Gość: Gocha IP: 80.68.224.* 20.05.03, 12:50 Zastanawiam się nad zakupem perfum Gucciego Rush2. Zastanawiam się tylko czy jest ono trwałe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ignis Re: Trwałe perfumy? IP: w3cache:* / 10.3.72.* 20.05.03, 14:21 Rush 2 pięknie pachną, ale nie są zbyt trwałe, to zresztą EDT, słabsza niż EDP. Ale wydaje mi się, że na lato sa ok, jak najbardziej. Może najlepiej wypróbuj w perfumerii bezpośrednio na sobie, zobaczysz jak sie na Tobie rozwijają i ile "trwają" Pozdrawiam ig Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: Trwałe perfumy? 20.05.03, 14:27 Na lato????Przeciez to typowo zimowy, ciężki zapach.Na lato z trwałych ja polecam "Oxygene" Lanvina, bardzo świeży i trwały zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignis Re: Trwałe perfumy? IP: w3cache:* / 10.3.72.* 20.05.03, 14:49 luloo1 napisała: > Na lato????Przeciez to typowo zimowy, ciężki zapach. Mówisz o Rush2???????? Dwójka jest świeża na pewno, wiem, bo uzywam. Owszem, "zwykłe" Rush są ciepłe, ale dwójka??? Jesteś pewna?? Pozdrawiam ig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Trwałe perfumy? IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 14:27 Rush 2 raczej nie są trwałe, baaardzo trwałe są natomiast Envy i Pleasures - lekkie i kwiatowe, a jednak niesamowicie trwałe, podobnie zresztą jak Eternity. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Trwałe perfumy? 20.05.03, 16:38 Ale Envy jest tylko jako EDT? I jest rzeczywiscie trwala? Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Trwałe perfumy? 20.05.03, 19:23 Fajnie, jakos w ogole nie zwracalam uwagi na Envy, a moze to byc cos ciekawego. "Psikne" w perfumerii przy najblizszej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Trwałe perfumy? 21.05.03, 10:09 Envy, Pleasures, Eternity, Tendre Poison z mocniejszych, cieplejszych zapachów Dolce Vita Organza Dune Hypnotic Poison Flower Kenzo Allure Chanel Angel - dla wytrwałych Poeme - również, bo b. intensywny i to są najbardziej trwałe perfumy jakie znam, ale ja bym ich używać nie mogła Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Trwałe perfumy? 21.05.03, 12:54 addinka napisała: > Poeme - również, bo b. intensywny i to są najbardziej trwałe perfumy jakie > znam, ale ja bym ich używać nie mogła W ten sam sposob moge opisac Organze i Cinnabar Lauder. Trzymaja sie jak przyklejone. Poza tym, z tych ktore osobiscie wyprobowalam i gwarantuje nie tylko trwalosc ale i "wyczuwalnosc" dla otoczenia. Gio Armani - jedyny jaki znam ktory pieknie rozwija sie w ciagu calego dnia Lou Lou Cacharel Boudoir Westwood Safari Lauren Hot Couture Givenchy Flower Kenzo Amarige Givenchy - EDT ale trwalosc rowna najlepszym EDP i na pewno jakies inne Odpowiedz Link Zgłoś