Dodaj do ulubionych

Zegna Was gregorianhusky

22.07.13, 22:52
Zegna Was gregorianhusky

WYJEZDZAM

Juz mnie z Wami nie bedzie. BYło milo, sympatycznie, niekiedy zdarzały sie "zgrzyty"

do zoba GH
Obserwuj wątek
    • gregorianhusky Re: Zegna Was gregorianhusky 22.07.13, 22:54
      papapapapapapapa
    • rzewuski1 Re: Zegna Was gregorianhusky 22.07.13, 22:56
      Do Norwegii jedziesz?
    • rz-e Re: Zegna Was gregorianhusky 22.07.13, 23:52
      gregorianhusky napisał:

> Zegna Was gregorianhusky

Siemka, troche szkoda bo fajny z ciebie gosc.

ja tez rano po siostre i spadamy. laska dostala miejsce w prowadzonym przez prywatna fundacje osrodku dla niepelniosprawnych umyslowo i to we ....... ...... ..... .... .. . . ..... ...WLOSZECH do tego ZA DARMOSZKE. jakis program spoleczny ue + fundacja. a moze i ja bede niedaleko niej??? zobaczy sie.
      Nie napisze kto to zalatwil bo res-men i kilku innych dostaliby szalu ;-)))) jak ich znma i tak poleje sie potok durnosci ale to juz nie moj problem . siemka.
      • sosatek Re: Zegna Was gregorianhusky 23.07.13, 06:20
        ja tez rano po siostre i spadamy

Żegnajcie , żegnaj owco!
        To mój ostatni post na tym forum. Nie płacz, nie płacz , już dobrze...
    • Gość: Bezżalu Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.07.13, 00:12
      Bez żalu, niestety...
    • Gość: mozambik Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.opera-mini.net 23.07.13, 00:29
      szkoda ze juz musisz isc razem z rz-e...hehehe...gupi troll
      • kmdr_rohan Wiater nawiał liści kupę... 23.07.13, 07:30
        Żegnaj Gregor!
        ...dowidzenia.
        • Gość: bęc_wał Re: Wiater nawiał liści kupę... IP: 91.225.134.* 23.07.13, 09:06
          Zegna Was gregorianhusky

Nie stary! Nie rób nam tego!!
          To co my teraz zrobimy???
        • Gość: ortylion Re: Wiater nawiał liści kupę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.13, 13:25
          - pocałujcie misia w d.upę!
          Jak zobaczyłem tytuł wpisu - tak mi się jakoś skojarzyło ze starą dobranocką.
          A może ktoś wymyśli inne dokończenie?
    • Gość: Normalny Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.13, 09:10
      no i z kim ja teraz będę sie nie zgadzał......

żegnaj... kap.kap kapią.....
      hm... aż tak to nie!!!
    • yanan2 No i po co ta kpina i ironia!? 23.07.13, 09:31
      gregorianhusky napisał:
      > Juz mnie z Wami nie bedzie. BYło milo, sympatycznie, niekiedy zdarzały sie "zgr
      > zyty"
      >
      > do zoba GH

To forum schodzi na psy.Jakim prymitywem trzeba być,aby nawet czasami własnego adwersarza czy przeciwnika o odmiennych niekiedy poglądach do których ma prawo,nie darzyć szacunkiem?.Lepiej mieć wrogów niż przyjaciół.Przynajmniej wiadomo co i jak.A tak to o czym wy biedacy będziecie pisać.Z kim wymieniać poglądy!?Mądrzejsi z tego forum wybywają!Po co ten sarkazm!?Gość ma dość takich jednostronnych,więc nie on pierwszy i nie ostatni co z tym forum się "piknie" pożegnał.Pewno pozostaną jednostronnie nastawieni,typu L-51,co to zawsze mają poukładane wszystko zgodnie z wytycznymi z ambony.Nawet nie rozumieją takiego podstawowego pojęcia jak zwykły antyklerykalizm i krytyka rozpasania kleru,myląc lub jednocząc jakby był to atak na samego Boga.To dopiero kpina i ironia i jeszcze tu...w gazecie.Milutkiej zabawy o!Sam też niedługo wybędę,szkoda klawiatury.Teraz brylują tu prawie wyłącznie harcownicy i nie ma moderatora,aby ich przykrócił.Więc pozostanie jednostronna opcja.
      • Gość: Alaskanmalamute Żeby głupi miał zagadkę. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.07.13, 12:07
        Nie rozpłacz się.
        • yanan2 Re: Żeby głupi miał zagadkę. 23.07.13, 12:56
          No i sam się określił w krótkim zdaniu z tytułu, jak na to zasługuje.Strzał w dziesiątkę!Tylko pogratulować polotu umysłowego o!

Ale to pewno jeden z tych,co to pewno nie odróżnia zwykłego antyklerykalizmu, traktując opasłych pasożytów jako uosobienie i tożsame z wiarą i Bogiem.Tak nie jest.Ale tacy tak już mają,więc nawet się nie dziwię.Dziwne,że się nie zalogował,aby rozpoznać takiego myśliciela.
      • Gość: fffrfr Re: No i po co ta kpina i ironia!? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.13, 15:48
        a kto cie miernoto darzy szacunkiem?
        • yanan2 Re: No i po co ta kpina i ironia!? 23.07.13, 18:14
          Z pewnością nie osobnicy tego typu co ty,co na podstawie kilku postów potrafi robić za wróża i oceniać innych.Ktoś poważny tego nie zrobi,bo po prostu nie zna persony.Musi taki wywodzić się z gnojowiska czy chlewika i oczywiście bardzo pobożny,a jego dziadziuś czy tam tatuś podpisywał się trzema krzyżykami,ale ma się za panisko z tytułem.I to jest własnie miernota,gorsza od szmaty co z szacunku dla buta,nie należy jej kopać.Ale już wiem z kim dyskusja więc spadaj.
          • yanan2 Re: No i po co ta kpina i ironia!? 23.07.13, 18:53
            yanan2 napisał:

I to jest własnie miernota,gorsza od szmaty co z szacun
            > ku dla buta,nie należy jej kopać.Ale już wiem z kim dyskusja więc spadaj.

Sorki!!!
            To dla tych bardziej wrażliwych!
            Trochę mnie poniosło,zniżając się poniżej pewnego poziomu,właściwego dla niezalogowanego jednego i tego samego neandertalczyka.
            To taki psychiczny powinien się ciskać i toczyć pianę przed kompem.Zresztą on i tak nie zdaje sobie z tego sprawy.Nie
            łaczy elementów nowoczesnej techniki z beretem.Mózgu raczej nie ma,albo coś w rodzaju kisielu z budyniem.
            A ja się dałem sprowokować z takim czymś do polemiki.
            Tylko pierwszy post się liczy w tym wątku.Reszta się nie liczy i czas wypaść z takiego towarzystwa.

• res-men Re: Zegna Was gregorianhusky 23.07.13, 13:04
      a kto ty jestes trollu aby sie ze mną zegnac - w sumie to kolekny etap wylinki robaka pt Łowca intelektu ...odchodzisz - kij ci w łape ...tez mi persona - zegnac sie będzie a za chwilę napisze pod innym nikiem .żenua
    • Gość: to ten wlasnie Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 16:32
      Poziom "postaci" wypowiadających się na tym formum juz dawno przekroczył granice dobrego smaku i bardzo delikatnie mówiąc przyzwoitosci. Jest tu mnóstwo chamstwa, nienawiści jednego do drugiego, szydzenia ze spraw naprawde ważnych i wartościowych.
      Nie ma też tu - poza nielicznymi wyjatkami - z kim porozmawiac.
      Bardzo mi tez przekro, ze w miescie Rzeszów mieszkają tacy prymitywni, pełni nienawiści i chamstwa osoby. Miasto Rzeszów ma aspiracje do bycia metropolią. Metropolię tworzą również i ludzie, którzy poprzez swój sposób bycia, swoje zachowanie powinni reprezentowac jak najlepiej to miasto (m.in. przyzwoity poziom wypowiedzi, szanując zdanie drugiej strony, etc). Ale widocznie bardzo wielu do tego nie dorosło. Mam jedynie nadzieje, że to osoby spoza miasta Rzeszowa, z wychowaniem nie mające wiele do czynienia lub też mocno niedojrzali czy też poprostu sfrustrowani.Pamiętajcie, że sami tworzycie miasto poprzez sposób wysławiania się, poziom wypowiedzi etc. Jak tak dalej pójdzie i nie bedzie skutecznej moderacji postów obraźliwych, których tu na formum jest mnóstwo - to osób, które będą sie z Wami żegnac bedzie coraz a coraz to wiecej.
      • res-men Re: Zegna Was gregorianhusky 23.07.13, 16:36
        przyjdą nowi kolego łowco ...niebójtysia - poza tym chłopaki nie płaczą ...szkoda ze juz musisz iść - a swoją drogą nudzisz jak gnida - weś juz spingdalaj bo niesmak siejesz lelijo rozmazana
        • Gość: wesoly romek Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.13, 18:03

> przyjdą nowi kolego łowco ...niebójtysia - poza tym chłopaki nie płacz

Ty sie lecz na beret. Łowca to każdy kto sie z tobą nie zgadza, jest mądrzejszy i ma wyższy poziom kultury. Nie ważne czy pisze z nestrady, mm, netii, SL-netu, Playa, Orange, czy Plusa. Wszyscy to łowca z ziemianki. Ja też jestem łowca, choć piszę z Wawy, ale jestem i już ;D

TO TY JESTEŚ NAJWIĘKSZYM TROLLEM TEGO FORUM I ROBISZ NAJWIĘKSZY GNÓJ.
          • Gość: Prześmiewca Re: Zegna Was gregorianhusky IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 22:38
            A WY młodzi co tak z płaczem?
            Każdy nastolatek z PRL byłby innego zadnia.
            Bez "do zobaczenia" , bez zbędnego żegnania.
            Wyjechałby po cichu .
            Cześć Jarek , cześć Donald cześć Zdzichu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka