lechowski51 29.03.13, 19:41 w trakcie próbnych programow.Prawdopodobnie już w maju WSI-24 i Polshit będą miały konkurencje. www.telewizjarepublika.pl/Tadeusz-pluzanski-i-arkadiusz-golebiewski,video,48.html#.UVXdgjfk0yZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: TV Republika IP: *.rz.izeto.pl 29.03.13, 19:46 AAA szmaciana telewizja będzie ,Lechowski 51 pieje z zachwytu .Sama prawda objawiona przez złotoustego Wildsztajna i spółkę ,czekamy czekamy niecierpliwie ............. Odpowiedz Link Zgłoś
andrej1962 Re: TV Republika 29.03.13, 19:50 Skończy się jak wszystkie geszefty tego stada. Pożrą się o kasę i o wszystko inne. Mam co do tego dziwną pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 29.03.13, 20:08 Tak dla informacji jak konczą "geszefty tego stada". www.facebook.com/photo.php?fbid=10151408044864302&set=a.142363174301.110821.141833139301&type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
andrej1962 Re: TV Republika 29.03.13, 20:20 Słowo kończą odnosi sie nie do startu geszeftów a do ich zdolności do trwania w dłuższym czasie. I to odnosi sie np do Uważam Rz. A o nowych tworach porozmawiamy za kilka miesięcy. Najpierw dwa tygodniki będą się zwalczały jak wściekłe pieski a potem zwycięski z nich zostanie rozwalony wewnętrznymi wojenkami. I jakoś mnie to nie martwi. . Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: TV Republika 29.03.13, 20:52 lechowski51 napisał: > Tak dla informacji jak konczą "geszefty tego stada". > www.facebook.com/photo.php?fbid=10151408044864302&set=a.142363174301.110821.141833139301&type=1&theater Jesteś gigantycznym, niereformowalnym kłamcą. Tu masz prawdziwy udział tytułów w rynku LINK Za co tak bardzo nienawidzisz Kościół Katolicki? Dlaczego wyrządzasz mu tyle krzywd? Taka załgana miernota udająca, że jest katolikiem, to ogromna dywersja. Jesteś aż tak głupi, że tergo nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: TV Republika 29.03.13, 22:53 andrej 1962 pisze; Słowo kończą odnosi sie nie do startu geszeftów a do ich zdolności do trwania w dłuższym czasie. I to odnosi sie np do Uważam Rz. A o nowych tworach porozmawiamy za kilka miesięcy. Najpierw dwa tygodniki będą się zwalczały jak wściekłe pieski a potem zwycięski z nich zostanie rozwalony wewnętrznymi wojenkami. I jakoś mnie to nie martwi. Uważam Rze najlepiej przed 4 miesiacami sprzedajacy się tygodnik,rozłożył jego właściciel Hajdarowicz,przy pomocy ciecia Grasia.No i zamiast jednego mamy teraz dwa do wyboru.Ja kupuje Do Rzeczy,sąsiad W sieci i się wymieniamy.Teraz dojdzie TV Republika i TV Trwam na platformie cyfrowej i imperium kłamstwa Ojca Waltera,jak gadzinówka Nie, stanie sie historią. www.telewizjarepublika.pl/Piotr-gociek-i-rafal-ziemkiewicz,video,32.html#.UVXkBzfk0yY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie10kwietnia? Re: TV Republika IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.03.13, 23:37 To mi wygląda na nachalną reklamę wiadomej telewizji. Wystartuje już w maju, a nie 10 kwietnia? Szkoda! Cóż może być lepszego niż możliwość wyboru z 2 tygodników. Nie posądzałem Cię jednak, że będziesz skąpił na tak wspaniałe czasopisma, wymieniając się z sąsiadem. Jeszcze nie tak dawno zdarzało się widzieć kupujących 2, a nawet 3 egzemplarze GPC. Przy takiej postawie wyznawców nie ma szans na to, że, jak piszesz, "imperium kłamstwa Ojca (chyba syna, od 4 lat?) Waltera" stanie się przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Program 30.03.13, 02:03 Hitem tego badziewia będzie serial "Czerwone szambo wybiło" w reżyserii Lechowskiego51 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Program 30.03.13, 09:15 ktos tam pisze; Jeszcze nie tak dawno zdarzało się widzieć kupujących 2, a nawet 3 egzemplarze GPC. Przy takiej postawie wyznawców nie ma szans na to, że, jak piszesz, "imperium kłamstwa Ojca (chyba syna, od 4 lat?) Waltera" stanie się przeszłością. Niepotrzebnie uśmiercasz Ojca Waltera.To ze zgodnie ze świeckim zwyczajem komuchów,ustąpił mu miejsca w firmie,to nie znaczy,że przestał nią kierować wraz z kumplami z WSI. ......jeszcze niedawno organ Postepu GW na giełdzie był wyceniny chyba na 180zł,dzisiaj to upadające goowno możesz sobie kupić za 8 zł.Jeszcze nie tak dawno jedno słowo krytyki napisane przez Nadredaktora niszczyło każdego w Polsce w ciagu tygodnia,dzisiaj z Michnika już sie wszyscy śmieją. www.telewizjarepublika.pl/Piotr-gociek-i-rafal-ziemkiewicz,video,40.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cym-bał Re: Program IP: *.cybermax.pl 30.03.13, 12:06 Lechowski51 durniu forumowy ,wszędzie swój kato-talibanu ryj wsadzisz .A do du....y se go wetknij będzie ci lżej i nie będziesz tutaj mieszał na forum tej "załganej szmaty" jak ją określasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja już jest czołówka!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 12:10 www.youtube.com/watch?v=HSqmg4xM6mI Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: już jest czołówka!! 03.04.13, 15:44 Już niedługo bedzie w naszych domach polski Fox News.Koniec lewackiej indoktrynacji polactwa! www.telewizjarepublika.pl/Wiadomosc-z-ostatniej-chwili,3702.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: już jest czołówka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 16:27 Masz rację, tym bardziej że ostatnio fox news zostało nazwane "Media Colostomy Bag" :-) Podobny szajs szykuje się w PL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: już jest czołówka!! 03.04.13, 19:34 No jasne!.Napewno przez lewackiego bojówkarza i zadymiarza Cohna-Bendita lub jego ideowego kupla Fidela Castro.Zostaniecie wraz ze swoim WSI-24 takim skansenem jak czytelnicy gadzinowki Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
greven112 Re: już jest czołówka!! 03.04.13, 19:42 TELE-WIZJA RESPUBLIKA,ciekawe toto, ty i tak masz wizje bez tej tele,po tym niebieskim napędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: już jest czołówka!! IP: *.rz.izeto.pl 03.04.13, 20:45 Lechu..j....owski orgazmy i sraczki dostaje na wiadomość o telementowni Republika cyngli Świrosława Kłamczynskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primaaprilis Re: już jest czołówka!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.04.13, 21:49 Premiera już 10 kwietnia? Tak sie cieszę! Zwyciężymy? Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Re: już jest czołówka!! 03.04.13, 23:32 A co jakaś wojna, że chcecie zwyciężać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primaaprilis Re: już jest czołówka!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.04.13, 02:07 W zasadzie czytasz ze zrozumieniem. Tym razem jednak nie udało się, a szkoda! Spróbuj jeszcze raz. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: już jest czołówka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.13, 23:18 Do wyborów to polskie comedy central może dotrwa, potem wataha się sama dorżnie, a patrząc na skład redaktorski to ten twór może nawet do wyborów nie dotrwać :-) Tak czy siak z przyjemnością będę oglądał rozpad tego g.wna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: już jest czołówka!! 04.04.13, 07:46 Nerwy olo puszczaja....bo rozum i zdolność do analizy już dawno nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwjamtjpgtjw Re: już jest Lechoojski51 IP: *.30.133.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.13, 08:02 Zameldował się dyżurny szambonurek tego forum. Zaraz zacznie opisywać uroki swej pracy i obwieszczać z radością, że mu znowu szambo wybiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: już jest czołówka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 09:21 Nerwy to puszczają twojemu mniej rozgarniętemu alter ego :-) Ja jestem bardzo spokojny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: już jest czołówka!! 04.04.13, 09:36 lechowski51 napisał: > Nerwy olo puszczaja....bo rozum i zdolność do analizy już dawno nie działa. O ja pierdzielę :)))) Groza i przerażenie. Olo chyba spać po nocach nie może. Ja też niespokojnie oglądam się za siebie. TV Republika nadchodzi ! Biada nam - lewackim bolszewikom wiadomego pochodzenia. :)))) Jak nasz Obrońca Pedofilów z rana się zaprezentuje to od razu mam lepszy humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_lowca Re: już jest czołówka!! 04.04.13, 13:05 Lechowski jak tam święta? Do komunii przystąpiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwabradyna Chociaż raz lechowski powiedział prawdę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 12:56 Tefauen i polszmat rzeczywiście będą miały GODNEGO rywala. Kto głupszy i bardziej zakłamany - taka to będzie rywalizacja. Co do poziomu wytworów starozakonnego przechrzty nie mam złudzeń. Wykwity inteligencji pana Bronka, który 10 lat studiował w liceum, a później kolejne 10 lat próbował bez powodzenia skończyć jakieś studia wywołują u myślących atak śmiechu podobny do reakcji na dowcipy Karola Strasburgera w Familiadzie. O ile wcześniejsze przedsięwzięcia medialne tego zespołu prawackich nieudaczników mogły liczyć na wsparcie mentalne i finansowe rozmaitych władz, o tyle teraz, kiedy "ich" prezydent został zgładzony przez ruskotuska pod Smoleńskiem mogą liczyć tylko na siebie. I dlatego koniec będzie marny. I szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Chociaż raz lechowski powiedział prawdę! 04.04.13, 14:34 Nie sadzę aby "starozakonny przechrzta" ze swoim zespołem,chcial rywalizować z takich obciachem jak Rozmowy w kroku i z kretyństwami Kupy Wojewódzkiego. www.wirtualnemedia.pl/artykul/krrit-karze-tvn-250-tys-zl-za-rozmowy-w-toku-o-cpunach-i-zboczencach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4;pedcpcdlpsdcl a Lechoojski znów o kupach. IP: *.wapgw.era.pl 04.04.13, 15:00 Szambo, kupy (teraz nawet dużej litery). Ma chłop niebanalne zainteresowania! Odpowiedz Link Zgłoś