehehehehe oto jak mieszkańcy rzeszowskiej "metropolii" jarają się syfem z pizza hut :D Paradne :D
    • Gość: aeo Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: 62.93.47.* 17.10.12, 15:24
      Nie wiem czy jest się tak zachwycać i ekscytować. Będzie to kolejne miejsce z niezdrowym jedzeniem, gdzie dzieci będą naciągać rodziców na niedzielny i nie tylko "obiad", nie będę wspominać, że to jedzenie nie ma w sobie wartości odżywczych, tylko same E-... Czy rodzice już nie znajdują czasu na zrobienie dzieciom normalnego obiadu. Większość z dzieciaków jedzących w takich masówkach, ma wykształconych rodziców, którzy pytani o odżywianie sami deklarują, że są zwolennikami zdrowego trybu życia. Dla mnie paranoja.
    • Gość: Zic Restauracja znajdzie się na poziomie 0 IP: *.205.2.181.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.10.12, 15:29
      > Restauracja znajdzie się na poziomie 0

To akurat odwrotnie do poziomu Gazety, bo ten jest na poziomie MNIEJ NIŻ ZERO.
      Czekamy na niusa informującego o otwarciu toy toya w rynku.
    • Gość: Gość Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.root.com.pl 17.10.12, 16:26
      Jutro otwieram sklep z bielizną w Rzeszowie. Rozumiem, że rzeszowska Gazeta też o tym napisze???... :>
      • Gość: roma Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.12, 16:45
        Obiecaj jakiemuś pismakowi metr gumki do majtek gratis to pewnie napiszą.
        • Gość: Gość Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.root.com.pl 17.10.12, 20:28
          hehehehe dobreee ;D
    • Gość: jjjj Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: 91.225.135.* 18.10.12, 07:11
      sieciowka jak sieciowka , zawsze byly i trudno , to kwestia tak naprawde czasu ze sie u nas otworza , przynajmniej pokaza jakis poziom w porownaniu z co niektorymi pseudo pizzeriami z gniotami albo polepszaczami w srodku ,a takiego chleba jak robia obok MH to szkoda nazwac pizza .
      • Gość: :D Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.rzeszow.mm.pl 18.10.12, 11:39
        Ja tam wolałabym się z gazety (która i tak ma moim zdaniem odrobinkę lepszy poziom niż inne podkarpackie dzienniki) dowiedzieć gdzie kto otworzył działalność związaną z wyrobem jakiegoś fajnego ekologicznego żarcia, serami, produkcją mięsa np gęsiny jagnięciny itp, wyrobem wina, albo knajpę "z wizją i misją" bo to jest mocny atut podkarpackiego zadupia (możliwość produkcji takiej żywności) a sporo wytwórców nie ogłasza się nigdzie nawet w internecie, tylko poczta pantoflowa, bazarki.
        A nie o otwarciu kolejnej syfiastej sieciówki z okropnie przepłaconym niezdrowym żarciem kiepskiej jakości. To wręcz szkodliwe informować o czymś takim.
    • dr_psychol Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall 18.10.12, 13:33
      Kilka miejsc pracy przybędzie. Innych plusów raczej nie widzę. Pizza z pierwszej lepszej rzeszowskiej pizzerii, bije na głowę placki serwowane w Pizza Hut.
      W ogóle jeśli chodzi o pizzę, jej polskie wersje, są zazwyczaj o niebo lepsze, niż zachodnie odpowiedniki.
      Nie pisząc już o cenach chłe chłe.

Co prawda wolałbym przeczytać, że w Dworzysku powstanie kilkanaście fabryk, ale w Stolicy Innowacji dobra i sieciówka z plackami :)))
    • Gość: 3xvi Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.10.12, 15:54
      nie chodzi o to że sieciówka kolejna i serwować będą to co będą serwować, przy zdrowych zmysłach powinno to być otwarte w części gastronomicznej jak już musi, dla mnie bardziej to wygląda na próbę przyciągnięcia klienteli do handlowej strefy śmierci w tej części MH - jak przyszli na pizzę to może i zakupy gdzieś też zrobią w sklepie jakimś i ekspedientki/ekspedienci nie będą się smętnie snuli po swoich miejscach pracy, a przy wszystkim unosił się będzie cudowny aromat różnych składników pizzy...
      • Gość: Wojtek Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: *.cust-109.exponential-e.net 19.10.12, 11:26
        szkoda ze nie wiedzialem wczesniej, uniknalbym wyjscia do pizzeri DEXTER i wielkiego rozczarowania tym plackopodbym wytworem ktory oni nazywaja pizza....

nie mowie ze pizza hut to jakis szal i wow ale "jakis" poziom to musi trzymac...
        • dr_psychol Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H 19.10.12, 19:56
          Akurat DEXTER robi od lat świetną pizzę - moim zdaniem najlepsze ciasto. Alboś chłopie był pijany, alboś pomylił lokale, alboś wychowany na metrowych niedopieczonych zapychaczach kiszek, za 15 złotych :)

Gdyby Dexter robił taki badziew już dawno by splajtował, a jest to najstarsza działająca rzeszowska pizzeria. Pierwsza była La grappa, ale to jakieś 20 lat temu, z małym haczykiem :)
          • Gość: SLM Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H IP: 194.126.210.* 22.10.12, 14:42
            Chyba ty byłeś pijany, że Ci tak smakuje pizza Dexter.
            Byłem jakieś 6 miesięcy temu w pizzerii na 3-go Maja i była to najgorsza pizza jaką jadłem w ostatnim czasie.
            • dr_psychol Re: Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium H 22.10.12, 15:23
              Powinieneś widocznie iść do lekarza. Takiego od smaków :)
    • mata_kari Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall 19.10.12, 20:01
      Dextter i Va Bene ( najcieńsze ciasto) najlepsze. Dobrze że PH powstała w tym miejscu MHall, bo ożywi "martwą" stronę galerii.
    • Gość: Zawiedziony Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.10.12, 21:42
      Czekałem na Pizze Hut w Rzeszowie kilka lat, wcześniej zajadałem się jej specjałami w Krakowie, Warszawie, Sopocie, Kielcach itd. Zawsze jakość potraw była na wysokim poziomie, to co zaserwowano mi dziś na otwarciu to był chyba sabotaż, faszerowane pieczarki wielkie jak mutanty i surowe, a sama pizza super supreme to ciasto typu zakalec, czy rok opóźnienia w otwarciu lokalu nie wystarczył aby przeszkolić osoby, które przygotowują te speciały? Falstart na otwarciu i w konsekwencji strata klientów, którzy byli po raz pierwszy dla posmakowania legendy i zderzyli się z gorszymi doznaniami niż w pizzeriach osiedlowych. Mam nadzieję, że nie będę musiał jechać ponownie 200 km do innego miasta aby delektowć się smakiem.
    • Gość: Mati Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.12, 13:31
      Byłem na otwarciu.
      Rolsy - sama kukurydza z cebula a niby grilowanego kurczaka to trza szukac lupą. kurczak wyciegniety pewnie z jakiejsc puszki. Efekt? Szajs niewarty tej ceny.
      Dalej zamówiłem pizze (chyba farmerska). Szału to ona nie robi. Ciasto bułkowate jakbym w domu na blaszce robil... ups... przeciez oni tez na blachach robią, inaczej nie dali by rady takiej ilosci klientów otruć. Efekt - kolejny szajs niewarty tej ceny która jest nie mała za ta wielkość pizzy.
      Lemoniada niby robiona na miejscu pewnie jest robiona na miejscu ale z proszku. Kolo lemoniady to to nawet nie stało.
      Krótko - PIZZA HUT = ładnie podany, drogi syf.
      Przy takim nakładzie w ogólnopolskich mediach to i kupe by sprzedali za 10 zł.
      Bylem tam pierwszy i ostatni raz. I tak o jeden raz za dużo.
    • Gość: rzeszowiak Pierwsza Pizza Hut w Rzeszowie. W Millenium Hall IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.12, 21:45
      Nazwa rastauracja to chyba zbyt duzo na tą jadłodajnie.Lokal pt.restauracja to miedzy innymi
      toalety i coś na czym wiesza sie odzienie wieszchnie a o atmosferze nie wspomne.Stoliczki przed szklanną sciana na zewnat to juz kompletna porażka menagera tego obiektu..To raczej
      kiepski dowcip w wykonaniu warszawskiej centrali firmy Pizza Hut.Szkoda ,że pani Gesler nie zawi
      tała do tej "restauracji".jestem ciekaw kto wydał wydał zezwolenie na takie coś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka