bartek22115 17.07.13, 00:33 witam wszystkich. Gdzie w Rzeszowie lub w okolicy znajdę duży wybór garniturów (oprócz plazy, respana i ful marketu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kum Re: garnitury rzeszów okolica IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.13, 07:55 Nachalnym akwizytorom dziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek22115 Re: garnitury rzeszów okolica IP: 91.240.130.* 17.07.13, 20:57 niewiem co wypowiedź gościa kum miała na celu. Potrzebuje kupić garnitur wiec pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_twa_project Re: garnitury rzeszów okolica 17.07.13, 21:02 www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: garnitury rzeszów okolica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 21:04 na zawiszy, dawna zwięczyca był kiedyś jakiś sklep z garniturami, w zgłobniu też był jakiś dyskont, ale szczerze to te garnitury to tak bardzo średnia klasa, lepiej już zainwestować w w vistulę albo bytom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum Re: garnitury rzeszów okolica IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.13, 21:29 niewiem co wypowiedź gościa kum miała na celu Wypowiedz miała na celu wyeliminowanie nachalnych akwizytorow. Wypier dalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek22115 Re: garnitury rzeszów okolica IP: 91.240.130.* 17.07.13, 23:35 Wypowiedz miała na celu wyeliminowanie nachalnych akwizytorow. Wypier dalaj! Wątpię aby taka odpowiedź była godna kulturalnego człowieka ze zdrowym rozumem i odrobiną inteligencji... Dzieki "janek" za poważne podejście do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum Re: garnitury rzeszów okolica IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.07.13, 08:53 Wątpię aby taka odpowiedź była godna kulturalnego człowieka ze zdrowym rozumem i odrobiną inteligencji... Rzeczywiscie, z wyksztalcenia jestem cham i prostak. Wy pie...j! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa33 Re: garnitury rzeszów okolica 16.10.14, 19:16 ja już jestem stałym klientem w jednej z budek na placu wolności (przy głównym chodniku - młoda ekspedientka świetnie doradza, dużo garniturów i koszul), garnitury te same a nawet większy wybór niż w sklepach na rejtana tyle że znacznie tańsze, nawet o połowę i nie muszę dopłacać za wysoki wzrost (194cm) bo w sklepach na siebie normalnie nie dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznik1981 Re: garnitury rzeszów okolica 17.10.14, 09:16 Garnitur z budki na bazarze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: garnitury rzeszów okolica 17.10.14, 10:22 bartek22115 napisał(a): > witam wszystkich. Gdzie w Rzeszowie lub w okolicy znajdę duży wybór garniturów > (oprócz plazy, respana i ful marketu) Garnitury się szyje na miarę, a nie kupuje. Najlepiej i tanio w Bangkoku ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: garnitury rzeszów okolica 17.10.14, 12:03 bez przesady, dobry garnitur ze sklepu zwykle wymaga minimalnych poprawek i dopasowań, wybór jest olbrzymi no chyba, że się ma nietypową figurę/wymiary, to rzeczywiście najlepiej na miarę powiatowym elegantom pozostawiam slumsy na bazarze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: garnitury rzeszów okolica 17.10.14, 12:46 des4 napisał: > bez przesady, dobry garnitur ze sklepu zwykle wymaga minimalnych poprawek i dop > asowań, wybór jest olbrzymi Jasne, troszkę się podśmiechiwałem ;-D > no chyba, że się ma nietypową figurę/wymiary, to rzeczywiście najlepiej na miarę Niestety ja do nich należę. 200cm wzrostu i 125 kg. Jednak nie tylko z tego powodu szczerze polecam krawców w Bangkoku. Materiały mają wprost obłędne, a jak chcesz mogą ci zamówić w szwalni specjalnie dla ciebie, ten jeden jedyny, niepowtarzalny. Szyją jak natchnieni, dowolne wzory, fasony i pomysły. Tempo błyskawiczne. Jak ci się spieszy, to w dwa i pół dnia masz garnitur. Standardowo 3 do 4 dni. Ceny obłędne. U taniego krawca nawet 2000 bhatów. Środkowa półka to ok. 3500, a eksklusive 5000-6000. Gdzie 1 bhat to ok. 0,10zł. Jak zamówisz więcej, to ceny spadają nawet o 30%. Więc możesz mieć kilkanaście obłędnych garniturów w cenie jednego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś