Dodaj do ulubionych

Różnice w postrzeganiu

31.01.13, 18:04
Centusie narzekają na bród
krakow.gazeta.pl/krakow/1,35812,13185419,Brudne_kamienice__Trudno_zgadnac__jaki_mialy_kiedys.html
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Yamamoto san! 31.01.13, 18:07
      Widzę, że postawiłeś sobie za cel przekonie Rzeszowian, że gdzie indziej też biją murzynów. Moja Ś.P. mamuśka zawsze powtarzała: porównuj się z najlepszymi, bo gorszych zawsze znajdziesz.
      Co Twej rozwadze polecam.
      • Gość: erg Re: Yamamoto san! IP: *.ostnet.pl 31.01.13, 18:22
        Załóż jeszcze parę wątków z linkami bo my tu nieswiadome co we swiecie sie dzieje.
        • jamamota Re: Yamamoto san! 31.01.13, 18:34
          Masz jak w banku
      • jamamota Re: Yamamoto san! 31.01.13, 18:47
        Mi zwracasz uwagę po kilku linkach???? Czemu to na mnie spadł ten zaszczyt, a nie na członka TWA Wojciech Jamę, on linkuje ostatnio ze zdwojoną częstotliwością jak by mu emeryturę milicyjną Tadek cudem przyciął
        jamamota
        • kmdr_rohan Re: Yamamoto san! 31.01.13, 19:10
          Wybacz, ale nie rozumiem. Masz do mnie pretensje o co właściwie? Że przytakuję Wojtkowi, gdy pokazuje, że coś można zrobić lepiej? Że sam pokazuję niemoc naszych władców, których przerasta problem odśnieżeni chodników w miescie? Moze zajmijmy sie konkretami, a nie tym, że gdzie indziej maja gorzej! Patrzmy na to, co maja lepsze i do tego równajmy! Uważasz, że w Rzeszowie wszystko jest "cacy" i nic już nie trzeba poprawić? No to uważam, że mylisz się.
          • jamamota Czytanie ze zrozumieniem komandore 31.01.13, 19:58
            Chyba żartujesz - pretensje gdzie, do kogo??? Masz wysokie mniemanie o Jamie i o sobie ale zapewniam bezpodstawne
            • Gość: ex_lowca Re: Czytanie ze zrozumieniem komandore IP: *.static.sl-net.pl 31.01.13, 20:26
              Postaraj się wczuć w sposób myślenia człowieka, który Twój post traktuje jak równanie do gorszych pod wezwaniem "bicia murzynów"?
              Wiem, że to dla inteligenta nieskażonego mundurem może być trudne, ale inaczej go nie zrozumiesz.
    • smalltownboy Re: Różnice w postrzeganiu 31.01.13, 19:39
      Kraków jest miastem bardzo brudnym. Nie wiem czemu, ale jadąc do tego miasta i pobycie kilkugodzinnym, czuję nieodpartą potrzebę wykąpania się i wyprania wszystkich łachów, które miałem na sobie. Tam brud z powietrza przylepia się do człowieka.
      Głównym powodem, dla którego nie chciałem zamieszkać w Krakowie, a mogłem, był fakt skażonego powietrza. Pomyślałem sobie, że zdrowie ważniejsze niż mieszkać w Krakowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka