mjot1 11.02.13, 22:34 Hm… Czy prezes pan składając wotum nieufności nie pomylił czasem adresata? o zgrozo! Skoro aż tak Watykanem zatelepało… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal49 Re: Abdykacja - czy to pomyłka? 11.02.13, 22:52 Może pomieszał w ten sposób szyki w rządzącym dworze? A może dąży do wypełnienia się proroctwa Malachiasza? Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: Abdykacja - czy to pomyłka? 11.02.13, 23:13 Faktycznie!!!A tak niewielu z ziomali docenia takiego męża opatrznościowego.Mięć taki skarb i światły umysł z synchronizacją czasu i wotum (a może to jakieś wota toruńskie były)i takie skutki na całą Europę.Moment dupnęło w Watykanie,a i czkawka liczbą brzozową 666 w Smoleńsku.Codziennie powinien te wota składać.Może tak pierdyknie w Moskwie i Putin abdykuje.Ma gość fart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Abdykacja - czy to pomyłka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 08:54 Wasze komentarze (146) Dodaj komentarz Pokaż: Najnowsze Najstarsze Najlepiej ocenione Wg ilości odp. ~KaToLiK - 9 min temu Jestem bardzo dumny z naszej świętej katolickiej wiary i przynależności do katolickiego Kościoła Chrystusa. I wszyscy katolicy wierni Chrystusowi i Jego Kościołowi też powinni. Co więcej, powinniśmy strzec tego jak największego skarbu. Dlaczego? Ponieważ w naszym Kościele głoszona jest prawidłowo nieomylna chrześcijańska nauka Chrystusa gwarantująca zbawienie czyli najważniejszy cel i sens życia człowieka. Oczywiście na różnych forach powiedzą wam różni kłamcy i dranie, że dzisiaj wstyd być katolikiem, bo w naszym Kościele nie ma Boga i że nie jesteśmy chrześcijanami. Będą powoływać się na dawne zbrodnie inkwizycji czy nawracanie przemocą pogan, na pedofilię w Kościele sprzed kilkudziesięciu lat oraz na pojedyncze różne występki złych klechów. Będą łgać, że wszyscy księża to zboczeńcy, gwałcący dzieci, łamiący celibat i złodzieje okradający naród z pieniędzy. Będą kłamać, że to oni utrzymują nasz Kościół ze swoich podatków, tak jakby przeważający w Polsce katolicy ich nie płacili. Wykorzystają każdy przypadek odstępstwa zagubionych duchownych od nauki Chrystusa, aby oczernić niesprawiedliwymi pomówieniami cały nasz Kościół i wszystkich kapłanów, a zło w Kościele rozdmuchają do takich rozmiarów, jakby Dobra zdecydowanie przeważającego w ogóle nie było. Będą starali się perfidnie zniszczyć wszystko to, od czego zależy nasze życie i zbawienie. Wstyd nam za dawne zło i tych złych duchownych, którzy zhańbili kiedyś naszą wiarę i szkodzą naszemu Kościołowi, ale powtarzam: przekazywanie nauki Chrystusa w naszych kościołach przez tę ogromną większość dobrych duszpasterzy wciąż jest właściwe, nieomylne i aktualne. Nasze katolickie Credo czyli Wyznanie wiary jest całkowicie zgodne z Dekalogiem, Nowym Testamentem i nauką Chrystusa, a katolicyzm jest najlepszą częścią chrześcijaństwa. To w naszych kościołach sprawowane są niezbędne do zbawienia Sakramenty, z Mszą czyli Świętą Eucharystią na pamiątkę Chrystusa na czele. Nie dajcie się więc otumanić oszustom i kłamcom niesprawiedliwie oczerniającym Święty katolicki Kościół Chrystusa i nasz. Odpowiedzi: 4 Ciekawe? 4 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 5 Odpowiedz ~123 - 8 min temu hahahhahahahha na twoim miejscu juz dawno bym skoczyl z dachu na glowke aby sie znalesc w niebie 2 m pod ziemia...hahahahahah ty zasrancu,jestes tylko gownem ktore chcialoby istniec wiecznie ??? a niby z jakiej racji ? Ciekawe? 1 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 2 Odpowiedz ~wstp - 8 min temu Ja jestem tez katoplikiem ale mam inn ezdanie ?wcale nie jest tak że to tylko nasza wiara pozwoli dostać się do Boga??Również inne wiary mają takie same prawa.Powiem jednak ze nie jest ważne wiara ważne jest zachowanie godne człowieka w czasie zy6cia ziemskiego,Fanatyzm jest zły w każdej wierze.Ponadto wiadomo ze nam wciska się do głowy ze to tylko naszaq wiara ale innym wyznawcom ich kapłani robią to samo. Nie zgadzam się tylko z Islamem który dla mnie jest sektą i złą religią, wojowniczą mordującą aich mahomet to jais chory zdeb, Ciekawe? 1 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 1 Odpowiedz ~100 - 6 min temu taaaaaaaaaaaaa z wasza wiara to macie na sumieniu miliony miliony morderstw i takie psy jeszcze chca niesmiertelnosc ? hahahahahahah rzygac sie chce ! Ciekawe? 1 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 1 Odpowiedz ~XYZ - 5 min temu poderznij se gardlo i zaraz zobaczysz chrystusa hahahahahahahahhaah Ciekawe? 1 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 1 Odpowiedz Piszesz jako Gość ...a zalogowani dostają więcej. ? Zaloguj się lub załóż Konto Interia Zapoznaj się z Regulaminem Treść:* Dodaj: zdjęcie | film | link Podpis:* Powiadom mnie, kiedy kto? odpowie na mój komentarz. Dowiedz się więcej Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe. ~Mer - 2 min temu IPN powinien zlustrować polskich kardynałów zanim zostanie któryś z nich papieżem, żeby potem nie było skandalu Ciekawe? 0 Zaglosuj plus Zaglosuj minus 0 Odpowiedz ~ultrAS - 2 min temu Pierwsza Tajemnica w Księdze Prawdy ujawnia spisek masońskich grup przeciwko Kościołowi: - - - - Moja droga, ukochana córko, tobie dany został dar, który wielu odrzuciłoby ze strachu. Ze względu na ofiarowane ci łaski, daną ci siłę i ogień Ducha Świętego, jesteś w pełni uzbrojona, aby głosić proroctwa tak dawno temu obiecane dla świata. Teraz zbliża się wypełnienie proroctwa danego Danielowi, gdy zostało mu nakazane zapieczętowanie Księgi Prawdy, aż do końca czasów, kiedy zawartość byłaby ujawniona. Także Objawienia dane Janowi Ewangeliście podane były jedynie w części, ale niektóre tajemnice zostały mu pokazane w Zwoju Siedmiu Pieczęci. Nie zostało mu udzielone pozwolenie na ujawnienie zawartości. Zamiast tego otrzymał polecenie zapisania zwoju i połknięcia go, tak żeby aż do tej ery Pieczęcie nie mogły zostać złamane, ani treść ujawniona. Przy połykaniu zwoju została dana ludzkości wskazówka. Gorzka przy jedzeniu Prawda wywołuje strach. Może ona także urażać tych, którzy twierdzą, że wiedzą wszystko o Bożym planie dla ludzkości. Jednak Prawda, potężna Miłość, którą Bóg ma dla każdego człowieka na tej ziemi, jest słodka dla tych, którzy Prawdę uznają. Prawdę, tajemnice powierzone Janowi Ewangeliście, którą tylko Ja, Jezus Chrystus, mogę ujawnić. Słodka Prawda zostanie powitana z miłością przez tych, którzy podążają za Bożymi Naukami. Może ona powodować strach, ale Boża moc pokona wszelkie zło i wszystkie prześladowania, gdyż On może uczynić wszystko. Pierwsza tajemnica tkwi w fakcie spiskowania przeciwko Bogu i wszystkim Jego dziełom, przez masońskie grupy utworzone w średniowieczu. Ich lojalność należy do złego. On, szatan, jest ich bogiem i są dumni z oddawania mu hołdu poprzez czarne msze. Z kolei Stolica Apostolska znajduje się pod ostrym atakiem tej grupy od 1967 roku. Powoli zinfiltrowali Mój Kościół, nie tylko wewnątrz Watykanu, ale też w dalszych szeregach, w każdym kraju. Ich zamierzone skażenie Mojego Kościoła spowodowało nikczemne potworności wyrządzone niewinnym ofiarom. Ich miłość do pieniędzy i władzy jest niczym w porównaniu z obrzydliwym oddaniem, jakie okazują królowi kłamstwa, samemu szatanowi. Jest on uwielbiany w grupach otwarcie i w tajemnicy. Kapłani i inni wyświęceni słudzy, w tym biskupi i kardynałowie, sami weszli w sojusz w pewnych kręgach z tą grupą. Nikczemne czyny, w których oni uczestniczą są zbyt poważne, by je wam ukazywać, wiedzcie jednak, że oni oferują złemu składanie ludzkich ofiar w świątyniach powstałych dla Ofiary Najświętszej Eucharystii Mszy Świętej. Ta grupa, tak ostrożna, by ukryć swoje prawdziwe działania wobec tych prawdziwych i pobożnych kapłanów, pobożnych biskupów, pobożnych kardynałów i innych wyświęconych sług, popełnia ohydne czyny. Oni nienawidzą Boga z zaciekłością, która zszokowałaby was. Moce przyznane im przez szatana powodują, że ich nikczemność, chciwość, żądza i dewiacje seksualne są pożądane przez ich zwolenników we wszystkich krajach. Witają się prywatnymi sygnałami przeznaczonymi dla okazywania sobie wzajemnej lojalności. Jedna rzecz jest pewna. Ich nikczemne czyny dobiegną końca i, o ile nie zwrócą się do Mnie podczas Ostrzeżenia, będą mieli pozostawione mało czasu, zanim zostaną wrzuceni do jezior ognia, gdzie będą cierpieć straszliwe prześladowanie przez wieczność. Wykreowali i wzniecili apostazję, która istnieje na całym świecie. Osiągnęli to przez infiltrację Mojego Kościoła. Wasz ukochany Jezus Baranek Boży Orędzie Ostrzeżenie Niedziela, 29.04.2012, godz. 15.33 Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Wielki Karol 13.02.13, 22:30 "Na pewno nie było łatwo być następcą naszego rodaka Jana Pawła Wielkiego…" – zapodać raczył Radosław Sikorski. wyborcza.pl/1,91446,13384468,Sikorski__pontyfikat_Benedykta_XVI_przypadl_na_trudny.html Tego chyba też duch święty nawiedził… Odpowiedz Link Zgłoś