mata_kari 31.10.12, 13:40 A będą tam puszczać Kotvalda & Hlouzka i Edwarda Hulewicza:-))))) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar_i_mata Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pewe... 31.10.12, 15:56 Fajnie, że taka knajpa powstaje. Może niektórym starszym paniom (i panom) młodość się przypomni. A młodsze egzemplarze zobaczą jak to drzewiej bywało. Ja chętnie zajrzę i sprawdzę jak mogłoby być, gdybym była starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuk Re: Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 18:44 Czy odkurzona czerwona ksiązeczka będzie upoważniała do jakiś upustów? Odpowiedz Link Zgłoś
jolakbook zaproście ... 31.10.12, 19:52 Vodraczkową, Karela Gotta, Ircie Santor, Rodowicz i Połomskiego. Jak za dużo nie zaśpiewiają ...:) śmiać mi się chce jak pampersy - biznesmeny chcą budować "kultową atmosferę" na perelowskich sentymentach ....Mówię Wam - to był gó...any czas...nie ma do czego wracać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: zaproście ... 01.11.12, 15:59 jolakbook napisał: > Vodraczkową, Karela Gotta, Ircie Santor, Rodowicz i Połomskiego. Jak za dużo ni > e zaśpiewiają ...:) śmiać mi się chce jak pampersy - biznesmeny chcą budować "k > ultową atmosferę" na perelowskich sentymentach ....Mówię Wam - to był gó...any > czas...nie ma do czego wracać :) Czas by gó...any, zgadzam się, ale to przeca nie znaczy, że knajpa będzie zła ( na zdjęciach wygląda na starannie i pomysłowo urządzoną). Jeżeli do tego będą mieli dobre, polskie żarcie to why not? Zawsze to lepiej, że puszczają muzę z lat 70 niż dance. Jolak, czytałeś "Nasz mały PRL"? Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: zaproście ... 01.11.12, 16:09 jolakbook napisał: "śmiać mi się chce jak pampersy - biznesmeny chcą budować "k > ultową atmosferę" na perelowskich sentymentach ....Mówię Wam - to był gó...any > czas...nie ma do czego wracać :) Pamiętacie, jak przy okazji jakiegoś programu telewizyjnego o PRL była dyskusja w Polsce o tym, czy informuje on ludzi jak było naprawdę czy zakłamuje historię? Myślę, że każdy człowiek, pamiętający tamte czasy, ma i dobre i złe wspomnienia. To tak jak z filmem "Miś" - jedni go nie mogą znieść, bo uważają, że pokazuje PRL jako wesołe czasy absurdu a inni, jak ja, uwielbiają "Misia", pamiętają podobne, jak w filmie, sceny z realu a to nie znaczy, że tęsknią za PRL-em. Ja nie tęsknię, ale do knajpki pójde zobaczyć, czy jest fajna i czy ludzie sie dobrze bawią:-) No i czy mają dobre żarcie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pewe... 31.10.12, 20:30 A czy na otwarciu, spity jak wór chałturnik, z czerwonym pyskiem i rozchełstano koszulo, odstawi na saksie solówę z serialu 07 zgłoś się? :))) I do tego żyto z Coca-Colą :) Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pe 01.11.12, 16:02 dr_psychol napisał: > A czy na otwarciu, spity jak wór chałturnik, z czerwonym pyskiem i rozchełstano > koszulo, odstawi na saksie solówę z serialu 07 zgłoś się? Super by było:-))))) Do tego sobowtór Zubka i Jaszczuka i tej potwornej prokurator, która nie daje się poderwać Slawkowi:-) Ale tam to chyba bardziej pasuje klimat z "Życie na gorąco"? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pewe... 31.10.12, 20:34 Zapomniałbym o najważniejszym. Czy będzie prezydent, czerwona wstęga i dziewczynki w strojach ludowych? :))) Ze STARA koniecznie musi polecieć kawałek w wykonaniu Rewińskiego Janusza pt: "Mój stary STAR". Piękny utwór. W końcu nasz rodzimy wóz, nie gumka od kaleson. A co nam dzisiaj pozostało z rodzimej myśli technicznej? Platery z KGHM? Też chcą już sprzedać, pewnie skośnookim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuk Re: Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 20:40 Sorry- ale my w dolinie lotniczej produkujemy lewe tylne drzwi do samolotu i jak ostatnio z fanfarami odtrąbiono że potrafimy już produkować kółka do rzeczonego samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pewe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 11:25 z tego pubu interesu nie bedzie , kto rozwazny rozpoczyna dzialalnosc od piatku ? ciekawe czy po przykrych doswiadczeniach beda glosno oglaszac swa upadlosc , wlasnie w jakis piatek ? Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: Towarzysze i towarzyszki w piątek otwarcie Pe 01.11.12, 16:14 Gość portalu: marek napisał(a): > z tego pubu interesu nie bedzie , kto rozwazny rozpoczyna dzialalnosc od > piatku ? ciekawe czy po przykrych doswiadczeniach beda glosno oglaszac swa up > adlosc , wlasnie w jakis piatek ? Oby nie padli. Wiecie co, dzisiaj byłam na spacerku po okolicach dworca - w kamienicach masa pustych lokali do wynajęcia.Puste wnętrza, okna pozaklejane ogłoszeniami o wynajmie - smutny widok... Oby to samo nie stało się w okolicach Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rz ZG No nie wiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.12, 21:54 W Zielonej Górze, gdzie teraz mieszkam są dwa takie lokale i świecą pustkami. Może rzeszowski będzie oferował więcej atrakcji lecz nie wiem, czy ludzie na dłuższą metę niz jedna wizyta tęsknią za takim stylem. W każdym razie wdepnę raz, gdy będę w Rzeszowie :) Odpowiedz Link Zgłoś