Gość: Szakal IP: *.rzeszow.mm.pl 20.07.04, 19:54 Policja???? w rzeszowie nie ma policji - chodzą tylko przebierańcy co spisują samochody na znakach zakazu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kowalski Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 20:52 Cóż, Polska to jest taki mały, żałosny, postkomunistyczny kraik. Nie potrafiliśmy powywieszać na latarniach peerelowskich bandytów A.D. 1989/1990, a A.D. 2004 nie potrafimy spałować i wysłać do kamieniołomów kilkunastu dresów. 15 lat udawania nie mogło do czegoś innego doprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony pająk Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 05.08.04, 15:14 Tow. Kowalski - wasza nowa czerwona legitymacja/za tą którą zjedliście w 1981/ jest do odebrania w Komitecie Naszej Nowej Czrwonej Partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktorzyna Ten artykuł to też pisali chyba kibole.. IP: *.man.rsk.pl 20.07.04, 21:59 albo kilkuletnie dzieci . Za taką amatorszczyznę te redaktorzyny to powinny dopłacać a nie kasę brać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyłysy Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 22:31 Jedynaka wysłać- nie ma nic do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: his Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: 217.153.102.* 21.07.04, 01:01 Temat rzecz jasna wakacyjno - ogórkowy. W rynku i okolicach jestem bardzo często wieczorami i uważam to miejsce za najbardziej bezpieczne w Rzeszowie. Gdyby bylo niebezpiecznie takie tłumy nie odwiedzały by ogródków wieczorami. Dziennikarze mają problem z tekstami to wymyślają takie wyssane z palca wierszówki byle by płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojo Risin Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 09:54 Czy Ty jesteś niewidomy, czy w dresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: his Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.prz.rzeszow.pl 21.07.04, 10:42 Pragnę zauważyć że znam wiele osiedli gdzie można dostać w łeb i ludzie boją się chodzić wieczorami. Rynek i okolice przy tym jawią sie jako oazy bezpieczeństwa tętniące życiem do późnych godzin nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 09:17 Dlaczego policja nie przyjdzie po cywilnemu i sprawdzi co się dzieje kazdy umywa ręce a jest tak jak piszą dziennikarze. Policja jest tylko po to aby spisac niewinnych dzwoniłem kiedys o awanture wbloku o 3 nad ranem i tez nie przyjechali ,najpierw nazwisko adres potem sprawdzenie czy faktycznie prawda a potem mam szyby powybijane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Usunąć komendanta miejskiego bo sobie nie radzi IP: *.krak.tke.pl 21.07.04, 11:33 Jeśli policjant boi się podjąć interwencję, to powinien zmienić pracę. W tym przypadku jednak winny jest komendant komendy miejskiej, bo nie potrafi zapewnić w takiej sytuacji wsparcia odpowiednio silnej grupy interwencyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Usunąć komendanta miejskiego bo sobie nie rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:07 Jestem podobnego zdania -usunąć komendanta policji,dlaczego innych ludzi można rozliczać z powierzonej pracy a komendanta za to że nic nie robi nie,na bruk z nim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicknolte Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 11:54 Niedawno, przez przypadek, znalazłem się na rynku podczas koncertu Kasi Klich. Dosłownie co kilka metrów odbywała się jakaś walka. Style rozciągały sie od boksu poprzez wschodnie style walki, aż po sumo. Nad prawidłowym przebiegiem walk czuwała rzeszowska pol("i" lub "u")cja, której to funkcjonariusze zabezpieczali otoczenie walki (tzn patrzyli wszędzie tylko nie tam gdzie się leje krew), a także sprawdzali zaplecze gastronomiczne dla zawodników, m in. testowali grupowo menu Bistro baru, mcdonalda i innych jadło- i picio-dajni. Nie wspomnę tu o okolicach rynku, gdzie stała cała masa promotorów i zawodników żądnych walki i za nie stoczenie ze sobą walki pobierali opłaty kontraktowe. Aha wczoraj będąc z dzieckiem ok. 22 na spacerze zostałem zauważony przez grupę operacyjną naszych rzeszowskich zuchów. Po brawurowej akcji sprawdzili zawartość wózka i odjechali w nieznane. Pewnie na Baranówkę bo tylko tam jest spokojnie i bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.man.rsk.pl 21.07.04, 15:26 pakować ich w szybki pociąg na Kamczatkę,niech tam zdziczeją do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leś Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.man.rsk.pl 21.07.04, 15:28 przecieżteraz jest 2 komendantówwoj. powinni zrobić porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basturk Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.dami / 213.76.164.* 21.07.04, 15:33 kibicowska patologia rządzi Polską a rzeszowscy kibice inni byc nie mogą czy nie chcą, temat długi i wqrwiający - bo pare razy pijąc zimniego bronka w mojej długiej rynkowej karierze bylem swiadkiem jak "leśne" tłuką kogos za nic, dobrze ze w koncu o tym piszecie bo ktos cos z tym zrobic musi, człek pijąc piwko nie powinien przeca rozglądać się czy jakis dres czasem nie czai sie na niego z kosą czy pałą tylko w pełnym luzie winien spożywać złocisty płyn i delektować sie rzeszowskim klimacikiem z przyjaciolmi...bezmozgocy wyjazd z runq!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hungaroring Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:52 niechaj wszyscy megaPolacy raczą zauważyć ,że zjawisko DRESIARSTWA w tej formie jaką obserwujemy obecnie to POLSKA SPECJALNOŚĆ . Na Ukrainie problem z tym gównem wydaje się niewielki ,natomiast w tak wyśmiewanej (z niewiadomo jakiego powodu !?) w naszym WIEEELKIm kraiku Rumunii takiego marginesowego gówna NIE MA wcale . A może dresiarstwo wypełnia "społeczną lukę" po Cyganach ? (haha) świadczy to o nas po prostu zajebiście .. p.s. ostra reakcja ze strony milicji + wysokie grzywny za rozboje i wszelkie zakłócenia porządku przez to bydło obciążające rodzinę półmózga - to powinno załatwić problem w jego lwiej części ...wiem ,że łatwo powiedzieć ,ale czy naprawdę aż tak trudno ZROBIĆ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXP Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:14 Ostatnio byłem świadkiem jak pijany małolat w spodniach z "lampasami" oddawał mocz na środku płyty rynku koło pomnika Kościuszki. Jeśli ktoś nie zauważa, co się dzieje na rynku, jest albo ślepy albo jest idiotą. Wiadomo, że nie od razu da się oczyścić miasto z różnego rodzaju mentów. Jednak centrum miasta, w tym rynek powinny być od tego pijanego gówniarstwa wolne jak najszybciej. Okolice rynku to przecież wizytówka Rzeszowa. Często przesiaduję w ogródkach piwnych w rynku i stwierdzam, że wieczorową porą mundurowych pilnujących tam porządku nie uświadczysz. Jeżeli policjanci nie radzą sobie z grupkami pijanych i rozwydrzonych dresiarzy, to może powinni poszukać sobie innej pracy? A co z systemem monitorowania rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:44 gdzie do kurwy nędzy podziewa się milicja jak jej nigdzie nie widać !?!?!?!? dalej chleją wódę na lisce ??? pierdolone nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: 81.15.189.* 23.07.04, 18:33 Lecz sie idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:45 Tak sie sklada ze siedze czasem z kolegami na schodkach do urzedu miasta lub przed jubilerem. I nieprawda jest ze bijemy sie i zaczepiamy obcych. Spotykamy sie aby pogadac o sporcie i ciuchach i dziewczynach przy piwku (czasem dwoch). Normalne mlodziezowe zachowanie. I dlatego policja nas nie zaczepia. Niech zamykaja halasujacych studentow, pijanych w sztok i spiewajacych cos o jakiejs maturze. My jak spiewamy to jedynie piesni chwalace nasze miasto i nasz klub i jego barwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppww Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:58 Niestety w naszym kraju często policja jest tam, gdzie nie trzeba lub pokazuje swoją "władzę" nad tymi którzy często na to nie zasługują. Szkoda, że przejedzie tylko radiowóz przez Rynek, natomiast Panowie nawet z niego nie wysiądą. Jeżdżą przecież za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma niezła reklama Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:12 Niedawno restauratorzy grozili kosmicznymi cenami piwa, teraz reklamowane są dodatkowe bezpłatne "atrakcje". Widzę, że w naszym mieście jest bardzo cierkawa oferta dla normalnych ludzi chcących spędzić wieczór z rodziną czy przyjaciółmi. Serdeczne podziękowanie dla władz miasta! Debile w dresach i tchórzliwe pieski zadomowiły się u nas na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXP Re: niezła reklama Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:41 To nie restauratorzy grozili wysokimi cenami, tylko Rada Miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk W Szczecinie nie ma problemu z kibolami na rynku IP: 62.233.223.* 21.07.04, 22:15 W Szczecinie nie ma problemu z kibolami na rynku, bo nie mamy rynku, hehe.A tak serio to u nas nie widać problemu dresiarstwa czy kiboli, może dochodzi do jakiś ekscesów po meczu, ale na co dzięn to jest mega spokój. U nas Policja sie nie pierdzieli leja wszystkich i wszedzie i dlatego jest spokoj.Zapraszam do Szczecina Morze, szczęścia to w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak Re: W Szczecinie nie ma problemu z kibolami na r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:30 wlasnie wrocilem do domu ...no...na Nowym Mieście co parę chwil widoczny patrolujący radiowóz ...mam nadzieję ,że to nie chwilowe ...niech wreszcie ludzie widzą ,że pieniądze wydawane przez państwo na mundurowych nie są wyrzucane w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: W Szczecinie nie ma problemu z kibolami na r IP: 81.15.189.* 23.07.04, 18:36 Jakie pieniądze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atak do br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:54 ad.1 odnośnie ochlejstwa mundurowych obsrańców krążą legendy ,jeśli casus Liski nie jest Ci znany stwierdzam ,iż jesteś kiepsko zorientowany . ad.2 jakie pieniądze ? ludzkie ,podatników ,chyba policja nie jest prywatnym sponsorowanym folwarkiem ? - o ile wiem mamy okropny deficyt i władza pręży się jak może obcinając wydatki ,fajnie by chyba było gdyby publiczna kasa (jaka by nie była) nie leciała w błoto czy na głupiutkich stróżów prawa bez jakiejkolwiek świadomości służby społecznej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: do br IP: 81.15.189.* 28.07.04, 12:27 Jezeli chcesz wiedziec przyjacielu, to pieniadze przeznaczone na cale MSWiA sa smieszne. Jak za takie pisniadze to i tak to ministerstwo (policja straz pozarna, graniczna) dziala wspaniale. Głupich strozow?? Ci glupi struze prawa robia i tak 5 razy wiecej niz inne instytucje i ludzie sponsorowane z publicznych (ludzkich) pieniedzy - mam tu na mysli towarzystwo z ul. Wiejskiej w Warszawie. Badzmy choc troche sprawiedliwi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 02:38 U nas w Szczecinie jest naprawde inaczej.Moze kibole-dresy sa tez widoczne, ale nie na az tak duza skale. Dlaczego policja nie moze uzyc sily wobec tego prostactwa? To dresy powinni sie bac policji, a nie odwrotnie. Szkoda tylko, ze takie szmaty psuja nasza reputacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: 81.15.189.* 28.07.04, 12:33 Nie moze uzyc sily bo nie bardzo ma mozliwosci. Musi miec za co im wpierdolic. A jak oni spierdzielaja to co? Jedyna nadzieja w kryminalnych. To wszystko zalezy od procedor. Niestety, zyjemy w takim podupcony kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: 83.168.96.* 24.07.04, 02:40 kochani rzeszowiacy, wspolczujemy wam, ale sami jestescie sobie winni. nie glosujcie na lpr i sld, bo zawsze bedzie taka bida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 02:46 Powystrzelac! Odpowiedz Link Zgłoś
ajulka Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku 28.07.04, 11:03 Po co mi musk skoro mam dres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.man.rsk.pl 29.07.04, 18:58 ee tam gadacie ze niebezpiecznie prawie codziennie siedze pod pomnikiem a jak mi sie nudzi to wrzucam zlotowe i se uderzam w maszyne , "bokser" sie nazywa a policji to az za duzo sie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:07 Niech nikt mi nie wmawia że w Rzeszowskim rynku można czuć się bezpiecznie ... (chyba o 13.00 w środku dnia). Przecież każdy wie że wieczorem wychodzą z klubów grupy kibiców Stali i Resowi (Leśne Ludki) i po prostu napiżdzają sie albo nawzajem, albo na byle kim... Przykład juwenalia 2004. Rozpiepszyli połowe rynku i rozeszli sie do domów... A policja co ??? Ja nie wiem , może POLICJA SIĘ ICH BOI ??? Albo może policja woli się nie mieszać bo jeszcze im biedakom się oberwie... To po prostu jest ŻAŁOSNE ... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUSZEK Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: 62.148.86.* 19.10.04, 04:57 MIALEM PRZYJEMNOSC SPOTKANIA LESNYCH LUDKOW NA RYNKU KOLO DYSKOTEKI PIEPRZONE KURWY PAMIETACIE KTO DOSTAL JAK SPIERDALALISCIE PIEPRZONE LESNE LUDKI'KURWY' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Kibole terroryzują ludzi na rzeszowskim Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:11 Policja zamiast czepiać się zwykłych młodych ludzi , niech się zabierze za tych naspidowanych, nasterydzonych osiłków z rynku. Ale przecież wygodniej jest nie reagować i po prostu patrzeć . Odpowiedz Link Zgłoś