Dodaj do ulubionych

Kto do Senatu? Pupa, Ziobro, Kawa

16.07.13, 10:01
Miałem olać te "wybory" na pierdzistołków od nic nie robienia.Ale trzeba iść.Tylko po to,aby zobaczyć czy faktycznie pupcia jest zawsze z tyłu obojętnie w którą stronę się nie obróci.Toż to jakaś niemowa.Czasami bąknie coś to sopranem ,to basem,zakulisowo dyfuzja i smród jak z kruchty,wiec trzeba się zmobilizować i pozbyć takiego problemu.Każda inna opcja lepsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaśniepan Re: Kto do Senatu? Pupa, Ziobro, Kawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 10:42
      A cóż to za motłoch idzie w pany? Jakaś - z przeproszeniem - d.upa? kawa? czarna czy biała? ziobro - czyżby adama? A gdzie inteligencja się podziała?
      Chamstwo w państwie.
    • yulek_cezar Pupa... 16.07.13, 11:11
      www.youtube.com/watch?v=bW8ZWUsGZXE
      Tak mi się skojarzyło.
      • andrej1962 Re: Pupa... 16.07.13, 11:21
        nonsensopedia.wikia.com/wiki/Plik:Papierosy_s_do_dupy_forever.jpg
        Po niewielkich przeróbkach może być plakat wyborczy Pupy.
    • Gość: wybiorca Re: Kto do Senatu? Pupa, Ziobro, Kawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.13, 11:58
      wreszcie będzie se można siąść wygodnie na pupie, uważając na ziobro, zjeść na deser arbuza popijając kawą, posłuchać skowronków i wypiąć na wszyto doope!
    • Gość: PO Rębacz Pupa, Ziobro, Kawa IP: *.180.201.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.13, 23:20
      Kurrr..dystan nie mogę się śmiać; same ikony. A kto do k..nędzy wstawił tego ziobrę???? Jakieś absolutne ZERO. Podkarpaacie NIERZĄDEM stoi. :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka