Dodaj do ulubionych

Przyłącz sie do protestu

22.03.13, 15:04
..i bądż dumny z tego ze jesteś Polakiem,że Twoi poprzednicy zorganizowali największą podziemna armie na świecie,która dzisiaj opluwaja spadkobiercy Hitlera.Badz dumny ze swojego narodu ktory nie miał jak inne narody swojego Quislinga.
dorzeczy.pl/historia-do-rzeczy-protestuje/
Obserwuj wątek
    • Gość: Normalny Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 15:25
      WYSŁANE!
    • Gość: zecik Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 15:30
      z cyfra 51 , Napoleonem to ty nie jestes , ale nic nie szkodzi -do "piatki "
    • Gość: Historyk Oprotestować prawdę będzie ciężko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 16:11
      Jak można oprotestować prawdę.
      Bild napisał tylko prawdę.I napisał ją bardzo delikatnie.Widocznie nie chciał nas zbyt mocno urazić.
      Ale chwalenie się sądami podziemnymi to już naprawdę przesada.
      I to wielkie chciejstwo jak to AK pomagała Żydom.
      Można o to zapytać Żydów.Można też zapytać co to była "Żegota".Żydzi tez mogą powiedzieć kilka słów na jej temat.
      A może jakieś inne wojenne sukcesy AK.
      • lechowski51 Re: Oprotestować prawdę będzie ciężko. 22.03.13, 17:09
        Sotenny z upowskiego bunkra jednak czuwa...
        • Gość: piotrzr fobie Lechowskiego :)) IP: *.play-internet.pl 22.03.13, 17:19
          lechowski51 napisał:

> Sotenny z upowskiego bunkra jednak czuwa...

Przeceniasz mnie gnojku :) To jednak nie ja :)))
          • lechowski51 Re: fobie Lechowskiego :)) 22.03.13, 17:26
            To niestety Twoj wychowanek upowszechniający jak Ty upowskie kłamstwa o AK i Polakach.
            forum.gazeta.pl/forum/f,45535,Podkarpacka_u_Kraina.html
            • lechujarek13 Re: fobie Lechowskiego :)) 22.03.13, 18:19
              Przeciwko czemu znowu chcecie protestować ? Bo mi się nie chce brnąć przez szmatławiec. Streść pokrótce , może się przyłączę bo dawno nie protestowałem.
              • lechowski51 Re: fobie Lechowskiego :)) 22.03.13, 19:45
                Wiem ze lewactwo ma problem ze zrozumieniem tekstu dłuższego anizeli A-4.Tym razem postaraj sie.Wierzę że jednak potrafisz!
      • Gość: kpegkegvkekegvge-e Re: Oprotestować prawdę będzie ciężko. IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.03.13, 21:29
        z ciebie historyk jak z koziej doopy trąba.
        wiadomo wszystkim normalnym ludziom że jedynymi nazistami i antysemitami byli NIEMCY!
    • e_w_a_21 Re: Przyłącz sie do protestu 22.03.13, 22:47
      Życie w tym katolicko-nacjanalistycznym kraju to obciach !
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 22.03.13, 23:00
        Byc skonczonym idiotą jak Ty to obciach...
        • e_w_a_21 Re: Przyłącz sie do protestu 22.03.13, 23:08
          Lepiej być idiotą niż Lechowskim psem
      • Gość: rtjrjtjtrjtrjtr Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.03.13, 09:08
        życie w sąsiednim kraju nazistów to pewnie nobilitacja
    • Gość: Możepodpiszę Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.03.13, 23:35
      Nie bardzo mam ochotę czytać "Do rzeczy". Może zatem artykuł streścisz (jeżeli potrafisz) swoimi słowami i przy okazji wyrazisz swoje zdanie oraz uzasadnisz je. Może podpiszę...
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 23.03.13, 08:08
        Mądrych,dumnych ze swojej historii Polaków,no i oczywiście tych co umieją czytać zachęcam do podpisywania protestu.
        • Gość: aja Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.13, 10:49
          Lechowski, co Ty bierzesz? Wiesz że to szkodliwe, w dodatku nielegalne?
          Chyba że lekarz przepisał....
          • Gość: ergererher Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.03.13, 10:54
            a ty tak na trzeźwo kolaborujesz z szkopskimi faszolami?
        • Gość: Możepodpiszę Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.03.13, 22:08
          Nie widzę powodów do dumy z historii. "Do rzeczy" z zasady nie czytam. Protestu, oczywiście, nie podpiszę. Chyba, że przekonasz mnie, że powinienem podpisać. Może spróbujesz?
    • mjot1 Re: Przyłącz sie do protestu 23.03.13, 11:25
      Qrcze. Doszło do tego, że człek nie patrzy „przeciwko czemu” ale „z kim”…
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 23.03.13, 13:13
        Niestety!.Polactwo aby dowalić katoldebilowi zgodzi sie nawet na to aby potomkowie z SS szkalowali żołnierzy AK,ktorych katowali na Szucha,Montelupich i innych katowniach.
        • Gość: olo Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.13, 13:21
          Prawicowe katodebile wycierając sobie faszystowskie ryje żołnierzami z ak sami szkalują ich pamięć ...
          • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 23.03.13, 14:24
            Z Tobą chłopie jest coraz gorzej....
            • Gość: olo Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.13, 15:04
              Biorąc pod uwagę, z kim mam do czynienia, uznam te słowa za komplement :-)
            • e_w_a_21 Re: Przyłącz sie do protestu 23.03.13, 15:07
              Cześć świrku - wróciłeś już z roratów ?
              • Gość: pihiui9uu9oo Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.03.13, 17:48
                o, ewuś wróciła już z zebrania poświęcobnego antysemityzmowi Polaków, dzięki którym szwaby wymi=ordowały 6 milinów Żydów...
                wykładowcami pewnie byli Eryka i Gross..
            • Gość: Możepodpiszę Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.03.13, 22:11
              I to już wszystkie argumenty? Stwierdzam, że jakby mało, ale jeszcze czekam na klolejne... Może podpiszę...
    • e_w_a_21 Prostaki 23.03.13, 19:41
      Najpierw oglądnijcie film a potem protestujcie. A Lechowski - tyle razy piszesz źle o Żydach, pejsach ...etc a teraz na protesty ci się zebrało. Polacy to niestety najwięksi antysemici na świecie. !!
      • Gość: prostak do pokrzywionej IP: *.dynamic.lte.plus.pl 23.03.13, 19:45
        jedynymi faszolami mordującymi żydów byli szkopy. teraz sie chwalom swym dzieciom jak mordowali "podludzi'?
      • ex_lowca Re: Prostaki 23.03.13, 19:47
        e_w_a_21 napisał(a):

> Polacy to niestety najwięksi antysemici na świecie. !!

Buhahahaaaaa ....
        Pojedź do Palestyny i przedstaw się nazwiskiem przodków a zobaczysz ;-)))
        • lechowski51 Re: Prostaki 24.03.13, 09:31
          ewa21 pisze;
          Najpierw oglądnijcie film a potem protestujcie. A Lechowski - tyle razy piszesz źle o Żydach, pejsach ...etc a teraz na protesty ci się zebrało. Polacy to niestety najwięksi antysemici na świecie. !!

Jak zwykle bredzisz lub masz omamy/niepotrzebne skreślić/,bo Zydami to zajmuja sie Gross i cyngle z michnikowej załganej szmaty.To Polacy niekumaty idioto przyjęli do siebie Zydow gonionych z Hiszpani,Francji,Niemiec i Rosji.To w Polsce była najwieksza na swiecie diaspora żydowska.I to Polacy uratowali narażając życie swoje i jak Ulmowie swoich dzieci najwięcej Zydów.
          • Gość: lechowski51 jestem idiotą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 10:15
            Idę się utopić dla dobra ludzkości. Oczywiście wyrąbię se przeremblę. Uwolnię to forum oraz ludzkość od mojej upierdliwej obecności.
            • Gość: kfxfkfkcffftgfdsaf Re: jestem idiotą IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.03.13, 13:39
              no i tawariszcz kamandir robi to co umie najlepiej.
              najpierw się podszyje pod kogoś a później idzie sie uchlać...
          • ex_lowca Re: Prostaki 24.03.13, 12:23
            lechowski51 napisał:

> Jak zwykle bredzisz lub masz omamy/niepotrzebne skreślić/,bo (...)

Widzisz jaka pierdoła z Ciebie.
            Nawet tematy, w których wielu ludzi by Cię poparło zarzynasz z własnej winy. Przysparzasz wrogów sobie i zawstydzasz myślących podobnie. Już nawet katolicy odcinają cię na forum od Ciebie, bo obrzydzasz ludziom kościół, a ich kompromitujesz.

Czy jest tu choć jedna osoba, która Cię lubi? Oczywiście poza alter ego, które nawet jednego nicka nie potrafi zapamiętać.
            Czy jest tu choć jedna osoba, która Cię szanuje?
            A może ktoś uważa, że masz dużą wiedzę, kulturę osobistą lub wielką inteligencję?

Nie ma... a to szkoda...
            Może już czas coś przemyśleć?

P.S.
            Ja kiedyś Cię lubiłem za nietuzinkowość, odwagę i nonkonformizm, ale te cechy niestety okazały się iluzją produkowaną przez inne, których szanować nie potrafię.

• Gość: gghdffjghhli; Re: Prostaki IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.03.13, 13:41
              a ciebie lubią wyłącznie pchły, za to że już jesteś ex i dałeś im wreszcie spokój...
    • Gość: znudzony Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rz.izeto.pl 24.03.13, 11:41
      Lechowski 51 po qrwę się na forum tej"załganej szmaty "pchasz nemdo forumowa.
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 13:53
        ex-lowca pisze;
        Widzisz jaka pierdoła z Ciebie.
        Nawet tematy, w których wielu ludzi by Cię poparło zarzynasz z własnej winy. Przysparzasz wrogów sobie i zawstydzasz myślących podobnie. Już nawet katolicy odcinają cię na forum od Ciebie, bo obrzydzasz ludziom kościół, a ich kompromitujesz.

Czy jest tu choć jedna osoba, która Cię lubi? Oczywiście poza alter ego, które nawet jednego nicka nie potrafi zapamiętać.
        Czy jest tu choć jedna osoba, która Cię szanuje?
        A może ktoś uważa, że masz dużą wiedzę, kulturę osobistą lub wielką inteligencję?

Nie ma... a to szkoda...
        Może już czas coś przemyśleć?

Ty tutaj szukasz przyjaciół?!.Tutaj szukasz akceptacji i ludzi,ktorzy Cię lubią?.Pomyliłeś chłopie rzeczywistości,jak Ci co klikając w necie karmią swoje niby psy oraz Ci co raz w roku wyjdą z puszkami na miasto i myślą o sobie,że są miłosierni.Swoich Prawdziwych Przyjaciół mam w realnym życiu.Tutaj też mam ludzi,którzy mnie lubią bądz też nie i mam na to wpływ.Tutaj chcąc nie chcąc przebywam z takimi a czasem nawet wymieniam uwagi,z którymi w realnym życiu nigdy się nie spotykam,nie mówiąc o siadaniu do wspólnego stołu.
        Nie zajmuj się więc mną,bo nie jesteś i nie będziesz nigdy moim przyjacielem lub nieprzyjacielem a tylko jednym z kilkudziesieciu ludzi,którzy sie tutaj mądrze bądz też głupio wypowiadają.
        I pisz o tym co w tym wątku a nie o mnie,bo zupełnie mi jak Dodzie czy Wojewódzkiemu nie zależy na taniej popularności.
        • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 14:28
          lechowski51 napisał:

> Ty tutaj szukasz przyjaciół?!.

Ja ??????????
          Wiesz jak się takie objawy nazywają w psychiatrii?

========================

Poza tym naucz się w końcu odpisywać pod właściwym postem.
          Tylu ludzi, tyle razy Ci na to zwracało uwagę, ale jak widać nadal jest to zadanie przerastające możliwości Twojego intelektu. Przykro mi.
          • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 16:56
            ..a pod czyim postem pisałem jak nie pod Twoim?!..Ja tutaj nie szukam przyjaciół i w przeciwieństwie do Ciebie nie martwi mnie reakcja na moje posty bolszewickiej,niedokształconej palikociarni,która okupuje to forum.
            • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 17:55
              lechowski51 napisał:

> ..a pod czyim postem pisałem jak nie pod Twoim?!..

Naprawdę nie widzisz, że piszesz pod postem znudzonego?
              Naprawdę nie zdajesz sobie sprawy z faktu, że to częste wypadki?
              Hmmmm.... to w takim razie przepraszam, ale zdecydowanie powinieneś zasięgnąć porady specjalisty.

> Ja tutaj nie szukam przyjaciół

To akurat jest dla mnie zrozumiałe. Byłbym zdziwiony gdyby było inaczej.
              Osoba o tak wielkim poziomie agresji, zgorzknienia i zaślepienia jedynie słuszną, bo własną ideologią, raczej nie miewa przyjaciół, chyba że kupi sobie psa.

> nie martwi mnie reakcja na moje posty bolszewickiej,niedokształconej palikociarni,
              > która okupuje to forum.

To bardzo piękna postawa "katolika" głęboko wierzącego i zaprawdę kierującego się chrystusową nauką. Tfuuuuuu...

Choć mam gdzieś Twoją wiarę, to nawet jako innowierca nie miałbym sumienia aż tak kompromitować katolików na forum publicum, jak to Ty czynisz.
              Wcale się nie dziwię, że prawdziwi katolicy się od takiego chama odcinają i nie chcą być z nim kojarzeni. Jednak nie spodziewam się by człowiek nie wiedzący pod czyim postem pisze był w stanie tą prawdę zrozumieć.
          • Gość: dshggsgds Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.03.13, 17:04
            Lechowski, tu same piźnięte POpaprne lewe ruchacze, o przyjaciół tu trudno, ich można tylko cywilizować, inaczej będą to ex....człowieki!
            • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 20:11
              ex lowca pisze;
              Choć mam gdzieś Twoją wiarę, to nawet jako innowierca nie miałbym sumienia aż tak kompromitować katolików na forum publicum, jak to Ty czynisz.
              Wcale się nie dziwię, że prawdziwi katolicy się od takiego chama odcinają i nie chcą być z nim kojarzeni. Jednak nie spodziewam się by człowiek nie wiedzący pod czyim postem pisze był w stanie tą prawdę zrozumieć.

Ja rowniez mam mam daleko Twoje buddyjskie zabobony,dopóty nie wchodzisz z nimi w moje życie.W przeciwieństwie do Ciebie nie robie z tego forum tuby propagandowej dla mojej religii.Bronie tylko jej przed takimi kłamcami i oszczercami jak Ty gdy np.wypisujesz głupstwa o tym,ze ma ona na swoim koncie wiecej ofiar jak komunizm i faszyzm.
              Ty taki wrażliwiec,esteta i intelektualista poświęcasz tyle czasu takiemu chamowi jak ja?!.W etykietowaniu zaczynasz przerastac forumowych prostaków.
              • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 20:58
                lechowski51 napisał:

> W przeciwieństwie do Ciebie nie robie z tego forum tuby propagan
                > dowej dla mojej religii.

Zacytuj proszę choć jedną wypowiedź, w której uprawiam propagandę mojej religii.
                Jeśli Ci się nie uda to masz tylko trzy możliwości.
                1. Przyznać, że jesteś kłamcą.
                2. Leczyć się z chorób powodujących omamy.
                3. Przestać ćpać.
              • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 21:03
                Jeszcze drobiazg.

Znowu napisałeś odpowiedź do mnie pod nie moim postem.
                Tym samym potwierdziłeś moje, najgorsze obawy.
                • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 21:36
                  Znowu odpisałem na Twoj post to po pierwsze.A po drugie; to Ty a nie krasnoludki reklamowały buddyzm jako najbardziej pokojową religię.
                  A` po trzecie;kończę to bicie piany,bo Ty zamiast odnieść sie do tego czy przyłaczysz sie do tego protestu,mnożysz kolejne posty o mnie,zamiast chociaż w jednym odnieść sie do meritum.
                  Goń więc sobie łowieckę i uprawiaj inne zabawy w piaskownicy,tym razem beze mnie.
                  • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 24.03.13, 22:03
                    lechowski51 napisał:

> Znowu odpisałem na Twoj post to po pierwsze.

Widzę, że nie zrozumiałeś prostego zdania, które napisałem.
                    Może powtórzę i postaram się wyjaśnić.
                    Znowu napisałeś odpowiedź do mnie nie pod moim postem.
                    Widzisz wytłuszczone? Piszę tam, że po raz kolejny odpowiadasz w niewłaściwym miejscu. Jeśli odpowiadasz mnie, to rób to pod moim postem, a nie jak w tym przypadku pod swoim alter ego, któremu tym razem nadałeś nicka dshggsgds.
                    Wiem, że to może być trudne, dla Ciebie, ale choć postaraj się zrozumieć i zapamiętać.

> A po drugie; to Ty a nie krasnoludki reklamowały buddyzm jako najbardziej pokojową
                    > religię.

Hola, hola. Pomiędzy "robieniem z tego forum tuby propagandowej dla swojej religii", a napisaniem, że Buddyzm jest religią pokojową jest różnica podobna jak pomiędzy Tobą a Einsteinem i francuską damą w jednej osobie lub korkowcem, a M1 Abrams.
                    Choć obawiam się, że tego zdania również nie zrozumiesz.
                  • Gość: Niepodpiszę Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.03.13, 22:34
                    Skoro sam nazywasz to "biciem piany", nie podpiszę!
                    • Gość: tiaa! Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 07:30
                      Ja bym tam wypowiedział wojnę Rosji .Po tygodniu się poddamy.....potem mamy emeryturę 55 kobiety , 60 faceci ,tani gaz i paliwo , pedałów tam leczą a nie żenią , premier dba o swój kraj a nie o Bruksele....GMO zabronione , normy wysokie na żywność to gó... z Europy zach. nie wjedzie , łupieżu mało bo zdrowo jedzą ,margaryny do ciast dodają tak staromodnie ...tylko w UE nowocześnie- każe nam je jeść .Za 50 lat zawalczymy o wolność , teraz i tak to państwo bankierów żydowskich...
                      • ex_lowca Re: Przyłącz sie do protestu 25.03.13, 08:56
                        Gość portalu: tiaa! napisał(a):

> Ja bym tam wypowiedział wojnę Rosji .Po tygodniu się poddamy.....potem mamy eme
                        > ryturę 55 kobiety , 60 faceci ,tani gaz i paliwo , pedałów tam leczą a nie żeni
                        > ą , premier dba o swój kraj a nie o Bruksele....GMO zabronione , normy wysokie
                        > na żywność to gó... z Europy zach. nie wjedzie , łupieżu mało bo zdrowo jedzą ,
                        > margaryny do ciast dodają tak staromodnie ...tylko w UE nowocześnie- każe nam j
                        > e jeść .Za 50 lat zawalczymy o wolność , teraz i tak to państwo bankierów żydow
                        > skich...

Nie koniecznie od razu wypowiadać wojnę. Można oddać w ajencję.
                        Tylko powstaje pytanie kto teraz może podpisać umowę?
                        Rockefeller, Morgan, Rothschild, czy watykański Franciszek?
                        A może generałowie spod znaku WSI & MSW przy akceptacji kolesi z KGB?
                        • Gość: fdrttyyul;u;i'i/' Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 08:58
                          ex_lowca napisał: Nie koniecznie od razu wypowiadać wojnę. Można oddać w ajencję.

=======

ot i mamy rozważania przygłupa...

wyrazy współczucia.
                          • Gość: rz Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.static.sl-net.pl 25.03.13, 09:22
                            wiesz jakie sa najnizsze poziomy

- pyskowka mentów
                            - awantura wsioków
                            - rojenia psycholi
                            - dno
                            - lechowski
                            - ???
                            - ???
                            - twój

Już wiesz dlaczego nikt nawet ci nie odpisuje
                            • Gość: esgeghrrshr Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.03.13, 12:19
                              jak to na zas..anym forum goowno nie gazety...
                              • Gość: greven112 Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 16:19
                                podpiszę petycyję do władz naaajwyższych tej gazety żeby nie usuwała mi postów le(chu)jowskiego 51,bowiem w dobie kryzysu nad krezusami,ja biedny nie będę miał darmowej rozrywki,tudzież błazna na każde zawołanie.Nie mylić ze Stańczykiem który to pełniąc ten honor nieocenione zasługi dla dworu oddał.
                                • Gość: erherrzsreqwaedwae Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 16:23
                                  Gość portalu: greven112 napisał(a): bowiem w dobie kryzysu nad krezusami,ja biedny nie będę miał darmowej rozrywki
                                  ===========
                                  popatrzta no jak to sie gawiedź teraz rozrywa, giewu zastępuje jej bolszewicki tygodnik "rozrywkowy"szpilki....
                                  • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 25.03.13, 16:29
                                    Może wiec przyłaczycie się towarzysze szmaciaki do tego protestu?
                                    www.youtube.com/watch?v=OzFhXnUCzJA
                                    • Gość: kjovj-9gwe9gwegwe0 Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 16:39
                                      lechowski, namawiać tych co są na liście aby protestowali?
                                      przecie oni zawsze protestują przeciw normalności....
                                      • Gość: Niepodpiszę Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.03.13, 22:13
                                        To jak, są na liście, czy protestują przeciw tzw. normalności? Gdzie ostatnio spotkałeś logikę? Mam rozumieć, że twoim zdaniem, podpisałem, ale udaję, że nie podpisałem?
                                        • Gość: fefrrggrge Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 22:59
                                          yntelygentny to ty jesteś nad podziw, niczym I sekretarz pop z Hebździ wielkiej...

sam piszesz że nie podpiszesz, i dziwiłbym się gdyby ś podpisał będąc na liście nazistowsko komunistycznej organizacji...
    • greven112 Re: Przyłącz sie do protestu 25.03.13, 16:51
      lechowski51 napisał:

> ..i bądż dumny z tego ze jesteś Polakiem,że Twoi poprzednicy zorganizowali najw
      > iększą podziemna armie na świecie,która dzisiaj opluwaja spadkobiercy Hitlera.B
      > adz dumny ze swojego narodu ktory nie miał jak inne narody swojego Quislinga.
      > dorzeczy.pl/historia-do-rzeczy-protestuje/
      a ja olewam ich wszystkich ciepłym złocistym moczem,tych co przehulali przeje,,balli ten kraj ,za zaszczyty,honory i jak judasz za kasę.I mam głęboko w bruździe,wywody pojebańców .Z czego mam być dumny ?z glupoty i nieudacznictwa tych co budowali warownie z drewna? do dziś nawet nie wiadomo dokładnie gdzie stały.A nasi wrogowie budowali zamki z kamienia które stoją do dzisiaj i oko cieszą dobrym stanem technicznym.
    • Gość: shhrjrtjkktoltyll; szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.03.13, 21:08
      oto dowód!

wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Niemcy-coraz-wiecej-przestepstw-o-podlozu-neonazistowskim,wid,15444774,wiadomosc.html
      • Gość: olo Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.13, 22:30
        Nasi "drodzy" onrowcy i wszech bydlęta powinny się wybrać na "warsztaty" prowadzone przez neonazistów, czuli by się tam jak ryba wodzie. "Hailować" już potrafią. Oto dowód:

i.wp.pl/a/f/jpeg/20169/onr550.jpeg
        • Gość: ghergterrehyruh Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 22:38
          jedynymi bydlakami są niemieccy naziśći a ty jesteś ich poplecznikiem idioto.
        • Gość: olo Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 22:49
          O tutaj jak ładnie polskie breiviki wyciągają łapki wśród biało-czerwonych wstęg:

bi.gazeta.pl/im/4/7137/z7137454Q,Brzescy-ONR-owcy-na-Gorze-w--Anny.jpg
          Przykładów w sieci jest znacznie więcej.

a tutaj jedyna słuszna pozycja w jakieś onrowiec powinien się znaleźć:

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/e/o/Marsz_Niepodleglosci_ONR_4720201.jpg
          • Gość: yu5y5y5 Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 22:52
            a ty jesteś jedny z czerwonych bolszewickich idiotów, jeszcze gorszy niż brejawik...
        • Gość: olo Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 22:50
          I na dobranoc zagadka obrazkowa:

www.chamsko.pl/demot/0_0_1718244237_Patriotyzm_ONR_przez_SpermaSzatana_middle.jpg
          • Gość: tjudrjutyjtyj Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 22:55
            a ta sperma szatana...
            to on był spermo dawcą z której ty się począłeś?
      • Gość: Niepodpiszę Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.03.13, 22:56
        Na co? Może własnymi słowami? Może przemówisz ludzkim głosem?
        • lechowski51 Re: szkopy udowadniają że są naziolami! 26.03.13, 17:39
          Przemawiam!.Nie odpowiada Ci podpisanie protestu,to podpisz się na liści choojow popierających wybitną artystkę i człowieka kultury...
          www.mpolska24.pl/blogi/post/4165/lista-ch...ow
          • Gość: Arebours Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 01:27
            To taka Inka, tyle, że a rebours... Chwała jej! To podpiszę!
        • Gość: qwgtfaewrgrhrtjt Re: szkopy udowadniają że są naziolami! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 22:40
          na co?
          na to że szkop to z natury naziol!
    • Gość: olo Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 23:06
      Nazwała kobieta kapusia tak jak kapusia powinno się nazwać i od razu wielkie halo. Gdyby słowa były kierowane pod adresem sympatyka lewicy to katolicko-prawicowe tłuki by jej pomnik stawiały.
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 27.03.13, 14:37
        ...a może teraz rownież polactwo i towarzysze szmaciaki przyłączą sie do protestu?!.
        fakty.interia.pl/news-list-prezesa-tvp-do-zdf-ws-serialu-nasze-matki-nasi-ojcowie,nId,947134
        • Gość: Chelowski15 Re: Przyłącz sie do Lechowskiego! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.03.13, 16:40
          Ksiądz proboszcz czeka na lizanko!
          • Gość: iftuifu8885 Re: Przyłącz sie do Lechowskiego! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.03.13, 20:21
            temu tylko jedno we łbie, pewnie fachman od Biedronia
    • Gość: Quisling Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 20:26
      Ale miał NSZ!
      • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 27.03.13, 21:19
        ???????????
        • Gość: Quisling Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.03.13, 22:31
          ???????????
          • lechowski51 Re: Przyłącz sie do protestu 28.03.13, 07:44
            Quisling miał Niezależne Zrzeszenie Studentów?.Może kladz sie wczesniej spac?!
            • Gość: Quisling Re: Przyłącz sie do protestu IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.03.13, 21:31
              Nie mieliśmy Quislinga, ale NSZ, czyli Narodowe Siły Zbrojne! Sprawdź. Jednak NSZ!
              Tym razem Ty pytasz: "Może kladz sie wczesniej spac?!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka