Dodaj do ulubionych

Primadent - ortodonta - opinie

25.04.13, 13:08
Witam, jestem na etapie szukania ortodonty dla dziecka. Zastanawiam się nad Ortodent (dr Ayham Mohsin), oraz Duodental (dr Kołodziejczyk). Myślałam również o Primadencie ale nie znalazłam opini na temat ich ortodonty. Jeżeli macie jakieś doswiadczania, podzielcie się, może pomogą mi w podjęciu decyzji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hubert Re: Primadent - ortodonta - opinie IP: *.rdns.blackberry.net 12.06.13, 14:49
      Ja dla swojego malego znalazlem ortodonte w gabinecie Stomatologia Rodzinna na Osmeckiego. Bardzo fajne malzenstwo prowadzi gabinet- doktor Piotr jest ortodonta, a jego zona stomatologiem dzieciecym. Wszystko dokladnie mi wyjasnili. Zdecydowalem się na apart i jestem bardzo zadowolony.
    • antubis7 Re: Primadent - ortodonta - opinie 18.10.23, 22:10
      Unikaj tych złodziei i cwaniaków jak ognia. Tam pacjent jest czymś poniżej gówna. Tam się liczy tylko kasa.
    • sandra.zawczasu Re: Primadent - ortodonta - opinie 31.10.23, 10:58
      gdyby Ci przyszlo jechac do Stalowej Woli, do "słynnego" z Instagrama Piotra Trafidło - bardzo odradzam! On przyciaga pacjentow z calej okolicy, konto na IG mu puchnie aż od lajkow, a tymczasem jego kometencje są baaardzo niskie, jesli nie wierzysz zobacz sama: reportaz o nim w telewizji publicznej, o sprawach sądowych wytaczanych mu przez pacjentow: www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA
      • antubis7 Re: Primadent - ortodonta - opinie 10.12.23, 02:04
        Prblem w tym ze pramdent nie jest lepszy. tam komunikacja z pacnetem lwxy na łotakch. Oni zawsze madsrzypp cnt winy a ta dizwka co jest łwscielka zawsze brani swihc pracniwków bo jej saodwna udarzya do głowy.
        • antubis7 Re: Primadent - ortodonta - opinie 10.12.23, 02:09
          Problem w tym że Primadent nie jest lepszy. Tam komunikacja z pacjentem leży na łopatkach. Oni zawsze mądrzy a pacjent zawsze winy a ta dziwka co jest właścicielką zawsze broni swoich pracowników bo jej sodówka uderzyła do reszty do głowy. Tam nikt z pacjentem nie rozmawia bo uważa się go z gówno. On tylko ma kasę dostarczyć i niech spada w krzaki. Tak myśli Cierplikowska i jej ekipa.
    • antubis7 Re: Primadent - ortodonta - opinie 13.11.23, 01:36
      Unikaj tych złodziei i cwaniaków w szczególności. Nigdy więcej - Primadent Rzeszów. Bajzel maja niesamowity ale za wszystkie błędy zawsze obarczają pacjenta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka