Dodaj do ulubionych

Spotkajmy sie :) !!!

25.07.13, 14:45
Potraficie katopisowszczyki przyjsc np na rynek na umówiona godzinę i napić sie wspólnie piwa i posmiac z tych wszystkich awantur na forum w imie naszej wspólnej ojczyzny i nie obrazając sie podać kazdemu przy stole rekę ? założę sie ze poza moze paroma reszta przyjdzie udając J-23 i usiądzie obserwując :-)
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 14:55
      Problem res-menie polega na tym, że Lechowski jest z Mielca, a bolszewicka obsługa autobusów nie wpuści go na pokład, zresztą Tusk ukradł mu pieniądze i nie ma na bilet. A forumowy głupek - też nie miejscowy tylko gdzieś spod Dębicy bodaj. Ex_Owca nie przyjdzie - już raz Shepard próbował się z nią spotkać, to go zbywała, blokowała konto, żeby nie mogła odebrać poczty itp. babskie fochy stroiła, więc z jej alter-ego będzie podobnie. Co do mnie, to niedługo przeczytasz moje bardzo ważne oświadczenie. ;)
      • szczur_w_koronie Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:06
        Co do mnie, to niedługo przeczytasz moje bardzo ważne oświadczenie. ;)

Ujawnisz się w realu. Ajajaj bardzom ciekaw?
        Tylko nie mów ,że nie :(
        • res-men Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:17
          oswiadczenia wydają ludzie a nie niki patafilu ... tm sobie nie mozna nawet dupska podetrzec bo wirtualne
        • res-men Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:23
          czy sie ujawnię - ? jesli miałbym do czynienia zludzmi normalnego pokroju czemu nie - widząc wasze ujadanie , zacietrzewienie , zawiść , złosliwość nie wiem ...zresztą kilku z was czy nas (sam nie wiem ) znam osobiscie i smiejemy sie ze wspólnych tu występów - mało tego dwóch jest po stronie przeciwnej ale to ludzie na tyle duzego formatu ze zawsze serdecznie sie witamy mimo że mamy na pismie ( na forum) na siebie niezłe haki :-) to sie nazywa tolerancja jakbyście nie wiedzieli .Nie zabijamy sie
        • kmdr_rohan Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:27
          Przykro mi, a cię zawiodę. To bardzo ważne oświadczenie będzie dotyczyło mojej dalszej bytności na tym forum. }:->
          • szczur_w_koronie Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:57
            Przykro mi, a cię zawiodę. To bardzo ważne oświadczenie będzie dotyczyło mojej
            > dalszej bytności na tym forum. }:->

Wiem co powiesz ,że już cię nie będzie :( ,szkoda polubiłem cię
            :( :(
            :( :(
      • Gość: normalny Re: Spotkajmy sie :) !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 15:16
        kamandir jeszcze nie po piwie a już rozrabia jak pijany zając i idź tu podyskutować z przygłupem, jeszcze przy piwie, toż mu po pierwszym kuflu szajba odbije
        wyrazy współczucia
    • Gość: normalny Re: Spotkajmy sie :) !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 15:08
      ja nie przyjde, za daleko, ale pośmiać się wspólnie dobrze by było, tylko ty jak zwykle masz przyzwyczajenie wyzywać adwersarzy, no cóż taki już zwyczaj komuszy u was...
      • res-men Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:12
        a jakbyś przyszedł mozesz do mnie mówić " lewaku " ..za bolszewika postawiłbym ci gorsze piwo ...za Ubowca mógłyś spaść po stół - nie spodziewam sie aby takie spotanie doszło o skutku - tu trzeba mieć jaja a wy jak widać ....ech ...polaczki - wy bez wroga nie portaficie
        • Gość: . Re: Spotkajmy sie :) !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 15:17
          wy bolszewiki wrogów wystrielali i po nich
          • res-men Re: Spotkajmy sie :) !!! 25.07.13, 15:19
            hehehe - myslę ze jakbyś przyszedł na takie spotkanie to z maczetą i odrąbałbyś mi po prostu łeb nie czekając ze zapłacę za piwo :-) heheheh
            • Gość: . Re: Spotkajmy sie :) !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 15:29
              he, he, waszych zwyczajów cywilizowani ludzie nie stosują...
    • jasioplo ja teraz bedę pt-sob na szantach - Cypel 2013 25.07.13, 15:46
      ja akurat teraz bedę pt-sob na szantach - Cypel 2013

PS
      z mojej strony nie widzę przeszkód by spotkać się ...
      • Gość: Sportsmen Zaproście policjanta z MO "olo" [obojniaka]-140kg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 23:59
        On wam wszystkim resmenom..... wytłumaczy w jakim gów...ie sie obracacie. Zawrzecie stare-nowe znajomości .
        • Gość: Picolo Re: Zaproście policjanta z MO "olo" [obojniaka]-1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.13, 23:03
          W temacie spotkania , proszę sie przygotować

www.youtube.com/watch?v=iA6JM1FioeI&lc=5itcRlCJnjtVOjjaud8YhAGZ3ZK7MjJkjFMcRA_DJuA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka