jamamota 31.01.13, 18:04 Centusie narzekają na bród krakow.gazeta.pl/krakow/1,35812,13185419,Brudne_kamienice__Trudno_zgadnac__jaki_mialy_kiedys.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmdr_rohan Yamamoto san! 31.01.13, 18:07 Widzę, że postawiłeś sobie za cel przekonie Rzeszowian, że gdzie indziej też biją murzynów. Moja Ś.P. mamuśka zawsze powtarzała: porównuj się z najlepszymi, bo gorszych zawsze znajdziesz. Co Twej rozwadze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg Re: Yamamoto san! IP: *.ostnet.pl 31.01.13, 18:22 Załóż jeszcze parę wątków z linkami bo my tu nieswiadome co we swiecie sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jamamota Re: Yamamoto san! 31.01.13, 18:47 Mi zwracasz uwagę po kilku linkach???? Czemu to na mnie spadł ten zaszczyt, a nie na członka TWA Wojciech Jamę, on linkuje ostatnio ze zdwojoną częstotliwością jak by mu emeryturę milicyjną Tadek cudem przyciął jamamota Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Yamamoto san! 31.01.13, 19:10 Wybacz, ale nie rozumiem. Masz do mnie pretensje o co właściwie? Że przytakuję Wojtkowi, gdy pokazuje, że coś można zrobić lepiej? Że sam pokazuję niemoc naszych władców, których przerasta problem odśnieżeni chodników w miescie? Moze zajmijmy sie konkretami, a nie tym, że gdzie indziej maja gorzej! Patrzmy na to, co maja lepsze i do tego równajmy! Uważasz, że w Rzeszowie wszystko jest "cacy" i nic już nie trzeba poprawić? No to uważam, że mylisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
jamamota Czytanie ze zrozumieniem komandore 31.01.13, 19:58 Chyba żartujesz - pretensje gdzie, do kogo??? Masz wysokie mniemanie o Jamie i o sobie ale zapewniam bezpodstawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex_lowca Re: Czytanie ze zrozumieniem komandore IP: *.static.sl-net.pl 31.01.13, 20:26 Postaraj się wczuć w sposób myślenia człowieka, który Twój post traktuje jak równanie do gorszych pod wezwaniem "bicia murzynów"? Wiem, że to dla inteligenta nieskażonego mundurem może być trudne, ale inaczej go nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Różnice w postrzeganiu 31.01.13, 19:39 Kraków jest miastem bardzo brudnym. Nie wiem czemu, ale jadąc do tego miasta i pobycie kilkugodzinnym, czuję nieodpartą potrzebę wykąpania się i wyprania wszystkich łachów, które miałem na sobie. Tam brud z powietrza przylepia się do człowieka. Głównym powodem, dla którego nie chciałem zamieszkać w Krakowie, a mogłem, był fakt skażonego powietrza. Pomyślałem sobie, że zdrowie ważniejsze niż mieszkać w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś