Dodaj do ulubionych

Marsz Dla Życia i Rodziny

22.05.13, 22:24
W niedzielę 26.V.2013r. w Rzeszowie odbędzie się IV Marsz Dla Życia i Rodziny - katole i pisuary oraz innego typu ortodoksyjni nacjonaliści przed kamerami telewizji Rydzyka będą paraliżować miasto i żądać - ciekawe czego. Skoro to marsz "dla życia " to może wzniosą hasła pro IN VITRO ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.13, 22:29
      ciekawe czy będą protestować przeciwko pedofilii?? czy może nie poruszą tego drażliwego tematu....
      • Gość: gvfgggrf Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.13, 22:41
        a najwięcej pedofilów jest wśród pedałów.....ale te niezdolne są do prokreacji,
      • Gość: Maszerujciezatem Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.05.13, 22:52
        Prezerwatywy też trzeba potępić! I aborcję! I in vitro! I pedofilię!
        Tylko dlaczego Pan Bóg pozwala na to wszystko? Dodatkowo zaś na wojny, zbrodnie, gwałty, cierpienie...
        Patrzy i nie grzmi? A może się mu nie chce? Może nie potrafi? Może jest cynikiem? A może po prostu go nie ma!
        I po co te marsze? Przeciw Bogu? A może on woli, aby wszystko pozostało tak jak jest?
        Maszerujcie, zatem...
        • Gość: dgbh Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.13, 22:57
          a co Pan Bóg ma walnąć każdego takiego porypanego w łeb po to aby sie opamiętał?
          więc kup se kask bo nigdy nic nie wiadomo...
          • Gość: Maszerujciezatem Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.05.13, 23:38
            Jesteś chyba małej wiary, skoro twierdzisz, że kask wystarczy na Gniew Boży. Wyglądasz na szczerze wierzącego i... inteligentnego, ale tylko wyglądasz.
            A Ty kiedy się opamiętałeś? Jak Cię walnął? Byłeś w kasku czy bez? Już nie jesteś porypany, czego by to nie miało znaczyć?
        • Gość: iwcia Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dsl.intertele.pl 24.05.13, 10:35
          Osoby odmiennej orientacji też żyją, ba...byli nawet płodami.
          Może od razu przemianujcie tą imprezę na Marsz Nienawiści i Nietolerancjii.
          I dziwne, że w takich marszach jakoś zwykle nie maszerują młode matki z 4 dzieci tylko moherowe babcie i księża, ewentualnie wygolone, bezdzietne łysiory.
    • Gość: feferferw Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.13, 22:37
      a bandziory pyskują i pyskują, bo im wytykają że tchórze mordują te nienarodzone b dorosły mógłby uszkodzić bandziora....
      • Gość: Paradne Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.05.13, 23:04
        "a bandziory pyskują i pyskują, bo im wytykają że tchórze mordują te nienarodzone b dorosły mógłby uszkodzić bandziora...."
        Nie dałoby się tego jakoś po ludzku napisać? Naprawdę, tego nie da się zrozumieć.
        A może chodzi Ci o to, że teraz owe "bandziory" zabijają nienarodzonych profilaktycznie, aby ci w przyszłości nie mogli ich zamordować za to, ze oni ich zamordowali? To brzmi jak zabójstwo w obronie własnej. Paradne! Ciekawe, czy coś z tego zrozumiałeś?
        • Gość: glgltrbr= Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 06:08
          a po co po ludzku, bandziory , to bandziory i po co sie rozpisywać?
      • Gość: Paradne Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.05.13, 23:06
        "a bandziory pyskują i pyskują, bo im wytykają że tchórze mordują te nienarodzone b dorosły mógłby uszkodzić bandziora...."
        Nie dałoby się tego jakoś po ludzku napisać? Naprawdę, tego nie da się zrozumieć.
        A może chodzi Ci o to, że teraz owe "bandziory" zabijają nienarodzonych profilaktycznie, aby ci w przyszłości nie mogli ich zamordować za to, ze oni ich zamordowali? To brzmi jak zabójstwo w obronie własnej. Może to jakieś osobiste reminiscencje? Współczuję!
        Paradne! Ciekawe, czy coś z tego zrozumiałeś?
    • wrotarianin Re: Marsz Dla Życia i Rodziny 23.05.13, 00:05
      będę wraz z całą moją ultrakatolicką, ortodoksyjną, nacjonalistyczną, skrajnie homofobiczną rodziną :) Będziemy wznosili ekstremistyczne hasła typu szanuj życie, nie zabijaj bezbronnych, chłopak i dziewczyna normalna rodzina itd... Wiadomo zacofane oszołomy i ciemnogród :p
      youtu.be/mO7qgEsL1oM?t=54s :)
      • Gość: Nocóż Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 00:14
        "Mieszkam:

A ja wolę swoją mame"
      • Gość: iwcik Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dsl.intertele.pl 24.05.13, 10:39
        Tak, ciemnogród bo chcesz narzucac swoje poglady innych i gnębić wszystkich którzy nie pasuja do twojej wizjii.
        Też mam rodzine, dzieci ale nie uczę ich nienawiści.
    • Gość: ... Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.165.enf.pl 23.05.13, 00:59
      Idźcie komuchy i sb-ki wielbić swoją betonową pizdę bo już tylko to wam zostało.
      • Gość: Toniegodne Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 01:12
        Takie słowa na wątku poświęconym Marszowi dla Życia i Rodziny? To niegodne! Jak można? Trzeba być bez serca... Wstyd!
        • komunywielbiciel Re: Marsz Dla Życia i Rodziny 23.05.13, 03:37
          A ja mysle ze kazdy odpowiada za swoje myslenie i dzialanie. Nie wiedziec dlkaczego mniejszosci uzurpuja sobie prawa do wymuszania na innych zachowan jakie tym mniejszosciom odpowiadaja. Wszak przed bogiem ( choc nie wydaje mi sie by boga inteesowalo jak sobie ludzie ukladaja swoje ziemskie zycie) kazdy indywidualnie odpowiada.

Nie chce by nawracali mnie katolicy, swiadkowie jehowy czy zielonoswiatkowcy. Sprawa wiary to sprawa miedzy mna a bogiem. Nie chce by homoseksualisci wymuszali na mnie uznania ze pchanie penisa w meski odbyt jest swiadectwem milosci. Nie chce by wmuszano na mnie uznanie ze aborcja jest mordem na czlowieku choc jestem zdecydowanym przeciwnikiem przerywania ciazy. Jestem przeciwnikiem ingerowania w moje zycie, moje wyznanie , moje poglady i sposob w jaki zyje.

Haslo "...dla zycia i rodziny " jest perfidnym frazesem bo tak naprawde ani rzad ani kosciol poza nakazami, zakazami i straszeniem wiezieniem nie robil i nie robi nic by stworzyc warunki dla szacunku dla zycia i wartosci rodziny.

• Gość: e... Frontalny atak homoseksualnego lobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 06:05
            Frontalny atak homoseksualnego lobby na rodzinę i religię katolicką przybiera na sile. Doszliśmy do takiego punktu, w którym każdy, kto ma odwagę krytycznie wypowiedzieć się na temat homoseksualistów, staje się tarczą strzelniczą. Przypadki prof. Pawłowicz, poznańskich naukowców z Akademickiego Klubu Obywatelskiego, ks. Oko, a wreszcie Lecha Wałęsy są aż nadto wymowne. Walec ideologicznego postępu z hukiem przetacza się przez Polskę. Cel jest oczywisty: zmiażdżyć chrześcijańską tożsamość narodu z wszelkimi jej atrybutami — rodziną, patriotyzmem, tradycją. W tej walce nie ma pardonu. Kto nie jest po stronie „postępowców”, podlega natychmiastowemu i całkowitemu ostracyzmowi. Według promotorów „jedynie słusznej ideologii” dla jej krytyków nie ma miejsca w debacie publicznej, na uniwersytetach, w mediach. „Wsteczniacy” muszą się usunąć na bok, nie mają prawa tamować drogi „nowoczesności”. Na razie polscy homoterroryści nie formułują bardziej radykalnych postulatów wobec swoich oponentów, ale już wkrótce może się to zmienić. Gotowe wzorce czekają. Choćby w Holandii. Grupa radnych Amsterdamu wpadła niedawno na pomysł, żeby ludzi krytycznych wobec homoseksualistów poddać reedukacji w kontenerowym getcie na obrzeżach miasta. Według pomysłodawców, niepoprawni politycznie mieliby prawo wrócić do swoich domów tylko po przyjęciu słusznych poglądów. Czyż to nie paradoks, że środowiska mające prawdziwą obsesję na punkcie antysemityzmu i dyskryminacji mniejszości dopuszczają rozwiązania jednoznacznie kojarzące się z ustawami norymberskimi?
            • Gość: o.n.a. Re: Frontalny atak homoseksualnego lobby IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.05.13, 00:55
              Ja się nie czuję żadną "tarczą strzelniczą" mimo,że tez się krytycznie wypowiadam.Te idiotyczne marsze są natomiast własnie w celu wmówienia ludziom,że dzieje się strasznie żle.
              Pracuję w zawodzie związanym z decyzjami ws.zycia i rodziny i jakoś nie zauważam zagrożenia.
              Ono jest z waszej-oszołomskiej strony!
          • Gość: gtrpgo-tbo-tb Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 06:18
            komunywielbiciel napisała: A ja mysle ze kazdy odpowiada za swoje myslenie i dzialanie. Nie wiedziec dlka
            > czego mniejszosci uzurpuja sobie prawa do wymuszania na innych zachowan jakie t
            > ym mniejszosciom odpowiadaj
            ===========
            ciekawy sposób myślenia, każdy może zamordować poczęte dziecko, bo sam odpowiada za swoje czyny, ale już dorosłego dorosłego bandytę zabitego w ob ronie własnej którego zabijesz z pistoletu gdy ten był tylko z bejsbolem, pójdziesz siedzieć...
            prawdziwie komunistyczne prawo...
            • komunywielbiciel Re: Marsz Dla Życia i Rodziny 23.05.13, 14:20
              gtrpdo - niczego nie rozumiesz. Zalozmy ze jestes katolikiem a jesli tak to obowiazuje cie dziesiec przykazan a tam jest powiedziane " nie zabijaj" i na tym koniec. Nie sa potrzebne zadne inne akty prawne, zadne naciski bo kazdy indywidualnie odpowiada przed bogiem. Katolicy uzurpuja sobie prawo do zastepowania boga na ziemi choc to wlasnie katolicy maja rece po lokcie umazane we krwi niewinnych. .. inna sprawa ze krew i smierc to atrybut katolickiego boga.
              Nie zapominaja ze czlowiek jako zwierze drapiezne mord ma wpisany w swoja genetyke, a najchetniej morduje slabych, starych i bezbronnych. I znowu na przestrzeni wiekow kosciol dawal przyklad jak niewinnych, i slabych szybko wysylac do "nieba". Aborcja to nie wymysl naszych czasow. Istnieje od zarania ludzkosci. Tyle tylko ze kiedys w akcie aborcji przebijalo sie mieczem brzuch ciezarnej. A komunizm wyszedl z raju gdzie kazdemu bylo wedle potrzeb jego. Wszystko sie dzieje z woli pana warto o tym pamietac, pochylic pokornie leb i czekac na grom z jasnego nieba.
    • Gość: olo Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.13, 06:09
      Tak tylko dla przypomnienia przed marszem:

img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201305/1368362590_5k7fmx_600.jpg
      • Gość: pgkrrkrvbk Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.13, 06:40
        jedno i drugie wymaga ochrony a komuchy by chcieli tylko jedno.
        • komunywielbiciel Re: Marsz Dla Życia i Rodziny 23.05.13, 14:26
          a co komuchy maja do tego ? Znasz choc jeden przyklad gdzie kosciol pomogl zdychajacym z glodu ( ale z wlasnej kasy ). Wojtyla jako papiez odwiedzajac wielodzietna, biedna mazurska rodzine ofiarowal im rozaniec ! Za komuny dokarmiali dzieci w szkolach, organizowali obozy i kolonie, byly paczki swiateczne , darmowe zlobki i przedszkola.
          • Gość: csccsxzz Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 14:31
            był sybirek, świętochłowice itp. itp.
            była szeroko pojęta aborcja, wtedy dopiero mordowali poczęte dzieci...
            • Gość: Copoczniesz Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 20:40
              Ciekawe, co poczniesz, jak poczniesz...
          • wrotarianin Re: Marsz Dla Życia i Rodziny 23.05.13, 14:53
            Radzę czerpać wiedzę na temat działalności kościoła z innych źródeł niż "Faky i mity".
            • Gość: Nocóż Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.05.13, 20:37

Wiem, oczywiście, że "najlepszym" źródłem wiedzy o działalności Kościoła katolickiego jest katechizm. Tylko jakby mało wiarygodnym, bo kto może wiarygodnie świadczyć we własnej sprawie?
              Pod tym względem "Fakty i Myśli" są bardziej wiarygodne. Tak wskazywałby przynajmniej zdrowy rozsądek i logika.
              A jak tam mamusia? Też jej dobrze z Tobą?
              • Gość: b Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.05.13, 01:07
                Rodzina nie potrzebuje marszów starych dewotów,którzy są wychowani na jednostronnych powinnościach :"szauj ojca....i matkę swą a będzie ci się dobrze powodziło na ziemi..." itd.Jakoś ie ma w tych świętych zasadach "szanuj dzieci swe,nie bij,nie zmuszaj do posłuszeństwa po to,by sobie samemu zapewnić przewagę,wyedukuj się sam zanim je zaczniesz do tego zmuszać ,opiekuj się nimi ,pozwól im się sprzeciwiać itp.One nie są po to,by ci odpracować dzieciństwo ani,by czuć wdzięcznośc,że zechciałeś je urodzić.
                I NIE RÓB IM WSTYDU MARSZAMI !!!
                • Gość: Nocóż Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.05.13, 01:26
                  Jesteś pewien, że odpowiadasz na mój post?
                • Gość: b Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 09:25
                  no cóż jak by ci ojciec od czasu do czasu pasem doope skroił to by ci troche rozumu nabił a tak staczasz sie coraz bardziej, jesteś coraz głupszy...
                  • Gość: jgjupjakgjwn Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.158.217.235.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.05.13, 10:47
                    ciebie ojciec bijał często i jak widać często trafiał w łeb.
        • Gość: olo Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.13, 11:31
          Takie tam o katolickiej opiece nad narodzonymi:

antyreligijni.pl/143112205458101217
    • Gość: antyneo Re: Marsz Dla Życia i Rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 07:55
      Precz z neokatechumenatem! Precz z tą chorą sektą
      • Gość: yhttnhhynty 26 idziemy na marsz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 10:52
        bolszewiki schowają sie po dziurach!
        • Gość: p.dagjumdwtwmj idźcie wpisdu i nie wracajcie! IP: *.wapgw.era.pl 24.05.13, 10:58
          .
          • Gość: ciekawy Re: idźcie wpisdu i nie wracajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 11:19
            Polska od wieków była katolicka, to wy bolszewiki najechaliście Polske i chcielibyście aby Polacy wyjechali i nie wracali?
          • Gość: Wpisdu Re: idźcie wpisdu i nie wracajcie! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:11
            Już poszedłem.
        • Gość: Kochamdeszcz Re: 26 idziemy na marsz! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:56
          Tylko dlaczego tak lało?
    • e_w_a_21 Na czele Pawłowicz 24.05.13, 14:57
      Ciekawe czy w gaciach czy w innych szmatach ?
      • Gość: fdgbhgttrh Re: Na czele Pawłowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 15:54
        lepiej w gaciach niż z obesraną dupą dziadzia....
        • Gość: O.......d... Re: Na czele Pawłowicz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:09
          To teraz taka leksyka obowiązuje na Marszu Dla Życia i Rodziny?
          "W człowieku wszystko powinno być piękne..."
    • Gość: tak jest Ta Pawłowicz ma więcej rozumu od was bolszewiki! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.05.13, 11:45
      J.W.
    • Gość: efefefefr 26 maja spotykamy się na marszu! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.05.13, 11:47
      trzeba przypominać mordercom że poczete dziecko to też człowiek!
      • Gość: leCHUJarek Re: 26 maja spotykamy się na marszu! IP: *.ostnet.pl 26.05.13, 10:41
        Ktoś chyba nie za bardzo poważa ten marsz bo rzuca żabami z niebios aż miło. Przynajmniej rolnicy się cieszą.
      • Gość: Niedoszłypłód Re: 26 maja spotykamy się na marszu! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.05.13, 22:04
        Tylko dlaczego poronionego płodu Kościół nie chce godnie pochować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka