panicz.pl 03.04.13, 21:06 Z oficjalną wizytą do Nigerii. W tym dniu i tu nie zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leCHUJarek Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.ostnet.pl 03.04.13, 21:13 Już się wystraszyłem że do Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 a co ma robić ? 03.04.13, 21:32 A co to za ważny dzień ten 10.04 ?. Dlaczego niby ma siedzieć w Polsce i....... co ma robić ? PISuary i inne katole wyluzujcie trochę bo się kompromitujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: a co ma robić ? 04.04.13, 08:35 "... co ma robić ? ..." A mógłby na ten przykład ABDYKOWAĆ. :-) I znów można by było z nadzieją na DYM czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3ayuaeyuaez Re: a co ma robić ? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 21:06 co ma robić? jako słoneczko peru ma dosyć roboty, stopić śnieg a nie opieprzać sie i narzekać na pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpaciak Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 03.04.13, 22:41 Fakt to była tragedia. Ale proszę sprawdzić statystyki i zobaczyć ile osób ginie na drogach w ciągu tygodnia. Czy o tych ludziach i ich bliskich ktoś pomyślał??? Oni mniej cierpią z powodu śmierci bliskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.04.13, 02:14 I wróci do czarnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaa! Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 07:05 Prof.Urbanowicz 61 lat zmarł w dwa dni po opublikowaniu raportu o tym,że,serwery PKW znajdowały sie na terenie Rosji i były obsługiwane przez rosyjskich informatyków.Czy do was to dociera? Wstępne wyniki wyborów szły do Rosji ,były filtrowane i wracały do Polski. na opinii lemingów mi nie zalezy,chodzi mi o opinie normalnych ludzi. Państwowa Komisja Wyborcza sama przyznała teraz,ze korzystała z rosyjskich serwerów podczas ostatnich wyborow. Jak to oceniacie ludzie,Polacy? "DOŁÓZCIE DO TEGO ZMARLEGO NAGLE PARE DNI TEMU PROFESORA WIECZRKIEWICZA KTORY NAPISAL RAPORT NA TEMAT MOZLIWOSCI SFALSZOWANIA WYBOROW W POLSCE !!! TO ON ODKRYL ZE PANSTWOWA KOMISJA WYBORCZA KORZYSTALA Z SERWEROW ROSYJSKICH PRZY PRZESYLANIU GLOSOW !!!!!!PODOBNO ZMARL NA SERCE ......DZIWNE ZE 3 DNI PO UPUBLICZNIENIU RAPORTU ... PEWNIE SIE TO NIE UKAZE ALE BEDE PISAL NA WSZYSTKICH PORTALACH AZ DO SKUTKU !" zgony związane z katastrofą smoleńską 1 Daniel Podrzycki, "zginal w wypadku samochodowym" przed wyborami w 2005 r. 2 Marek Karp, zginął w wyniku obrażeń spow. "wypadkiem samochodowym", drogę zajechało mu auto o białoruskich numerach 3 Marian Goliński, zginął w "wypadku drogowym", zjechał na drugi tor wprost na tira o rosyjskich rejestracjach 4 Grzegorz Michniewicz, doradca premiera i Arabskiego, "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!!) 5 Eugeniusz Wróbel, "zamordowany" przez chorego psychicznie syna (którego żona nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka. SIC!) 6 Stefan Zielonka, utopiony, dokumenty które miał przy sobie natomiast cudem ocalały 7 bp Mieczysław Cieślar, "zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18.04.2010 r, miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku, 8 Krzysztof Knyż,operator Faktów, pokazał na żywo w TVNie wraz z W. Batorem jak TU 154 ląduje w całości. Potem ślad po operatorze zaginął. 9 Marek Dulinicz, szef grupy archeologicznej ze Smoleńska, "zginął w wypadku samochodowym" 10 Dariusz Ratajczak ,dr historii, skazany za klamstwo oswiecimskie, jego rozkladajace sie cialo znalezione w samochodzie. Miesiac po katastrofie w Smoleńsku. Ostatnie siedem osób "zginęło" 1-4 miesiące po katastrofie w Smoleńsku i były w tę sprawę mocno zaangażowane. Ciekawe, kogo teraz dosięgną macki POlskiej sprawiedliwości. PRZESTAŃCIE PATRZEĆ, ZACZNIJCIE WIDZIEĆ!!!!"...... Chciałbym przy okazji przypomnieć RODAKOM o tych rzeczach, to są wydarzenia za czasów PO i przestańcie ludzi straszyć PiS-em, bo skala tych wydarzeń jest historyczna. Nigdy za czasów żadnej partii nie było takich wydarzeń: (1) SAMOBÓJSTWO popełnił wicepremier Andrzej Lepper, (2) SAMOBÓJSTWA w strzeżonym więzieniu, popełniło DWÓCH oprawców Olewnika, (3) SAMOBÓJSTWO popełnił strażnik więzienny pilnujący oprawców Olewnika, (4) SAMOBÓJSTWO popełnił były dyrektor Kancelarii Premiera, Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 08:39 "... BEDE PISAL NA WSZYSTKICH PORTALACH AZ DO SKUTKU ! ..." Błąd. Powinieneś napisać wprzódy do Spielberga. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 10:26 Żaden porządny polak katolik i prawicowej nie będzie się spoufalał z żydem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 11:09 Gość portalu: olo napisał(a): > Żaden porządny polak katolik i prawicowej nie będzie się spoufalał z żydem!! Jezus Maria! Z nimi też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
andrej1962 Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 19:31 kmdr_rohan napisał: > Gość portalu: olo napisał(a): > > > Żaden porządny polak katolik i prawicowej nie będzie się spoufalał z żyde > m!! > > Jezus Maria! > Z nimi też nie? Zwłaszcza z nimi. Żaden prawicowiec polski nie ma wiele wspólnego z wzmiankowanymi Jezusem i Maryją. Odpowiedz Link Zgłoś
panicz.pl Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 09:17 Miał chłop rację ,że pojechał na banana. Doświadczenia z lat poprzednich uczą ,że w obchodach tragedii smoleńskiej więcej jest szukania politycznych punktów, absurdalnych oskarżeń ,wojny polsko polskiej niż normalnej rocznicy która powinna przebiegać w ciszy i spokoju, w duchu jedności narodowej. Jeśli ktoś liczy na to, że tym razem będzie inaczej -rozczaruje się. Ja czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 09:22 panicz.pl napisał: > Miał chłop rację ,że pojechał na banana. Doświadczenia z lat poprzednich uczą , > że w obchodach tragedii smoleńskiej... Mała poprawka. Nie tragedii, ale komedii. Tragedia to była, dopóki nie zajęli sie nia specjaliści od sztucznej mgły i helu w rękawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 09:44 "10 kwietnia premier Tusk leci do Nigerii. Boże, jak się coś nie uda, to nie tylko nie oddadzą wraku, ale jeszcze zjedzą ciała..." - znalezione na innym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 09:57 Gość portalu: olo napisał(a): > "10 kwietnia premier Tusk leci do Nigerii. Boże, jak się coś nie uda, to nie ty > lko nie oddadzą wraku, ale jeszcze zjedzą ciała..." - znalezione na innym forum > :-) Jestem spokojny, że nie zjedzą. Poziom alkoholu we krwi przeciętnego Polaka przekracza dwakę śmiertelną dla ludożerców i wampirow. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 10:00 Zawsze to lepiej być w ciepłej Afryce niż dygotać w namiocie na Krakowskim Przedmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
panicz.pl Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 10:15 ''Tragedia to była, dopóki nie zajęli sie nia specjaliści od sztucznej mgły i helu w rękawach. '' Najdziwniejsze jest to ,że wielu ludzi WIERZY W TAKIE RZECZY. Bardzo dobrze pamiętam ten dzień. Byłem wtedy w Białymstoku na delegacji, akurat kończyliśmy wtedy obiekt typu wellness. I właśnie wtedy przybiegł do nas Leon i mówi do nas z tym swoim akcentem (śledzikowanie) co się stało. I pierwsze komentarze są takie: -zestrzelili ich -ruskie ich załatwili Moja 1 sza odpowiedź jest taka :nonsens , wtedy oni mówią ,że to ja mówię nonsensy, że na pewno ruskie ich załatwiły, ja na to ,że 2ga wojna światowa już się skończyła i zimna wojna też. Ja swoje oni swoje. Takie były pierwsze reakcje wielu ludzi a było to na samym początku kiedy Macierewicz i spółka nie wbijali na siłę swoich teorii Polakom poprzez radio, tv etc Koniec końców zdania nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 co wolno 10 kwietnia ? 04.04.13, 09:55 Wdłg. PISuarów i innych nawiedzonych nie można w ten dzień wyjeżdżać za granicę. Ciekawe czy można tańczyć i bzykać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wgewgewgye Re: co wolno 10 kwietnia ? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 21:08 e_w_a_21 napisał(a) Ciekawe czy można tańczyć i bzykać ? ano ty jako gender tylko maarzysz o bzykaniu sie z drugim genderem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odtylcowy Re: co wolno 10 kwietnia ? IP: *.play-internet.pl 04.04.13, 21:16 bzykać jak najbardziej ale od tyłu,żeby nie było dużo pyłu pardon (mgły) bo kogucik spadnie i będzie tragedia ,,,,,domowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.13, 19:24 10 kwietnia proponuje urządzić konkurs recytatorski przed pałacem prezydenckim. Mój typ: Jarek “planik” ten wymyślił, z "doradcami" go uściślił, by w Smoleńsku, na złość Ruskim, zrobić show, by wygrać z Tuskiem. Żeby zaś przyćmić Tuska wizytę, nakazał wysłać tam kraju elitę, Antek - spec od lotów “tutkiem”, zameldował, wszak ze “smutkiem”, że pociągiem tam pojedzie, by zapobiec wszelkiej biedzie. Czyżby wcześniej miał “widzenie” i “przewidział” to zdarzenie ? !!!! Nim samolot wystartował, Lesiu długo się pakował, bo tak w kaczym jest zwyczaju, że “niech inni poczekają”. No i w końcu tak się stało, że mu czasu brakowało. Więc w pośpiechu, z opóźnieniem, ścigając się z własnym cieniem, na lotnisko Kaczor bieży. Coś tam kwaknął na tych z wieży, bo z tej wieży ostrzegano : “Nad Smoleńskiem mgła od rana !” Choć kapitan coś pyskował, to go zwierzchnik obsztorcował, że ma lecieć teraz, rano, bo im taki rozkaz dano. Gdyby lecieć nie zechcieli, to by z pracy "wylecieli" . Gdy już wszyscy powsiadali, z wieży znak odlotu dali. Samolocik wystartował i nad Smoleńsk się skierował, choć i stamtąd ostrzegali, żeby tam nie lądowali ! Przez telefon trwa kwakanie, gdzie wykonać lądowanie ! W końcu Jarek zdecydował, by w Smoleńsku wylądował. Lecą szybko, Smoleńsk blisko, każdy patrzy, gdzie lotnisko? Zeszli niżej.... baaaardzo nisko.... same brzozy... gdzież lotnisko ? !!!! Nic nie widać, lecz generał, znów pilotów sponiewierał. Cóż im czynić? Ryzykują - może jakoś wylądują? Wszak Jarosław zdecydował, by braciszek tam lądował ! Lecą nisko, potem niżej, do lotniska coraz bliżej. Nagle brzoza sterczy z lasu. By ją minąć - nie ma czasu ! Przywalili, doziemili, no i się rozp.....li. Teraz Jaruś skomli, płacze - "Już braciszka nie zobaczę. Co tam inni, co zginęli - moje plany diabli wzięli! Miast w Pałacu urzędować, przyjdzie chyba emigrować." Więc wymyślił, biedaczysko, by na Ruskich zwalić wszystko. Że sprawcami - Tusk z Putinem, byle własną ukryć winę ! Że to zamach, gaz, wybuchy, że wciąż o tym "chodzą słuchy....". Jaruś ciągle się pociesza, że gdy mocno w tym namiesza, to zawładnie całą Polską, tworząc Republikę Wolską. Że na tronie kiedy siędzie, wszystkich "wrogów" się pozbędzie. Jeszcze jeden "tutek" został.... Może Jarka by namówić, by z Antonim za sterami chciał "wycieczkę" tę powtórzyć. Dać im szansę i okazję By sprawdzili sobie sami, jak wygląda lądowanie w środku lasu, tym z brzozami. Niech naocznie sami sprawdzą, czy teorie ich realne. Ja wiem swoje, choć żem laik, że to skończy się fatalnie ! Dać im tylko zastrzeżenie - ja się pod tym podpisuję, że pochówek - na cmentarzu !!!, Na Wawelu miejsc brakuje !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
panicz.pl Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 20:22 Gość portalu: olo napisał(a): > 10 kwietnia proponuje urządzić konkurs recytatorski przed pałacem prezydenckim. Całkiem zgrabny wierszyk , jeśli dojdzie do konkursu to typuję miejsce na pudle. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! 04.04.13, 21:16 Idiotów i prymitywnych POstępaków fascynują "rymy częstochowskie",Weekend,Rozmowy w Kroku i inne bezguścia.O!!!!....zapomniałem o filmikach z z ich Mistrzem Urbanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idiota Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.04.13, 21:31 Rymy częstochowskie Ci się nie podobają? A jak Sejm zabierze w tej sprawie głos, to co? I dlaczego "Mistrz" Urban piszesz z wielkiej litery? Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.13, 10:44 O co te pretensje? Myślałem, że wszyscy możemy się pośmiać skoro najbardziej zainteresowani zrobili z tej katastrofy pośmiewisko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry inaczej Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 21:22 Zaraz po katastrofie napisałem żem był ze to wycieczka zakładowa połączona z szkołą przetrwania i trwam w tym przeświadczeniu. Zaraz po głosowaniu nad akcesją do uniji naszej kochanej przeświadczony żem był że idziemy z deszczu pod rynne i również instynkt mnie nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.play-internet.pl 04.04.13, 21:28 OOOO jak fajnie że leci !!!jest Wielka szansa że wybiorą GO na jakiegoś plemiennego wodza i zrobi nam niespodziewankę wypnie się na lud ukochany w klechistanie i nie wróci??? A może by jakiegoś sprytnego wysłać co by mu bilet powrotny po cichaczu w ostatniej chwili zmotał ?? Panowie z BOR-u sprawdzajcie solidnie żeby jaruś wam dowcipa nie podłożył,i donalduś na hebanowo podczas snu pomalowany nie został. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAK JEST Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 21:41 trzymam rencewe wkieszeniach za pomyślnym kieszonkowaniem i mALOWANIEM NA HEBANOWO NASZ SŁONECZKO pERU, DOSYĆ OCIEPLENIA KLIMATU, POMALOWAĆ I MNIEJ BEDZIE ŚWIECIŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teżbym Re: 10 -ego kwietnia Tusk leci do czarnych! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.04.13, 21:24 Też bym tak zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Ciekawe gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 08:21 Gdzie będzie spieprzał jak mu sie do du py w końcu dobiorą ? Odpowiedz Link Zgłoś