Dodaj do ulubionych

Koordynator kościelny

25.06.13, 19:19
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14153444,Episkopat_powoluje_koordynatora_ds__ochrony_dzieci.html
Przypomina mi sie dowcip z czasów nieboszczki komuny : Gdy nadchodzi powódź mogąca zniszczyć plony to co się najpierw zbiera ? Egzekutywa Komitetu.
Gdy narasta plaga pedofilii wśród duchownych powołuje się koordynatora. Koordynatora czego ? Co będzie biedny ojczulek koordynował ?
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Koordynator kościelny 25.06.13, 19:34
      Jak to co będzie robił? Przesyłał koordynaty zainteresowanym!
      • lechujarek13 Re: Koordynator kościelny 25.06.13, 19:56
        kmdr_rohan napisał:

> Jak to co będzie robił? Przesyłał koordynaty zainteresowanym!

Też mi to przemknęło przez głowę. Ale po chwili refleksja - to niemożliwe, nie wśród duchownych, wszędzie ale nie tam :))))
    • Gość: wściekły koordynacja działań w celu nauki onanizowania się IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 19:53
      najważniejszym zadaniem będze koordynowanie działąń rodziców w celu wyeliminowania POpapranej ministry z obszaru RP, która działając w celu zalegalizowania pedofili jako następnej orientacji seksualnej, a mianowicie zablokowania planów ministerstwa światy ,które chce wprowadzić nauke onanizowania sie już w przedszkolach dla dzieci w wieku czterech lat.

won POpaprane idioty!
    • e_w_a_21 na marginesie 25.06.13, 19:56
      Czy Ty uważasz że w Polsce komuna to nieboszczka ?
      • lechujarek13 Re: na marginesie 25.06.13, 19:59
        Miałem nadzieję , że tak , ale gdy patrzę na nasze związki zawodowe, partie typu PSL czy Pis to mam wątpliwości.
      • yanan2 Re: na marginesie 26.06.13, 16:35
        e_w_a_21 napisał(a):

> Czy Ty uważasz że w Polsce komuna to nieboszczka ?

Z pewnością komunizm już bezpowrotnie minął.No i uważam (przynajmniej ja) tę opcję za wymarłą.Jest nowa ideologia,poprawiona i właściwa.
        KATOKOMUNIZM!
        Więc proszę tu bez głupich pytań i wątpliwej jakości podchwytliwych przemyśleń tak "oczywistej oczywistości".Nowe czasy idą,nowe idee,więc czas odświeżyć wiedzę i myślenie i iść z duchem czasu,a nie pod prąd obowiązującej ideologii.To grozi kłopotami.
    • Gość: AgdzieJezus? Re: Koordynator kościelny IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.06.13, 23:24
      "Biskupi mianowali o. Adama Żaka koordynatorem ze strony Episkopatu ds. ochrony dzieci i młodzieży. Jezuita ma się zająć programami prewencyjnymi ws. pedofilii. - Nie dlatego, że jesteśmy przekonani, że w Kościele dzieciom grozi jakieś szczególne niebezpieczeństwo. Tylko dlatego, żeby to było środowisko, do którego dzieci i rodzice mogą mieć zaufanie - wyjaśniał o. Żak"
      A nie mają zaufania? Niemożliwe? Do Episkopatu? I Żak - panaceum? A gdzie Jezus?
      • Gość: frgrththjyt trza sie oburzać gdy ktoś chce ratować dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.13, 08:16
        ano trza aby pedofile mieli wyksztalcone w przedszkolach gendery...
        by Olbrychski nie musiał sie oburzać gdy jakiegoś pedofila typu Fibak czy Polański skrzywdzą....
        • Gość: AgdzieJezus Re: trza sie oburzać gdy ktoś chce ratować dzieci IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.06.13, 22:33
          A Jezus? Poczeka...
          "Trza aby pedofile mieli wyksztalcone w przedszkolach gendery...", a w szkołach (na lekcjach religii) adekwatnie przygotowanych katechetów... Tak mi dopomóż...
          • Gość: AgdzieJezus Re: trza sie oburzać gdy ktoś chce ratować dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.13, 23:15
            i panie Boże dopomóż mi abym zmądrzał
    • Gość: olo Re: Koordynator kościelny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.13, 15:51
      No proszę, myślałem że to niemożliwe, ale jednak episkopat znalazł sposób jak jeszcze bardziej upodlić ofiarę kleszej chuci.
      • lechowski53 Re: Koordynator kościelny 26.06.13, 19:21
        A to jest ulubiony dowcip brata mojego starszego :
        Był kiedyś bardzo dobry proboszcz - człowiek wielkiej wiary i dobroci.Nie uciekały przed nim zwierzęta, karmił biedaków, nocował bezdomnych...Któregoś wieczora wracał po mszy do plebani i usłyszał ciche wołanie:
        - Księże proboszczu! Odwrócił się, ale nic nie zobaczył, po chwili wołanie powtórzyło się i w szarówce dostrzegł siedzącą na kamieniu żabę. Podszedł i schylił się nad ledwo żywym zwierzątkiem a ono wyjąkało:
        - Weź mnie ze sobą, jestem zaklętym przez złą wiedźmę 15-letnim ministrantem. Weź mnie na plebanie, nakarm, napój, przytul, pocałuj, a zdejmiesz zły czar...
        Proboszcz niewiele myśląc zabrał żabkę, nakarmił, napoił, przytulił, pocałował i nawet położył na swojej poduszeczce... Rano obudził się, patrzy... a kolo niego leży piękny 15-letni ministrant...
        ...I TAKA JEST NASZA LINIA OBRONY, WYSOKI SĄDZIE!
        • ouimet Re: Koordynator kościelny 26.06.13, 21:51

> A to jest ulubiony dowcip brata mojego starszego :
          #####
          bylo sobie takie stopniowanie:
          glupi,glupszy,pies soltysa...dlugo nic i wreszcie lechowski53
          > ...I TAKA JEST NASZA LINIA OBRONY, WYSOKI SĄDZIE!

:))))
      • Gość: olo Re: Koordynator kościelny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.13, 21:41
        program mynystry nauki czterolatków onanizowania to klechowska chuć

• Gość: zna(f)ca Re: Koordynator kościelny IP: *.rz.izeto.pl 27.06.13, 05:44
      No już mamy koordynatora od Radyja co Maryja tego no ps:flaszka i wiadomo jak skutecznie
      działa ,teraz jest konieczny koordynator od pedziów w sutannach co wiadomo z góry czym się to
      skończy Amen...
      • Gość: zna(f)ca Re: Koordynator kościelny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.13, 08:26
        ale mnie nikt na znafce mojej gupoty nie powołął....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka