Dodaj do ulubionych

Nowy przekręt Grenia!

IP: *.rzeszow.mm.pl 08.07.04, 21:13
Siwy na stronie sportowej nazwał poddanych radnego Kazimierza Grenia z piłki
nożnej, kondonogreniami?! Siwy, ma dla Ciebie sprawdzoną wiadomość o czym nie
napisze żadna rzeszowska prasa! 27 lipca o godzinie 13.35 w sali nr 87 Sądu
Okręgowego w Rzeszowie przy ulicy Piłsudskiego odbędzie się rozprawa przecwko
decyzji Sądu Rejonowego w Rzeszowie, rejestrującego ekipę Podkarpackiego
Związku Piłki Nożnej prezesa radnego Kazimierza Grenia, pardon, kondoma
Grenia i jego kondogreńków! Ale to nie wszystko. Prezes, pardon kondom Greń,
wysłał pismo do Sądu o wycofanie Apelacji przeciwko samemu sobiew i jego
ekipie kondogreńków. Skorzystał z tego, że pełni funkcje prezesa i chciał w
ten sposób wyeliminować rywali z przeciwnego obozu. Radny Greń, czyli Twój
kondom Greń nie dostarczył rywalom formalnie wysłanego z Sądu zawiadomienia o
terminie rozprawy. Kazał zawiadomienie podpisać urzędniczce z piłki nożnej,
ale zakazał jej informować o tym, że ono przyszło, kogokolwiek. Kondom Greń
jako prezes Podkarpackiego Zwiazku spowodował też, że w Sądzie niżej
instacji, czyli Rejonowym, zaginęła Apelacja w tej sprawie Komisji
Rewizyjnej. Jak to jest możliwe? Niech dzienniarze zapytają o to Sąd Rejonowy
Wydział XII Gospodarczy w Rzeszowie, który dokonał tego przekrętu i nie
dostarczył Sądowi Okręgowemu tej Apelacji. Ja o tym wiem, a rzeszowska prasa
milczy i milczeć będzie! Siwy podziękuj mi, bo ja tak samo uwielbiam Pana
Radnego Kazimierza Grenia i mam ku temu osobiste powody, chociaż też jestem z
SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Nowy przekręt Grenia! IP: 68.116.205.* 09.07.04, 02:00
      Mam uprzejma prosbe do redaktorow "Gazety" aby w najblizszym czasie, w jakims
      wiekszym artykule przyblizyly opisywane tutaj sprawy.Ten temat nie powinnien
      umrzec smiercia naturalna!
      • Gość: Szelest Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.rzeszow.mm.pl 09.07.04, 16:39
        Kibic! Nie licz na to, że "Wyborcza", czy jakakolwiek gazeta z Rzeszowa, a
        zwłaszcza "Super Nowości" z naczelnym Pipałą, który jest rzecznikiem Grenia,
        napiszą o tym cokolwiek. Oni wszyscy o tym wiedzą, ale ty nawet nie wiesz jakie
        macki ma Greń!!! Jeżeli chcesz się dowiedzieć, czy to prawda, co napisałem,
        wystarczy, abyś zadzwonił do sekretariatu wydziału gospodarczego sądu
        okręgowego w Rzeszowie na ulicy Piłsudskiego jak ja to zrobiłem. Zapytaj tylko,
        czy taka sprawa stanie na wokandzie 27 lipca, a oni ci odpowiedzą i będziesz
        miał wszystko jasne. Ty nawet nie zdajesz sobie sprawy w jakim bagnie w
        Rzeszowie żyjemy, gdy wszyscy dziennikarze są w kieszeni Grenia. Jak do nich
        zadzwonisz, to Ci odpowiedzą, tak jak mnie, że ich ta sprawa nie interesuje.
        Trzymaj się kibic! Być może szybko ten temat wywalą z tego portalu.
    • Gość: kibic Re: Nowy przekręt Grenia! IP: 66.189.0.* 10.07.04, 00:34
      Ale mi chodzi o przyblizenie kariery od "pucybuta do milionera" ten piekny sen
      ktory wszyscy snia a spelnia sie tylko nielicznym. Ja p.prezesa pamietam jak
      kupowalem u niego zielenine na rynku na ul.Targowej.Natomiast pozniej p.prezes
      przeniosl sie na druga strone Hali Targowej i pod daszkiem nad wejsciem od w/w
      ulicy sprzedawal kasety z kultowym filmem Rambo.Wiec panowie redaktorzy nie
      powinni zawlaszczac tak krzepiacej historii, tylko
      przyblizyc,naswietlic,wyjasnic i wyeksponowac milionom zagubionych rodakow
      rzecz ktora jednoznacznie dowodzi ze POLAK POTRAFII !!!!
      • Gość: ceres1 Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 08:27
        tak, równolegle przebijał się przez partyjne struktury, tutaj był człowiekiem
        od wszystkiego -wynieś, przynieś, pozamiataj - zdobył czy też zdobywa szlifi
        intelektualne w kuźnicy kadr partyjnych dla pzpr bis i psl czyli wssg tyczyn i
        czekać tylko na nadanie mu tytułu mgr, a może i doktor
        zatem mamy podkarpackiego dyzmę, powinni film o tym nakręcić
        • Gość: Szelest Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.07.04, 09:48
          Kibicu. Bardziej podoba mi się pomysł ceresa 1, aby nakręcić film o karierze
          naszego rzeszowskiego Nikodema Dyzmy. Ale wyczuwam Twoją intencję, czyli
          inteligentną kpinę. Zastanawiam się, czy ceres 1 jest świadomym kontynuatorem
          Cerasa, który wyjechał do Stanów, ale wcześniej tak pięknie rozpoczął
          rozpracowywanie Grenia, Pipały i tej całej hołoty. Mniejsza o to. W filmie
          proponowanym przez ceresa 1 na pewno znajdzie się sekwencja, jak Greń świadomie
          na plakatach oszukuje wyborców, podając, że ma średnie wykształcenie. Zaczęła o
          tym pisać "Wyborcza", ale gdy Pani Redaktor otrzymałą dokumenty, jak Grenia
          wyrzucili z szefa Koła SLD na Nowym Mieście, szybko i niespodziewanie
          zaniechała dalszego opisywania przekrętów Grenia. Celowo wprowadziła też w błąd
          czytelników, że Greń zdaje maturę zaocznie w CKU. Tymczasem Greń "zdał" maturę
          w Błażowej! Ceres 1 ma rację, bo wkrótce dowiemy się, że Greń uzyskał wyższe
          wykształcenie w Przemyślu, idąc w ślady Pani Zbyrowskiej. A więc Kibicu, jak ja
          o tym wiem, to wiedzą wszyscy zainteresowani w SLD. Tymczasem jest to
          zadziwiające, dlaczego prasa mając temat, który zapewniłby czytelników na
          długie dnie, nic na ten temat nie pisze. Ciekawe jest to, że "Wyborcza", która
          udziela nam swojego internetu, milczy jak zaklęta? A może ona jest
          naprawdę "Wybiórcza" i Greń jest nietykalny?... Żałuj Kibicu, ale nie będziesz
          mół w rzeszowskiej prasie prześledzić stoory o pieknej karierze rzeszowskiego
          Żulika Grenia, który z handlarza zieleniny awansował tak wysoko. Gdyby jego
          awans był uczciwy, wówczas prasa doszukiwałaby się podtekstów. Ale jak image
          Grenia istnieje dzięki niej, to jak mogą o tym pisać?!
          • Gość: kibic Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.ma.charter.com 10.07.04, 14:15
            Panowie macie racje! Film jest bardziej plastyczna forma przekazu .
            • Gość: Siwy Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.rzeszow.mm.pl 10.07.04, 17:26
              Dziękuje Ci Szelest! Wydaje mi się, że Kibic z Wami przygrywa, pisząc o tym, że
              film jest plastyczniejszą formą przekazu o Greniu. A może to kondonogreniek?
              Jest w każdym razie niezbyt szczery i próbuje wykazać, że problem jest mało
              ważny i powinien raczej dotyczyć sentymentalnego opisu typu wielka kariera
              pucybuta... W każym razie, facet niezbyt kuma o co chodzi z tym całym
              kondomoGreniem!
              • Gość: mis Re: Nowy przekręt Grenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:50
                a kto to jest Greń???????
    • jawnuta7 Z ZAPYTANIEM ?? 11.07.04, 15:16
      Czy Siwy na którego powołuje się Szelest i inni. To nie jest przypadkiem dawny
      pracownik Służby Bezpieczeństwa . A obecnie zasłużony emeryt , który do ruiny
      wraz z innymi doprowadził Rzeszowską koszykówkę.
      Jeżeli Greń ma takich wrogów to jest się czego bać.
      Każdy gra bohatera, ale dlaczego brak zalogowania. Zawsze jest możliwość
      prowadzenia "dialogu" samego z sobą.
      • Gość: jeden z członków Sprawą zajmie się towarzysz sędzia Kozak! IP: *.czajen.pl 11.07.04, 16:32
        Wewnętrzne sprawy partii nie podlegają orzecznictwu sądó powszechnych.
        • Gość: Szelest Re: Sprawą zajmie się towarzysz sędzia Kozak! IP: *.rzeszow.mm.pl 12.07.04, 08:53
          Jawnuta 7. Ja na Twoim miejscu, nie zabierałbym głosu na tym forum. Już kiedyż
          Ceres wykrył kim jesteś naprawdę. Pomyśl, co będzie 27 lipca, gdy Sąd Okręgowy
          orzeknie, że wybranie kondonaGrenia było bezprawne. Czyim wówczas bedziesz
          rzecznikiem? Nie przypuszczam, aby Siwy był Wiesławem G. Zmylił Cię pseudonim,
          związany z kolorem jego włosów. A jeżeli jesteś taki odważny, to czego wprost
          nie powiesz, kim jesteś? To forum zabezpiecza interesy uczciwych ludzi przed
          takimi gnidami, jak Greń, czy Ty. Twoje sterowanie informacjami w "Super
          Nowościach" wykazuje to dokładnie. A jak chcesz, to możemy podyskutować o
          Twoich powiązaniach z SB i Twojego żulika Grenia...
          • jawnuta7 do Szelesta 12.07.04, 10:32
            Wystarczy tylko zauważyć IP / o ile wiesz co to jest /
            i już będziesz wiedział gdzie jest umiejscowiony mój komputer. Strzał
            całkowicie hybiony, nawet nie został oddany w światło tarczy.
            Dzięki za odpowiedz na moje zapytanie. Teraz już wiem jak dawny pracownik
            Służby Bezpieczeństwa ma na imię , znałem tylko nazwicho.
            Co do Twojej dalszej wypowiedzi, odnoszę się z daleko posuniętą rezerwą. Nie
            muszę używać inwektyw, aby wyrazić swoje myśli. Używanie słów obraźliwych może
            tylko świadczyć o poziomie prowadzonej dyskusji przez Twoją osobę.
            A Ceres jak twierdzisz ponoć wykrył kim jestem. Lekcja nr 2 - sprawdź historię
            formum i stwierdź w jakich tematach zabierał głos jawnuta7.W dalszej części
            jestem otwarty na Twoją propozycję dyskusji,bo
            "Barejowski"poziom jaki prezentujesz zawsze poprawia humor, nawet w tak
            deszczowym dniu jak dzisiaj.
            • Gość: Szelest do Jawnuty Re: do Szelesta IP: *.rzeszow.mm.pl 12.07.04, 13:20
              Jawnuto, Jawenuto! Nie sądzę, abyś był człowiekiem z poczuciem humoru, szukając
              SBeków pośród tych ludzi, kórzy demaskują Grenia i Pipałę. Możesz cokolwiek
              sobie myśleć o mnie, bo masz do tego pełne prawo, jak ja o Tobie, gdy zamiast
              zastanowić się nad prawdziwością moich zarzutów i wiadomości, próbujesz sprawę
              zepchnąć na boczny tor działalności byłego SBeka. Próbowałeś na przykład
              ustalić, czy to prawda, że 27 lipca w Sądzie Okręgowym odbędzie się rozprawa
              przeciwko decyzji uznającej Grenia za prezesa piłki nożnej? Jeżeli to Ci nie
              potrzebne, to po co dyskutujesz, próbując wybielić człowieka tak marnego, jak
              Greń... To ładnie Twoim zdaniem brzmi, gdy radnego miasta Rzeszowa atakuje
              SBek. Nie można Ci odmówić pewnego sprytu. Ale dobrze wiesz, że dyskusja na ten
              temat jest z przymusu zastępcza, bo nikt publicznie nie chce o tym pisać,
              opisując znacznie błahsze rzeczy. Gdyby Greń był księdzem, to jak
              myślisz, "Wyborcza" pozostawiłaby te tematy odłogiem? Pozdrawiam Cię, bo może
              przyjdzie otrzeźwienie, chociaż obojętnie kim jesteś, nie wmówisz we mnie, że
              bronisz bezinteresownie łajdaków?!
              • jawnuta7 Re: do Szelesta 12.07.04, 17:44
                To Greń i Pipała muszą być jednak bardzo niebezpieczni dla pewnych układów,
                jakt wierdzisz - jeżeli muszą go demaskować byli pracownicy SB.
                Potwierdzasz tym samym że "Siwy" czyli jak sam Go nazwałeś Wiesław G. jest tym
                o kim pisałem wcześniej . Dziękuje za potwierdzenie.
                Tylko osoba o miałkim umyśle, która czytała wcześniejsze moje wypowiedzi, jest
                w stanie wmówić mnie i innym, że niby ja ustalałem coś w Sądzie Okręgowym.
                Wystarczy reminiscencja wcześniejszych wypowiedzi i wszystko wiadomo.
                Twoim kolejnym błędem jest kojarzenie mnie z piłką nożną.
                Kocham KOSZA i dlatego oskarżam byłych SBeków i jego podobnych przyjaciół o
                zniszczenie tak wspaniałego sportu w Rzeszowie.
                A ostatnie wiadomości potwierdzają, że w/w pseudodziałacze mają zakusy na "nogę"
                Kolejny temat a jednocześnie pytanko. Jeżeli Greń jest nieprawnie prezesem
                podkarpackiej piłki, to po jaką cholerę Prezydent Ferenc i Prezes Listkiewicz
                wręczali mu list gratulacyjny i życzyli sukcesów.Za wyczepującą odpowiedz bez
                rozmydleń dziękuję.
                • Gość: Szelest do Jawnuty Oszołom i Schizo Jawnuta IP: *.rzeszow.mm.pl 13.07.04, 07:39
                  Nie wiem dlaczego, ale zniknęłą moja poprzednia odpowiedź, więc ją powtórzę.
                  Jawnuta! Jesteś siedmiokrtnym schizo. Przeczytaj uważnie, to co do ciebie
                  piszę. Nigdy nie sugerowałem, że to ty dzwoniłeś do Sądu. Nigdy też nie
                  stwierdziłem czy potwierdziłem Twoich domysłów, że Wiesław G. to Siwy. Upoiłeś
                  się rzekomym sukcesem i znowu wpadłeś w pułapkę! Nikt poza Tobą, czyli świtą
                  kondogreńków, nie wiedział, że Greń dostał list gratulacyjny od prezydenta
                  Ferenca i prezesa Listkiewicza. A już myślałem, ze nie jesteś Pałą Pipałą, jak
                  Cię nazwał Ceres. Nie Tobie, ale ludziom czytającym nasze przepychanki odpowiem
                  na Twoje zauroczenie Greniem i dlaczego dostał listy gratulacyjne. Ferenc musi
                  koło niego tańczyć, bo potrzeba mu każdego głosu radnego do przepychania swoich
                  uchwał i oprócz radnej, pani baby-chłop Niewczas, głosy Grenia ważą o
                  wszystkim. Taki jest układ w radzie miasta, jak chcesz znowu się dowiedzieć
                  czegoś konkretnego. Listkiewicz jest w czasie kampanii przedwyborczej i na
                  Bieńkowskiego postawił krzyżyk. I jeszcze jedno frajerze. Jako poprzedni
                  Jawnuta 7, twierdziłeś, że całe życie poświęciłeś piłce nożnej, pozostając
                  kaleką??? Przypomnij sobie swoja odpowiedź udzielona pewnej respondentce, która
                  stwierdziła, że piłka nożna jest mało inteligentnym sportem. Więc, albo
                  zapożyczyłeś pseudonim, albo masz zamiast mózgu dziurawy KOSZ! Masz teraz ksywę
                  J-23 nie zwraca, więc spływaj Pało Pipało lub jego kondongreńku!
                  • jawnuta7 Do Szelesta o IQ 80 13.07.04, 10:15
                    Przyjmuję Twoją formę dyskusji tj. inwektywy i brak podstawowego słownictwa do
                    wyrażania myśli.
                    Tylko Ćwok potrafi iterpretować swoje wypowiedzi w tak prymitywny sposób.
                    Wszystko gówno oprócz moczu.
                    Czytaj wyraźnie sam siebie i wtedy może zaskoczysz. Nie nazwie Ciebie Shizo
                    bo do tego jest potrzebne wyższe IQ.

Ciekawa interpretaja listów gratulacyjnych - godna buraka.To Ferenc i
                    Listkiewicz muszą mieć wyjątkowo tępych radców prawnych.

Wszystkich obrażasz. Mnie możesz ile chcesz bo bez nazwiska.
                    Ale co Ci zrobiła M.Niewczas chluba Rzeszowa i Polski, obecna mistrzyni świata.
                    Rzucając na nią kalumnie okazujesz się zwykłą kanalią.

Zycie i zdrowie można poświęcić piłce, co nieprzeszkadza kochać również
                    widowiskowego sportu jakim jest KOSZ.

Jak mnie pamięć nie myli to J-23 jest pozytywnym bohaterem.

Zakończę w Twiom stylu - na drzewo, bo przy IQ 80 tam jest twoje miejsce.
                    • Gość: Szelest do Jawnuty Mizeria IP: *.rzeszow.mm.pl 13.07.04, 23:33
                      Jawnuta! Jesteś wyjątową mizerią bez znaku Q. Kiedy powie Ci się prawdę o
                      snuciu własnych różnych fantastycznych życiorysów, reagujesz jak spanikowana
                      ciota! Coś Ci powiem, jesteś biednym i nieszczęśliwym maniakiem, który zawsze
                      musi mieć rację. Sądzę, że obiektywni czytelnicy tego tematu sami sobie wyrobią
                      zdanie. Broniąc Grenia i Pipały, dajesz świadectwo swojej wyjątkowej mizeri
                      umysłowej i moralnej. Więc pozostawiam cię i mówię bujaj się pospolity buraku,
                      którego nieszęście polega na tym, że sprawiłeś sobie komputer. A jak poczujesz
                      się samotny, spraw sobie dmuchaną lalę od kondona Grenia. Przy niej możesz być
                      raz byłym piłkarzem, raz tym który kocha KOSZA oraz Grenia i Pipałę. W ogóle,
                      możesz być wszystkim, obdarzonym wielkim Qu...
                      • jawnuta7 Do szelesta 14.07.04, 08:31
                        Zaczynam zgadzać się z tezą , że choroba psychiczna może być zaraźliwa.
                        Dlatego w obawie o moje własne zdrowie , wole zakończyć dyskusję i życzyć
                        szelestom wygodnych konarów na drzewie , bo tam ich miejsce.
                        Nudne jest powtarzanie i tłumaczenie pewnych wątków.
                        Więc nadal siedź na tym swoim konarku i drap się po głupim łbie.
                        • Gość: Szelest Choroba komputerowa IP: *.rzeszow.mm.pl 19.07.04, 20:55
                          Ten, kto wynalazł komputer, nie przypuszczał, że mogą z niego korzystać
                          zboczeńcy umysłowi typu Jawnuta 7. Przecież ty prostaku, nie masz chyba nic do
                          roboty, jak tylko siedzieć przy komputerze?!... Zwiewaj kondogreniu i miłośniku
                          babo-chłopów! Właśnie przyciskam dolnopłuk i spływasz jak używany kondon,
                          zakupiony w sklepie Kazimierza Grenia...
                          • Gość: Dąb Dobrowa Re: Choroba komputerowa IP: 82.177.97.* 20.07.04, 00:27
                            Choroba jest bardzo poważna. Trwa kilka lat i nic nie poradzicie.Jak macie coś
                            do powiedzenia to czyńcie to publicznie i jawnie. Brak wam odwagi by podpisać
                            sie pod prawdą i wyżywacie się pod osłoną forum. Tej oczywistej sprwie nikt nie
                            ma odwagi postawić publicznie. Wywołała temat B i co? Okazało się, że KG kłamie
                            od samago początku, ale ma takie plecy, że nikt nie chce go ruszyć. Słaba
                            okazała się nawet mocna gazeta.
                            • Gość: liv_Kristine Re: Choroba komputerowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 01:01
                              Znajdzie się kij na Greniowy ryj !

A ten Pipała cipała niech już przestanie drażnić ludzi tymi banałami ,które
                              wypisuje w tym śmiesznym brukowcu - człowieku daj sobie spokój z
                              pisaniem ,zmień profesję i daj żyć innym !

Wydostanie się z Greniowego kondoma może być kłopotliwe ,ale tylko w ten sposób
                              możesz uratować twarz
                              • Gość: Stalowiec Oszołom Greń przeciw Stali! IP: *.rzeszow.mm.pl 20.07.04, 15:21
                                Wszystkich zapraszam do mojej wypowiedzi na stronie sportowej. Znajdziecie nowy
                                przykład, jak kondom Greń działa przeciwko Stali Rzeszów!!!
                                • Gość: Publicysta Re: Oszołom Greń przeciw Stali! IP: 82.177.97.* 15.08.04, 22:42
                                  Czy nie ma ciekwszych spraw do załatwienia w Rzeszowie. Pan Greń to ambitny
                                  gość i jeszcze nie raz nas czymś zaskoczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka